Drop_Inn 27.08.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Vesi, bardzo ładne proste przęsła. Nie lubię przekombinowanych ogrodzeń, Twoje będzie w punkt Mam nadzieję, że zdobędziesz jeszcze te lustra. Czasem kampanie się powtarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.08.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No lipa, lipa z lustrami, napaliłam sie na nie, jak szczerbaty na suchary Jest nadzieją że kiedyś sie pojawią znów, albo spróbuję z Anglii ściągnąć Aniu Z tym koszem to sie załatwiłam na cacy, od początku same babole popełniam i w efekcie dokładam tylko kasy i sobie roboty, i pewnie wyjdzie mnie drożej niż bym u stolarza zamówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 vesi, to może kup nowy kosz? I zacznij od nowa.A stary porąb i spal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.08.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 he he Aniu, ja kupiłam nowy kosz w jysk i koniecznie chciałam go na biało pomalować, no i mam teraz za swoje http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 vesi, wiem. Proponuję kupno drugiego kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.08.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Vesi gratulacje rozpoczęcia prac ogrodzeniowych U mnie chyba znowu rok zakończymy bez płotu... ah te koszta inne rzeczy bardziej potrzebne. Najgorsze jest to że ja się trochę boję wprowadzać bez ogrodzenia zombie wampiry i ta przerażająca mgła wokół domu Śliczne te obrazki z lustrzaną ramą i lampy w holu prezentują się pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 27.08.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Hej Vesi Dziękuję za namiary, widzę, że sklep oferuje gustowne elementy dekoracyjne - jednak ze względów finansowych wezmę pod uwagę tylko niektóre z nich. Straszna kicha z lustrami... Mam nadzieję, że mimo wszystko uda Ci się je kupić. Proste przęsła są super Myślę, że kosz i tak się przyda w gospodarstwie domowym - na pewno znajdziesz na niego sposób. A tymczasem... popieram narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.08.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dzień dobry Vesila, bardzo bardzo mi się podoba to, jak urządzasz swój dom. Będę tu zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.08.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Vesia te pzręsła z inspiracji to nie za gęsto ? a słupki jakie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.08.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 vesi, wiem. Proponuję kupno drugiego kosza zamiast kosza kupiłam sobie plakat do wiatrołapu, o! o taki http://babafu.pl/img/shop/komu-trampek-na-noge-280.png trochę szlifowania mnie jeszcze czeka, ale myślę, że dam radę znaczy sie szlifierka da radę Vesi gratulacje rozpoczęcia prac ogrodzeniowych U mnie chyba znowu rok zakończymy bez płotu... ah te koszta inne rzeczy bardziej potrzebne. Najgorsze jest to że ja się trochę boję wprowadzać bez ogrodzenia zombie wampiry i ta przerażająca mgła wokół domu Śliczne te obrazki z lustrzaną ramą i lampy w holu prezentują się pięknie Hejka Two no niestety koszty ogrodzenia są przeogromne, nie zdawałam sobie z tego sprawy dopóki sie za to nie wzięłam u nas nadal poddasze czeka na wykończenie, czyli kasa, kasa i kasa nadal potrzebna na rzeczy budowlane Jesli macie domek bez bliskoch sąsiadów, to też bym sie bała, ale macie piesia, więc jest nadzieją, że obroni przed nieproszonymi gośćmi wszelakiej maści i ducha Obrazki i lampki dziękują za komplementy Hej Vesi Dziękuję za namiary, widzę, że sklep oferuje gustowne elementy dekoracyjne - jednak ze względów finansowych wezmę pod uwagę tylko niektóre z nich. Proszę bardzo, pytaj do woli, chętnie odpowiem Straszna kicha z lustrami... Mam nadzieję, że mimo wszystko uda Ci się je kupić. Proste przęsła są super Myślę, że kosz i tak się przyda w gospodarstwie domowym - na pewno znajdziesz na niego sposób. A tymczasem... popieram narendil Koszowi dam rade, uprę sie, zaprę i go pomaluję tak by było oki, albo skonam Przęsła proste wolę, bo te wszystkie kute w łuki, ze zdobniczkami, ślimaczkami, i innymi ćmojami, sie mi nie podobają, albo już mi sie opatrzyły bo wszędzie takie widzę, a proste będą zawsze na czasie... tak myślę Dzień dobry Vesila, bardzo bardzo mi się podoba to, jak urządzasz swój dom. Będę tu zaglądać. http://www.cosgan.de/images/more/schilder/042.gif lw Zapraszam serdecznie nie tylko do zaglądania, ale tez do komentowania i doradzania Vesi a te przęsła z inspiracji to nie za gęsto ? a słupki jakie będą? Karolku kochany nasz, ja właśnie chce tak gęsto, głównie od drogi dojazdowej sąsiada, wiec od frontu chyba tez tak pasuje, coby każda strona ogrodzenia nie była inna. Jednak wszystko zależy od ceny za mb takiego przęsła, jak za drogo to będzie rzadziej, ja nie lubie jak mi spacerowicze ciągle zaglądają w chałupę, przy takim zagęszczeniu będzie im trudniej podglądać. Blisko drogi dom stoi, droga mało ruchliwa, wiec spacerowiczów nie brakuje;) A słupki które? po wyburzeniu tych betonowych, sa przykręcone do podmurówki metalowe, natomiast te trzy betonowe do bramy, sa juz obłożone tynkiem takim jak elewacja domu, a daszki planuję pomalować na ciemny brąz - jak dach domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.08.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 AAAAA plakat jest rewelacyjny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.08.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Hej Diano, właśnie zauważyłam, że w ofercie maja jeszcze inny plakat, który też bardzo mi do gustu przypadł http://babafu.pl/img/shop/house-serve-whiskey-jar-serif-280.png no i nie wiem, czy anulować zamówienie z trampkiem i kupić ten z whiskey... tak by to u mnie mniej-więcej wyglądało Doradźcie pliss KTÓRY PLAKAT LEPSZY?? ja osobiście bardzo lubię trampki i mam, a luby uwieelbia whisky i często to pije z kumplami obie sentencje pasują do naszych upodobań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.08.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ja mam chyba jakiś trampkowy sentyment choć do Twego wnętrza jednak bardziej mi się whiskey widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Głosuję za whiskey. Kolorystycznie i stylistycznie bardziej wg mnie pasują do klimatu Waszego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.08.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Vesi ja też za Whiskey, ładniej gra w wiatrołapie chociaż trampek równie fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 vesi, ja bym wzięła Whiskey. Abstrahując od trunku, podoba mi się gra słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.08.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Vesi, do siebie wzięłabym trampka Ale u Ciebie zdecydowanie Whiskey. Znacznie lepiej gra z resztą wnętrza PS A kto takie plakaty ma w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.08.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja mam chyba jakiś trampkowy sentyment choć do Twego wnętrza jednak bardziej mi się whiskey widzi Głosuję za whiskey. Kolorystycznie i stylistycznie bardziej wg mnie pasują do klimatu Waszego domu. Vesi ja też za Whiskey, ładniej gra w wiatrołapie chociaż trampek równie fajny vesi, ja bym wzięła Whiskey. Abstrahując od trunku, podoba mi się gra słów Vesi, do siebie wzięłabym trampka Ale u Ciebie zdecydowanie Whiskey. Znacznie lepiej gra z resztą wnętrza Dziękować Wam Pięknie Dziękować :hug: Whisky zakupione, trampek anulowany PS A kto takie plakaty ma w ofercie? Plakaty teraz ma westwing, a są z BABAFU Roboty czeka mnie ogrom, więc uciekam.... i wczoraj juz prawie okiełznałam kosz na pranie, jeszcze tylko jedno delikatne malnięcie i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.09.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ja znowu z prośbą o rade Słuchaja drogie koleżanki i koledzy, jest konsolka która mi sie bardzo podoba, ale nie wiem czy u mnie będzie pasować http://static.westwing.pl/i/IT-OR860WWAFE5GIT-1-product.jpg jeśli nie ta, to jakaś inna? a może w ogóle nie zagracać holu konsolką??? poczyniłam takie oto wyklejanki z lustrem i dodatkami:D tam zmieści sie max 80 cm szerokości i musi być max 30 cm głębokości, cobym sie o to ciągle nie potykała lub obijała przechodząc do salonu no i co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.09.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Nie wiem czy zauważyłyście to jest amerykańska Whiskey, Vesila Twój mąż lubi burbona ??? dla mnie to świństwo jest, ja bardziej gustuję w angielskiej Whisky. Prawdę powiedziawszy nie umiem doradzić A i witam się oficjalnie Ala:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts