kjuta 21.11.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 vesi jakbym o moim czytała, wiem więc, że muszę sto razy przemyśleć moje wnętrza, tak aby były wersją ostateczną, bo na przynajmniej 20 lat będę miała szlaban w zmiany, unowocześnianie generujące "zbędne" wydatki przyglądam się konsolkom i wybrałabym 6 lub 7, ale myślę, że u Ciebie 1 ładnie się wkomponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.11.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Wg mnie absolutnie nie 3, 4, 5. A teraz pozytywnie 6 - ma bardzo ładną podstawę, szkoda że blat i szuflada są takie proste, a może właśnie w tym jej urok... 7- sama się nad nią kiedyś zastanawiałam 1- Bezpieczny wybór, ale czy ja wiem... może teraz jakiś ciepły element 8 - piękna, ale nie jest dla Ciebie troszkę za głęboka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.11.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 wybrałabym 6 lub 7 Kjuta, kim jesteś? Zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.11.2014 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dziękować Paniom za kolejne głosy. Kjuta, no to piąteczka http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Siedzę sobie w kuchni i tak parzę w ten kawałek ściany, raz po raz i nabieram przekonania do 1. Juz pisałam email o wycenę 8. ale uznałam że taka forma nie będzie dobrze wyglądać w tak małym rozmiarze, chciałabym w górnym holu dac konsolki na przeciw siebie, wtedy pokoszę sie o wycenę takich dwóch, ale to plan na kiedyś. I jeszcze jedno, czarny kolor konsolki odpada, bo z jednej strony drzwi biały grzejnik a z drugiej czarna konsolka?? nie bardzo, musiałaby być biała. Pierwsza wycena konsolki X mnie powaliła , czekam na drugą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.11.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Vesi, jesteś na FB teraz? Piszę do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 21.11.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 dla mnie 1 lub 7,ale skoro planujesz jeszcze gdzieś konsolki to tą 7 zostawiłabym sobie gdzieś na później,ja pałam do niej miłóścią wielką i muszę ją u siebie gdzieś kiedyś umieścić pięknie jest u Ciebie,napatrzeć się nie mogę,jednak upór i Twój wysiłek się opłaci,buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.11.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 6,7,8 ale ja jakoś nie pałam miłością do tych na metalowych nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 22.11.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 nr 1 z drewnianym blatem to przecież nr 4. Mi się podoba nr 2, i na nią oddaje swój głos Te z iksami mi osobiście przypominają deski do prasowania hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 22.11.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 vesila ta 8 zaczyna mi się podobać coraz bardziej, ale obawiam się, że biała już może tak atrakcyjnie nie wygladać ewelyna wszędzie widzisz deski do prasowania tak 4 własnie wygląda, a 1 ma inna podstawę Iw ah tam od razu bać, ja to jestem optymistką i raczej obstawiałabym na pokrewne dusze, podobne postrzeganie świata, a nie tam szpiegowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.11.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Mnie się najbardziej ta podoba. Nawet jeśli ją przemalujesz. Ale czarna jest też fajowa. Klasyczna. Moda na te srebrne przeminie lub nie a klasyka zawsze się obroni http://static.wixstatic.com/media/2d0c0e_d8e0c08a2e0f4f57a03c05c10bddb514.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.11.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Iw ah tam od razu bać, ja to jestem optymistką i raczej obstawiałabym na pokrewne dusze, podobne postrzeganie świata, a nie tam szpiegowanie ... nie myślałam o szpiegowaniu raczej że może mam klona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.11.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Vesi - widzę, że dyskusja nad konsolkami nadal trwa Sama bym chciała, którąś z pierwszych 5-ciu tyle, że nie bardzo mam gdzie postawić. Jedynie w holu pod schodami..... Mam nadzieję, że w poniedziałek będę mieć dla Ciebie jakieś wieści. jakbyś zmieniła koncepcję to w pozycjach od 1 do 5 służę pomocą. Pozdrawiam. ps. orientuje się może któraś z Pań jaki jest koszt sztucznych hortensji z MG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 22.11.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jedynka jest śliczna ale niepraktyczna, będziesz latała codziennie z szmatką-fatalnie się ja czyści i za każdym razem zdejmować z niej wszystkie ozdoby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 22.11.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Iw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.11.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jedynka jest śliczna ale niepraktyczna, będziesz latała codziennie z szmatką-fatalnie się ja czyści i za każdym razem zdejmować z niej wszystkie ozdoby.... można zrobić jedynkę z drewnianym blatem - np. dąb bielony ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.11.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 ps. orientuje się może któraś z Pań jaki jest koszt sztucznych hortensji z MG ? Zależy od rozmiaru. Małe kupowałam za 19, duże za 39 i generalnie bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.11.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Zależy od rozmiaru. Małe kupowałam za 19, duże za 39 i generalnie bardzo polecam. oooo, to całkiem przystępna cena. Nie mogę znaleźć ich na stronie. Czy na tym zdjęciu poniże z konsolka nr 8 to właśnie ekspozycja z MG? Jeśli się orientujesz to napisz proszę czy w wazonie sa duże czy małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.11.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Tak, to zdjęcie z MG i to są duże hortensje. Najlepiej do nich przedzwonić w poniedziałek i dopytać dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.11.2014 01:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 uwielbiam tą piosenkę Ale do rzeczy......... dostałam druga wycenę za konsolkę X, masakra jak można za takie małe goofno chciec tyyyle kasy???? ale do trzech razy sztuka czekam na trzecią wycenę ... Konsolki nr 8 w holu na dole nie mogę dać, bo blat może miec maksymalnie 30 cm szrokości, ale spróbuję narysować sobie ten model w sketchup i zobacze jak to bedzie wyglądało w innych proporcjach. Aniaklasyka, miło mi bardo, że Ci sie podoba, szczególnie, że na fb dziewczyny pokazują takie wnętrza,że szczena opada, ta 7 jest w stylu glamour w tym połysku, gdybym zdecydowała sie na tą konsolke, to raczej matową. Doriko, dzięki za głos http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d012.gif Evelyna, za to jakie śliczne te deski do prasowania Andriel, no śliczna, śliczna ta 8 konsolka, więc jak mi sie nie odwidzi, to kiedyś w holu na poddaszu dam dwie takie Pinacolada, ano nie spodziewałam sie takiej pomocy w wyborze konsolki i miło jestem zaskoczona Pod schodami to też bardzo dobre miejsce na konsolke Czekam więc w poniedziałek na wieści http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e045.gif Rozalia, mówisz że nie praktyczna, a pal licho, bede udawać że nie widze kurzu, albo zamówię drewniany blat, o ile w ogóle zdecyduje sia na zakup takiej, bo póki co ceny były mocno zawyżone wg mnie, a ja nie lubię przepłacać. Ponadto na takiej małej konsolce wiele nie zmieszczę, mało będzie do podnoszenia i ścierania. http://www.cosgan.de/images/more/schilder/084.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 23.11.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Vesi źle Ci napisałam,nie 7 ,a 8,ale skoro nie pasuję Ci wielkością to zostaw sobie gdzieś na później,ja znalazłam kiedyś taką na allegro,małą fajną jak szukałam konsolki lub stolika w tylu art deco,później jeszcze u magdy zobaczyłam i przepadłam:)gdzieś ją wcisnę jeszcze nie wiem gdzie:) weź jakąkonsolkę z białym blatem na metalowych nogach i będzie super wyglądać buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts