vesila 06.02.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Mrówciaale której ławeczki chcesz znać cenę? drewnianej czy chromowanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ale cena za transport Pewnie kilometry robią swoje...a jakoś inaczej nie można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.02.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Amtla, z Hiszpanii to jednak kawał drogi... ale w grudniu jak pytałam o ceny, to za ławę i komodę policzyli 160 euro/transport, za samą komodę 80 euro/transport, a teraz nagle 190 przy czym ta ławeczka mniejsza i lżejsza od ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Spróbuj ponegocjować Bo cena z lekka idiotyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ojjj Ty to masz pecha vesi:hug: Mam nadzieję, ze uda Ci się jednak coś rozsądnego wynegocjować Znam jeszcze parę sklepów, gdzie bywają takie szafki rtv, ale ceny podobne do tej, którą wkleiłaś, czyli od 2,5 tys w górę A moja ławeczka dzisiaj przyszła, ale jeszcze nie obfociłam Jest super, taka jaką zamówiliśmy- normalna pikowana w graficie + nogi w orzechu:D Nic lepszego do naszego małego wiatrołapu nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Vesi laweczka super:jawdrop: i jak najbardziej pasuje wiec mocno zaciskam kciuki zeby maz sie zgodzil A tak w ogole to masz tajemne moce ze na odleglosc umiesz tak przekonac meza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.02.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Vesi, Nie bądź taka. Pokaż ławeczkę w wiatrołapie. Bardzo jestem jej ciekawa na "żywo". Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.02.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Spróbuj ponegocjować Bo cena z lekka idiotyczna. coś nas p.Alfonso chyba chce naciągnąć na dodatkowe koszty:( Ojjj Ty to masz pecha vesi:hug: Mam nadzieję, ze uda Ci się jednak coś rozsądnego wynegocjować Znam jeszcze parę sklepów, gdzie bywają takie szafki rtv, ale ceny podobne do tej, którą wkleiłaś, czyli od 2,5 tys w górę A moja ławeczka dzisiaj przyszła, ale jeszcze nie obfociłam Jest super, taka jaką zamówiliśmy- normalna pikowana w graficie + nogi w orzechu:D Nic lepszego do naszego małego wiatrołapu nie potrzebuję Luby napisał mu, że wcześniej podany był tańszy transport, nie mamy jeszcze odpowiedzi. Plusem jest to, że oni mają naprawdę dobre ceny, nie wiem jak z jakością, przekonam się niedługo;) za to, za transport liczą słono:bash: .... czekam już na fotki Twojej ławeczki ja początkowo chciałam taką zwykłą na giętych nóżkach, ale to było jakiś czas temu i nie mogłam sie zdecydować w jakim kolorze te nóżki miały by być, potem mi sie już w ogóle przejadły gięte nóżki, chciałam toczone, lecz takiej ławeczki w rozsądnej cenie nie znalazłam, a po tym co przeszłam ze stolarzem Ryśkiem, odechciało mi sie zamawiania mebli, wszystko było nie tak jak chciałam; dlatego zdecydowana byłam i jestem na kupno gotowych, solidnych mebelków, a że lubię chromowane rzeczy, to ta ławeczka bardzo mi sie spodobała, siedzisko w trochę dziwnym kolorze;), ale kiedyś mogę je wymienić tylko nie od razu, coby luby mnie z chałupy nie pogonił Vesi laweczka super:jawdrop: i jak najbardziej pasuje wiec mocno zaciskam kciuki zeby maz sie zgodzil A tak w ogole to masz tajemne moce ze na odleglosc umiesz tak przekonac meza:D Kasiu dziękuję, uważasz że pasuje? to fajnie Mąż baaardzo mnie kocha, ale jest też baardzo ostrożny w wydawaniu kasiorki:p Vesi, Nie bądź taka. Pokaż ławeczkę w wiatrołapie. Bardzo jestem jej ciekawa na "żywo". Miłego dnia Kochana, ale to Aguś dostała już ławeczkę, co ja mam Ci pokazać? jak jeszcze moja nie zapłacona, a nim dojedzie z zachodu, to ho ho, pewnie z tydzień lub dwa przyjdzie mi czekać póki co to se tylko taką wyklejankę zrobiłam w powerpoit przy okazji to ten wieszak powinnam już mieć, coś sie westwing opierdziela z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.02.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Oj to mi się pokiełbasiło.... To przez ten wysoki cukier dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Vesi lista do podpisania u Marjelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.02.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Oj to mi się pokiełbasiło.... To przez ten wysoki cukier dzisiaj... [ATTACH=CONFIG]168335[/ATTACH] boziuuuu, ja bym wszystkie te pącząsie pokazane na forum pożarła, jak ktoś sie mnie pyta co lubię jeść - to bez zastanowienia mówię : pączki przeżywam dziś katusze oglądając te pyszności na forum http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/a050.gif Vesi lista do podpisania u Marjelki Jaka lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Vesi spotkanko sie szykuje tzn ja z Olą wybiaramy się na zakupy i z tego zrobiła się forumowa akcja spotanko z noclegiem zbieramy chętne żeby wiedzieć co i gdzie załatwić Także podaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.02.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 boziuu , ja bardzo chętnie, ale nie mogę niestety nic w przód zaplanować, nigdy nie wiem kiedy luby będzie w domu, on tez tego nie wie, a nie mam z kim dzieciów zostawić, musiałabym je porozwozić do swoich sis, a ja wiem co one planują w ten czas?...ło matko, ale mam zagwozdkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 boziuu , ja bardzo chętnie, ale nie mogę niestety nic w przód zaplanować, nigdy nie wiem kiedy luby będzie w domu, on tez tego nie wie, a nie mam z kim dzieciów zostawić, musiałabym je porozwozić do swoich sis, a ja wiem co one planują w ten czas?... ło matko, ale mam zagwozdkę ... nie wymiguj sie dzieciaki masz duże jak cóś to zabierzesz ze soba Masz być i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.02.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 nie wymiguj sie dzieciaki masz duże jak cóś to zabierzesz ze soba Masz być i kropka nie mogę teraz obiecać, ale zrobię co w mojej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 nie mogę teraz obiecać, ale zrobię co w mojej mocy trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hej vesi! Mam nadzieję, że utargujecie chociaż trochę, bo fajne te mebelki. Do Twojego lustra w wiatrołapie zdecydowanie lepsza taka chromowana. Zaciskam kciuki więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Vesi jest wiadomosc od Alfonso? Ja dalej trzymam kciuki za pozytywne wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.02.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 S Pisze z telefonu, mogą być błędy .mam problem i na kompie nie mogę wejść na muratora, przekierowuje mnie gdzieś indziej i w końcu wywala. Ceny za transport nie da rady taniej, ale kupujemy o ile uda sie przelew lubemu zrobić, bo też małzwczoraj problem . To jakieś fatum , wszystko sie dzieje tak, by zniechęcic nas do zakupów w tym p sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 To ja nieustannie trzymam kciuki U mnie wczoraj Google Chrome zwariował i też mnie wywalał z muratora. A najpierw jeszcze przekierowywał na facebooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts