agawi74 09.03.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Vesilko, krzesła fajne, po odmalowaniu myślę, że pasowałyby do kuchni:wiggle: Do jadalni może za skromne, ale jako kuchenne super! Te o nazwie Napoleon, rzeczywiście są boskie, ale pewnie drogie... co ja Ci mogę doradzić? Radomsko oczywiście:lol2: My z Karolkiem tam już zamówiłyśmy jak pewnie wiesz- wybór mają ogromny i tapicerowane i bez tapicerki. Ceny są w miarę przyjazne i co ważne tylko z drewna bukowego (żadnej sosny) Obejrzyj sobie ofertę, może coś Ci wpadnie w oko? Cennik jest na stronie:wiggle: http://www.radomskomeble.pl/produkty/sztaplowane-krzesla-nastawne.html http://www.radomskomeble.pl/produkty/krzesla/krzesla-country-2.html http://www.radomskomeble.pl/produkty/krzesla-giete-index4.html To krzesło jest nawet podobne do Napoleona (ewentualne nogi i kolor można u nich zmienić) http://www.radomskomeble.pl/images/stories/krzesla_stylowe/drewniane_krzeslo_stylowe_A-9607.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.03.2012 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 och Aga, DZIĘKIno mówiłam że Ty skarbnicą dobytku wszelakiego jesteś, lece pooglądać krzesełka kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.03.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Nie ma za co vesilko to duże zdjęcie mogę usunąć jak chcesz. Tak na chwilkę wkleiłam, żebyś sobie porównała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.03.2012 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 nie usuwaj, kolor co prawda fatalny , ale krzesełko ładne, podoba sie mi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.03.2012 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 nie usuwaj, kolor co prawda fatalny , ale krzesełko ładne, podoba sie mi:wiggle: Dobra, zostawiam kolor do wymiany:lol2: Pa vesilko http://forum.barcis.pl/images/smilies/th_0girl157.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.03.2012 01:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 http://www.cosgan.de/images/midi/muede/d015.gif paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.03.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Przyszłam się przywitać z blogu "poszukiwane białe płytki cegiełki". Bardzo ładne wnętrza planujesz Vesila - są w moim typie:) Trzymam kciuki ! Mam pytanie dot. Mugatów od Vivesa (w łazience) czy listwa biała odbiega lekko od koloru płytek (10*20)? Właśnie już zamówiłam i zapłaciłam za mugaty i te listwy, i się zastanawiam czy to był dobry ruch:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.03.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 (edytowane) Witaj Joannk (Asiu?) pytaj do woli, po to jest to forum... niestety różnica jest widoczna, mugaty są bielusieńkie, a ta listwa taka jakby bura, ja nie jestem zadowolona, dużo lepsze są te cienkie cygara i warkoczyki - mają taka biel jak mugaty różnica jest dokładnie widoczna jak na fotce poniżej Edytowane 10 Marca 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.03.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 To się Vives nie postarał - dla mnie to jakieś zaniedbanie produkcyjne, żeby z jednej serii płytki w danym kolorze się różniły:( Jestem ciekawa czy moje zamówienie już jest wysłane, bo nie otrzymałam oficjalnego maila, może wycofam te listwy. Widziałam płytki V&B i listwy z mugatami są idealnie dopasowane, no ale cena i zdecydowanie wyższa:( Zawsze jest coś koszem czegoś Bardzo dziękuję Tobie za potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Jeszcze sprawdziłam katalog na stronie Vivesa i te płytki nie powinny odbiegać kolorystycznie. Może wysyłają do nas jakieś trefne te listwy, żeby się pozbyć towaru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.03.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Jeszcze sprawdziłam katalog na stronie Vivesa i te płytki nie powinny odbiegać kolorystycznie. Może wysyłają do nas jakieś trefne te listwy, żeby się pozbyć towaru:) nie wiem nic na ten temat, pamiętam że Darcy tez płakała jak zobaczyła na żywo te listwy z mugatami, dla mnie to porażka... ale cóż z czasem sie przyzwyczaję (tak sobie tłumacze by mnie szlak nie trafił) zresztą ja nienawidzę juz tych mugatów i nie polecę ich nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 (edytowane) Nie pisz mi takich rzeczy - " że nienawidzisz mugatów" - bo się załamię Mugaty są jedną z rzeczy na które jestem zdecydowana od momentu gdy je ujrzałam, a wierz mi nie należę do osób szybko podejmujących ostateczne decyzje:) Edytowane 10 Marca 2012 przez Joannk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.03.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 a ja kupiłam je spontanicznie, w akcie desperacji i nacisków ze strony lubego żebym w końcu jakieś płytki zamówiła, miałam plan na opoczno carrara, ale z braków magazynowych musiałam szybko zmienić plany, padło na mugaty i żałuje, że nie poczekałam na carrare Ty sie moja opinia nic nie przejmuj, bo sa inni zakochani w swoich mugatach i Ty będziesz też na pewno zadowolona, to sa piękne płytki, ale nie w mojej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.03.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No faktycznie jeśli zrezygnowałaś z płytek które Tobie się podobały, to się Tobie nie dziwię. Ale pocieszę Cię tym, że ja teraz też idę na kompromis z mężem dot. górnej łazienki i rezygnuję z tego co mi się podoba:( No niestety nie wtrąca się mąż do całej reszty to gdzieś musiał postawić na swoim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.03.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Cześć vesi, w końcu do Ciebie dotarłam Nadrobiłam wszystko dokładnie, obejrzałam galerię i nie pozostaje mi nic innego jak tylko zostawić ogromne gratulacje. Bardzo ładnie to wszystko wyszło - najbardziej podoba mi się witrynka w kuchni i oczywiście podłoga, ale cała reszta też fajna Postaram się wpadać do Ciebie częściej, a tymczasem dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.03.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Hello Dropi ciesze sie że dotarłaś, dziękuje za komplementy, wyszło jak wyszło - dziś już mądrzejsza o doświadczenia i widząc efekty moich wymysłów, trochę bym jednak pozmieniała. Wpadaj częściej, komentuj, krytykuj... zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.03.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 vesila gratulacje z powodu zgody na przebudowę Patrzę u Ciebie na te listwy i nie bardzo widzę co poszło źle, że klejone? Zapewne dopiero z bliska widać co tam może być nie tak Pokazane przez Ciebie krzesełka po pomalowaniu na biało będą jak najbardziej ok moim zdaniem Napoleony też fajne, ale jak piszesz, że kosmicznie drogie to chyba nie ma co szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dzień dobry Miałam dłuższą chwilę, to się zagłębiłam w końcu w Twoje włości. vesi, masz piękną kuchnię Jedyne, co mi nie leży, to te dłuższe szafeczki przy okapie. I bardzo podobają się Twoje sztukaterie, gzymsy. Cudownie jest po prostu! I jeśli mogę wtrącić trzy grosze w sprawie stołu, to popieram ostatni wybór. Ma ciekawe nóżki, kwadratowe, ale takie nieoczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.03.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 vesi, masz piękną kuchnię Jedyne, co mi nie leży, to te dłuższe szafeczki przy okapie. http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/texts/mini-graphics-texts-382949.gif narendil witam Cie serdecznie dziekuje za pochwałe i krytyke kuchni te szafeczki pionowe przy okapie to lubemu tez nie leżą, nawet wiecej, nadziwić sie nie może po jaką cholere ja to wymyśliłam , może wizualnie to bubel, lecz ja z nich jestem właśnie bardzo zadowolona, są praktyczne, będą idealne na przyprawy... sięganie tak wysoko nad okap po sól czy zioła doprowadzało by mnie do szału, a ja i bez tego niecierpie gotować http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g010.gif taak, ten stół od początku mnie zachwycił, tzn nogi stołu... tylko jakoś tak czekałam co inni na to:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wymyśliłaś z konkretnego powodu - ma być Tobie wygodnie! I tyle w temacie A nogi stołu, aż się powtórzę, są rewelacyjne! To powiedziałam ja, zakręcona na punkcie nóżek meblowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts