Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej vesi,

czyli kupujecie wszystko?:wiggle::wiggle::rolleyes: trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie transakcji, bo faktycznie jakieś fatum ciąży nad tym sklepem:bash:

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja nieustannie trzymam kciuki :)

U mnie wczoraj Google Chrome zwariował i też mnie wywalał z muratora. A najpierw jeszcze przekierowywał na facebooka

:wtf:

O mi robi to samo! Co zrobilas? Usunęłam aplikacje z fb, to teraz zamiast fm otwiera sie fb. Porażka :bash:

Uruchomiłam przeglądarkę ponownie :)

Za pierwszym razem kazałam jej przywrócić strony i wtedy nie pomogło. Za drugim odpaliłam tak od zera, bez przywracania kart i wtedy wróciło do normy :)

Uf, w końcu odpaliłam muratora na kompie..

To ja nieustannie trzymam kciuki :)

U mnie wczoraj Google Chrome zwariował i też mnie wywalał z muratora. A najpierw jeszcze przekierowywał na facebooka

:wtf:

Ja używam firefox-a, to chyba coś nie ten tego z aplikacją na fb

Uruchomiłam przeglądarkę ponownie :)

Za pierwszym razem kazałam jej przywrócić strony i wtedy nie pomogło. Za drugim odpaliłam tak od zera, bez przywracania kart i wtedy wróciło do normy :)

dzięki za info, spróbowałam

u mnie nawet restart nie pomógł, musiałam jeszcze wyczyścić historię przeglądania:wtf:

Hej vesi,

czyli kupujecie wszystko?:wiggle::wiggle::rolleyes: trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie transakcji, bo faktycznie jakieś fatum ciąży nad tym sklepem:bash:

Aga

Tak, bierzemy ławeczkę i komodę, przelew jeszcze nie poszedł, luby wkurzony, powiedział, ze jak jutro nie uda sie mu kasy przelać, to koniec, mebli stamtąd nie będzie:(

I jak tam zamówienie - poszło?

Vesi ławeczka zajefajna, po prostu super, jak już kupisz, to dasz cynk na sklep?

I przytulaska za pamięć:hug:

Nati:hug:,

zamówienie poszło, ale kaska coś nie chce wyjść:bash:

a sklep to ten hiszpański ARTELORE, z którego jeszcze ławę bym chciała, ale nadal nie mają jej w magazynie...

Oby sie udalo wyslac przelew :stirthepot::wave:

Kasiu jeszcze nie dziekuję:no:

Kurczę, vesi a w czym jest problem z tym przelewem?:evil:

Numeru konta nie dali, czy co?

Cały cza trzymam kciuki, żeby się udało :hug:

nie wiem za bardzo w czym, jakiś problem ze swift-em, wywala z konta z piskiem :x

Kciuki sie przydadzą :hug:

To Wy musicie znać ich numer SWIFT i jeszcze jakiś tam numer BAN czy jakoś tam, ja tez kiedyś wysyłałam opłatę za granicę i umordowałam się, ale te 2 numery poskutkowały. Zapytajcie w swoim banku, konkretnie o jakie numery chodzi, potem poproś sprzedawcę o podanie tych numerów, a reszta pójdzie jak z płatka

Nati,

mamy wsjo podane przez nich i nr SWIFT i IBAN

zresztą luby wiele razy już robił przelewy zagraniczne, obeznany w temacie:yes:

dziś jeszcze nie próbował, mam stracha lekkiegohttp://emoty.blox.pl/resource/stres.gif:lol2:

Vesi - a czemu Hiszpanie nie podają cen na swojej stronie? Fajne rzeczy mają,upatrzyłam sobie lampę "bez cenną":lol2: Mają tylko pytanie: "Czy chcesz kupić teraz?" Odpowiadam "tak", no to proszą o adres, a ja tylko chce znać cenę:cool:

Nati

nie wiem czemu nie mają cen na stronie, dopiero po wysłaniu do nich zapytania o cenę produktu, wysyłają na mail info o cenach;

pokaż, którą lampę sobie upatrzyłaś to wyśle ci na priv cenę:yes: bo skoro oni nie chcą publicznie cen ujawnić, to ja chyba tez nie mam do tego prawa;)

Drogie Panie i Szanowni Panowie :lol:

mój salon świeci starymi meblami i trochę pustką, juz od jakiegoś czasu przymierzam sie do kupna zegara na ścianę, ale takiego ozdobnego-wypasionego- wielkiego:-P

chcę go powiesić nad sofą narożną, mam kilka faworytów, w tym dwa ulubione:

1.b5b968c00789dee76f83bafda8c99ba3.jpg

2. 1b161abf48e8b573effaa62833b2f71e.jpg

3.3abb006b42f5616007f074cc200c5776.jpg

4.095a9b8a25b9b0620f956c88de77fbae.jpg

5.63ae5444662f7983e96403f0a69d62cf.jpg

pokaże teraz kawałek salonu, proszę mnie nie zlinczować za tą kanapę, to pozostałość z mieszkania, luby za żadne skarby świata nie pozwolił na nową, bo ta jest w idealnym stanie, a czeterki to dla niego istne szkaradztwo:(

dodałam jeszcze do wyklejanki moją wymarzoną ławę:)

który zegar pasuje nad tą kanapę??

salon zegar1.jpg salon zegar2.jpg salon zegar3.jpg salon zegar4.jpg

salon zegar1.jpg

salon zegar2.jpg

salon zegar3.jpg

salon zegar4.jpg

Vesi - o ta lampa mi się widzi

http://www.artelore.com/en/productos/show/id/794

Mi osobiście zegar jako sam okaz podoba się pierwszy, ale na wizkach 2 najfajniej wygląda, tak jakby łączy style:yes:

:wiggle: kasiorka za mebelki poooszłaaa :wave:

Dropi, czyli co trójeczka by pasowała? bo, że piękny ten zegar to ja wiem :p

Amtla, Nati, Kasia dziękować za głosy :hug:

czyli:

zegar nr2 - 2 głosy

zegar nr3 - 2 głosy

http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e015.gif głosowanie trwa...