karolek59 04.08.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 helloł ramki śliczniusie ale ja również uważam ze nie ma co robić konkurencji lustereczku Co do trawy to nie tylko u Ciebie jest siano Ja ciągle podlewam Lampy fajne ładnie sie komponują nie jęcz i nie wymyślaj jest oki Ps jakbyś miała chwilkę to podrzuć mi jakies fotki fajnych gabinetów bo rozmyślam po powolutku trzeba było się za niego zabrać choć koncepcji i chęci brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.08.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Vesi, Lampy bardzo fajne. Chociaż to ta kuchenna jest moją ulubienicą. Zgadzam się z Karolkiem, że co za dużo.... Ale ramki są bardzo ładne, stylowe. Na pewno znajdziesz dla nich miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.08.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Wow ! Lampki w holu ślicznie wyglądają, cały hol robi wrażenie jest olbrzymi i piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 05.08.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Hej A moze powiesic ramki na scianie prostopadlej do tej z lustrem? (na lewo od grzejnika?)... My pewnie tez bedziemy miec studnie (uznalam, ze to dobre, bedzie wiecej wody na ogrod, o naiwnosci!)... Dobrego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 05.08.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 piękna ta kuchenna lampa! co do czarnych kabelków w lampach w holu, też mi się nie bardzo spodobały, ale nie straszą jakoś nachalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.08.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Vesi - lampki cudne---hol jest przepiękny Co do lustrzanych ramek ja też bym nie robiła już konkurencji lustru................... A to okrągłe z westa już gdzieś wisi? Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.08.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 helloł ramki śliczniusie ale ja również uważam ze nie ma co robić konkurencji lustereczku Co do trawy to nie tylko u Ciebie jest siano Ja ciągle podlewam Lampy fajne ładnie sie komponują nie jęcz i nie wymyślaj jest oki] dzięki Karolka ramki juz wyniesione z wiatrołapu, stoją na grzejniku w holu i tak dumam czy je tam wieszać Ja nie moge sobie pozwolić na czeste podlewanie trawy Lampki do holu były niedrogie więc pisać mi tu szczerze, to za jakiś czas bez bólu wymienię na cóś innego Ps jakbyś miała chwilkę to podrzuć mi jakies fotki fajnych gabinetów bo rozmyślam po powolutku trzeba było się za niego zabrać choć koncepcji i chęci brak Podrzuciłam Ci linka Vesi, Lampy bardzo fajne. Chociaż to ta kuchenna jest moją ulubienicą. Zgadzam się z Karolkiem, że co za dużo.... Ale ramki są bardzo ładne, stylowe. Na pewno znajdziesz dla nich miejsce. Dziękuję Ilutku za docenienie moich wyborów lampowych:hug: Dla ramek znajde miejsce na pewno, z Waszą pomocą mam nadzieję Wow ! Lampki w holu ślicznie wyglądają, cały hol robi wrażenie jest olbrzymi i piękny Mugatko, normalnie http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/blush.gif Dziękuję Hol ma 13m2, to chyba niezbyt dużo? Hej A moze powiesic ramki na scianie prostopadlej do tej z lustrem? (na lewo od grzejnika?)... My pewnie tez bedziemy miec studnie (uznalam, ze to dobre, bedzie wiecej wody na ogrod, o naiwnosci!)... Dobrego dnia! Hejka Hesperius ciekawa jestem Waszego domku, masz swój wątek? Oj, ramki nie zmieszczą sie za cholere na tej ścianie ZOBACZ A studnia - dobra rzecz do podlewania ogrodu, mycia auta, itp.... jesli jest sie dodatkowo podpiętym do wodociągów, a my naiwni przed zamieszkaniem, stwierdziliśmy w studni wody ful wypas, do wodociągów sie nie przyłączamy, ale po suchym lecie w tamtym roku, nagle w studni brakło wody, trza było oszczędnie korzystać, teraz więc z podlewania trawnika nici:roll: piękna ta kuchenna lampa! co do czarnych kabelków w lampach w holu, też mi się nie bardzo spodobały, ale nie straszą jakoś nachalnie http://forum.barcis.pl/images/smilies/welcome.gif Ankubek w moich progach Dziękuje za szczera opinię, takie sobie cenię Vesi - lampki cudne---hol jest przepiękny Co do lustrzanych ramek ja też bym nie robiła już konkurencji lustru................... A to okrągłe z westa już gdzieś wisi? Buziaki zostawiam Hejka Admetka dzieki, ale gdzie tam moj hol do twojego, niebo a ziemia Słucham sie do waszych rad i lustrzane rami poszły z wiatrołapu out! Te okrągłe lustra z west jeszcze nie doszły Buźka ----------------------------------------------- Uciekam na zakupy, a potem do wieczora na otwartym basenie z dzieciami, normalnie żadnych wczasów nam nie potrzeba. Basen ogrodzony, można popływać i potem rozpłaszczyć sie na trawce obok jak na plaży, płatne za wstęp nie na godziny, rewelaka w takie upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 06.08.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Hej Vesila My dopiero poczatkujacy, po pol roku czekania na dokumenty udalo nam sie kupic kawalek ziemi, a teraz przygotowujemy sie do PnB... Woda z wodoociagow jest w zasiegu, pod warunkiem, ze sasiadka zgodzi sie na sluzebnosc w zwiazku z biegiem wodociagu (gmina nie zgodzila sie na prowadzenie wodociagu w pasie drogowym, ale zakladamy, ze sluzebnosc nie powinna byc problemem). Druga sprawa to odleglosc, mamy jakies 250 metrow rury do przeprowadzenia... Inwestycja duza, a gmina biedna, wiec niewielka szansa na to, ze naklady finansowe zostana zwrocone. Czekamy az pojawia sie kolejni inwestorzy Wiec na razie bedziemy kopac studnie. Sasiad w poblizu ma zrodlo. Mysle, ze nie powinno byc zle z woda, ale... to rosyjska ruletka. Aj, jakos przgapilam szerokosc tej sciany. Mimo wszystko wydawalo mi sie, ze sie tam zmieszcza... Lustro jest tak atrakcyjne, ze chyba by nie znioslo konkurencji. Masz juz jakis inny pomysl na powieszenie obrazkow? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.08.2013 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ach to dopiero zaczynacie przygode z budową, no to powodzenia życzę i ludzkich sąsiadów Obrazki raczej zawisna w holu, chyba nad grzejnikiem, bedzie je wtedy widać z wiatrołapu przez szybki i będą nawiązaniem do lustra w wiatrołapie, tak sobie to ostatnio wymyśliłam obfoce przymiarkę i mi dordzicie - tylko, póki co, nie mam czasu za dnia na bawienie sie w przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 07.08.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dzieki, Vesila Trzech sasiadow jest super, a reszty nie znamy... Wyjdzie w praniu. Czekamy na foty ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.08.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ojej, jak ładnie wyglądają lampy! Śliczne są! Na kabelek kompletnie nie zwróciłam uwagi dopóki nie napisałaś o nim I nawet teraz kiedy wiem, że Ci nie leży, nie przeszkadza mi ani trochę. Szkoda, że kuchenna lampa ciągle w pudle. Będzie genialnie pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.08.2013 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 hesperius Dobrzy sąsiedzi, to znak że atmosfera w okolicy będzie przyjazna i tym samym , bedzie sie dobrze tam mieszkało i ogólnie żyło foty? jakie foty?? ni mom casu Dropi nasza kochana pierwsze co pomyślałam, gdy zawisły te lampki w holu, to że one bardziej u Ciebie by pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 vesilko, chyba nie po drodze było do Ciebie ostatnio Lampy są rewelacyjne! Ciesze się, że tak pasują Kabelki na zdjęciu nie rzucają się w oczy. Ale, skoro piszesz, że Ci przeszkadzają, to możesz je zmienić. To niewielki problem. Lustrzanych ramek zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.08.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Narendil Ty pracuś jesteś, jak w twoim przypadku to juz chyba bym zapomniała co to forum nie wiem skąd ty czas bierzesz i energie na to wszystko:) Kabelki może bym i zmieniła, gdybym umiała, a luby by mnie chyba pogryzł gdybym mu kazała to zrobić dla niego taki drobiazg urasta do rangi wieeelkiego wysiłku, mnóstwa pracy i straconego czasu, oj taki mi sie trafił egzemplarz A TERAZ UWAGA........... RUSZYLIŚMY Z OGRODZENIEM KLIK DO DZIENNIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Super ze udało Ci sie jakoś ogarnac to ogrodznie Jakie przęsła i bramę wybraliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.08.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Vesi SUPER wiadomość:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 26.08.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Vesi Gratulacje odnośnie ogrodzenia:) Looknełam na foty, praca wre i widać już pierwsze efekty. Różnice w kosztach też widoczne Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 26.08.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 A tak z innej beczki: gdzie kupowałaś glazurę do łazienki (mam na myśli białe i kobaltowe cegiełki)? Zabierają ulgę VAT i zastanawiamy się, czy nie kupić czegoś jeszcze w tym roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.08.2013 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Super ze udało Ci sie jakoś ogarnac to ogrodznie Jakie przęsła i bramę wybraliście ? NO jakoś w końcu się udało ruszyć uffff.... Przęsła i brama ostatecznie jeszcze nie wybrana, dałam do wyceny takie cóś: brama przęsła Vesi SUPER wiadomość:wiggle: A tak z innej beczki: gdzie kupowałaś glazurę do łazienki (mam na myśli białe i kobaltowe cegiełki)? Zabierają ulgę VAT i zastanawiamy się, czy nie kupić czegoś jeszcze w tym roku ... Płytki cegiełki, to vives mugat, kupowałam w planetadom.pl . pozdrawiam ------------------------------------------------------------------- A poza tym dostałam wiadomość od west, że moich luster fish eye nie dostali i zwrócili mi kasę :bash: Delikatnie pisząc: jestem wkurzona doczekać sie nie mogłam tych luster, a tu taki numer wywinęli:mad: Nadal walczę z koszem na pranie, malowanie.... ścieranie... malowanie.... koszmarnie mi idzie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 vesi, no to lipa z lustrami. Szkoda Cieszę się, że coś z ogordzeniem się rusza! Odnośnie kosza, to może już musztarda po obiedzie, ale rozważ na przyszłość farbę w sprayu. Fakt, pojemnik kosztuje około 30zł, ale dobrze się maluje i na całkiem sporo wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts