Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vesila - trochę klasyki na przedmieściu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem zmęczona, wiec tak szybko odpowiem....

Bo myślałam, że jak w takiej cenie to skoczę np. do Radomia do TK ale skoro i tak może nie być to szkoda wybierać się w taką podróż :( Muszę kogoś poprosić żeby mi kupił jak trafi ;)

Szkoda, że masz daleko do tikeja:(

niedawno znajoma, która była w usa, powiedziała,że tkmaxx to taka namiastka stanów...

Vesi - na West przyjmowane zwroty? :eek:Chyba nie. Z tymi terminami to żarty sobie robią, moja ława miała już być, a dostałam maila, że pod koniec marca przyjdzie. Co 2 miesiące potrzebują na dowóz? Albo tamte firmy zbierają zamówienia i dopiero robią:cool:

Ja też dostałam właśnie kolejną wiadomość, że wysyłka mojego wieszaka do wiatrołapu, pod koniec marca:o:-x juz drugi raz przesunęli termin dostawy:mad:

możemy sie jedynie pocieszać nawzajem:hug: i czekać....

Na stronie podają, że można zwracać do 30 dni. I to w dodatku na ich koszt :)

No to fajnie:wiggle:

Vesi,

Dobrze że z pochłaniania popcornu :popcorn: przerzuciłam się na trzymanie kciuków [ATTACH=CONFIG]171867[/ATTACH] za Twoją przesyłkę, bo byłabym TAKA

Ilutek

Dziękować za kciuki, pomogły :D

a z filmiku chichrałam sie jak głupia :lol2:

Vesi wreszcie nadrobiłam :wiggle: :p

I widzę że ostatnio się Pani rozkręcila i szaleje na maksa :wiggle: :cool:

Zostawiam głos na 2 zegar - jest świetny - chociaż u Ciebie chyba ta trójeczka będzie najbardziej pasowała :yes:

Ostatni zakup fantastyczny - baaaaardzo jestem ciekawa jak będzie się u Ciebie prezentować.

Tych samych rzeczy ostatnio szukamy - powinnyśmy się razem na zakupy wybrać :lol2:

Buziaki :hug:

Hej Admete :hug:

dziękuje za wszystkie miłe słowa:hug::hug:

Lampa kuchenna klasyczna i będzie cudna....teraz tylko widzę, że trzeba uzbroić się w cierpliwość :lol2: Ale co tam, najważniejsze, że będzie:yes:

Dzieki Amtla:hug:

Nadal trzymam [ATTACH=CONFIG]172265[/ATTACH]

I ja tez :yes::hug:

Już możecie puścić kochane:hug:

Przyszłam zobaczyć czy czegoś nowego fajnego Pani nie wynalazła :lol: :popcorn:

:hug:

Dzisiaj nic:razz:

-------------------------------------------------------------------------------------

oto NEWS DZISIEJSZY:

PRZYJECHAŁY MEBELKI Z ARTELORE HOME

:wave::wave:

ni z gruszki, ni z pietruszki, po 16-ej przyjechał kurier z megapaką, podobno nie dali mu nawet nr tel do nas:rolleyes:

z ławeczki jestem baardzo zadowolona, natomiast wykonanie komody tv pozostawia troszkę do życzenia :roll: po pierwsze chyba to mebel powystawowy, okropnie zakurzony; szuflady nie maja prowadnic, w jednym miejscu drewno delikatnie pękło, chyba dlatego, że zwyczajnie zmarzło w transporcie, dno jednej szuflady ze sklejki odeszło od ścianki tylnej, musiałam nabić nowe gwoździki, ale najgorsze jest to, ze na blacie sa dwie plamki, chyba z jakiegoś napoju, i nie da sie tego zmyć, nie wiem co z tym zrobić:(

na moje oko komoda jest tylko bejcowana

komoda tv przyjechała w całości, ławeczkę sama sobie skręciłam:lol:

potem luby z fochem zawiesił lustro nad ławeczką, z fochem, bo on chciał by wisiało w poziomie, a jeśli w pionie, to tak wysoko, by siedzacy na ławce nie opierał sie o lustro, ale ja widziałbym wtedy ledwo siebie od ramion i wyżej aż do pół sufitu:sick:

jutro jakieś fotki za dnia machnę, teraz ide spać, bo jestem dosłownie wypruta z sił

dobrej nocki wszystkim :bye::goodnight:

Vesi, ale się cieszę http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/smile1.gifhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/goody.gif

Rób szybko te foty, bo nie wytrzymam długohttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/no.gif

Szkoda, ze z jakością ciut nie wyszło, najgorsze te plamy cholera...:bash:

To jest ryzyko zamawiania na odległość niestety... swoją drogą przecież nie kupowałaś II gatunku, ani z wystawy- takie rzeczy są sporo tańsze:mad:

Wiadomo, że nie opłaca Ci się zwrot ze względu na koszta- mam nadzieję, ze ciut komodę podrasujecie i nic nie będzie widać:hug:

Lustrem się nie przejmuj- u nas też jest niziutko z tego samego powodu co u Ciebie:lol2:

Vesi, jak w bajce miałaś!

Aniu, gdybyś się wybierała, to ja w roli bagażu podręcznego się zabiorę, co?

Tania w utrzymaniu jestem, mało jem, słowo :lol2:

Anulka, przegapiłam tego Twojego posta. Wiesz, jak się obydwie odkujemy od dna wykończeniowego, to możemy po taniości się wybrać do juesej. Moi znajomi lecieli przez islandię za 250 dolców :)

Vesi, ale się cieszę http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/smile1.gifhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/goody.gif

Rób szybko te foty, bo nie wytrzymam długohttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/no.gif

Szkoda, ze z jakością ciut nie wyszło, najgorsze te plamy cholera...:bash:

To jest ryzyko zamawiania na odległość niestety... swoją drogą przecież nie kupowałaś II gatunku, ani z wystawy- takie rzeczy są sporo tańsze:mad:

Wiadomo, że nie opłaca Ci się zwrot ze względu na koszta- mam nadzieję, ze ciut komodę podrasujecie i nic nie będzie widać:hug:

Lustrem się nie przejmuj- u nas też jest niziutko z tego samego powodu co u Ciebie:lol2:

No tak: ryzyk-fizyk, ale jest pocieszające to, że dwa kroki od tv a tych plamek i pęknięcia nie widać, jeśli nikt nie wie że tam są:) pekniecie na pewno da rade skleic, ale tylko z użyciem zacisku, musze uśmiechnąć sie do mojego stolarza:D, na plamki nie mam pomysłu:(

A lustrem absolutnie sie nie przejmuje, wisi przeca tak jak ja chciałam, to luby sie fochał:p

Vesi - dawaj fotki!

może stolarz pod szlifuje delikatnie miejsca z plamą, tylko potem jak dobrać kolor bejcy?... najlepiej jak zasłonisz te plamy sprzętem:)

Taki był mój pierwszy pomysł na te plamki, niestety właśnie z tego samego powodu od razu odrzucony, sprzętem nie da rady:(

Ale wiadomosc :wave: musze sobie popatrzec co maja w ofercie w tym sklepie :D

A bedziesz zamawiala u nich lawe?

Szkoda ze z ta komoda tak wyszlo:( faktycznie powinnas dostac zwrot czesci pieniedzy za towar nie zgodny z opisem:(

Czekam na zdjecia :popcorn:

Pomimo średniej jakości komody tv, zdecydowana jestem na ławę, to na niej mi najbardziej zależało, i na tym by komoda tv była w tym samym wybarwieniu, póki co nadal brak ławy w sprzedaży.

Zaraz, zaraz, czy ja dobrze widzę?

Meble od Alfonso przyjechały?

A zdjęć nie ma?

vesi, no jak tak można :o

:p

Alfonso chyba dość szybko przesyłkę wysłał ?

Vasi na pewno robi nam super sesyjkę :cool:

Przesyłka szybciutka:yes: szkoda że nie raczyli nas poinformować o wysyłce;) i mieliśmy surprise

Sesyjka zrobiona:yes:

oj ciekawa jestem tej ławeczki okrutnie :D fotki fotki

jest pikna :lol2:

Proszę o trochu cierpliwości, zdjątka dopiero wgrałam na picase i pinterest-a, lecz parę fotek wyszło fatalnie, muszę nowe zrobić, ale natentychmiaszt to ja musze uciekać do sklepu, potem wkleję na forum

:bye:

Edytowane przez vesila

Dobry wieczór :)

Też z niecierpliwością czekam na te zdjęcia.

Nie doczytałam z czego ta komoda z plamkami ma blat ale jest taki środek do szybkich renowacji drewnianych mebli, którym wystarczy przetrzeć drewno i pięknie tuszuje wszelkie przebarwienia czy ubytki i wydobywa spłowiały kolor drewna. Może warto by to zastosowac i po kłopocie będzie?

Edytowane przez tutli_putli

:welcome: Witaj tutli_putli:D

Dziękuję za radę:D, zaraz sobie poszukam informacji w necie o takim specyfiku, ta komoda jest dębowa.

No to zasypię was fotkami teraz.

Komoda tv z Hiszpanii, która została zrobiona w Chinach:-x wg etykietki...

najpierw te nieszczęsne plamki i pęknięcie

DSC01221.jpg DSC01223.jpg

i inne ujęcia

DSC01224.JPG

DSC01220.JPG

DSC01227.JPG

DSC01236.JPG

Ławeczka w wiatrołapie

DSC01229.JPG

DSC01230.JPG

DSC01233.JPG

KONIEC

przyszedł gość, więc uciekam...

Vesi

komoda :eek::eek::eek:

Bossssska

mimo tych mankamentów

:yes::yes:

ławeczka też fajna

choć domagam sie więcej fotosów

bo w tym wiatrołapie ciężko ją ując ( fajnie sie ukryłaś :lol2::lol2::lol2:)

wystaw ja na środek salonu i obfoc należycie

przeca my tu czekamy na poważną sesyjjjję

kobito wiosna tuz tuz u mnie zające:yes:od miesiąca

pościągaj juz te gwiazdki z drzwi :yes::lol2:

Oooo są już fotkihttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif Vesi komoda CUDOWNA:jawdrop::jawdrop: Baaardzo mi się podoba i uwielbiam jak widać te dębowe słojehttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/sup.gif komoda bardzo przypomina stylem i kolorem nasz kawowy stoliczek:D

Żadnych mankamentów nie widać- masz piękny mebelek- ja tez będę takie szukała:yes: albo raczej robiła na zamówienie:sick:

Ławeczka tez przepiękna i bardzo pasuje u Ciebie:cool: Jednym słowem bardzo udane zakupy, mimo, ze z nerwami:hug:

Miłego weekendu:bye:

Vesila ławeczka cudna, komoda chociaż nie w moim akurat stylu też niczego sobie. Na zdjęciach nie widać aby było z nią coś nie tak, ale rozumiem, że sama świadomość mankamentów może wkurzać. Nie mniej jednak za moment nie bedziesz sobie głowy tym zawracać bo komoda pieknie się prezentuje a o to w końcu chodziło :)