1976pinacolada 22.05.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Vesi - Mój też sporo nie wie i myślę, że zdrowszy dzięki temu. Ale ponieważ moje uzależnienie wewtwingowo-bonami"owe dawało się we znaki to sama sobie dałam bana na zakupy i od jakiś 2-3 tyg w ogóe nie zaglądam. Bo jak już wejdę to przepadam.... Zawsze coś wyszperam. A tak to "oszczędzam" na wakacje. Figury rzeczywiście spore i ciężkie pewnie. Nigdy nie grałam w szachy dlatego na pierwszy rzut oka one wyglądają mi na coś "kościelnego" choć księdzem też nigdy nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.05.2015 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Ja chyba zaprzestaje oszczędzania, zima mąż obiecał córce Japonię, a wczoraj powiedział, że chyba nic z tego, bo nie będzie miał czasu Figury sa leciutkie, bo aluminiowe, to król i królowa, a nie jakieś kościelne coś Parę lat temu nauczyłam młodego grać w szachy, a teraz nie mam szans z nim wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.05.2015 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Kupiłam konsolkę do holu, miała być ze stali polerowanej, ale ta mnie urzekła i była pół tańsza http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/53/84/69/00/5384690052_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 27.05.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Przychodzę z pochwałami pokoju na poddaszu, u mnie też będzie biało, tylko jakoś w realu nie mogę spotkać nikogo stylistycznie podobnego, na razie jestem jedyną osobą na osiedlu z białą rynną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 27.05.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 ładna jest mnie by też urzekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.05.2015 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Oooo, białe rynny?! Bardzo odważnie, ale i pięknie zapewne No cóż, ja też jeszcze w realu nie spotkałam wnętrz podobnych stylistycznie do moich Mam miec wnet transport do ikea, to moze uda sie skonczyc meblowaie pokoju młodej. Wpadłam jeszcze na pomysł, nie pamiętam juz czy o tym pisałam (skleroza nie boli:-P) by młodej zamiast rozkładanej sofy dwójki kupić to łóżko z ikea http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-ozko-rozk-adane-z-szufladami-bia-y__0159185_PE315623_S4.JPG lub to http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/svelvik-rama-lezanki-czarny__0252195_PE390875_S4.JPG muszę to jeszcze przemyśleć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.05.2015 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Młoda wyraziła niechęć do tego typy łóżek, chce zwykłą sofę http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c090.gif Tymczasem poszukuje łózka dla młodego. Miałam upatrzone w ikea i zaakceptowane przez niego - łóżko fjell http://www.ikea.com/tw/zh/images/products/bjornloka-shuang-ren-bei-tao-zu-hei-se__0287681_PE315677_S4.JPG niestety gdy chciałam kupic okazało sie ze model wycofano i wszytko juz wyprzedane ktokolwiek widział cos podobnego, to poproszę linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.06.2015 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Zobacz na allegro, nie wiem jaką cene miało w ikea, pewnie troche niższą ale za to z dostawą http://allegro.pl/listing/listing.php?similar=1&order=xd&string=IKEA+FJELL+%C5%81%C3%93%C5%BBKO%2BRAMA+%2B+SZUFLADY+CZARNY+160x200cm&bmatch=seng-v6-sm-isqm-4-default-0519 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.06.2015 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Dzięki Doriko w Ikea to łóżko kosztowało 1299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.06.2015 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 fajne to łóżko Ty tak na wyrost kupujesz im łóżka dwuosobowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andja_z99 02.06.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Vesi, moja młoda (5l) ma tą leżankę Hemnes, i to była najlepsza decyzja! jak przyjeżdża jakaś koleżanka na nocleg, to maja wielkie łóżko 160, nie ma problemu z noclegiem wtedy. Na codzień tez śpi na 160, sama, bo skoro może się wyłożyć, to co się będzie na 90 cisnąć wizualnie tez dla mnie rewelacja no i 3 szuflady na "klamoty" czy na pościel, by schować czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.06.2015 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Hehe, nie na wyrost te łózka... teraz śpią na 90x200 i chcą większe. Zastanawiałam sie czy kupić/zamówić im np 120x200, ale potem problem z dobraniem materaca i prześcieradła, a że pokoje mają ogromne - po dwadziesciapare mkw, to spokojnie mogą mieć łóżka 140 i niech sie cieszą Młody ostatecznie wybrał łózko hemnes czarnobrązowy (niech sie wypcha ten sprzedawca łóżka fjell z tą kosmiczną ceną) http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-rama-ozka-brazowy__0174594_PE328217_S4.JPG oraz biurko hemnes http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-biurko-brazowy__0177407_PE330350_S4.JPG tylko znowu problem z zagłówkiem - hemnes ma zagłówek aż 122cm! tu jednak chyba da radę ciachnąć nóżki i nowe otwory nawiercić pod śruby i kołki, sprawdzałam już w instrukcji montażu. Andja niestety moje młode dziewczę to gimnazjalistka i to ona decyduje co chce, oczywiście za naszą zgodą. Leżanki hemnesa nie chce ze względu na te drewniane boki, chce zwykłą sofę, wiec oki, mi pasuje bo w sumie taka sofę dwójkę rozkładaną kupi juz od 600zł, ale to plan na zaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.06.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Ikea zaliczona skręciłam łózko i dwa stelaże, dopiero skończyłam sprzątać bajzel jaki przy tym zrobiłam i padam na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.06.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Pokój młodej prawie skończony, chcecie zdjęcia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.06.2015 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.06.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Pokój młodej prawie skończony, chcecie zdjęcia ??? pewnie że chcemy. Dawaj więcej bo pierwsze piękne ale nie zaspakaja mojej ciekawości . Młoda pewnie już tam sypia? Szczęśliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Tylko smaku narobiłaś ...dawaj więcej , bo pewnie wszystko super jak na tym fragmenciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.06.2015 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Uwaga! bardzo dużo zdjęć Łóżko, regał, szafka nocna - Tvilum Paris Komoda czerwona i fotel przy biurku - Ikea Biurko - projekt własny, wykonanie: lokalny stolarz, z drewna bukowego Lustro - tk maxx Lampa sufitowa kwiat - allegro Lampa podłogowa - Searchlight 2813CC 1 Light Floor Planowałam dać jeszcze jakąś małą sofę rozkładana, koło tej lampy stojącej, ale coś mi nie bardzo sie widzi, mało miejsca tam jest, chyba lepszy będzie fotel z podnóżkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Nareszcie... Jeśli mogę coś rzec - to postawiłabym komodę na poprzecznej ścianie, bo tam gdziestoi zrobiło się przeładowanie. Wszystko ładnie się komponuje Córa już się przeniosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.06.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Mam dokładnie takie samo odczucie jak Amtla co do komody.Vesi - a próbowałyście łózko postawić inaczej ? Tzn wezgłowiem do ściany z balkonem np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts