vesila 16.06.2014 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Piękne lustro! Góra szykuje Ci się po prostu obłędna! Jak miło przeczytać takie słowa, dziękować http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif Kupiłam na west lampy, dwa żyrandole do pokoju nad garażem, albo do pokoju młodej i mojej sypialni, sie zobaczy jeszcze. http://static.westwing.pl/i/PL-LI990WWAIYHEPL-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.06.2014 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Znowu schodki męczę, musiałam zmodyfikować pierwszy projekt. Schody będą na płytkach gdzie jest podłogówka, więc musi być pod nimi pusto i przewiewnie inspirowane tymi: http://www.scotiastairs.com/photos/gallery4/white-square-balusters-white-square-post-6.jpg http://i473.photobucket.com/albums/rr93/katieob15/DSC_0378.jpg http://1.bp.blogspot.com/-QDdMPZ1jkUA/Tp9ffC0ss_I/AAAAAAAABco/ZllKGUi92F8/s1600/1+via+bhg.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/65/ce/25/65ce254c606e0c370923cd41300e6308.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.06.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 W sumie dobrze się stało, że jest tam ta podłogówka. W nowej wersji schodki dużo bardziej mi się podobają Lustro boskie, ale trafiłaś na brylancik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.06.2014 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 O schodkach Ci u siebie napisalam. Lustro piekne ale kafelki mnie na lopatki rozwalily...co bym dala zeby tu takie byly? zazdroszcze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.06.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Miło,że lustro sie Wam też podoba Nad schodkami nadal dumam, a stolarz czeka na projekt dobrze że drzwiami i listwami zajęty, to sie nie dopomina... Mania, a które płytki Cie rozwaliły, te vivesy?? Panele zaklepane, luby pojechał do Krk i kupił te jasne: egger dąb burton, bo już miał dość mojego szukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.06.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Robię spóźnioną poranną prasówkę i chyba nie zdziwi nikogo, że pomyślałam o Tobie http://www.veranda.com/cm/veranda/images/Fd/VER-LONG-ISLAND-GENIUS-3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.06.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Biale prosze pani! te biale mi sie podobaja - do lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.06.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Robię spóźnioną poranną prasówkę i chyba nie zdziwi nikogo, że pomyślałam o Tobie O jaaa... schodki mniodzio, dziekuje że pomyślałaś o mnie i mi piękne schody pokazałaś , i ciemna podłoga - uwielbiam Biale prosze pani! te biale mi sie podobaja - do lazienki Jeju.... zaniemówiłam, tzn mi tez sie podobają, ale to bez porównania do waszych hamerykańskich cudności, więc ciesze sie jak wariatka, że Tobie tez sie podoba Dziś kupiłam na west kolejną lampę, młodemu do pokoju, chciałam też młodej, ale ta nosem pokręciła, że sie nie podoba, więc nie, to nie;) http://static.westwing.pl/i/FR-PR406WWAI6A3FR-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Piękne lustro vesi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.06.2014 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ach, dziękuję Beauty, cieszę sie że i Tobie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.06.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ależ Ci na poddaszu sprawnie idzie z lampami - jedna za drugą przybywa Bardzo fajna ta dla Młodego. Stylem pasuje i do nastolatka i do klasycznej reszty domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.06.2014 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dropku, dodajesz mi skrzydeł http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/k025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.07.2014 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wpadłam pokazać nowy nabytek, wczoraj pojechałam do tikeja po poszewki na pościel i wyszłam dodatkowo ze stolikiem: Przyszły też żyrandole kupione na west póki co w pudłach. Kiedyś kupiłam na ebay 4 malutkie kryształowe gałeczki do szafek nocnych, za marne 9$ a szafki czekają na malowanie, ale to dopiero jak młodzi wyprowadzą sie na poddasze, a my sypialnie przeniesiemy do ich pokoju, bo teraz mamy sypialnie i biuro w jednym, i tylko jedna szafka nocna sie mieści obok łózka Parę dni temu mieliśmy gości kuzynów lubego ze współmałżonkami i dziećmi, byli pierwszy raz u nas, obsypali takimi komplementami nasz dom, tyle pochwał usłyszałam, że prawie fruwałam Uciekam, tamten tydzień miałam kołowrót i wygląda na to, że całe wakacje takie będą, mam zaległości na fb, fm, no wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.07.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) bardzo podobają mi się Twoje zakupy, szczególnie te lampowe. Ja cały czas poluję na lampę dla Młodego...Starszy wymyślił reflektory, ale te biją po oczach niemiłosiernie i chyba trzeba będzie zweryfikować ten pomysł. Edytowane 2 Lipca 2014 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.07.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 wow wspaniałe zakupy a Twój dom jest coraz piekniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.07.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Fajnie ze zabieralam sie za kupno takiego stolika, ba! nawet go w sklepie obstrykalam i...zapomnialam ze mialam kupic;) dopiero u Ciebie tu sobie przypomnialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.07.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Vesi zakupy bombowe - "zazdraszczam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.07.2014 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Bardzo sie cieszę i miło mi, że Wam sie moje zakupy podobają, czyli nie taki zły mam gust, moja najbliższa rodzina raczej sie dziwi i krzywi na to moje urządzanie i zastanawiam sie czy te komplementy od tych nielicznych są szczere czy po prostu uprzejme bardzo podobają mi się Twoje zakupy, szczególnie te lampowe. Ja cały czas poluję na lampę dla Młodego... Starszy wymyślił reflektory, ale te biją po oczach niemiłosiernie i chyba trzeba będzie zweryfikować ten pomysł. Niestety lampy to ciężki wybór, miałam do wykorzystania kilka bonów do westa to łatwiej mi było te lampy kupić, tzn taniej sie udało, inaczej pewnie nie zdecydowałabym sie na ich zakup ze względu na ceny, bo mi to jakoś tak podoba sie to co zbyt drogie, w efekcie nadal kable i gołe żarówki wiszą tu i ówdzie wow wspaniałe zakupy a Twój dom jest coraz piekniejszy Fajnie ze zabieralam sie za kupno takiego stolika, ba! nawet go w sklepie obstrykalam i...zapomnialam ze mialam kupic;) dopiero u Ciebie tu sobie przypomnialam Fakt, pamiętam że pokazywałaś, ja na taki polowałam już od dwóch lat, tzn na taki, ale w dobrej cenie, i ten w tkmaxx był w bardzo dobrej cenie ok 48€ Vesi zakupy bombowe - "zazdraszczam" Moja droga, jak możesz mi cokolwiek zadraszczac, jak Ty masz taaaki piekny dom ------------------------------ Mam good news - jednak będę miała płytki podłogowe Tubądzin Opera 44,8x44,8 do łazienki producent w końcu sie ulitował i wyprodukował te płytki, już straciłam rachubę ile na nie czekałam. Dziś wpłaciłam zaliczkę, płytki maja być najpóźniej 11.lipca. Wreszcie będzie można kończyć łazienkę na poddaszu. Pomału stolarz robi drzwi i schody, montaż drzwi przewiduje na koniec lipca, potem zrobi listwy podłogowe, wiecie ile metrów listew potrzeba na poddaszu?? 120 mb !! będą z mdf, grube 12mm i wysokie 12cm z frezem malowane trzykrotnie i obustronnie na biało. Zastanawiałam sie nad 15stkami, ale uznałam że za niskie są pomieszczenia do 15cm listew, poza salonem nad garażem, tam jest ponad 3m wys. Projekt schodów uległ jeszcze modyfikacji i na tym ostatecznie stanęło: Muszę zabrać sie za kolejne projektowanie: zabudowy pod skosami w pokojach dzieci oraz szafki pod umywalki, na szczęście projekt zabudowy pod skosem w łazience zrobiłam z łazienką. To jednak bardzo czasochłonne jest, a mi ostatnio na wszystko czasu brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo--anna 05.07.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Dzień dobry Siedzę od wczoraj w Twoim wątku i oglądam wszystko po kolei, bardzo ładnie masz Wiele rzeczy masz w moim stylu dokładnie, więc liczę, że będziesz aktywnie mi doradzała, jak założę swój wątek za parę dni, bo Twoje rady będą cenne Bardzo podobają mi się przemalowane drzwi w wiatrołapie, z których początkowo nie byłaś zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 06.07.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 hej vesi,częściej Cię widzę na fb u magdy niż tu:)stół fajny,mam bardzo podobny zakupiony,tylko bez tych żłobień,ale na razie leży w pudełku i czeka i czeka...lampy z westa proste i eleganckie,a lustro z TK jakbym mogła to bym siła wyrwała:P przepiękne,perełka poprostu,buziaczki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts