Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

i zastanawiam sie nad lampą - plafonem do łazienki

http://sklep.hellux.pl/design/_gallery/_460_460_3/943.png

PLAFON DELLA 2P LAMPEX

O ta :D

Za kwietnik czapki z głów :o

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Vesi zapytam drogi ten plafonik co kupiłaś?? bo chciałam go do pralni ale jakoś się nie mogłam zdecydować :cool::cool: jaka jest jego średnica? Edytowane przez ivy17
Vesi zapytam drogi ten plafonik co kupiłaś?? bo chciałam go do pralni ale jakoś się nie mogłam zdecydować :cool::cool: jaka jest jego średnica?

No wiesz? do pralni ?? taki ładny ....pfff:P

żartuje oczywiście :D zapłaciłam 137zł z przesyłką

ma 30 cm średnicy :)

No wiesz? do pralni ?? taki ładny ....pfff:P

żartuje oczywiście :D zapłaciłam 137zł z przesyłką

ma 30 cm średnicy :)

chciałam do łazienki ale mój P. stwierdził że mu się nie podoba :bash: wiec szukam dla niego miejsca. Kupię chyba ten mniejszy 25 cm bo znalazłam w dobrej cenie :rolleyes:

O ta :D

Za kwietnik czapki z głów :o

dzieki:hug:

ale co wy z tym kwietnikiem??

pokazałam metamorfozę, tak bardziej dla jaj :D

tzn pomalowałam starannie i wyglada jakoś, ale gdzie bym go postawiła, to mi nie pasuje

nie wiem co z nim począć :rolleyes:

chciałam do łazienki ale mój P. stwierdził że mu się nie podoba :bash: wiec szukam dla niego miejsca. Kupię chyba ten mniejszy 25 cm bo znalazłam w dobrej cenie :rolleyes:

Ach, ci panowie :rolleyes:

mojego interesuje tylko ILE kosztuje? ma być tanio i do przodu :roll: wiec zazwyczaj nie chwale sie co ile kosztowało:lol2:

Cudna!

http://www.milosnik.yoyo.pl/serduszkomale.gif

Prawda? :rolleyes:

Pasowałaby mi do marmuru...........ale cena była taka :sick: i wymiary nie pasowały :(

i zastanawiam sie nad lampą - plafonem do łazienki

http://sklep.hellux.pl/design/_gallery/_460_460_3/943.png

PLAFON DELLA 2P LAMPEX

Ten plafonik mi się podoba :yes:

Dzisiejsze nowości:

- mam juz plakat Whiskey :D

teraz musze jakąś ramkę do niego zamówić

- mam plafon do toalety

myślałam, że sobie sama go zamontuje, ale po wypakowaniu i obejrzeniu - zrezygnowałam, bo nic nie kumam, poczekam na lubego;)

- kupilam farbe do toalety, cos ala navy blue :razz:

prawie godzinę szukałam i zastanawiałam sie który kolor wybrać, w końcu w komórce włączyłam net, poszukałam navy blue benjaminmoor i przymierzałam do wzornika

do tego obrazka przymierzałam wzornik

http://4.bp.blogspot.com/_HNShjhgS5hY/TDis3mOLNYI/AAAAAAAACN4/MDmRRvlaQcE/s1600/BM-GalleryPaints-Blue.jpg

Benjamin Moore

tu wzornik Tikkurila Opus ll

IMG_20130920_121055.jpg

IMG_20130920_121116.jpg

oraz wybrany kolor na deklu puszki w moim wc-eciku

IMG_20130920_131202.jpgTikkurila N435 półmat

i na stronie producenta

http://www.tikkurila.pl/images/swatches/info/tikkurila_n435.gif

ma być podobny do BM kensington blue...

zobaczymy co z tego wyjdzie :rolleyes:

potrzebuje teraz weny na oklejenie toalety przed malowaniem, póki co weny brak...:wink:

Edytowane przez vesila

Sylwia, Twój patent na dobranie koloru niezły ;)

Ja to dzielnie z półkami bądź grzejnikiem jeździłam dobierać kolory :p

A ostatnio z nogą od konsolki :oops:

Kiedy malowanie?

Ale się dzieje! Bardzo jestem ciekawa, jak będą wyglądały ściany? Kiedy będą gotowe? I kiedy będzie zamocowany plafon? :popcorn::popcorn::popcorn:

Też ciekawa jestem jak to będzie wygładało,

nie wiem kiedy bedzie gotowe, jak wolny czas i wena nadejdą

a plafon zamocować musi luby, czyli niewiadomokiedy (bo ja słomiana wdowa od lat jestem i przyjady męża do domu to zawsze wielka niewiadoma również dla niego)

Sylwia, Twój patent na dobranie koloru niezły ;)

Ja to dzielnie z półkami bądź grzejnikiem jeździłam dobierać kolory :p

A ostatnio z nogą od konsolki :oops:

Kiedy malowanie?

Noo ja nie miałam do czego dobierać, wszelkie inspiracje tylko w internecie, no to net ze sobą zabrałam :lol2:

malowanie?? czas nieznany :)

Teraz ide kopać doły w ogrodzie, mam 12 tui do wsadzenia :roll: żeby mi sie chciało tak jak nie chce....

plafon na żywo wygląda równie ładnie jak na zdjęciu, tylko trochę bardziej brzuchaty niz sie spodziewałam;)

udało sie powiesić plafon ??/

Ja bede miała taki ja Twój, juz do mnie jedzie. :rolleyes:Mial być ten mniejszy ale jako że się skończyły zaproponowano mi ten 30 cm w tej samej cenie.

Chyba dobrze że czekałam tyle :rolleyes:

Hej Ivy,

plafon nadal w pudełku bo lubego nie ma, może za dwa - trzy tygodnie będzie :rolleyes:

No choć raz zwlekanie i czekanie z zakupem komuś sie opłaciło, super :wiggle:

moj własnie dotrał :yes: jest faktycznie bardziej pękaty niz na fotce. Ogólnie jestem zadowolona :yes:

Czekanie się opłaciło...zapłacilam z przesyłką 59 zl

Vesi, szacuneczek za kwietnik :o

Lamówka jest pierwsza klasa, mnie by pewnie nawet przez myśl nie przeszło żeby wprowadzić tam taki akcent. Prosta rzecz, a super efekt :yes:

Może jak mnie odwiedzisz wreszcie kiedyś to przygotuję pod pędzel parę rzeczy? :D

Plafon ładny i kolor farby też. Podoba mi się, że ma taki przygaszony odcień.