lw 06.05.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Ewentualnie można by przyciąć nogi, tylko że wtedy łóżko zrobi się o 10 cm niższe. Jeśli ogólnie jest wysokie, to może to nie będzie razić... Ja wczoraj spryskałam wszystko mniszkiem (strasznie wysypało mleczami). Zdążyłam na czas, bo dzisiaj strasznie lało, ale mlecze zdążyły już klapnąć, więc środek zadziałał. Wygląda na to, że pierwsze koszenie za tydzień. Strasznie późno w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.05.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Jadą meble jadą.... dziś mają być Pina, no toś mnie pocieszyła Lui, widzisz, ja juz 3x kosiłam całą działkę, mniszków zauważyłam u siebie raptem kilka, ale dzięki sąsiednim zachwaszczonym i niekoszonym łąkom na bank dorobię sie ich wnet kilkadziesiąt MAM WITRYNĘ ale jeszcze będzie trochę poprawiana, więc teraz tylko kawałek pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.05.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Vesi - witrynka przepiekna - juz to widac Powiem Ci z doswiadczenia ze jasny srodek duzo daj w niewycieraniu kurzu tak czesto jak ciemny -nie widac ! tam gdzie mam ciemne musze zawsze a tam gdzie mam jasny - nie muszem . Tak czesto...taki len jestem Masz tyle do poustawiania w srodku?? Co tam wsadzisz? czy bedziesz polowac jak ja - kolorystycznie ?? A co do lozka - ja bym nie obcinala . 10-15 cm od sciany nie jest duzo i sie zgubic moze pod ta pochyla. Szkoda lozka to raz. A dwa - masz tam miejsce, co jesli mloda najdzie kiedys poprzestawiac meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 08.05.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Vesi nie kombinowalabym chyba z łóżkiem, ale daje mu jeszcze szanse Witrynka zapowiada sie niezle Ponawiam pytanie, co bedziesz tam trzymać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.05.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 aleś pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 10.05.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Chciałam nacieszyć oko witrynka a tu tylko zajawka łóżko też się super zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.05.2015 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Mebe młodej są ... w paczkach póki co jest jedna paczka wielkości zagłówka, wygląda na to że jest w jednym kawałku trudno Witrynka potrzebuje jeszcze malutką korekte Do środka wpakuje troche ksiązek, ramek, stalowe kulki i inne dekoracje... potrzebuje teraz inspiracji takich salonowych witryn: http://homesaura.com/wp-content/uploads/2012/08/Wooden-Bookcases-with-Glass-Doors.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.05.2015 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Od paru dni internet mi działa w tempie gorzej niz ślimaczym, a wizyta technika nic nie wykazała, więc męczę sie dalej ze ślimaczym łączem Witryna, czeka i kwiczy na korektę.... Wzięłam sie za skręcanie mebli młodej. Poskręcałam szafkę nocną i regał, SAMA młody pomógł mi tylko postawić regał do pionu. Zagłówek łóżka jest niestety w całości, więc nie uda sie go obniżyć, bo elementy sa juz posklejane, wystarczy koronę dokręcić. Jednak za łóżko sama sie nie biorę, to za duży mebel, a poza tym i tak nie ma jeszcze stelaża i materaca do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 15.05.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Niewiele pokazałaś, ale i tak jest cudownie! Pokój jest prze-pięk-ny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.05.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Zdolniacha z Ciebie... A regał świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.05.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 wygląda jak zawsze świetnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.05.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Dziękuje Wam http://forum.barcis.pl/images/smilies/serce.gif Dzis przyszły podpórki do książek kupione na allegro, trafią do witryny Mam w ogrodzie kilka sosen, nazbierałam kilka szyszek... i pomalowałam parę szt trafi do witryny, a w święta na choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.05.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Super pomysł z tymi szyszkami. Ja wieszałam na choince takie saute ale pomysł z pomalowaniem ich jest ekstra. Czarna wygląda zjawiskowo. Vesi - na dyksa.pl mają wiele różności, które być może przydadzą Ci się do zapełnienia miejsca w witrynce. Looknij tam sobie w wolnej chwili - może akurat cos Ci się spodoba. Ps. zazdroszczę miejsca na maszynę do szycia . Moją chowam za każdym razem do szafy , dlatego moje poprawki krawieckie czekają aż mi się zechce ją stamtąd wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.05.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 vesi, ale masz piękny porządek w składziku Mój składzik nosi popularna nazwę - strych, ale już jakiś czas nazywamy go graciarnią. I nie nadaje się do pokazywania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.05.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 taki składzik to marzenie a maszyna do szycia dostępna od ręki, bez rozstawiania i sprzątania to moje marzenie ... mam zdecydowanie za mało pomieszczeń ... buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.05.2015 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Dzięki Pinacolada za namiar, nie znałam, faktycznie maja super dekoracje, ale muszę trochę przystopować, bo po ostaniach zakupach na west, zsumowałam ile tam wydałam w ciągu 3 lat i szok spokojnie na wczasy we dwoje można by wyjechać.... a kupiłam ostatnio ananasa http://static.westwing.pl/i/DE-TW088WWAJ1UYDE-1.jpg latarenkę do pokoju młodej http://static.westwing.pl/i/PL-KJ236WWAP4IFPL-1.jpg i lampę do sypialni lub komputerowego, gdy młodzi pójdą na górę (młoda to juz prawie sie wyprowadziła) http://static.westwing.pl/i/PL-LI990WWAKXGRPL-1.jpg w shardahome.pl figury szachowe, to dla młodego http://shardahome.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/-/d-0028a.jpg kinkiet nad schody, bo tam nadal budowlana żarówka straszy http://shardahome.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/-/i-0064.jpg Mąż ciągle sie dziwi, ze lampy kupuje, a tymczasem w domu nadal wiszą żarówki na kablach spiętych kostką a mieszkamy juz prawie 3 lata. Ze składzika jestem zadowolona bardzo. Mugatka, ja mam zdecydowanie za duzy dom - nieekonomiczny Amtla, stryszek tez u nas jest, tylko taki ze chodzić tam można kucając, ewentualnie na kolanach jesli sie ma ochraniacze, bo jest obity płytami osb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.05.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 heh, no i jeszcze zegar wpadł mi do koszyka, właśnie szukałam takiego do postawienia w witrynie, no i prosszzz pojawił sie dziś wieczorem na west, tylko 49zł http://static.westwing.pl/i/PL-BL162WWARY5FPL-1.jpg http://static.westwing.pl/i/PL-BL162WWARY5FPL-4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.05.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 dzięki pinacolada za namiar, nie znałam, faktycznie maja super dekoracje, ale muszę trochę przystopować, ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.05.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 o raaaany ale zegar! budzi moje ciepłe wspomnienia z dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.05.2015 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Pina, ty sie ze mnie nie naigrawaj luby dostałby zawału gdyby wiedział Kjuta, no ja nie pamiętam ze swojego dzieciństwa takich zegarów, pamiętam za to, że w kuchni mieliśmy bladoróżową tapetę w szare kotki i myszki Dzis przyszły figury szachowe, wczoraj kupione! powiem Wam że sa oogromne, do tego były w dobrej cenie, jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts