admete 21.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Przyszłam zobaczyć czy czegoś nowego fajnego Pani nie wynalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.02.2013 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Jestem zmęczona, wiec tak szybko odpowiem.... Bo myślałam, że jak w takiej cenie to skoczę np. do Radomia do TK ale skoro i tak może nie być to szkoda wybierać się w taką podróż Muszę kogoś poprosić żeby mi kupił jak trafi Szkoda, że masz daleko do tikeja:( niedawno znajoma, która była w usa, powiedziała,że tkmaxx to taka namiastka stanów... Vesi - na West przyjmowane zwroty? :eek:Chyba nie. Z tymi terminami to żarty sobie robią, moja ława miała już być, a dostałam maila, że pod koniec marca przyjdzie. Co 2 miesiące potrzebują na dowóz? Albo tamte firmy zbierają zamówienia i dopiero robią Ja też dostałam właśnie kolejną wiadomość, że wysyłka mojego wieszaka do wiatrołapu, pod koniec marca:o:-x juz drugi raz przesunęli termin dostawy:mad: możemy sie jedynie pocieszać nawzajem:hug: i czekać.... Na stronie podają, że można zwracać do 30 dni. I to w dodatku na ich koszt No to fajnie:wiggle: Vesi, Dobrze że z pochłaniania popcornu przerzuciłam się na trzymanie kciuków [ATTACH=CONFIG]171867[/ATTACH] za Twoją przesyłkę, bo byłabym TAKA Ilutek Dziękować za kciuki, pomogły a z filmiku chichrałam sie jak głupia Vesi wreszcie nadrobiłam I widzę że ostatnio się Pani rozkręcila i szaleje na maksa Zostawiam głos na 2 zegar - jest świetny - chociaż u Ciebie chyba ta trójeczka będzie najbardziej pasowała Ostatni zakup fantastyczny - baaaaardzo jestem ciekawa jak będzie się u Ciebie prezentować. Tych samych rzeczy ostatnio szukamy - powinnyśmy się razem na zakupy wybrać Buziaki Hej Admete dziękuje za wszystkie miłe słowa:hug: Lampa kuchenna klasyczna i będzie cudna....teraz tylko widzę, że trzeba uzbroić się w cierpliwość Ale co tam, najważniejsze, że będzie:yes: Dzieki Amtla:hug: Nadal trzymam [ATTACH=CONFIG]172265[/ATTACH] I ja tez Już możecie puścić kochane:hug: Przyszłam zobaczyć czy czegoś nowego fajnego Pani nie wynalazła Dzisiaj nic:razz: ------------------------------------------------------------------------------------- oto NEWS DZISIEJSZY: PRZYJECHAŁY MEBELKI Z ARTELORE HOME :wave: ni z gruszki, ni z pietruszki, po 16-ej przyjechał kurier z megapaką, podobno nie dali mu nawet nr tel do nas:rolleyes: z ławeczki jestem baardzo zadowolona, natomiast wykonanie komody tv pozostawia troszkę do życzenia po pierwsze chyba to mebel powystawowy, okropnie zakurzony; szuflady nie maja prowadnic, w jednym miejscu drewno delikatnie pękło, chyba dlatego, że zwyczajnie zmarzło w transporcie, dno jednej szuflady ze sklejki odeszło od ścianki tylnej, musiałam nabić nowe gwoździki, ale najgorsze jest to, ze na blacie sa dwie plamki, chyba z jakiegoś napoju, i nie da sie tego zmyć, nie wiem co z tym zrobić na moje oko komoda jest tylko bejcowana komoda tv przyjechała w całości, ławeczkę sama sobie skręciłam:lol: potem luby z fochem zawiesił lustro nad ławeczką, z fochem, bo on chciał by wisiało w poziomie, a jeśli w pionie, to tak wysoko, by siedzacy na ławce nie opierał sie o lustro, ale ja widziałbym wtedy ledwo siebie od ramion i wyżej aż do pół sufitu:sick: jutro jakieś fotki za dnia machnę, teraz ide spać, bo jestem dosłownie wypruta z sił dobrej nocki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.02.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Vesi, ale się cieszę http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/smile1.gifhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/goody.gif Rób szybko te foty, bo nie wytrzymam długohttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/no.gif Szkoda, ze z jakością ciut nie wyszło, najgorsze te plamy cholera... To jest ryzyko zamawiania na odległość niestety... swoją drogą przecież nie kupowałaś II gatunku, ani z wystawy- takie rzeczy są sporo tańsze:mad: Wiadomo, że nie opłaca Ci się zwrot ze względu na koszta- mam nadzieję, ze ciut komodę podrasujecie i nic nie będzie widać Lustrem się nie przejmuj- u nas też jest niziutko z tego samego powodu co u Ciebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.02.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Vesi - dawaj fotki! może stolarz pod szlifuje delikatnie miejsca z plamą, tylko potem jak dobrać kolor bejcy?... najlepiej jak zasłonisz te plamy sprzętem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.02.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ale wiadomosc musze sobie popatrzec co maja w ofercie w tym sklepie A bedziesz zamawiala u nich lawe? Szkoda ze z ta komoda tak wyszlo:( faktycznie powinnas dostac zwrot czesci pieniedzy za towar nie zgodny z opisem:( Czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.02.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Zaraz, zaraz, czy ja dobrze widzę? Meble od Alfonso przyjechały? A zdjęć nie ma? vesi, no jak tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.02.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Alfonso chyba dość szybko przesyłkę wysłał ? Vasi na pewno robi nam super sesyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 22.02.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Vesi, jak w bajce miałaś! Aniu, gdybyś się wybierała, to ja w roli bagażu podręcznego się zabiorę, co? Tania w utrzymaniu jestem, mało jem, słowo Anulka, przegapiłam tego Twojego posta. Wiesz, jak się obydwie odkujemy od dna wykończeniowego, to możemy po taniości się wybrać do juesej. Moi znajomi lecieli przez islandię za 250 dolców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 22.02.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 oj ciekawa jestem tej ławeczki okrutnie fotki fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.02.2013 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 (edytowane) Vesi, ale się cieszę http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/smile1.gifhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/goody.gif Rób szybko te foty, bo nie wytrzymam długohttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/no.gif Szkoda, ze z jakością ciut nie wyszło, najgorsze te plamy cholera... To jest ryzyko zamawiania na odległość niestety... swoją drogą przecież nie kupowałaś II gatunku, ani z wystawy- takie rzeczy są sporo tańsze:mad: Wiadomo, że nie opłaca Ci się zwrot ze względu na koszta- mam nadzieję, ze ciut komodę podrasujecie i nic nie będzie widać Lustrem się nie przejmuj- u nas też jest niziutko z tego samego powodu co u Ciebie:lol2: No tak: ryzyk-fizyk, ale jest pocieszające to, że dwa kroki od tv a tych plamek i pęknięcia nie widać, jeśli nikt nie wie że tam są pekniecie na pewno da rade skleic, ale tylko z użyciem zacisku, musze uśmiechnąć sie do mojego stolarza:D, na plamki nie mam pomysłu:( A lustrem absolutnie sie nie przejmuje, wisi przeca tak jak ja chciałam, to luby sie fochał Vesi - dawaj fotki! może stolarz pod szlifuje delikatnie miejsca z plamą, tylko potem jak dobrać kolor bejcy?... najlepiej jak zasłonisz te plamy sprzętem:) Taki był mój pierwszy pomysł na te plamki, niestety właśnie z tego samego powodu od razu odrzucony, sprzętem nie da rady:( Ale wiadomosc musze sobie popatrzec co maja w ofercie w tym sklepie A bedziesz zamawiala u nich lawe? Szkoda ze z ta komoda tak wyszlo:( faktycznie powinnas dostac zwrot czesci pieniedzy za towar nie zgodny z opisem:( Czekam na zdjecia Pomimo średniej jakości komody tv, zdecydowana jestem na ławę, to na niej mi najbardziej zależało, i na tym by komoda tv była w tym samym wybarwieniu, póki co nadal brak ławy w sprzedaży. Zaraz, zaraz, czy ja dobrze widzę? Meble od Alfonso przyjechały? A zdjęć nie ma? vesi, no jak tak można Alfonso chyba dość szybko przesyłkę wysłał ? Vasi na pewno robi nam super sesyjkę Przesyłka szybciutka:yes: szkoda że nie raczyli nas poinformować o wysyłce;) i mieliśmy surprise Sesyjka zrobiona:yes: oj ciekawa jestem tej ławeczki okrutnie fotki fotki jest pikna Proszę o trochu cierpliwości, zdjątka dopiero wgrałam na picase i pinterest-a, lecz parę fotek wyszło fatalnie, muszę nowe zrobić, ale natentychmiaszt to ja musze uciekać do sklepu, potem wkleję na forum Edytowane 22 Lutego 2013 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 22.02.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 (edytowane) Dobry wieczór Też z niecierpliwością czekam na te zdjęcia. Nie doczytałam z czego ta komoda z plamkami ma blat ale jest taki środek do szybkich renowacji drewnianych mebli, którym wystarczy przetrzeć drewno i pięknie tuszuje wszelkie przebarwienia czy ubytki i wydobywa spłowiały kolor drewna. Może warto by to zastosowac i po kłopocie będzie? Edytowane 22 Lutego 2013 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.02.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witaj tutli_putli Dziękuję za radę, zaraz sobie poszukam informacji w necie o takim specyfiku, ta komoda jest dębowa. No to zasypię was fotkami teraz. Komoda tv z Hiszpanii, która została zrobiona w Chinach:-x wg etykietki... najpierw te nieszczęsne plamki i pęknięcie i inne ujęcia Ławeczka w wiatrołapie KONIEC przyszedł gość, więc uciekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 O JA CIĘ ławeczka bossska, cudowna, taka charakterna:yes: a ława rtv na fotkach przynajmniej wygląda dobrze, jak bielony dąb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.02.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Vesi komoda :eek: Bossssska mimo tych mankamentów :yes: ławeczka też fajna choć domagam sie więcej fotosów bo w tym wiatrołapie ciężko ją ując ( fajnie sie ukryłaś :lol2:) wystaw ja na środek salonu i obfoc należycie przeca my tu czekamy na poważną sesyjjjję kobito wiosna tuz tuz u mnie zające:yes:od miesiąca pościągaj juz te gwiazdki z drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.02.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 zapomniałam pochwalić lampa kuchenna :eek: Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 śliczności zamówiłaś :yes: najwazniejsze, jestes zadowolona z nowych mebelków ?? pomijajać wady plamkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.02.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Warto bylo czekac na mebelki bo sa zajebiaszcze teraz trzymam kciuki za lawe zeby sie szybko pojawila :hug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.02.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Oooo są już fotkihttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif Vesi komoda CUDOWNA:jawdrop: Baaardzo mi się podoba i uwielbiam jak widać te dębowe słojehttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/sup.gif komoda bardzo przypomina stylem i kolorem nasz kawowy stoliczek:D Żadnych mankamentów nie widać- masz piękny mebelek- ja tez będę takie szukała:yes: albo raczej robiła na zamówienie:sick: Ławeczka tez przepiękna i bardzo pasuje u Ciebie:cool: Jednym słowem bardzo udane zakupy, mimo, ze z nerwami:hug: Miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.02.2013 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Aaa zapomniałam- te pęknięcia bardzo łatwo zamaskujesz specjalną miazgą do drewna składającą się z drewnianych wiórków- dostępna w każdym stolarskim sklepie. Natomiast nie wiem czym tą plamę usunąć- może w sklepie coś Ci doradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.02.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Vesila ławeczka cudna, komoda chociaż nie w moim akurat stylu też niczego sobie. Na zdjęciach nie widać aby było z nią coś nie tak, ale rozumiem, że sama świadomość mankamentów może wkurzać. Nie mniej jednak za moment nie bedziesz sobie głowy tym zawracać bo komoda pieknie się prezentuje a o to w końcu chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts