Drop_Inn 05.04.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Vesi, dzięki za namiar na Achica, nie znałam tego miejsca. Ilu, Ty masz dywany na stałe. I to jakie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Hej vesi, fajowe te dywany, chociaż nie przepadam- ale taki jeden mogłabym sobie strzelić do gabinetu np:yes:Mógłby leżeć tylko latem- jak podłogówka nie działa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.04.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Vesi, Ty Super Szperaczu Jakie dywany Ale czad. A ja nawet nie mam gdzie położyć Dropi, dobrze napisała, Ty masz dywanikowe posadzki, a wiesz? że w angielskim stylu, dywany bądź wykładziny dywanowe to must have Sam Anglik mi tak rzekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.04.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Vesi, dzięki za namiar na Achica, nie znałam tego miejsca. Ilu, Ty masz dywany na stałe. I to jakie :) Dropi, niestety czytałam na fejsie niepochlebne opinie o achica, chyba nie odważę sie, póki co, u nich kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.04.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hej vesi, fajowe te dywany, chociaż nie przepadam- ale taki jeden mogłabym sobie strzelić do gabinetu np:yes: Mógłby leżeć tylko latem- jak podłogówka nie działa:lol2: Ja też nie przepadam za dywanami, bo to kurzołapy, ale młodzi często rozsiadają sie na podłodze, nie mogę na to patrzeć, zwłaszcza zimą a w salonie pod ławę tez by sie przydało, zwłaszcza ze goście często nie chcą pantofli zakładać, u mnie podłogówka tylko w kuchni i w łazience, ale w łazience to coś jest nie tak, bo prawie nie grzeje:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.04.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wczoraj byliśmy w Ikei z reklamacją jednego materaca, reklamacja uznana, zwrócili kasę w formie bonu i musieliśmy młodej kupić nowy materac, ale juz nie mieli takich samych materacy, wiec trza było dopłacić, bo nowe były droższe:evil: Przepadłam w dziale z ramkami i kompletnie nie wiedziałam które kupić zdecydowałam sie na początek, na dwie białe. Pojechaliśmy tez do M1 i obowiązkowo wizyta w tikeju, gdzie kupiłam kolejne dwie ramki i ceramiczny domek dla ptaszków z przeceny:lol2: Do ramek już przymierzyłam grafiki, ale nie wiem jeszcze czy tak zostanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Vesi, śliczne te rameczki:wiggle: Takie same białe mam w sypialni- są piękne i masywne:rolleyes: Grafiki baaardzo mi się podobają, ale oczywiście możesz też dać inne- chociaż ja bym zostawiła te:yes: Dobrze, ze reklamacja materaca uznana, szkoda tylko, ze więcej kasy musieliście wyłożyć... Swoją drogą, co za materace robi ta Ikea, skoro tak szybko się zapadł?:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Heya Vesi, Miłego tygodnia życzę. I u Ciebie ramki? Chyba jestem skazana na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.04.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Vesi czekalam na te grafiki u Ciebie i sie nie zawiodlam:hug: slicznie wygladaja bedzie piekna galeria:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.04.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Vesi w decoratore jest w tym tygodniu 20% znizki na oswietlenie i jest taki cosik http://www.decoratore.pl/Produkty,id,664/Lampa_Nyborg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Vesi, Kochana, zniknęłaś i trochę się martwię. Wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.04.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Vesi, ramki bardzo smakowite. Pewnie już wiszą, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.04.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jestem, czytam u was w miarę na bieżąco, tylko weny brak na pisanie. Aga, ja nie wiem co za materace robią dla ikea , ale jak tanie - to nie ma co oczekiwać super jakości, luby chciał tanio, no to ma, ja chciałam lekkie lateksowe, jemu było za drogo, ale jak to się mówi: "skąpy dwa razy traci":evil: ja pamiętam twoje rameczki, też takie chciałam mieć no to se kupiłam:lol: te grafiki to na pewno zostaną wykorzystane w galerii, tylko nie wiem czy w tych konkretnych ramkach:) Dziekuję Aniu, ja już dawno o galerii myślałam, najpierw planowałam motywy roślinne, potem zachciało mi sie architektury i padło na łuki romańskie nawiązujące do moich domowych przejść łukowych. A czy jesteś skazana na galerię?? no nie wiem, co kto lubi... Dziękuję za troskę, u mnie wsjo ok, wiosna przyszła, to w ogrodzie czeka mnie masa roboty, dziś już nie wytrzymałam i chwaściory wyrywałam przed tarasem, wychodziły lekko jak z masła, aż chciało sie je usuwać trawa jeszcze nie odżyła a to draństwo już sie pcha i rozpycha w trawniku:mad: ale ja im nie pozwolę więc mniej mnie będzie na forum;) Kasiu dziękuję, to raptem trzy grafiki, jeszcze kilka fajnych grafik zostało w książce, tylko muszę ramek dokupić Dzięki za info o lampach, te z linka, są dla mnie, mimo przeceny, jeszcze z połowę za drogie, bo ja dwa zwisy potrzebuję do holu:) Dropi rameczek nie smakowałam nie wiszą kochana, bo to dopiero początek, może do wakacji uda sie mi galerię skończyć i powiesić może... ------------------------------------------------------------------ z ostatnich nowości, to dostałam dziś mail od Alfonso: We have received the transfer, thank you very much. I hope you receive the table during the next week. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Mail od Illusjon: You're alive! I'm very happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Aga, ja nie wiem co za materace robią dla ikea , ale jak tanie - to nie ma co oczekiwać super jakości, luby chciał tanio, no to ma, ja chciałam lekkie lateksowe, jemu było za drogo, ale jak to się mówi: "skąpy dwa razy traci":evil: Vesi, ja znam wersje, ze chytry traci dwa razy:lol2: co fakt, to fakt. My zapłaciliśmy za materac więcej niż za całe łóżko- jest cały lateksowy. Śpi się super, ale tez nie wiem, czy warto było dawać tyle kasy i czy wytrzyma tyle lat? Co poza tym słychać u Ciebie? Miłego weekendu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.04.2013 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Aguś dzieki ze zaglądasz:hug: u mnie nic ciekawego, szukam wykonawcy do obłożenia słupków ogrodzeniowych płytkami Dakama CASTILLO (standard) brąz i jest problem, nie ma kto tego zrobić ponadto trawnik mój po zimie jest w opłakanym stanie, jutro wkleję fotki i poproszę was o rade jak to ratować/ naprawiać. no i czekam na nowa odsłonę twojego gabinetu udanego tapetowania wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.04.2013 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mail od Illusjon: You're alive! I'm very happy no żyje, żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.04.2013 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Mam ogród w stanie takim,że tylko usiąść rozpłakać sie i połowę przekopać. Kto sie zna, proszę o radę tutaj długo leżał śnieg i było go najwięcej, bo zgarniany z podjazdu placki wyschniętej lub zgniłej trawy miejscami stojąca długo woda i to cholerne mysiory i krety zryły mi tak miedzy drzewkami ze koleiny sa okropne, jak to wyrównać? da sie czymś nie niszcząc trawy? czy tylko glebogryzarka i na nowo sianie trawy?? tutaj krzaczek aronii wsadzony jesienią tutaj miejscami w ogóle nie ma trawy a ziemia zbita tak, że żadne nasionko sie chyba nie przebije i przed tujami szeroki na metr pas zgnitej trawy, zbitej ziemi i pełno kolein, grabi tam nie wbije poradźcie coś proszę, czy muszę zorać ponownie pól ogrodu i zakładać trawnik na nowo??? zamówiłam trochę ziemi żeby podsypać tam gdzie woda stoi, powinnam ją z piaskiem wymieszać? szczerze, to jestem załamana tym co mam w ogrodzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.04.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Zaczęłam dziś wyczesywać grabiami do liści, tą wyschniętą trawę i nawet fajnie to odchodziło, aleee po wyczesaniu raptem z 10-20m2 miałam dosyć rzuciłam grabiami, wzięłam taczki i sekator, powycinałam dolne gałęzie sosnom i świerkom oraz kilka uschniętych odgałęzień tui. teraz przeczytałam jakiś tam poradnik na ogrodowisko.pl i wiem tyle że: - przydałby się walec - ponoć tym wyrównam zimowe wypiętrzenia ziemi więc może też i te zrobione przez nornice i krety, mogę walec wypożyczyć w lokalnej wypożyczalni sprzętu, mają taki na 110litrów. - muszę kupić 2w1wertykulator i aerator, o dziwo luby sie zgodził ot tak, spytał tylko co to jest i rzekł: a kupuj jak chcesz :lol2: no i w sumie to nie wiem za co pierwsze powinnam sie zabrać??? walcowanie? napowietrzanie? czy rozplantowanie nowej ziemi, którą zamówiłam i ma być w przyszłym tygodniu czy może lepiej weltykulatorem spulchnić bardziej ziemie tam gdzie porobiły sie górki-dołki, potem dosiać trawę, przewalcować i na to sypnąć jeszcze świeżej ziemi, o ile mi jej starczy?? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.04.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Vesi w sprawie trawy nie pomogę bo się jeszcze nie znam Wiem tylko tyle że my też mamy duży problem Moja trawa po całości wygląda jak na Twoim pierwszym zdjęciu Prawie cała zgniła , do tego tylko w jednym miejscu przed okanmi do salonu da się wejść na trawnik - reszta tonie w wodzie . Współczuję , ale wierzę że dasz radę Co do tych pięknych grafik motylami, a nie masz nikogo kto by to przerysował??? Ten chłopak który będzie robił dla mnie obrazy, jak mu pokazałam to powiedział że takie szczegóły lubi najbardziej i wręcz się ucieszył że coś takiego miałby narysować :o:o, póki co padło na coś innego - ale cłopak ma talent. Myślę że za obrazy weźmie symbolicznie - a ja mu wręcz dorzucę za pracę. Myślę że mógłby spokojni Ci te grafiki przerysować Lubi to a jak jeszcze troszke zarobi to będzie zachwycony. Myślę że poczekamy na jego pierwszą pracę dla mnie i sama ocenisz czy zdolny czy nie Będzie też rysował to pomieszczenie z szachownicą - więc też zobaczysz, może się skusisz? Buziole zostawiam Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts