pendrak 29.10.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Witaj Vesi, mam pytanie odnośnie Twoich drzwi, które zrobił stolarz, bo bardzo mi się podobają, czy ten osobnik znajduje się bliżej krk, czy tarnowa i ile bierze za takie drzwi?Odnośnie lampy zobacz tutaj na lampy Paris, czy to nie to czego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.10.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 (edytowane) Vesi a może z westwinga merce (teraz jest za 349)?i spojz escze na loris italuxa Edytowane 29 Października 2014 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 29.10.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 I jeszcze Laura Ashley ma promocje na taki, ale niestety do przywiezienia albo przysłania z Anglii. http://www.lauraashley.com/content/ebiz/lauraashley/invt/3582665/3582665_resp_malt1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.10.2014 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Tutli, dzięki po stokroć za te piękne inspiracje lampowe, kilka modeli mignęło sie mi na ebay.com Pszczolka, ta z west już wyprzedana, a italux piękna, naprawdę, tylko skróciłabym ją do maximum, czyli zrobiła plafon, bo nie podoba sie mi ta przysufitka. Pendrak, moje drzwi na poddaszu kosztowały 1400/szt z montażem, są sosnowe, gałki kupowałam osobno. dziekuje za namiar, lampy ładne ale nie do końca w moim stylu Mam ostanio szpital w domu i nawet nie miałam kiedy umyć górnej łazienki po montażu zabudowy i fotki zrobić a prawdopodobnie jutro będzie cd montażu listew podłogowych. Wrzuce co znalazłam z oświetlenia i uciekam spać. http://i.ebayimg.com/00/s/NTAzWDQ1MA==/z/qkoAAOSwEK9T90bR/$_1.JPG http://i.ebayimg.com/00/s/OTA0WDcwMA==/z/ONYAAOSws65Tnaks/$_57.JPG http://i.ebayimg.com/00/s/ODAwWDgwMA==/z/QmsAAOSwq7JT0Dt1/$_57.JPG Mania, masz może jakieś inspiracje, jak są obudowane słupy przy suficie?? Jakimi listwami? nie moge nic znaleźć. Te dwa wyższe słupy na poddaszu kazałam okleić tymi samymi listwami co przy suficie, ale wyszło moim zdaniem trochę jak starożytne kolumny greckie , takie rozłożyste na końcu, no nie wiem jak to powinno profesjonalnie wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.10.2014 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Vesi bo tak jest prawidlowo - jak masz crown moulding przy suficie - kolumny powinny byc takie same http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39036/entry-crown-molding_zpsac56cafe.jpg ale jesli tak bardzo Cie to wnerwia mozesz inaczej zrobic , masz tu kilka przykladow http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39036/18d5e77f3c75332732e9b51a46a5ba0e_zpsad62265a.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/szlachtowska39036/PVC-Wraps-2_zps329eaed3.png moj slupek tez tak ma chociaz przylega do sciany i mnie nie wnerwia mysle ze sie przyzwyczaisz i potem nie bedziesz zwracala uwagi, w koncu to cos nowego dla Ciebie. I nie, do greckich kolumn to daleko, greckie przewaznie sa okragle, kwadraciaki bardziej kolonialne - przynajmniej tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 30.10.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Vesi mi najbardziej podoba się ta kula. A pokarzesz nam te kolumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 30.10.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Dzięki Vesi, popytam jeszcze u jednego stolarza, ale pewnie też w takiej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.10.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Mania, dzięki, wiem że kolumny greckie okrągłe, ale nie wiedziałam, że kwadratowe to kolonialne Pszczolka, kula spełnia moje wymagania co do lampy kuchennej , więc chyba ją kupię Zrobiłam na szybko fotkę tych słupów mgła wreszcie odpusciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.10.2014 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Aaa... Pendrak, sorki zapomniałam o drugim pytaniu, stolarz chyba mieszka pośrodku tych miejscowości. Dla porównania, drzwi na dole kosztowały mnie 1800/szt u innego stolarza, trzy lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 30.10.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Vesi ja krótko: czepiasz się jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.10.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 dokladnie - czepiasz sie. Wyglada tak jak ma wygladac, nie ruszaj tych kolumn! nawet by mi do glowy nie wpadlo ze by sie skojarzyc mogly z greckimi Lampa ta kula tez jestem za - masz zarowke, przyzwyczailas sie do zarowki, bedzie dalej zarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.10.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Jeśli mówicie ze jest jak należy, to zostaje jak jest, tzn tego i tak juz ruszyć nie moge, bo klej zostałby na słupach, ale sa do wykończenia jeszcze trzy i chciałam wiedzieć czy tak jest prawidłowo, czy nie. Tylko pozostałe trzy nie sa juz takie wysokie. te co pokazałam mają 3,3m wysokości, pozostałe 2,5m. Uprzątnęłam w końcu łazienkę u góry, tylko juz ciemno sie zrobiło i kiepskie fotki wyszły, ale obfociłam moje ostatnie zakupy na west: marokańskie lustra lustereczka koniczynki, są malutkie, ale były tanie to kupiłam i dumam teraz gdzie je powiesićhttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif mam dwie takie lampki biurkowe, dla mnie i M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 30.10.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Vesi ty masz 3,3 m wysokości te pomieszczenia???? Lusterka westwing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2014 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 jeszcze maz nie pogonil za lustra?? jak mnie moj? znalazlam te pierwsze u mnie, ale nie wzielam bo dwa i kazde innej wielkosci, wolalabym chociaz 3. Odpuscilam. Brakuje juz mi scian ha ha...a drugie - to zdaje sie te same co moje. slupkow nie ruszaj. Moj ma 244 cm i oblozony na gorze i wcale nie obniza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 31.10.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Vesi, ze sklepu Koła Fortuny wybieram lampkę. Przepiękna jest! Widziałam taką wczoraj na Weście za śmiesznie małe pieniądze, ale nie była już dostępna. Podobna jest w ikea i nawet stałam nad nią i zastanawiałam się, czy wziąć. Nie wzięłam i żałuję i chyba po nią wrócę, będzie na biurko do syna. Co do głowic w Twoich kolumnach: rozumiem, faktycznie, mogą wydawać się ciężkawe, ale teraz pokój jest pusty, wszystko ma inne proporcje. To w tym pomieszczeniu planujesz dać zabudowę na ścianie? A w ogóle, to nie marudź pięknie robisz tę swoją górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.10.2014 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Pszczolka, te 3,3 m wys. mam tylko w tym jednym pokoju nad garażem, reszta ma 2,5 choć ustalone było 2,6m M. jeszcze nie wie o tych lustrach, bo są w kartonie i czekają na meble ścian pustych to ja mam tyle że hoho... Lui, te lampki z ikea są inne troszkę i wyższe, tez mam dwie, właśnie u dzieci jedna, druga u mnie, a jak pójdą młodzi na góre, to obie lampki z ikea wylądują w ich pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.10.2014 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 No to wrzucam w łazienkę, uprzedam jest zwyczajnie i prostacko: Wchodzimy: tu jest miejsce na pralkę i suszarkę tu będą kosze na pranie z ikea oraz pomalowałam kratki wentylacyjne, bo sie odcinały bielą, były takie kremowe: po pomalowaniu śnieżką do pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.10.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Vesi,zabudowa EKSTRA, z czego, mdf lakierowany???Całość wygląda ŚWIETNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.10.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Vesi wyszło ślicznie zabudowa super, wszystko idealnie schowane Jaki kolor jest na ścianach ? na tych zdjęciach wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 31.10.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 No to wrzucam w łazienkę, uprzedam jest zwyczajnie i prostacko: Ale z Ciebie okropna kokietka! Jest rasowo! Jest super! Też zachwyciłam się kolorem na ścianach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts