narendil 10.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 vesi, cały czas myślałam, że ściany malujesz Chyba muszę wolniej i uważniej czytać. I patrząc na Twoje malowanki () uważam, że szafka biała a ściany granatowe w RAL5011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.03.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Ha na wizualkach 5011 lepiej wygląda niż na próbkach. Ale szafkę przy niebieskich ścianach pozostawiłabym białą, tzn. w kolorze umywalki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2013 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Hej Vesi:) ja głosuję za granatowymi ścianami- szafkę zostawiłabym białą Jeżeli mam wybierać odcień tego granatu na ścianę, stanowczo nr RAL5011. Nie dobieraj go do koloru mugatów (5013) -jest jak dla mnie za bardzo chabrowy. buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (5013)-jest jak dla mnie za bardzo chabrowy. O, to tego słowa mi wczoraj brakowało Aga, gdzie byłaś, jak ja pisałam? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.03.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja się wyłamię - mnie się biała szafka nie podoba:no: szafka - 5013ściany - 5011 albo białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Vesi, Trzymam kciuki za trafny wybór. Chyba najbardziej właściwy podejmiesz sama, bo żadne wizualki i oglądanie na ekranie nie pokażą dokładnie gry światła dziennego i sztucznego. Z tych wizek co wrzuciłaś mnie się wydaje, że najlepiej będzie dać: jeżeli zdecydujesz się na granatową szafkę - 5013jeżeli zdecydujesz się na granatowe ściany - 5011 Jeżeli zdecydujesz się i na granatową szafkę i ściany nie mieszaj kolorów, wybierz jeden. W tej opcji chyba 5011, bo lepiej wygląda na większej powierzchni. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Vesi, Gdzie jesteś? Jak tam Twoje wybory. Postanowiłaś coś w sprawie łazienki? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.03.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Hello wpadłam na chwilkę, nie ma mnie bo: młody chory, luby przyjechał, papiery firmowe ogarniam i wszystko na kupę szafka będzie granatowa jak mugaty. chyba............. bye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Vesi widze ze podjelas decyzje wiec czekam na gotowa szafke szybkiego powrotu do zdrowka Synkowi zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Hej Vesi, Jakoś nie możemy na siebie trafić. Ja jak coś tam nie zapodam w dzień to wieczorem raczej marne szanse. Ograniczyłam "bywanie" na FM, bo wtedy nie wyrabiam z pracą w domu i zupełnie tracę kontakt z K. Trzymam jednak kciuki za Twoje decyzje łazienkowe i bardzo cierpliwie będę czekała na relację z dokonań. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Vesi, Co u Ciebie? Jaka decyzja w sprawie ściany? Bo, że szafka w kolorze 5013 to wiem.Odezwij się.Miłej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.03.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 heyka Vesi zdrówka dla młodego mój starszak też od kilku dni walczy z mega kataremciekawa jestem twojej ostatecznej decyzji w sprawie szafki na wizka całkiem fajnie wygląda ta w kolorze mugatów na pewno bardziej niż biała odcinająca sie od umywalki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hej vesi, co słychać? Jak tam choróbska- wykaraskaliście się? mam nadzieję, że Ty się nie raziłaś? I jaka jest ostateczna decyzja w sprawie szafki? Też masz taką piękną wiosnę za oknem w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.03.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Hej Kobietki młody wyzdrowiał, to rozchorowała sie młoda, luby pojechał do be tyż przeziębiony, ja sie trzymam dzielnie, ale ta niekończąca sie zima doprowadza mnie do depresji nic mi sie nie chce, tylko spać i spać, masakra:bash: na forum zaglądam cichaczem, bo pisać też sie mi nie chce:oops: wybaczcie... z tą szafką do łazienki to juz sama nie wiem, raz myślę tak, za chwile inaczej, ten granat na ścianach u adme i nihiru kusi mnie bardzo, więc pewnie pomaluję, tylko nie wiem kiedy... póki co stolarz zabrał jedna płytkę granatową i pod ten kolor ma pomalować, ale też ostatnio pomyślałam, ze skoro szafka będzie drewniana, to może lepiej zrobić ja w kolorze orzecha:confused: sama już nie wiem.....http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d075.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Vesi, Każdy może Ci radzić, tak jak jemu się wydaje, że Tobie będzie się podobało... A tak naprawdę my możemy Ci wrzucać inspiracje, ale Ty sama musisz to poczuć. Jeżeli masz dosyć zimy, masz depresję, nic Ci się nie chce, a jak już zachce to sama nie wiesz czego to odpuść tę szafkę i ściany. Zrób coś dla siebie. Jeśli lubisz, to wystrój dom na święta, daj głowie odpocząć. Rozwiązanie samo przyjdzie Krzepiące uściski przesyłam PS Wrzucę u siebie dzisiejsze fotki, ale strasznej jakości, bo Panowie kandelabr zabrali i nie miałam światła. Jeżeli znowu urządzisz mi to będę strasznie i strzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Vesi, Przyszłam powiedzieć, że zaglądam do Ciebie nawet jak Ty gdzieś schowana jesteś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Vesi, Przyszłam powiedzieć, że zaglądam do Ciebie nawet jak Ty gdzieś schowana jesteś. I ja, i ja! http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-606884.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-606884.gif Zdrowiejcie sobie vesi Trzymam kciuki za ostateczne decyzje łazienkowe:wiggle: Też mam podły nastrój przez ta pogodęhttp://www.sherv.net/cm/emo/sad/depressed.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.03.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Vesi, wracaj, brakuje nam tu Ciebie Jeśli chodzi Ci po głowie przemalowanie ścian na navy, to szafka w drewnianym kolorze jest bardzo dobrym pomysłem - powinna fajnie ocieplić wnętrze. Dla mnie granat na ścianach i na szafce to za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.03.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Mnie też się podoba pomysł z drewnianą szafką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.03.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Kobietki koffane,wpadłam teraz na chwilunie oznajmić że dotarła moja lampa do kuchni z ww(westwing)jest pikna, ogromna, może nawet za duża do mojej mini kuchni, ale nie oddam jej za niclece gotować zupke, bo od rana popitalam jak nakręcona śniegu doprało aż mi sie na płacz zebrało jak rano zobaczyłam, to koszmar jakiś, chyba biegun północny przesunął sie z deka nad Polskęhttp://www.cosgan.de/images/midi/boese/a050.gif wpadnę wieczorkiem:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts