agawi74 08.02.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hej vesi, czyli kupujecie wszystko?:wiggle: trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie transakcji, bo faktycznie jakieś fatum ciąży nad tym sklepem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.02.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 To ja nieustannie trzymam kciuki U mnie wczoraj Google Chrome zwariował i też mnie wywalał z muratora. A najpierw jeszcze przekierowywał na facebooka O mi robi to samo! Co zrobilas? Usunęłam aplikacje z fb, to teraz zamiast fm otwiera sie fb. Porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Uruchomiłam przeglądarkę ponownie Za pierwszym razem kazałam jej przywrócić strony i wtedy nie pomogło. Za drugim odpaliłam tak od zera, bez przywracania kart i wtedy wróciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 I jak tam zamówienie - poszło? Vesi ławeczka zajefajna, po prostu super, jak już kupisz, to dasz cynk na sklep? I przytulaska za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Oby sie udalo wyslac przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.02.2013 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Uf, w końcu odpaliłam muratora na kompie.. To ja nieustannie trzymam kciuki U mnie wczoraj Google Chrome zwariował i też mnie wywalał z muratora. A najpierw jeszcze przekierowywał na facebooka Ja używam firefox-a, to chyba coś nie ten tego z aplikacją na fb Uruchomiłam przeglądarkę ponownie Za pierwszym razem kazałam jej przywrócić strony i wtedy nie pomogło. Za drugim odpaliłam tak od zera, bez przywracania kart i wtedy wróciło do normy dzięki za info, spróbowałam u mnie nawet restart nie pomógł, musiałam jeszcze wyczyścić historię przeglądania:wtf: Hej vesi, czyli kupujecie wszystko?:wiggle: trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie transakcji, bo faktycznie jakieś fatum ciąży nad tym sklepem:bash: Aga Tak, bierzemy ławeczkę i komodę, przelew jeszcze nie poszedł, luby wkurzony, powiedział, ze jak jutro nie uda sie mu kasy przelać, to koniec, mebli stamtąd nie będzie:( I jak tam zamówienie - poszło? Vesi ławeczka zajefajna, po prostu super, jak już kupisz, to dasz cynk na sklep? I przytulaska za pamięć Nati, zamówienie poszło, ale kaska coś nie chce wyjść a sklep to ten hiszpański ARTELORE, z którego jeszcze ławę bym chciała, ale nadal nie mają jej w magazynie... Oby sie udalo wyslac przelew Kasiu jeszcze nie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.02.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Vesi, Trzymam kciuki za powodzenie transakcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Kurczę, vesi a w czym jest problem z tym przelewem? Numeru konta nie dali, czy co? Cały cza trzymam kciuki, żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.02.2013 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Kurczę, vesi a w czym jest problem z tym przelewem? Numeru konta nie dali, czy co? Cały cza trzymam kciuki, żeby się udało nie wiem za bardzo w czym, jakiś problem ze swift-em, wywala z konta z piskiem Kciuki sie przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 To Wy musicie znać ich numer SWIFT i jeszcze jakiś tam numer BAN czy jakoś tam, ja tez kiedyś wysyłałam opłatę za granicę i umordowałam się, ale te 2 numery poskutkowały. Zapytajcie w swoim banku, konkretnie o jakie numery chodzi, potem poproś sprzedawcę o podanie tych numerów, a reszta pójdzie jak z płatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.02.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nati, mamy wsjo podane przez nich i nr SWIFT i IBAN zresztą luby wiele razy już robił przelewy zagraniczne, obeznany w temacie:yes: dziś jeszcze nie próbował, mam stracha lekkiegohttp://emoty.blox.pl/resource/stres.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Vesi - a czemu Hiszpanie nie podają cen na swojej stronie? Fajne rzeczy mają,upatrzyłam sobie lampę "bez cenną":lol2: Mają tylko pytanie: "Czy chcesz kupić teraz?" Odpowiadam "tak", no to proszą o adres, a ja tylko chce znać cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.02.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nati nie wiem czemu nie mają cen na stronie, dopiero po wysłaniu do nich zapytania o cenę produktu, wysyłają na mail info o cenach; pokaż, którą lampę sobie upatrzyłaś to wyśle ci na priv cenę bo skoro oni nie chcą publicznie cen ujawnić, to ja chyba tez nie mam do tego prawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.02.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Drogie Panie i Szanowni Panowie mój salon świeci starymi meblami i trochę pustką, juz od jakiegoś czasu przymierzam sie do kupna zegara na ścianę, ale takiego ozdobnego-wypasionego- wielkiego:-P chcę go powiesić nad sofą narożną, mam kilka faworytów, w tym dwa ulubione: 1. 2. 3. 4. 5. pokaże teraz kawałek salonu, proszę mnie nie zlinczować za tą kanapę, to pozostałość z mieszkania, luby za żadne skarby świata nie pozwolił na nową, bo ta jest w idealnym stanie, a czeterki to dla niego istne szkaradztwo:( dodałam jeszcze do wyklejanki moją wymarzoną ławę który zegar pasuje nad tą kanapę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.02.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Trójka cuuudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Trójeczka do nóg stołu...i stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.02.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Vesi - o ta lampa mi się widzi http://www.artelore.com/en/productos/show/id/794 Mi osobiście zegar jako sam okaz podoba się pierwszy, ale na wizkach 2 najfajniej wygląda, tak jakby łączy style:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.02.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ja glosuje na zegar nr 2 Vesi udalo sie przeslac kasiorke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.02.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 kasiorka za mebelki poooszłaaa Dropi, czyli co trójeczka by pasowała? bo, że piękny ten zegar to ja wiem Amtla, Nati, Kasia dziękować za głosy czyli: zegar nr2 - 2 głosy zegar nr3 - 2 głosy http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e015.gif głosowanie trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 trójka, wybierz trójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts