Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vesila - trochę klasyki na przedmieściu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obłędna!

Spoko, za 10 dni nowy miesiąc :lol2:

piękna lampa, nie żałuj.:)

Vesi,

Piękną lampę kupiłaś. Super. :eek:

Na pewno było warto nadwyrężyć limit kasowy. Zresztą zaraz znowu wypłata :lol2: i nowa linia kredytowa :lol2:

Vesi lampa superowa!!! Tez mi sie spodobala jak ja zobaczylam rano :D

Kobietki, pomalutku:lol2:

ciesze sie ze Wam też sie podoba:D, ale zobaczymy jak w realu sie zaprezentuje;) czy w ogóle będzie pasowała ta lampa....

w razie niewypału, mam nadzieję, że westwing zwroty przyjmuje bezproblemowo:-P

Vasilko, a pamiętasz ceny tych stojących uchwytów na papier/ręcznik i szczotek wc? Strasznie mi się podobają, więc będę chyba kombinować :)

Dardurdko,

stojak na papier kosztował 69zł

szczotka wc też 69 zł

a stojak na zapasowe rolki chyba 49 lub 59zł - nie pamiętam dokładnie

Niestety w tikeju, nie maja stałego asortymentu, czasami sie trafiają takie same produkty, ale to trzeba dosłownie regularnie odwiedzać sklep, bo nigdy nie wiadomo co i kiedy będą mieć. Ja rzadko jeżdżę do Krk i tikeja, więc z pół roku albo i więcej polowałam na ten wieszak na papier. Natomiast przy szczotce wc, to zrobiłam taki myk, że od innej szczotki przekręciłam uchwyt z kulką, bo ten co był, to taki prosty bez kulki, a mi ta kulka przy rękojeści bardzo pasowała, ale osłonka na szczotkę juz nie bardzo, więc zamieniłam tylko te metalowe uchwyty:lol2:

Hej vesi,

śliczna ta kuchenna lampa:jawdrop: Zawsze taką chciałam mieć w swojej kuchni, ale w mosiądzu. :yes:

U Ciebie będzie pasowała jak ulał. Kiedy będzie wysyłka?:popcorn::popcorn:

:hug: Jeśli Ty Aguś uważasz, że będzie pasować, to chyba inaczej być nie może:hug:

wysyłka, no jak to w westwing - za miesiąc ;)

ale wieszaka do wiatrołapu nadal nie ma, wysyłke przesunęli na koniec lutego:mad:

Dobra jesteś :lol2: Niestety mnie zmartwiłaś, cena super!

Trza se radzić jakoś w życiu:p

A czym Cie zmartwiłam?:(

Vesi,

Udanego dnia! :bye:

Kiedy foto relacja z lampą w roli głównej? :popcorn:

Dziękować, dzień bardzo senny dziś miałam, pewnie ciśnienie znowu niskie było:rolleyes:

Fotorelacja?? hmm... jeśli terminu dotrzymają, to za miesiąc będzie lampa,

a kiedy luby ją zawiesi?? to pewnie z kolejny miesiąc minie;)

No właśnie. Jak ja mam regularnie 200 km w jedną stronę dojeżdżać?

Świństwo.

A Pani se myśli, że ja tam regularnie jeżdżę:p, też mam spory kawałek, i właściwie to chwała za to, bo już dawno bym wszystką kasę tam przepuściła:lol2:

Vesilko masz moze jakies info od Alfonsa? :hug:

Kasiu kochana:hug:

ni ma:(

zaczynam sie martwić:(:(

:hug: Jeśli Ty Aguś uważasz, że będzie pasować, to chyba inaczej być nie może:hug:

wysyłka, no jak to w westwing - za miesiąc ;)

ale wieszaka do wiatrołapu nadal nie ma, wysyłke przesunęli na koniec lutego:mad:

Vesi, taka lampa nie może się nie podobać- to klasyka:yes: :hug:

No właśnie na westwingu wkurzają mnie te wysyłki:bash::bash:

Mam nadzieję, że chociaż Alfonso się odezwie:hug:

Trzeba byc dobrej mysli :hug: bedzie dobrze:hug:

staram sie, ale luby juz robi podśmiechujki ze mnie, że mnie ostrzegał to teraz mam za swoje;)

Vesi, obłędną lampę kupiłaś :o Jest nawet ładniejsza niż te, które gdzieś tam wcześniej wklejałaś jako inspiracje.

Męcz Alfonso mailami, może wreszcie da znak. Choć pamiętam, że mnie też zawsze odpowiadał z opóźnieniem :mad:

Dropku, dziękuję :hug:

Luby pisał do Alfonso, ale teraz sie wypiął d**ą na niego, bo prosił go już o info w sprawie wysyłki i cisza:roll:

Vesi, taka lampa nie może się nie podobać- to klasyka:yes: :hug:

No właśnie na westwingu wkurzają mnie te wysyłki:bash::bash:

Mam nadzieję, że chociaż Alfonso się odezwie:hug:

Lampa ładna:yes:, sie tylko zastanawiałam, czy u mnie będzie pasować:???:

Ja mam nadzieję, że te meble dostanę, już kij z tym Alfonso, byle mebelki doszłyhttp://emoty.blox.pl/resource/stres.gif

Vesi wreszcie nadrobiłam :wiggle: :p

I widzę że ostatnio się Pani rozkręcila i szaleje na maksa :wiggle: :cool:

Zostawiam głos na 2 zegar - jest świetny - chociaż u Ciebie chyba ta trójeczka będzie najbardziej pasowała :yes:

Ostatni zakup fantastyczny - baaaaardzo jestem ciekawa jak będzie się u Ciebie prezentować.

Tych samych rzeczy ostatnio szukamy - powinnyśmy się razem na zakupy wybrać :lol2:

Buziaki :hug: