mania1220 25.11.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Vesila czy ktorakolwiek z tych konsolek - takich gotowych do kupienia wpadla Ci w oko? Ty wiesz ze jesli Ci sie np nogi podobaja a blat nie - to blat mozesz zmienic? Jesli np nie chcesz szkla nie ma problemu dorobic , kazdy stolarz Ci utnie i obrobi styknie pomalowac na kolor ktory chcesz. A ze nie sa to powierzchnie duze - z latwoscia mozesz zrobic dwa - jasny i ciemny i miec na zmiane jak sie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.11.2014 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Poszło zamówienie na konsolkę X bez blatu troszkę utargowałam jeszcze cenę. Mania, wszystkie sie mi podobają, ale najbardziej to właśnie pierwsza X i ta czarna ostatnia z MG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 25.11.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Dziewczyny co toczą sklep MG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.11.2014 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Rozalia, hę?? domyślam sie że chciałaś wiedzieć co to za sklep MG...... MG to skrót od Mint Grey, 2 sklepy w Warszawie z wyposażeniem wnętrz w stylu New York Classic, trochę glamour, ogólnie śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 25.11.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Aaaaa, widziałam w necie. Same piękności w moim stylu:D.....szkoda,że tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 26.11.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Na Mint grey piszą ze mozna zamawiać u nich internetowo. Wiec te piękności dostępne sa dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 29.11.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) Vesi bo jakbyś się jeszcze rozmyśliła odnośnie konsoli to na allegro można kupić podobna jak w MG konsolkę i przemalować na czarno. Ja ostanio kupiłam podobną i chyba właśnie ją sobie przemaluje. Zobacz tutaj jest taka w całkiem kompaktowym rozmiarze. Edytowane 29 Listopada 2014 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.12.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ewelyna, zgadza sie, ale pytanie o cene każdego interesującego przedmiotu jest uciążliwe dla obu stron, a zdarzało sie ze nie dostałam odp, wiec przestałam pytać i myśleć o zakupach tam przez internet, jesli zdarzy mi sie być w W-wie to na pewno odwiedzę sklep MG Tutli, masz oko do konsolek, dzięki za namiar dałam do obserwowanych, juz zamówiłam metalową X , ale jak ta drewniana nie będzie mieć wygórowanej ceny to tez kupię Tymczasem wystawiłam potrójna lampę na sprzedaż, na ebay: http://www.ebay.pl/itm/121505067961?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649 żal mi sprzedawać, ale cóz będę trzymać w kartonie, do kuchni kupiłam na ebay tą kule i czekam na dostawę http://i.ebayimg.com/00/s/OTAyWDUwMA==/z/oIcAAOSwxH1T90fr/$_57.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.12.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Wow rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 02.12.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 vesi a powiedz jak zamawiasz na eabyu za granica to ktos ci to z rodziny znajomych przesyla czy bezposrednio od sprzedawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.12.2014 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Pszczolka,na ebay zagranicznym kupuje u sprzedawców którzy zadeklarowali wysyłkę do PL, jesli brak wysyłki do PL - to nawet nie przymierzam sie do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.12.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 02.12.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Lampa rewelacja! ta z ebayu a inne gdzie kupujesz? Wszystkie takie ładne,a ja szukam w necie to nigdzie takich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.12.2014 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ewelyna, część lamp kupiłam na westwing, parę na allegro i teraz na ebay............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.12.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Śliczna ta nowa lampa do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.12.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Hej Vesi - kiedy konsolka będzie u Ciebie? Czekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.12.2014 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Lampa do kuchni dotarła, traz musi swoje odlezeć w pudle nim szanowny małżonek łaskawie zechce ja zamontować Tylko jakas taka malutka ta lampa oraz po raz pierwszy spotkałam sie takim mocowaniem jaki ma ta lampa, ma gwint jak od żarówki zamiast kostki i hak do nawinięcia kabla, zrobie fotke..... Pinacolada, na konsolke było 3 tyg realizacji, za tydz i powinna być Tymczasem wzięłam sie za schody, tzn za usuwanie lakieru, żeby móc je zabejcować na ciemno. Użyłam preparatu do usuwania farb i lakierów z drewna, ale chyba za cienko tym pomaziałam, bo musiałam mocno dociskać skrobak by zedrzeć lakier. Oczywiście najbardziej namachałam sie na słupku. Kilka godz zajeło mi skrobanie spocznika i 1 słupka a te wióry to zeskrobany lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2014 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Wow ileż pracy, podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.12.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Wyrazy uznania za katorżniczą pracę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 12.12.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 lubię taką robotę, odpręża mnie, jak będziesz miała podobną, to daj znać przyjadę i pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts