Doriko 15.03.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) A może mniejsze fotele, np klubowe? Edit :Nie mogę znaleźć teraz na szybko ale chyba u Mani widziałam fajny. Ten też niczego sobie.http://idealnewnetrze.pl/kc_files/fotelklubowy.jpg Wygodniejszy niż pufa a mniej miejsca zajmuje. Edytowane 15 Marca 2015 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 15.03.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Catti, dzięki z fotel, faktycznie cena dobra, ale i tak musiałbym dać go do tapicerowania bo tej tkaninie by u mnie nie przeszedł, to dodatkowe koszty i myślę że tyle by to wyniosło co kupno nowego. Ponadto jeden mnie nie urządza, ponieważ nie mam stołu do imprez, więc gdy gości niewiele to siadamy przy ławie, i wtedy ktoś musi n pufach, a na nich nie da sie długo posiedzieć bo zaraz bolą plecy gdy nie można sie od czasu do czasu oprzeć. nie ma sprawy.... czasami zdjęcia nie oddają prawdziwej przestrzeni....pomyślałam tylko, że jeden fotel zawsze łatwiej przestawić... choćby w prawo mam wrażenie, że przy tych dwóch zagracisz trochę przestrzeń, bo będą stały w ciągu komunikacyjnym, który teraz swobodnie przemierzacie.... a goście przecież nie są codziennie ale wiem też jak to jest jak człowiek się na coś nakręci.... kupuj! najwyżej na co dzień znajdziesz im miejsce w innym kącie.... przecież salon masz duży pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.03.2015 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 za duże te fotele według mnie...może zamiast foteli tylko pufa/podnóżek lub dwa podnóżki...bo fotele za duże najbardziej to te oparcia w fotelach mi jakoś zasłaniają wszystko... Witaj krcb, pufy mam dwie, jak widać na dwóch zdjęciach, robiły za modele foteli. Pufy to porażka, nie da sie na nich siedzieć długo, dlatego chce fotele, ale inny model niż jest na wyklejankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krcb 15.03.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Witaj krcb, pufy mam dwie, jak widać na dwóch zdjęciach, robiły za modele foteli. Pufy to porażka, nie da sie na nich siedzieć długo, dlatego chce fotele, ale inny model niż jest na wyklejankach. no ale jeśli te fotele tylko dla gości to pufy też by się sprawdziły na kilkugodzinną wizytę a jeśli chcesz koniecznie fotele to właśnie niższe/mniejsze:D muszą w tym przejściu stać na co dzień czy tak by to wyglądało gdyby były potrzebne ? to znaczy wiesz...na zdjęciu to też zawsze inaczej a na żywo może być ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.03.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Doriko kochana, napiszę szczerze, albo ten model który wybrałam, albo żaden, nic na siłę. Mają być wygodne na tyle bym mogła z podwiniętymi nogami film w tv oglądać - bo tak lubię A wybrałam ten model: na zmówienie, wymiary jakie chcę, jednak uważam że 80 cm szerokości to minimum dla mojej wygody. Catti, właśnie pomyślałam, że jeden fotel mnie nie poratuje, dwoma zagracę przejście, ale ale... jeden może stać pod schodami nikomu i niczemu nie wadząc, a jak będzie potrzeba to sie go dosunie do drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 15.03.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Catti, właśnie pomyślałam, że jeden fotel mnie nie poratuje, dwoma zagracę przejście, ale ale... jeden może stać pod schodami nikomu i niczemu nie wadząc, a jak będzie potrzeba to sie go dosunie do drugiego. dokładnie tak! miejsca pod schodami masz dość kupuj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.03.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Pisałam posta i zawiesił się mi komputer i muli dalej, wiec musze na telefonie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.03.2015 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Co za kiszka.... Komp mi padł, opisałam się jak goopia na telefonie, a tu lewo jedno zdanie się pojawiło foch.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.03.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 masz notatnik w telefonie? Najlepiej tam a potem tylko przekopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.03.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Bardzo mi się podobają te modele foteli A decyzja, w którym miejscu i kiedy mają stać - pozostaje do podjęcia Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 16.03.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 mnie również się podobają te fotele i chyba bym wzięła na Twoim miejscu,jak będą goście postawisz dwa,jak będziesz siedzieć samotnie to jeden pójdzie gdzieś w odstawkę:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.03.2015 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Postanowione, zamawiam fotele, ale jest mały problemik.... Wykonawca daleko ode mnie, nie mam jak zobaczyć i wybrać koloru. Wybrałam tkaninę Mapatex Jaguar , w sieci udało mi sie znaleźć kilka zdjęć wzorników tej tkaniny, tak mi sie wydaje z wyglądu i opisu no i bądź tu mądrym, i wybierz z tego kolor Jeśli ktoś ma dostęp do wzornika mapatex jaguar to prosim bardzo http://forum.barcis.pl/images/smilies/modli.gifo fotki oddające najbardziej realne kolory: chocolate, nutmeg, grey, buff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.03.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Hej - ja jak kupowałam pufę do wiatrołapu wartą "niewiele" to sprzedający przysłał mi wzorniki, z których mogłam wybrać i w dodatku je zatrzymać! Mam je do dziś - niestety tych "twoich" tkanin w nich nie ma. Jak kupowałam na odległość sofę do gabinetu, inny sprzedający przysłał mi wzorniki tkanin - setki próbek, kolorów, wzorów - oczopląs normalnie. Te musiałam już odesłać. Zapytaj zatem sprzedającego/wykonawcę o taką możliwość. Wydaje mi się, że to zbyt gruby zakup, żeby wybierać na oko! Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.03.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Vesi podobają Ci się fotele to weź. W razie czego nawet na górę można go przecież zanieść. Ze zdjęcia niestety ciężko zobaczyć całą przestrzeń. Jak po ustawieniu tych puf wygodnie ci się chodziło to napewno nie będzie problemu. Powiem Ci że ja mam też nie ustawny salon i u mnie też meble będą musiały stać w przejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.03.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Vesi, no wiesz.........a kto Ci pisał, że ma Jaguar Grey? - no ja przecież - mam i wzornik, i wielki narożnik w tym kolorze, jak chcesz zobaczyć, to po prostu zapraszam:) Pina, heeeej:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.03.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Vesi, no wiesz.........a kto Ci pisał, że ma Jaguar Grey? - no ja przecież - mam i wzornik, i wielki narożnik w tym kolorze, jak chcesz zobaczyć, to po prostu zapraszam:) Pina, heeeej:))) No proszę , to przez płot jej podaj Hej, hej - masz już dechy? Jak tak to podeślij jakieś zdjęcie, please.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.03.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 mam:)) - już zaolejowane, tylko trzeba przykręcić - jasne, że foteczki podeślę niedługo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.03.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 mam:)) - już zaolejowane, tylko trzeba przykręcić - jasne, że foteczki podeślę niedługo:) no to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 ok Pina, mężowi przypomnę, by podkładki kupił Vesi, we wzorniku, który mam, raczej nie ma wszystkich wymienionych przez Ciebie kolorów, ale możesz go wypożyczyć ode mnie, by poprzymierzać kolory w domu, bo narożnika w kolorze grey do siebie ode mnie nie zatargasz:) -ew. jedną poduchę mogę Ci wypożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.03.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Vesi, Twojej pomysłowości i pracowitości wolę nawet nie zaczynać bić pokłonów, bo nie skończę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts