Kasia1719508754 18.02.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Vesi lampa superowa!!! Tez mi sie spodobala jak ja zobaczylam rano Edytowane 18 Lutego 2013 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.02.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Obłędna! Spoko, za 10 dni nowy miesiąc piękna lampa, nie żałuj. Vesi, Piękną lampę kupiłaś. Super. Na pewno było warto nadwyrężyć limit kasowy. Zresztą zaraz znowu wypłata i nowa linia kredytowa Vesi lampa superowa!!! Tez mi sie spodobala jak ja zobaczylam rano Kobietki, pomalutku:lol2: ciesze sie ze Wam też sie podoba:D, ale zobaczymy jak w realu sie zaprezentuje;) czy w ogóle będzie pasowała ta lampa.... w razie niewypału, mam nadzieję, że westwing zwroty przyjmuje bezproblemowo:-P Vasilko, a pamiętasz ceny tych stojących uchwytów na papier/ręcznik i szczotek wc? Strasznie mi się podobają, więc będę chyba kombinować Dardurdko, stojak na papier kosztował 69zł szczotka wc też 69 zł a stojak na zapasowe rolki chyba 49 lub 59zł - nie pamiętam dokładnie Niestety w tikeju, nie maja stałego asortymentu, czasami sie trafiają takie same produkty, ale to trzeba dosłownie regularnie odwiedzać sklep, bo nigdy nie wiadomo co i kiedy będą mieć. Ja rzadko jeżdżę do Krk i tikeja, więc z pół roku albo i więcej polowałam na ten wieszak na papier. Natomiast przy szczotce wc, to zrobiłam taki myk, że od innej szczotki przekręciłam uchwyt z kulką, bo ten co był, to taki prosty bez kulki, a mi ta kulka przy rękojeści bardzo pasowała, ale osłonka na szczotkę juz nie bardzo, więc zamieniłam tylko te metalowe uchwyty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Hej vesi, śliczna ta kuchenna lampa:jawdrop: Zawsze taką chciałam mieć w swojej kuchni, ale w mosiądzu. U Ciebie będzie pasowała jak ulał. Kiedy będzie wysyłka?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.02.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dobra jesteś Niestety mnie zmartwiłaś, cena super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Vesi, Udanego dnia! Kiedy foto relacja z lampą w roli głównej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ale to trzeba dosłownie regularnie odwiedzać sklep, bo nigdy nie wiadomo co i kiedy będą mieć. No właśnie. Jak ja mam regularnie 200 km w jedną stronę dojeżdżać? Świństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.02.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Vesilko masz moze jakies info od Alfonsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.02.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Hej vesi, śliczna ta kuchenna lampa:jawdrop: Zawsze taką chciałam mieć w swojej kuchni, ale w mosiądzu. U Ciebie będzie pasowała jak ulał. Kiedy będzie wysyłka?:popcorn: Jeśli Ty Aguś uważasz, że będzie pasować, to chyba inaczej być nie może:hug: wysyłka, no jak to w westwing - za miesiąc ale wieszaka do wiatrołapu nadal nie ma, wysyłke przesunęli na koniec lutego:mad: Dobra jesteś Niestety mnie zmartwiłaś, cena super! Trza se radzić jakoś w życiu:p A czym Cie zmartwiłam? Vesi, Udanego dnia! Kiedy foto relacja z lampą w roli głównej? Dziękować, dzień bardzo senny dziś miałam, pewnie ciśnienie znowu niskie było:rolleyes: Fotorelacja?? hmm... jeśli terminu dotrzymają, to za miesiąc będzie lampa, a kiedy luby ją zawiesi?? to pewnie z kolejny miesiąc minie;) No właśnie. Jak ja mam regularnie 200 km w jedną stronę dojeżdżać? Świństwo. A Pani se myśli, że ja tam regularnie jeżdżę, też mam spory kawałek, i właściwie to chwała za to, bo już dawno bym wszystką kasę tam przepuściła:lol2: Vesilko masz moze jakies info od Alfonsa? Kasiu kochana:hug: ni ma zaczynam sie martwić:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.02.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Trzeba byc dobrej mysli bedzie dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Vesi, obłędną lampę kupiłaś Jest nawet ładniejsza niż te, które gdzieś tam wcześniej wklejałaś jako inspiracje. Męcz Alfonso mailami, może wreszcie da znak. Choć pamiętam, że mnie też zawsze odpowiadał z opóźnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jeśli Ty Aguś uważasz, że będzie pasować, to chyba inaczej być nie może:hug: wysyłka, no jak to w westwing - za miesiąc ale wieszaka do wiatrołapu nadal nie ma, wysyłke przesunęli na koniec lutego:mad: Vesi, taka lampa nie może się nie podobać- to klasyka:yes: No właśnie na westwingu wkurzają mnie te wysyłki:bash: Mam nadzieję, że chociaż Alfonso się odezwie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.02.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Trzeba byc dobrej mysli bedzie dobrze:hug: staram sie, ale luby juz robi podśmiechujki ze mnie, że mnie ostrzegał to teraz mam za swoje;) Vesi, obłędną lampę kupiłaś Jest nawet ładniejsza niż te, które gdzieś tam wcześniej wklejałaś jako inspiracje. Męcz Alfonso mailami, może wreszcie da znak. Choć pamiętam, że mnie też zawsze odpowiadał z opóźnieniem Dropku, dziękuję Luby pisał do Alfonso, ale teraz sie wypiął d**ą na niego, bo prosił go już o info w sprawie wysyłki i cisza:roll: Vesi, taka lampa nie może się nie podobać- to klasyka:yes: No właśnie na westwingu wkurzają mnie te wysyłki:bash: Mam nadzieję, że chociaż Alfonso się odezwie:hug: Lampa ładna:yes:, sie tylko zastanawiałam, czy u mnie będzie pasować Ja mam nadzieję, że te meble dostanę, już kij z tym Alfonso, byle mebelki doszłyhttp://emoty.blox.pl/resource/stres.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.02.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Bo myślałam, że jak w takiej cenie to skoczę np. do Radomia do TK ale skoro i tak może nie być to szkoda wybierać się w taką podróż Muszę kogoś poprosić żeby mi kupił jak trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.02.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Vesi - na West przyjmowane zwroty? :eek:Chyba nie. Z tymi terminami to żarty sobie robią, moja ława miała już być, a dostałam maila, że pod koniec marca przyjdzie. Co 2 miesiące potrzebują na dowóz? Albo tamte firmy zbierają zamówienia i dopiero robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.02.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Vesi - na West przyjmowane zwroty? :eek:Chyba nie. Na stronie podają, że można zwracać do 30 dni. I to w dodatku na ich koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.02.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Vesi, Dobrze że z pochłaniania popcornu przerzuciłam się na trzymanie kciuków za Twoją przesyłkę, bo byłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.02.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Vesi wreszcie nadrobiłam I widzę że ostatnio się Pani rozkręcila i szaleje na maksa Zostawiam głos na 2 zegar - jest świetny - chociaż u Ciebie chyba ta trójeczka będzie najbardziej pasowała Ostatni zakup fantastyczny - baaaaardzo jestem ciekawa jak będzie się u Ciebie prezentować. Tych samych rzeczy ostatnio szukamy - powinnyśmy się razem na zakupy wybrać Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Lampa kuchenna klasyczna i będzie cudna....teraz tylko widzę, że trzeba uzbroić się w cierpliwość Ale co tam, najważniejsze, że będzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.02.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Nadal trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.02.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Nadal trzymam [ATTACH=CONFIG]172265[/ATTACH] I ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts