barbe-cue 20.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Barbe, koopę lat http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif co słuchać u Ciebie, przeprowadzeni ?? Idziemy na rekord Znaczy, nie przeprowadzeni Co do schodów, dziękuję za uznanie , ale jak to sie mówi nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, kiepsko mi poszło ze starciem lakieru, czekam na płyn, mam nadzieje że 2l mi wystarczą na poręcz i trepy Nie pamiętam, czy była o tym dyskusja, ale czy sprawdzałaś dostępne u nas w każdym markecie budowlanym płyny lub żele do usuwania powłok malarskich? Chyba że to musi być coś specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.01.2014 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 oglądałam zdjęcia pomalowanej łazienki:o pięknie wyszła,ten kolor dodał jej jeszcze więcej elegancji:)aż sobie zapisałam co to za farba i już planuję gdzie by tu ją dać....oby tylko maż znowu nie kręcił nosem na moje pomysły:mad: Aniu, dziękuję tylko pamiętaj, by ściany były możliwie gładkie, mi po malowaniu wyszło jak nierówne są gładzie i krzywo położone gzymsy ale ogólnie jestem zadowolona i łazienkę też planuję pomalować Idziemy na rekord Znaczy, nie przeprowadzeni Oj, to faktycznie rekord Nie pamiętam, czy była o tym dyskusja, ale czy sprawdzałaś dostępne u nas w każdym markecie budowlanym płyny lub żele do usuwania powłok malarskich? Chyba że to musi być coś specjalnego. W marketach nie sprawdzałam, tylko na necie szukałam i czytałam opisy, zależało mi na tym by preparat był nietoksyczny i nieśmierdzący, bo schodów nie wyniosę przeca z salonu, a salon otwarty na kuchnie i hol, nie chciałam truć dzieci i siebie, więc padło na ten hamerykański wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.01.2014 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Za tydzień ruszy poddasze, mam nadzieję, pierwsze co muszę rozplanować to tą nieszczęsną elektrykę, żeby wiedzieć mniej wiecej co, gdzie i jak, zaczęłam ustawiać meble w pokoju dzieciaków. Pierwsze meblowanie: dałam im łózka 140, ale nie wiem czy to dobry pomysł, te czerwone kwadraciki to są słupy, nie ma możliwości ich przesunąć, a tym bardziej usunąć, bo by nam dach na łby poleciał. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.01.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Jeszcze nie ruszyło poddasze, tzn ekipa coraz to przesuwa termin rozpoczęcia robót, tym razem zapowiedzieli sie na 3.lutego. A tymczasem kupiłam dywan do pokoju dziennego na overstock Wybrałam taki wzór, bo chyba fajnie powinien zgrać z płytkami w kuchni i holu http://img.rakuten.com/PIC/65549635/0/1/1000/65549635.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.01.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 piękny ma kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.01.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Vesilko, dywan ZARĄBISTY!!!! Niedawno szukałam takich wzorzystych- dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 30.01.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.01.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Vesi fajny, kiedy będzie u Ciebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.01.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 piękny ma kolor Bardzo ładny! Vesi fajny, kiedy będzie u Ciebie ?? Oby również w realu okazał sie być fajny, przyznaję że trochę mam stracha co to przyjdzie Dostawa podobno w 8-9 dni roboczych. Vesilko, dywan ZARĄBISTY!!!! Niedawno szukałam takich wzorzystych- dziękuję A za cóż to mi dziękujesz moja droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.02.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 OKi, no to mam już dywan Kupiony w piątek rano, doszedł dziś (środa) w południe z USA szok Od razu wywlokłam go na taras przewietrzyć i wytrzepać, bo śmierdzi trochę, i o matko! jak sie sypie z niego byłam cała do pasa w kłaczkach. Po przeszło godzinie wtaszczyłam go do salonu i wzięłam sie za odkurzanie, potem z wielkim trudem i pomocą młodego, wsunęliśmy kawałek dywanu pod kanapę. Zdążyłam tylko zrobić fotkę na tym etapie, potem zrobił sie już mrok i fotki z ławą wyszły tak se w sztucznym świetle. z lampą Mam już ten preparat do usuwania lakieru z drewna, gdyby nie robota na poddaszu mogłabym wziąć sie za schody. Poddasze ruszyło pełną parą od 3.lutego, nareszcie Sa juz w połowie ścianki działowe do garderoby, pokoju i łazienki. Dziś wstawili dwa zespolone okna dachowe w drugim pokoju i wyłaz na dach. Cały czas wymieniają starą folie pod blachą na paroizolacyjną i kładą pierwsza warstwę wełny mineralnej. Spróbuję jutro trochę fotek tam porobić, jak zrobią sobie przerwę na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.02.2014 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.02.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Vesi - fajny ten dywan, ładnie łączy się z podłogami w kuchni i w korytarzu. A jak oceniasz go jakościowo? W ogóle sklep w którym kupowałaś ma ciekawe rzeczy...wypatrzyłam łóżko, które jest moim marzeniem:) - dzięki że podałaś u siebie linka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 vesilko, śliczny dywan, cudownie komponuje się z Twoimi ścianami i listwami.... Tylko dlaczego aż tyle schowałaś go pod narożnik ??? Wysuń kochana dalej... i się chwal, chwal, chwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.02.2014 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Joasiu, dywan wykonany ręcznie i solidnie, kolor szary jest pętelkowy, a biały strzyżony i niemiłosiernie sie z niego sypie, uwiłam bicz sama na siebie, bo jestem maniakiem porządku, a teraz te kłaczki wełny roznoszą sie po domu. Odkurzam 2x dziennie, Overstock.com jest suuper, niestety ceny już nie bardzo przy wysyłce do Pl, bo nie dość że naliczają wysoki koszt transportu, to również cło - niemal połowę wartości towaru. Mi sie udało kupić ten dywan, akurat gdy dolar stał nisko i jeszcze był był w promocji 10% taniej. Bardzo często są tam promocje -10%, właściwie to cały czas, jak nie na jedne to na drugie rzeczy, naprzemiennie. Amtla, masz rację, za bardzo wsunęłam ten dywan pod kanapę, ale tak sie nakombinowaliśmy żeby go wsunąć, musiałam wybebeszyć tą kanapę, i potem jak juz wszystko poustawiałam na miejscu, zauważyłam że za bardzo wsunięty, ale już nie dało rady go wysunąć ani o centymetr, a nie chciało sie mi znowu wszystkiego wyciągać na pewno go bardziej wysunę.. na dniach Nie wiem czy jest sie czym chwalić narożnik urodą nie grzeszy , a dywan też zwykły, są dużo ładniejsze na overstock, ale uznałam, że u mnie taki bedzie pasował lepiej niz np koniczynka, która mi sie też bardzo podoba i chyba wszystkie dywany w geometryczne wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.02.2014 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 W dzienniku postępy budowlane z poddasza KLIKMam tam mały dylemat, może ktoś coś doradzi, plisss http://forum.barcis.pl/images/smilies/sos.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.02.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Vesi ... Widzę, że u Ciebie wszystko się zmienia, nie mam dziś już czasu zagłębić się w temat , ale zajrzę w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.02.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 vesi, ja bym przesunęła te drzwi. I tak w tym rogu nic ciekawego nie wstawisz (chyba, że masz wizję wciśnięcia tam fotela czy tapczanu?). Skrzydło otwierałabym właśnie na tą ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Hej Vesi A ja nie wiem czy przesuwanie drzwi ze względu na słup jest warte zachodu. Jeśli będą 20 cm dalej, to wrażenie może być podobne, co innego gdybyś je mogła przesunąć przynajmniej o pół metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.02.2014 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) Vesi ... Widzę, że u Ciebie wszystko się zmienia, nie mam dziś już czasu zagłębić się w temat , ale zajrzę w tygodniu O! Kolejna zguba sie odnalazła Majeczka, jak fajnie że sie odezwałaś http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif Zaglądaj i opowiadaj, co tam u Ciebie sie dzieje. vesi, ja bym przesunęła te drzwi. I tak w tym rogu nic ciekawego nie wstawisz (chyba, że masz wizję wciśnięcia tam fotela czy tapczanu?). Skrzydło otwierałabym właśnie na tą ścianę. Amtla, właśnie tak planowałam otwieranie, myślałąm że za drzwiami to jakiś regał można będzie postawić czy komodę, ale teraz sama nie wiem czy lepiej będzie wyśrodkować te drzwi i olać to czy tam coś sie zmieści , czy nie zmieści... Hej Vesi A ja nie wiem czy przesuwanie drzwi ze względu na słup jest warte zachodu. Jeśli będą 20 cm dalej, to wrażenie może być podobne, co innego gdybyś je mogła przesunąć przynajmniej o pół metra. Hmmm, no właśnie pewnie nie więcej niż jakieś 20-30 cm byłoby przesunięte. Kurcze, a proponowali mi drzwi przy samej ścianie, więc jak powiem im przesuwać otwór, to pewnie z deka sie wkurzą, albo mnie obśmieją ------------------------------------------------------------------ Wypatrzyłam na necie taką sofę http://estelia.pl/userdata/gfx/b6563a763353dbeebb94cad957b0cf2d.jpg Pisać mi szczerze proszę, będzie taka pasować do salonu na wprost narożnika ?? Te pufy to porażka, bez oparcia nie da sie długo wysiedzieć EDIT jeszcze taka mi sie bardzo podoba http://estelia.pl/userdata/gfx/1c585c823c661adf3797c301d940df3a.jpg Nie mogę sie zdecydować, chętnie wzięłabym obie a narożnik wysłała w kosmos ale nie mogę póki co, bo jest w idealnym stanie, wygodny i co najważniejsze - jest mężowy Edytowane 10 Lutego 2014 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.02.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Vesi, Dywan śliczny (ale faktycznie za bardzo schowałaś go pod kanapę) Świetnie zgrał się z podłogą w kuchni i holu. Pierwsza sofa piękna. Bardzo mi się podoba. Co słychać na piętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts