narendil 19.09.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 i zastanawiam sie nad lampą - plafonem do łazienki http://sklep.hellux.pl/design/_gallery/_460_460_3/943.png PLAFON DELLA 2P LAMPEX O ta Za kwietnik czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.09.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 (edytowane) Vesi zapytam drogi ten plafonik co kupiłaś?? bo chciałam go do pralni ale jakoś się nie mogłam zdecydować :cool: jaka jest jego średnica? Edytowane 19 Września 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.09.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Vesi zapytam drogi ten plafonik co kupiłaś?? bo chciałam go do pralni ale jakoś się nie mogłam zdecydować :cool: jaka jest jego średnica? No wiesz? do pralni ?? taki ładny ....pfff:P żartuje oczywiście zapłaciłam 137zł z przesyłką ma 30 cm średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.09.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 No wiesz? do pralni ?? taki ładny ....pfff:P żartuje oczywiście zapłaciłam 137zł z przesyłką ma 30 cm średnicy chciałam do łazienki ale mój P. stwierdził że mu się nie podoba wiec szukam dla niego miejsca. Kupię chyba ten mniejszy 25 cm bo znalazłam w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.09.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 O ta Za kwietnik czapki z głów dzieki:hug: ale co wy z tym kwietnikiem?? pokazałam metamorfozę, tak bardziej dla jaj tzn pomalowałam starannie i wyglada jakoś, ale gdzie bym go postawiła, to mi nie pasuje nie wiem co z nim począć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.09.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Edit kupiłam sobie taki sam plafon , rozmiar 25 cm Czaiłam się na niego już chyba miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.09.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 chciałam do łazienki ale mój P. stwierdził że mu się nie podoba wiec szukam dla niego miejsca. Kupię chyba ten mniejszy 25 cm bo znalazłam w dobrej cenie Ach, ci panowie mojego interesuje tylko ILE kosztuje? ma być tanio i do przodu wiec zazwyczaj nie chwale sie co ile kosztowało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.09.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Edit kupiłam sobie taki sam plafon , rozmiar 25 cm Czaiłam się na niego już chyba miesiąc... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.09.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Oba super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.09.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Cudna! http://www.milosnik.yoyo.pl/serduszkomale.gif Prawda? Pasowałaby mi do marmuru...........ale cena była taka i wymiary nie pasowały i zastanawiam sie nad lampą - plafonem do łazienki http://sklep.hellux.pl/design/_gallery/_460_460_3/943.png PLAFON DELLA 2P LAMPEX Ten plafonik mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.09.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Dzisiejsze nowości: - mam juz plakat Whiskey teraz musze jakąś ramkę do niego zamówić - mam plafon do toalety myślałam, że sobie sama go zamontuje, ale po wypakowaniu i obejrzeniu - zrezygnowałam, bo nic nie kumam, poczekam na lubego;) - kupilam farbe do toalety, cos ala navy blue prawie godzinę szukałam i zastanawiałam sie który kolor wybrać, w końcu w komórce włączyłam net, poszukałam navy blue benjaminmoor i przymierzałam do wzornika do tego obrazka przymierzałam wzornik http://4.bp.blogspot.com/_HNShjhgS5hY/TDis3mOLNYI/AAAAAAAACN4/MDmRRvlaQcE/s1600/BM-GalleryPaints-Blue.jpg Benjamin Moore tu wzornik Tikkurila Opus ll oraz wybrany kolor na deklu puszki w moim wc-eciku Tikkurila N435 półmat i na stronie producenta http://www.tikkurila.pl/images/swatches/info/tikkurila_n435.gif ma być podobny do BM kensington blue... zobaczymy co z tego wyjdzie potrzebuje teraz weny na oklejenie toalety przed malowaniem, póki co weny brak... Edytowane 20 Września 2013 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.09.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Jak plafon, jak ?? Ładny na żywo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.09.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 plafon na żywo wygląda równie ładnie jak na zdjęciu, tylko trochę bardziej brzuchaty niz sie spodziewałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.09.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ale się dzieje! Bardzo jestem ciekawa, jak będą wyglądały ściany? Kiedy będą gotowe? I kiedy będzie zamocowany plafon? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.09.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Sylwia, Twój patent na dobranie koloru niezły Ja to dzielnie z półkami bądź grzejnikiem jeździłam dobierać kolory A ostatnio z nogą od konsolki Kiedy malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.09.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ale się dzieje! Bardzo jestem ciekawa, jak będą wyglądały ściany? Kiedy będą gotowe? I kiedy będzie zamocowany plafon? :popcorn: Też ciekawa jestem jak to będzie wygładało, nie wiem kiedy bedzie gotowe, jak wolny czas i wena nadejdą a plafon zamocować musi luby, czyli niewiadomokiedy (bo ja słomiana wdowa od lat jestem i przyjady męża do domu to zawsze wielka niewiadoma również dla niego) Sylwia, Twój patent na dobranie koloru niezły Ja to dzielnie z półkami bądź grzejnikiem jeździłam dobierać kolory A ostatnio z nogą od konsolki Kiedy malowanie? Noo ja nie miałam do czego dobierać, wszelkie inspiracje tylko w internecie, no to net ze sobą zabrałam malowanie?? czas nieznany Teraz ide kopać doły w ogrodzie, mam 12 tui do wsadzenia żeby mi sie chciało tak jak nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.09.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 plafon na żywo wygląda równie ładnie jak na zdjęciu, tylko trochę bardziej brzuchaty niz sie spodziewałam;) udało sie powiesić plafon ??/ Ja bede miała taki ja Twój, juz do mnie jedzie. :rolleyes:Mial być ten mniejszy ale jako że się skończyły zaproponowano mi ten 30 cm w tej samej cenie. Chyba dobrze że czekałam tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.09.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Hej Ivy, plafon nadal w pudełku bo lubego nie ma, może za dwa - trzy tygodnie będzie No choć raz zwlekanie i czekanie z zakupem komuś sie opłaciło, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.09.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Hej Ivy, plafon nadal w pudełku bo lubego nie ma, może za dwa - trzy tygodnie będzie No choć raz zwlekanie i czekanie z zakupem komuś sie opłaciło, super moj własnie dotrał jest faktycznie bardziej pękaty niz na fotce. Ogólnie jestem zadowolona Czekanie się opłaciło...zapłacilam z przesyłką 59 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.09.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Vesi, szacuneczek za kwietnik Lamówka jest pierwsza klasa, mnie by pewnie nawet przez myśl nie przeszło żeby wprowadzić tam taki akcent. Prosta rzecz, a super efekt Może jak mnie odwiedzisz wreszcie kiedyś to przygotuję pod pędzel parę rzeczy? Plafon ładny i kolor farby też. Podoba mi się, że ma taki przygaszony odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts