vesila 10.06.2015 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Poprosiłam młodą i w gimp pomalowała mi lustro na czarno, mi sie podoba koniczynek jeszcze nie przymierzałam, nie mam czasu sie za to zabrać no i co myślicie?? Waniliana :welcome: Lui, śmiem twierdzić że tobie wyszło o niebo lepiej z pokojem dla córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 jak dla mnie lustro straciło sporo uroku i wygląda teraz smutno i ponuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.06.2015 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Serio ?? chętnie dowiedziałabym sie co inni na to, ale cisza jak makiem zasiał Chwile temu skończyłam skręcać biurko młodego, prawie lubię ikeę.. drzwiczki i dolna szuflada sa leciutko skrzywione i trą przy otwieraniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.06.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 jak dla mnie lustro straciło sporo uroku i wygląda teraz smutno i ponuro Zgadzam się, w pierwotnej wersji zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.06.2015 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Serio ?? chętnie dowiedziałabym sie co inni na to, ale cisza jak makiem zasiał Chwile temu skończyłam skręcać biurko młodego, prawie lubię ikeę.. drzwiczki i dolna szuflada sa leciutko skrzywione i trą przy otwieraniu Nie maluj lustra A drzwiczki spróbuj opuścić na zawiasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 11.06.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Vesila oficjalnie się już witam. Od początku wspaniale się urządzasz więc często tu zaglądam. Ja jestem za jednym lustrem nad wyjątkowo ładną i ciekawą konsolką od której nie powinno się zbytnio odciągać uwagi a tak się dzieje moim zdaniem przy dwóch lustrach - najpierw widzę to co na ścianie a potem konsolę. Sama w sobie jest ozdobą holu. I nie maluj bo też mi się zlewają z "nogą" mebelka. Lub jak kto woli poprawnie i grzecznie pasuje do nogi:) Piękną masz przestrzeń w domu, u mnie strasznie mi brakuje tych metrów. Wizualnie bo sprzątać nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 11.06.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Poprosiłam młodą i w gimp pomalowała mi lustro na czarno, mi sie podoba koniczynek jeszcze nie przymierzałam, nie mam czasu sie za to zabrać [ATTACH=CONFIG]320215[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]320217[/ATTACH] no i co myślicie?? Nie maluj! Zrobiło się płasko. W pierwszej wersji (właśnie miałam chwalić i mi umknęło!) jest taka ciekawa głębia, plastyczna gra kolorów. Kurcze, szkoda, że to lustro nie jest odrobinkę większe, bo tak poza tym idealnie pasuje - ładnie nawiązuje do nogi, ale nie jest z nią identyczne i to jest fajne. Nic nie maluj, chociaż umiesz to robić świetnie! Lui, śmiem twierdzić że tobie wyszło o niebo lepiej z pokojem dla córki Czerwienię się, cieszę i dziękuję! U mnie już wszystko wisi, co miało zawisnąć, teraz muszę wykończyć, pomalować i nareszcie pokażę. Niestety, nie wiem, jak wyrazić w liczbach "nareszcie". jak dla mnie lustro straciło sporo uroku i wygląda teraz smutno i ponuro A widzisz, widzisz!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.06.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Dobra, dobra, nie maluję luster, jeszcze nie najpierw schody - chyba starość mnie zastanie przy tych schodach Aga11* - właścicielka niesamowitego i pełnego uroku domku :welcome: Pina, posłuchałam się cię, jeszcze raz rzuciłam okiem na te zawiasy, pokręciłam śrubkami, dosunęłam zawiasy, no i tadam! jest ok, a z szufladą to ja zawaliłam , nie wskoczył jeden bok całkiem na prowadnice i dlatego było krzywo, tak to jest jak sie meble skręca w środku nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.06.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 ja mam większy problem - nie chce mi wejść do szuflady ta wkładka fajna te same biureczko ma Julka - tylko szarobrązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.06.2015 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Emi, ta mała taka szufladeczka? co sie ją podkleja filcem? szkoda mi weszła bez problemu ale jak coś mi sie nie zgadzało to wracałam do instrukcji montażu, a zdarzyło sie mi to juz parę razy, i wychodziło że coś przeoczyłam, lub odwrotnie przykręciłam, np górną prowadnice do szuflady w biurku przykręciłam tyłem do przodu albo jakieś śrubki nadprogramowe nagle zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.06.2015 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 a daj spokój ja kiedyś skręcałam jakaś komodę - srylion prowadnic - i wszystkie zamontowane odwrotnie niż potrzeba, myślałam, że sie pochlastam szufladkę będę szlifować, tylko się nie mogę za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.06.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Dziś wreszcie poskręcałam łóżko młodemu. Zagłówek został obniżony o 12 cm i łóżko zmieściło sie pod skosem. Biurko, prawdopodobnie zmieni ułożenie/miejsce, jak dojdzie zabudowa to wtedy sie zobaczy... Stolarz był wczoraj, pomierzył ścianę pod zabudowę z ukrytymi drzwiami. Jutro ma przywieźć front mebli kuchennych w szarym kolorze, który wstępnie wybrałam. zabudowa będzie cała z drewna, ale chyba wystarczą młodemu w pokoju juz dwa kolory drewna i bedzie w szarym kryjącym kolorze. Podoba sie mi ten kolor Luby chwile pomógł mi z łóżkiem i poszedł montować verticale (żaluzje pionowe) w oknach balkonowych. Dwie szyny musiał skrócić, bo jakieś matołki nie wliczyły mechanizmu do całkowitej szerokości, tylko jedną zrobili jak należy na wymiar, na szczęście luby miał tarcze do metalu i szybko szlifierką obciął szyny do właściwego wymiaru. Niestety nie przewidziałam jednego, że rolki - gońce, po zsunięciu na jedna stronę zajmą tak dużo miejsca, że okno da sie otworzyć tylko do połowy :bash: Bardzo mi zależało by żaluzje były we wnekach, niestety w holu musimy zamontować na ścianie nad oknem, inaczej nie da sie normalnie wyjść na balkon Musze tylko kupić kątowniki, więc póki co żaluzje wiszą we wnęce i jest zakaz wychodzenia na ten balkon a w pozostałych oknach nie zakładałam jeszcze żaluzji, bo pasowałoby najpierw okna umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.06.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Vesi - macham z La Mangi Ps. Apartamentów do kupienia od groma . Tylko przyjechać i wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 25.06.2015 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 ładny ten szary zapiszę sobie te dwa zdjęcia, jeśli pozwolisz może u mnie ida się coś takiego wyczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.06.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Ależ u Ciebie jest pięknie, Vesila Witam się, ale "czytaczem" jestem od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.06.2015 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Hej Pinacolada odpoczywaj i przywieź dużo słońca do nas. Juz bym tam z przyjemnością poleciała i wybierała Kjuta, zapomniałam dodać ze ten szary kolor to Benjamin Moore Boothbay Gray Witaj Tomkowa http://www.cosgan.de/images/more/schilder/142.gif dziękuję, ja Twój nowy wąteczek tez zaczęłam podczytywać, ale pędzi z prędkością światła i już jestem mocno do tyłu z braku czasu ----------------------------------------------- Zamontowaliśmy żaluzje w holu na ścianie, troche te kątowniki sa widoczne i zastanawiam sie jak to zamaskować przy tych skosach http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif W pokoju młodej: ma tymczasowo stary materac do siedzenia 90x200, chce sofę, dokładnie Ektropa z IKEA, nie fotele.... byłoby ok gdyby nie ten słup macie pomysł jak to rozwiązać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 29.06.2015 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 łózko tam bym wstawiła, sofa na przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.07.2015 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Łóżko zastaje gdzie jest ze względu na oświetlenie krzyżowe do lampki nocnej. Zamiast Ektrop, wzięłabym sofę HAGALUND jest mniejsza i rozkładana http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hagalund-sofa-dwuosobowa-rozk-adana-bia-y__75624_PE194090_S4.JPG czy może EKTROP bardziej by pasował? http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ektorp-sofa-dwuosobowa-bia-y__22346_PE107227_S4.JPG W każdym razie zrobiłam przymiarkę z sofą o wymiarach Hagalund, komoda poszła za drzwi Zastanawiam sie tez nad kupieniem kabiny do prysznica. Gotowej, nie na wymiar, bo jak poszłam do lokalnego producenta to za ściankę i drzwi policzył 3tys, to mu podziękowałam, na all można kupić za 1,5tys. Podobają sie mi kabiny Radaway Premium Plus C/D http://www.radaway.pl/resources/photos/cats/eecb4d49c68abc5b36046168f8c1ac52_b.jpg Treviso DW+S http://www.radaway.pl/resources/photos/cats/6ed95b75200b63e8baa56bbcc340b993_b.jpg Szkło satinato, bo mamy bardzo twarda wodę, wystarczy ze raz ktoś nie ściągnie ze szkła wody i po wyschnięciu wyglądałoby jakby przez miesiąc szkło nie było myte. http://www.radaway.pl/resources/photos/optionvalues/835ebdf08487b8733aec7b99d44ffa53_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.07.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Mówisz i masz Słoneczko of kors Co do ostatnich wizek to spróbuj tera jeszcze biurko postawić tak jak poprzednio czyli pod okno przyklejone do kaloryfera. Mam wrażenie, że wtedy przed sofą zrobi się przestrzeń bo teraz jakoś ciasnawo. Wtedy nawet jakiś mini stoliczek-pomocniczek mógłby stanąc przy sofie do odłożenia książki czy kubka z herbatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.07.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 jak dla mnie z tą kanapą jest ok, stoliczek pomocniczek może stanąć w kąciku. Vesi a nie myślałaś o zmiekczaczu do wody? ekstra sprawa te kabiny jakoś nie za bardzo mi pasują, za dużo tego metalowego mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts