agawi74 03.09.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Hej Vesi jestem:D A u Ciebie tyle śliczności-nowości:jawdrop: Pięknie prezentują się powieszone lampy, ramki lustrzane wpasowały się idealnie. Ogrodzenie fajne, bo proste- takie są najlepsze:yes: Co do plakatu nie umiem doradzić, natomiast konsolka najbardziej podoba mi się z wizualki nr 3- cudna jest. Lecę dalej, paaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.09.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Nie wiem czy zauważyłyście to jest amerykańska Whiskey, Vesila Twój mąż lubi burbona ??? dla mnie to świństwo jest, ja bardziej gustuję w angielskiej Whisky. Prawdę powiedziawszy nie umiem doradzić A i witam się oficjalnie Ala:welcome: Hello, Hello Alicjo http://forum.barcis.pl/images/smilies/welcome.gif oj tam Alu whisky czy whiskey, to tylko plakat, ja sie w ogóle takich trunków nie imam, spróbowałam raz i bleeehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/mdlosci.gifa co ten mój chłop pija to sie nawet nie przyglądam specjalnie napisom na butelkach ale za to uwielbiam Metallica i ten cytat Whiskey in the Jar jest z ich piosenki, więc mi pasi bardzo Hej Vesi jestem:D A u Ciebie tyle śliczności-nowości:jawdrop: Pięknie prezentują się powieszone lampy, ramki lustrzane wpasowały się idealnie. Ogrodzenie fajne, bo proste- takie są najlepsze:yes: Co do plakatu nie umiem doradzić, natomiast konsolka najbardziej podoba mi się z wizualki nr 3- cudna jest. Lecę dalej, paaaaa Hej Aguś, dziękować, dziękować za komplameta a plakat juz wybrany z whiskey ---------------------------------------------------------- Czy nikt więcej nie doradzi mi w sprawie konsolki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.09.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 oj tam Alu whisky czy whiskey, to tylko plakat, ja sie w ogóle takich trunków nie imam, spróbowałam raz i bleeehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/mdlosci.gifa co ten mój chłop pija to sie nawet nie przyglądam specjalnie napisom na butelkach ale za to uwielbiam Metallica i ten cytat Whiskey in the Jar jest z ich piosenki, więc mi pasi bardzo Vesilko ja sobie tak pożartowałam, chociaż ja whisky nie pogardzę,ale z lodem, samej nie lubię, tylko ze mnie taki pijak jest jak z koziej dupy trąba. Mnie też ten plakat się podoba i będzie u Ciebie super pasował ,obojetnie czy to jest whiskey czy whisky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.09.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 W sprawie konsolki: pierwsza i trzecia tak, byle nie ta srebrna!!!!Trzecia jest spokojna i bezpieczna. Pierwsza jest piękna, nie wiem tylko czy nie za mała do Twojego cudownego holu, ale za to ma pazur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.09.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) Alu, wiem że żartowałas, LW, ja nie mogę w holu dać nic większego, bo wszędzie sa drzwi i nie chce by mi przeszkadzała, co chwile kursujemy przez ten hol, nie chciałabym też sie potykać o konsolkę. Pytam was o zdanie teraz bo ta pierwsza wisząca, jest tylko do jutra na west, i mało czasu mam do namysłu: czy ta pasuje czy nie, jak ta pierwsza nie pasuje, to na luziku moge sobia inna zamówić u stolarza, albo w ogóle w holu konsolki nie dawać Tą trzecią z wiuzalki własnie na zamówienie musiałabym robic, bo z francji sciągac to drożyzna http://dl.delamaison.fr/images/catalogue/6016/MEN6016639-Z.jpg?1378285743035 delamaison ale podobaja sie mi też takie: http://www.artelore.com/img/productos/principal/3c52b57e8b058733372ae6393bc57a93c559c831.jpg Artelore http://www.artelore.com/img/productos/menu/4bc3baae3a9c807b1fb6b31a9dabc5d9fd4cbaff.jpg Artelore http://www.artelore.com/img/productos/principal/b13d90188114fdfdebc2304090a21d37bd17417f.jpg Artelore http://mooimaak.com/media/catalog/product/cache/1/image/370x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/1020_14022013_33.jpg Mooimaak http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a7/c4/15/a7c415e1fe32c994d791fca35113c1b4.jpg Edytowane 4 Września 2013 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.09.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Vesi, Ja bym widziała konsolkę, która nawiązywałaby stylem do ławeczki w wiatrołapie, a więc głosuję na 2 lub 4. Bardziej podoba mi się nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.09.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Jak dla mnie, wszystkie są piękne, przy czym te całe z drewna są ponadczasowe. Ostatnie zdjęcie (czarna konsolka + monogram) strasznie mnie zaintrygowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.09.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 A mnie się ostatnia podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.09.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Hej Vesi Mnie kuszą takie na prostej metalowej podstawie ale taka jak ta pierwsza też by u Ciebie fajnie wyglądała , o ile pamiętam masz ławę w salonie w podobnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.09.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Vesita z weseta mi nie leżypodobają mi sie te na chromowanych podstawach i uwazam ze do Was taka pasuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Sylwia, te z westa nieeee Jeśli nie takie z chromowanymi nogami, to ta trzecia z pierwszych propozycji. Chociaż o konsolkach, to może nie powinnam się wypowiadać. Doradziłam jedną admetce, to nawet jej nie pokazała Nawet nie wiem, czy kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.09.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 OKi, dzięki pięęękne wszystkim za rady:hug: no to tą z west sobie daruję, i na spokojnie zamówie u hazelki jakiś stelaż chromowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.09.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Vesi, ta z chromowanymi nogami rzeczywiści chyba najbardziej pasuje, chociaż bardzo podobała mi się ta w naturalnym drewnie... Taką loftową możesz też znaleźć w INNYCH MEBLACH ale wymiar chyba Ci minimalnie nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.09.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Vesi, Widzę, że konkurs rozstrzygnięty. Zobaczysz, że z chromu bedziesz zadowolona. Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.09.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 (edytowane) Vesi, ta z chromowanymi nogami rzeczywiści chyba najbardziej pasuje, chociaż bardzo podobała mi się ta w naturalnym drewnie... Taką loftową możesz też znaleźć w INNYCH MEBLACH ale wymiar chyba Ci minimalnie nie pasuje... Ach, wiesz Aguś, taka na chromowanym stelażu była moim pierwszym zamysłem odkad mam taka ławę, ale kurka te powieszane konsolki na westwing juz którys raz sa i ciagle sie nimi zachwycam:rolleyes: Ta z Twojego linku to, cholercia za łooogromna, nie zmieści sie nijak, a i cena ale dziekuje za checi kochana Vesi, Widzę, że konkurs rozstrzygnięty. Zobaczysz, że z chromu bedziesz zadowolona. Buziaki zostawiam Miło mi, że wpadłaś do mnie Ilutku --------------------------------- Ciągle jednak sie waham bo wiecie, przy takiej podwieszanej konsolce to łatwiej zmyć podłogę, a jak sobie postawie na podłodze to będzie mnie szlak trafiał przy odkurzaniu i myciu... kurza twarz! tak źle i tak niedobrze Puki co zakończyłam malowanie kosza z jysk: natryskowo farbą akrylową do drewna Śnieżka troszkę (tak na oko) rozcieńczoną wodą. Oto efekty mojej mordęgi:lol: kosz w sklepie wyglądał tak, czyli tzw BEFORE pierwsze malowanie i porównanie oraz efekt AFTER środek nie malowany bo szkoda mi farby było cd. jutro bo padam na twarz... Edytowane 10 Września 2013 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.09.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Vesi, Ale Ty zdolna jesteś Rewelacyjnie wyszło Ci malowanie. Kurczę jestem pod wrażeniem ile rzeczy można samemu zrobić. Ja chyba jakaś nie teges jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.09.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ło! Jak ładnie nałożona farba! kurka te powieszane konsolki na westwing juz którys raz sa i ciagle sie nimi zachwycam Ciągle jednak sie waham bo wiecie A ja rozumiem. I ja chwaliłam tę wiszącą, ale nikt nie zauważył Moje bardzo osobiste zdanie jest takie: te na chromowanych nóżkach są piękne! Obawiam się jednak, że niedługo będą nawet w lodówce, tzn.: coraz więcej ich! Obawiam się, że one staną się zamęczonym gadżetem (a szkoda, prawdziwa szkoda!). Ta wisząca nie jest krzykiem mody, ale ona się zawsze obroni. Nikt patrząc na nią nie powie: "O! masz tę konsolkę? W latach "nastych" prawie wszyscy je sobie kupowali do domu!" Ale żeby nie było motywacji negatywnej, to teraz konstruktywnie: Wg mnie ona będzie Ci się pięknie komponować, wzbogaci gamę Twoich różnych, ślicznych, pieczołowicie dobieranych przedmiotów. I do zawijaska na plakacie z whiskey będzie nawiązywać. Ja bym ją wzięła. Z doświadczenia wiem, że te przedmioty, które tyle czasu za nami chodzą, są dobrze przetestowane "duchowo" i chcą u nas być. Nie zdarzyło mi się, żeby tego typu powracające gadżety odbiły mi się czkawką po zakupie (w sensie: no i po co ja to kupiłam?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.09.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ilu, lw dziękowac było z tym koszem troche zabawy, ale osiagnęlam efekt prawie idealny jaki chciałam osiągnąć i teraz ogólny widok na moją łazienkę, nadal nie skończoną oraz prezent od Dropi naszej kochanej:hug: piękne kielichy na tealight-y, do których wsypałam muszelki z naszych rodzinnych podróży i nowy dozownik:lol:, bo poprzedni zaczął rdzewieć i pompka tyż szwankowała:mad: To byłoby tyle ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.09.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Podglądam łazienke bo mam w podobnym stylu i właśnie z nią kombinuje a Twoja super i ten kosz no ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.09.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Hej Vesi! Dobrze, że nie wzięłaś konsolki, te prostsze będą lepsze Mnie naj najbardziej spodobała się ta: http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a7/c4/15/a7c415e1fe32c994d791fca35113c1b4.jpg Chromowana też będzie dobra, chociaż zgadzam się trochę z lw (lw, jak Ty pięknie umiesz ubierać myśli w słowa:)), że niedługo mogą się stać wszechobecne. Teraz widzę jak uciążliwy do malowania był kosz. Wyszło świetnie, naprawdę brawo! Nowy dozownik śliczny. A! No i cieszę się bardzo, że udało mi się trafić z prezentem Baaardzo fajnie wygląda z muszelkami, nie pomyślałam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts