vesila 26.09.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 moj własnie dotrał jest faktycznie bardziej pękaty niz na fotce. Ogólnie jestem zadowolona Czekanie się opłaciło...zapłacilam z przesyłką 59 zl O! Ty fuksiaro Vesi, szacuneczek za kwietnik Lamówka jest pierwsza klasa, mnie by pewnie nawet przez myśl nie przeszło żeby wprowadzić tam taki akcent. Prosta rzecz, a super efekt Może jak mnie odwiedzisz wreszcie kiedyś to przygotuję pod pędzel parę rzeczy? Plafon ładny i kolor farby też. Podoba mi się, że ma taki przygaszony odcień. Dziękuję Kochana ale jak nie znajdę miejsca na ten kwietnik to chyba skończy na wystawce przed domem Pędzel niee:no: pędzelek nr 6 --------------------------------------- Ostatnio nie mam czasu na forum, z doskoku udaje sie mi nadrobić zaległości najwyżej na jednym wątku dziennie:bash: Ale wpadłam pochwalić sie zakupem na west taki oto stoliczek pomocniczek kupiłam http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214669&d=1380182961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Vesilko stoliczek przecudnej urody- idealny do Waszych wnętrz:yes: Wybrany kolorek farby też śliczny- to kiedy malujecie? Proponowany platonik będzie pasował Buziole zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.09.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Cześć Vesi ... o matko czuje się jakbym z zaświatów wróciła tyle mnie tu nie było Kwietnik ślicznie przerobiłaś, zdolniacha z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.09.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Vesilko stoliczek przecudnej urody- idealny do Waszych wnętrz:yes: Wybrany kolorek farby też śliczny- to kiedy malujecie? Proponowany platonik będzie pasował Buziole zostawiam:hug: Dzięki Aguś za buziole i wzajemnie Na stoliczek taki czaiłam sie już od dawna, tylko zawsze były wyprzedane nim ja je zobaczyłam, miałam już u stolarza zamawiać. Z malowaniem, to raczej "kiedy będę malować" - ja sama, własnymi ręcami, na lubego nie ma co liczyć ... póki pogoda to w ogrodzie kopię równam, okna muszę pomyć, nie wiem kiedy nadejdzie czas malowania http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c045.gif Cześć Vesi ... o matko czuje się jakbym z zaświatów wróciła tyle mnie tu nie było Kwietnik ślicznie przerobiłaś, zdolniacha z Ciebie Maju nasza kochana, gdzie byłaś jak cie nie było? tak dłuugo na dodatek ?! Dziękować za komplement -------------------------- Dziś w achica mają cudne grafiki w geometryczne wzory, tylko ceny chore, więc kombinuje z zapisem paru w swoim kompie w duzej rozdzielczości to kilka które mi bardzo przypadły do gustu http://static.achica.com/Media/Product/Main/G/E/GEO-12063_1.jpg źródłoAchica http://static.achica.com/Media/Product/Main/G/E/GEO-12159_1.jpg źródłoAchica http://static.achica.com/Media/Product/Main/G/E/GEO-12370_1.jpg źródłoAchica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.09.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 (edytowane) Musicie mi pomóc siedzę już z godzinę i szukam ramy do mojego plakatu (50x70 cm) albo mi nie pasują albo zabijają ceną nie wiem czy wybrać czarną ramę, czy srebrną, czy taką co jest poniżej dawać jakieś passepartout, jeśli tak to w jakim kolorze: białe, szare znalazłam taką ramkę na wymiar w ludzkiej cenie, podoba sie mi, ale nie wiem czy do tego plakatu będzie pasować? http://www.stillus.o12.pl/fotki/31a_7.jpg i przymiarka do plakatu http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=215509&d=1380539024 oraz prawdopodobne miejsce zawiśnięcia plakatu lustro ma szerokość 50 cm i grzejnik też 50 cm, jesli miałoby być jeszcze passepartout, to raczej wchodzące w plakat, czyli zmniejszając jego wymiary o kilka cm z każdej strony, żeby rama nie była szersza niz 50 cm?? Edytowane 30 Września 2013 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.09.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Pasuje Bardzo ładnie! A nie chciałabyś takiej prostej czarnej jak STROMBY z Ikei? Coś w stylu tej, którą masz na wizce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.09.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 O! widzisz Dropi, zapomniałam o Ikei http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a055.giffaktycznie STROMBY wymiarami pasuje idealnie i jaka tania i jeszcze z passepartout jest VIRSERUM tylko już większa 58x78 jak przypomniałam sobie o Ikei to i o lerła tam mają takie pasujace wymiarami: BASIC 25 NIELSEN , Ramka DRZ S4 (kolorystycznie do ławki pasowałaby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.09.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ciągnie mnie do tych ramek ze złotym paseczkiem, zwłaszcza tej pierwszej wklejonej:rolleyes: chciałabym żeby było tak bardziej klasycznie Zaczęłam malować w wc-eciku - jestem padnięta http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 01.10.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Bogatsza ramka będzie lepsza, tak sądzę, czyli ta ze złotym. Zaczęłam malować w wc-eciku - jestem padnięta http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g010.gif Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.10.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Hmmm... 80zeta ramka czarno-złota z szybą i przesyłką chyba przejadę sie do miejscowego ramkarza(??) zobaczyć czy ma taką? Skończyłam malować w toalecie, poprawiłam roletę którą luby krzywo przykręcił - musiałam nowe otwory nawiercić w suficie, nikogo w domu nie było kto by od razu pył wciągał, wiec zakurzona byłam cała ja i toaleta, fuj... Kolor wyszedł taki granatowo-niebieski wpadający w zielony, ładny ale nie pasuje ani do płytek vives marino, ani do granatowych ręczników, mam teraz jakby trzy odcienie granatowego w łazience;) Na weekend ma być luby to przykręci plafon, jeszcze kinkiet do wybrania:rolleyes: i toaleta będzie skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 vesilko, na zdjęciu bardzo ładnie się ten granat prezentuje! Naprawdę nie pasują do siebie odcienie? Czy masz na myśli to, że się różnią? I jaki zuch, że sama wiercisz. Ja w życiu jedną dziurę zrobiłam i mam dość. Za mocno mną trzęsło Ceny ramek są chore. Niestety. Lokalnie pewnie zaoszczędzisz na wysyłce. Ale czy cena będzie bardzo różna to wątpię. Tak czy inaczej trzymam kciuki. PS. Zawsze możesz sobie pędzelkiem nr 0 domalować srebry paseczek Masz wprawę po kwietniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 02.10.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Vesilko - 80 zł za ramkę z szybką i przesyłką to raczej nie jest dużo:no:. U ramiarza na 100% będzie drożej. Ramka mi się zresztą bardzo podoba, wydaje mi się, że u Ciebie bardzo dobrze się wpasuje:yes: Jeśli masz wybór, to dałabym nawet większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Hej vesi kolorek wyszedł bardzo ładny:yes: Nie widać na nim ani ociupinki zielonego:no:Piszesz, ze jest inny odcień niż płytek- no i bardzo dobrze identyczny byłby nudny.Ramki o tych wymiarach są raczej drogie, ale spróbuj najpierw lokalnie zanim zamówisz. Plakat prezentuje się bosko.Dywany fajne,ale ja akurat nie jestem dywanowa. Musisz tylko pamiętać, ze takie geometryczne wzory wprowadzają sporo chaosu i reszta powinna być już stonowana. Miłego dnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.10.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Kochana, pokaż więcej toalety Kolor wydaje się świetny - bardziej grafitowy niż niebieski, ale moim zdaniem to dobrze, że różni się od płytek, identyczny odcień byłby zbyt oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.10.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) vesilko, na zdjęciu bardzo ładnie się ten granat prezentuje! Naprawdę nie pasują do siebie odcienie? Czy masz na myśli to, że się różnią? Kurka, no jakos mi sie własnie te mugat marino gryza z tym granato-niebiesko-zieonym I jaki zuch, że sama wiercisz. Ja w życiu jedną dziurę zrobiłam i mam dość. Za mocno mną trzęsło eee taką malutką wiertareczke sobie sprawiłam, bo mój chłop wszystko powywoził do roboty, nawet mój własny młotek mi podwędził i musiałam sobie kupić nowy;) Ceny ramek są chore. Niestety. Lokalnie pewnie zaoszczędzisz na wysyłce. Ale czy cena będzie bardzo różna to wątpię. Tak czy inaczej trzymam kciuki. PS. Zawsze możesz sobie pędzelkiem nr 0 domalować srebry paseczek Masz wprawę po kwietniku. Ha, ha, chyba jednak koszt takiej złotej farbki przeważa szale na korzysc zamówienia ładnej ramy. Dzieki za wszystkie miłe słowa:hug: Vesilko - 80 zł za ramkę z szybką i przesyłką to raczej nie jest dużo:no:. U ramiarza na 100% będzie drożej. Ramka mi się zresztą bardzo podoba, wydaje mi się, że u Ciebie bardzo dobrze się wpasuje:yes: Jeśli masz wybór, to dałabym nawet większą Dzieki Nihiru za opinie:hug:, ciesze sie że wróciłas na forum u ramiarza jeszcze nie byłam, czasu mi brakło na wypad do centrum. Hej vesi kolorek wyszedł bardzo ładny:yes: Nie widać na nim ani ociupinki zielonego:no: Piszesz, ze jest inny odcień niż płytek- no i bardzo dobrze identyczny byłby nudny. Ramki o tych wymiarach są raczej drogie, ale spróbuj najpierw lokalnie zanim zamówisz. Plakat prezentuje się bosko. Dywany fajne,ale ja akurat nie jestem dywanowa. Musisz tylko pamiętać, ze takie geometryczne wzory wprowadzają sporo chaosu i reszta powinna być już stonowana. Miłego dnia:hug: Aguś, ja nie umiem zdjęcia zrobic by wyszedł real kolor, straszna klitka ta toaleta. Lokalnie na pewno sie wybiore pooglądać ramki Kochana a jakie dywany?? Chodzi o te plakaty z achica, które wkleiłam parę postów wyżej?? Takich ciemnych dywanów to bym nie chciała, chociaż jakiś jasny w geometryczne wzory mógłby być Kochana, pokaż więcej toalety Kolor wydaje się świetny - bardziej grafitowy niż niebieski, ale moim zdaniem to dobrze, że różni się od płytek, identyczny odcień byłby zbyt oczywisty Kochana, pokaze więcej jak luby przyjedzie ze swoim wypasionym aparatem i jeszcze plafon przykręci, ma byc na weekend i robić za mojego szofera w sobote Edytowane 2 Października 2013 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No widzisz vesi, gapa za mnie...:oops: Nie wiem jak ja czytałam, że zobaczyłam dywany:lol2: W każdym razie te plakaty są świetne skoro tak potrafią zmylić Ja poproszę o jeszcze jedną fotkę nowo pomalowanej ściany. Może uda Ci się coś pstryknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.10.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 W weekend obfocę, po zamontowaniu plafonu, luby ma być, musze sie mu przypomnieć by swój aparat przywiózł. U ciekam spać, zeszłej nocy malowałam do 3:30, a pobudka o 7-mej:( Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No to czekam do weekendu:popcorn: Dobrej nocki kochana- wyśpij się porządnie, żebyś tak nie wyglądała http://www.millan.net/minimations/smileys/imoksmiley.gif :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.10.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Vesi, Mnie łazienka bardzo się podoba. Nie wiem, może to tylko na moim monitorze, ale nic zielonego nie widać. U Ciebie, ciągle coś nowego, ciągle coś się dzieje, a u mnie taki zastój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.10.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Aga, odespałam dziś w dzień, musiałam, ja jestem nie do życia jeśli niewyspana Ilutek, u mnie sie dzieje jeszcze, bo ja nadal nie urządzona na dole, do tego niezdecydowana jestem okropnie oraz kasy też nie ma by sie szybko urządzić tak jakby sie chciało, więc pomalutku do przodu -------------------------------- Byłam u lokalnego ramiarza, mały wybór miał, była jedna śliczna rameczka, taka cieniutka na ok 2cm czarna z malutkim złotym paseczkiem jakby kuleczkami, 28zł/mb, no i powiedzieli że takiego dużego rozmiaru nie zdobią z tego, bo za słaba. Obok był sklep ogrodniczy to kupiłam dwa krzaczki borówki i worek torfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts