tutli_putli 18.10.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Dawno mnie nie było i jak tu weszłam to mi aż dech zaparło na widok cudnej łazieneczki. Wszystko teraz pięknie się dopełnia i jest bardzo elegancko. Hol też bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Vesi, bardzo ładny pomocnik:yes: Fajne połączenie dwóch kolorów drewna:) No a plakat:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.10.2013 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 vesi, właściwy plakat na właściwym miejscu Fajnie, że i małżonek docenił. A fotel jaki? Aniu, jakby małzonek TEGo plakatu nie docenił, to juz zwątpiłabym w to ze go znam;) głównie pod jego zamiłowanie do takich % zakupiłam ten a nie inny platat:) A fotel, oh.. no jeszcze sama nie wiem jaki, ale wiem ze jakis z podnózkiem by mi pasował za kanapą Dawno mnie nie było i jak tu weszłam to mi aż dech zaparło na widok cudnej łazieneczki. Wszystko teraz pięknie się dopełnia i jest bardzo elegancko. Hol też bomba Tutli, jak miło ze wpadłaś w moje skromne progi i jeszcze takie pochwały napisałaś http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d040.gif Vesi, bardzo ładny pomocnik:yes: Fajne połączenie dwóch kolorów drewna:) No a plakat:lol2: Dziękuje Agus za docenienie moich wyborów, bardzo długo czaiłam sie na taki stoliczek, chciałam chromowany, cos jak ma Karolka, ale uznałam ze juz dosyć mam tego chromu w salonie a zwłaszcza ze jeszcze cos błyszczącego bym w dodatkach tam dołożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.10.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Plakat cudnie dopełnił wiatrołap Bardzo podoba mi się całość. Bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.10.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Vesi, plakat wygląda doskonale. Wpasował się tak, jakby to miejsce na niego czekało. Kiedy ja będę na etapie dekoracji ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.10.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Plakat cudnie dopełnił wiatrołap Bardzo podoba mi się całość. Bardzo, bardzo Ciesze sie bardzo bardzo, że i Tobie sie podoba:hug: Vesi, plakat wygląda doskonale. Wpasował się tak, jakby to miejsce na niego czekało. Kiedy ja będę na etapie dekoracji ścian? Miło mi Ilutku czytać taką opinię Ja mieszkam już 15 m-cy i część obrazków u mnie nadal stoi na schodach, zamiast na ścianach ale w sumie podoba sie mi taka podłogowa galeryjka ech, no i kiedy ja sie w końcu wezmę za malowanie tych nieszczęsnych schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Piękna nastrojowa fotka vesi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.10.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 (edytowane) dziękować kiedyś wstałam o świcie i słoneczko mi tak świeciło na obrazki, podobało sie mi, więc szybko machnęłam fotkę Edytowane 22 Października 2013 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jak to wstałaś o świcie Ty nocny Marku?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.10.2013 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No dobra, o świcie to za dużo powiedziane, wczesnym rankiem moje dziecia, od września, często pobudkę robią o szóstej rano, a zdarza się im nawet wcześniej Ale teraz to uciekam lulu Zostawiam fotele, do pooglądania ->> FOTELE trochę szperałam w necie za inspiracjami, bo chciałabym jeden fotel wstawić w salonie, wszystkie są wiec w moim guście:P jak znacie kogoś, kto robi meble tapicerowane wg projektu klienta nie-za-drogo, to poproszę o namiar http://emoty.blox.pl/resource/pray.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.10.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 FOTELE Galerię otwierają znane skądś Liberty Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać, podkradam do mojego schowka ten http://media-cache-cd0.pinimg.com/236x/86/d1/9c/86d19c23a5395242964f70ff99b64003.jpg i ten http://dl2.dclcdn.fr/photo_500/510120.jpg Bardzo chciałabym znaleźć tego typu fotelik: niski, miękki i mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.10.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Galerię otwierają znane skądś Liberty no przeca podpisane czyje one Bardzo chciałabym znaleźć tego typu fotelik: niski, miękki i mały. na allegro widziałam podobne, tylko nie pamiętam czy z takimi nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.10.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Bardzo chciałabym znaleźć tego typu fotelik: niski, miękki i mały. można też pojechać do France i tam sobie kupić za całe 349.00€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.10.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No wiem, że napisałaś czyje Liberty Zapomniałam napisać, że bardzo mi się podoba zdjęcie, światło i klimat poranny Co do foteli, to najbardziej podoba mi się ten jasny. Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.10.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 wysłałam zapytanie do użytkownika iwonamaciej na allegro, ale odpisali, że w tym roku nołłej nie robią już nic nowego, ja bede wysyłała zapytanie po nowym roku. O, dobrze wiedzieć, bo ja też od jakiegoś czasu przyglądam się ich produktom i niby ładne, ale czegoś mi w nich brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.10.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No wiem, że napisałaś czyje Liberty Zapomniałam napisać, że bardzo mi się podoba zdjęcie, światło i klimat poranny Dziękować Co do foteli, to najbardziej podoba mi się ten jasny. Piękny! aaa, ten, to trza szukać tego kto nam zrobi te wymarzone, upatrzone, wyśnione mebelki Vesilko daawno temu się tu witałam, ale staram się regularnie zaglądać wc-cik wyszedł obłędny, galeria schodowa świetna, cały domek praktycznie mam w folderze inspiracje:) ale przybywam z fotelem wg mnie idealnym http://www.pinterest.com/pin/87679523967388046/ to projekt kelly hoppen ktora ostatnio jest u mnie na tapecie:) wysłałam zapytanie do użytkownika iwonamaciej na allegro, ale odpisali, że w tym roku nołłej nie robią już nic nowego, ja bede wysyłała zapytanie po nowym roku. przejrzyj też ich ofertę nie tylko na allegro ale i na ich stronie www myślę, że mogą Cię zainteresować. Jeśli dostaniesz dobry namiar na fotele to też poproszę Hello Classic piękny fotel mi przyniosłaś, dziękować juz go zachomikowałam w pinterest:lol2: znam allegrowicza iwonamaciej i ich oferte, planowałam wysłac do nich zapytanie, więc poczekam tez do nowego roku O, dobrze wiedzieć, bo ja też od jakiegoś czasu przyglądam się ich produktom i niby ładne, ale czegoś mi w nich brakuje... No właśnie, dobrze powiedziane, ładne, wyglądają na solidne, ale czegoś im brak ... jeszcze meble tapicerowane na wymiar robia MebleMilan, ale dosyć drogo, z tego co mi wiadomo no i jak popytałam google to kilka firm mi wyszukało, ale są mi zupełnie nieznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.10.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Śliczne zdjęcie! Tylko nie mów, że z telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 jak znacie kogoś, kto robi meble tapicerowane wg projektu klienta nie-za-drogo, to poproszę o namiar http://emoty.blox.pl/resource/pray.gif i ten http://dl2.dclcdn.fr/photo_500/510120.jpg Bardzo chciałabym znaleźć tego typu fotelik: niski, miękki i mały. Dziewczyny na ten fotel (mocno podobny) mogę Wam dać super namiar, za małe pieniądze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.10.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 To ja ślicznie proszę! Proooooszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.10.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Yhm... a ja?? z marszu powinnam dostać info http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts