vesila 02.07.2015 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Oki, to sofa na liście zakupów w ikea jak juz będzie to wtedy pokombinuje z ustawieniem mebli, tylko na początek trza jakiś transport skombinować. Za dużo chromu w tych kabinach??? Jednego nie zdzierżę, tego typu drążków zamontowanych nad głową http://www.radaway.pl/resources/photos/cats/e2133e3a6856b2bee31217f0bd02681f_b.jpg Może taką? Eos KDD-B http://www.radaway.pl/resources/photos/cats/93f99f63eeb60224e21ac0876c890ec7_b.jpg Wakacje sie dla mnie zaczęły nawałem robót wszelakich, codziennie wieczorem padam na zbity pysk, a miałam nadzieje na dłuuugie wakacyjne nicnierobienie i wysypianie sie do znudzenia... nie zanosi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.07.2015 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Zdecydowanie EOS KDD-B Kabina jest wykonana perfekcyjnie, a na dodatek, gdy nie jest używana, a drzwi są złożone na ściany, to tak, jak by wcale jej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.07.2015 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Vesi - możliwe, że w najbliższych dniach będę jechać pożyczonym większym autem do Ikea. Zmienia mi się wynajmujący w mieszkaniu i musze pokupić parę rzeczy . Jak będę znała termin to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.07.2015 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 O matko.... brodzik mam wsunięty pod płytki, brakuje mi 10mm po obu stronach by zamontować kabine Eos KDD-B :bash: i chyba jakąkolwiek gotową kabinę, gdybym tylko dorwała tego Miecia, co to robił, to marny byłby jego los :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.07.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 O kurcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.07.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 (edytowane) O matko.... brodzik mam wsunięty pod płytki, brakuje mi 10mm po obu stronach by zamontować kabine Eos KDD-B :bash: i chyba jakąkolwiek gotową kabinę, gdybym tylko dorwała tego Miecia, co to robił, to marny byłby jego los :mad: Raczej nie ma powodu do paniki System profili przyściennych tej kabiny umożliwia niwelację krzywizny ściany do 10 mm. Inaczej mówiąc, możesz chyba zamontować szyby głębiej o 1 cm Edit: ponieważ sama miałam wątpliwości co do tego, co powyżej napisałam, zadzwoniłam do producenta. Okazuje się, że kabina jest przystosowana do brodzików dosuwanych do ściany. Ale nie ma problemu, aby wykonać ten model w wymiarze krótszym o 1 cm od standardowego. I nie jest to specjalnie dużo droższe Edytowane 3 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.07.2015 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Tomkowa, można zamówić bezpośrednio u producenta???? z mojego brodzika 1000x1000 zostało 982x985 za mało dla standardu, poszło zamówienie specjalne, koszt 2900 dla szkła przeźroczystego ale niestety nie dało rady inaczej, w sklepie przejrzeliśmy katalogi trzech rożnych producentów, nic nie pasowało, a w lokalnej firmie robiącej różności ze szkła w tym drzwi i kabiny i tak mi wycenili drożej. Napaliłam sie jeszcze na Essenza New KDD-B http://www.radaway.pl/resources/photos/cats/97dd5fa19280650e85efdbd5b9dea151_b.jpg ma zawiasy wtopione w szkło co ułatwia ściąganie wody, ale w konfiguratorze okazało sie że profile mają 202 cm, i niestety nie zmieszczą sie bo listwa ozdobna nad płytkami jest dokładnie od 201cm. Pinacolada, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.07.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Zamawiasz w najbliższym Ci punkcie sprzedaży tych kabin. Można wynegocjować spore rabaty w takich punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.07.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Vesi - w pon jestem umówiona na podpisanie umowy. I jak się nic nie "urodzi" to wt, śr będziemy jechać . Dam znać. Aaaa - i w szoku jestem że na goczałkowskich wycenili Ci tak drogo .... Ja wszystko robiłam u nich i ceny mieli fajne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.07.2015 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Tomkowa, takoż uczyniłam rabat oczywiście jest, bo cena wyszła coś około 3300 Pina, jeśli młoda zdecyduje sie na Hagalund to w Ikea jest niedostępna, ale jest na allegro. Ektrop jest dostepny, ale to jest kolosalna paczka: 87 cm x 39 cm x 201 cm o wadze 60.35 kg!! kurna.... bez silnego chłopa chyba nie da rady Więc dziękuje moja droga za dobre chęci, nie bede Cie kłopotać w razie W coś z lubym wykombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.07.2015 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Kupiłam dziś pięknie pachnące lilie, sztuczne kwiaty są równie piękne, ale nie pachną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.07.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Ależ mi się to lustro podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Piękne są te lustra! Jestem na etapie poszukiwania luster i, wertując wiele stron, natrafiłam na te Twoje TU Już miałam do Ciebie pisać jak poradziłaś sobie z przesyłką do Polski, ale doczytałam, że kupiłaś je na Weście Bardzo mi się podobają (choć ja szukam bezramowych) i pod żadnym pozorem nie maluj ramy na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.07.2015 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 vesi świetna kabina! muszę o takiej pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.07.2015 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) napisalam i mi zezarlo a taaaaki piekny dlugi wpis byl ! Vesi absolutnie super - jak zwykle! Jak juz mamy takie same lusterka, galki i inne - nie znalazlas konia do tych figur szachowych? zebysmy w komplecie mialy ?? Biblioteczka z przejsciem jest genialna! Bardzo ladnie wyszla w tym kolorku. Zaluzje pionowe ja wyciupalam a ta powiesila ... (moje te ciemne 3 lusterka nadal nie powieszone, leza juz z pol roku a moze rok? wyemigrowaly do piwnicy i czekaja na natchnienie...za to jakies kilka miesiecy temu kupilam 3 wypukle lusterka - tez leza i nabieraja mocy uredowej bo maja wisiec na scianie na ktrej ja nie postawie drabiny - czyli nad schodami. Ale nie ma komu powiesic...) A na marginesie - jak tam schody? meczysz je dalej czy sie tak zmeczylas ze przerwa - bo cos cisza?? Edytowane 16 Lipca 2015 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 16.07.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 W jaki sposób robi sie zakupy na overstock?ile kosztuje dostawa do Pl? Zakochałam sie w twoim dywanie jest przecudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.07.2015 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Matko jedyna, ja juz ostatnio nie pamiętam jaki jest dzień tygodnia, non stop coś jest do zrobienia związanego z praca lubego, o dokończeniu schodów se mogę pomarzyć Kabina miała byc dziś, ale pan mnie poinformował, że takie zamówienie to realizacja 4 tyg, a nie 2 jak twierdził 2 tyg temu Mania, dziękowac za komplement już myślałam, że o mnie zapomniałaś tak długo Cię nie było konia szachowego... a może i był kurka blada, nie pamiętam verticale może kiedyś, kiedyś jak będę bardzo bogata to wymienię na takie "okiennice" jak Ty masz, to bardzo drogi interes u nas, co prawda mam sąsiada który produkuje takie okiennice zewnętrzne, ale robi to pod zamówienie niemieckich deweloperów w ilościach hurtowych, więc nawet nie pytam czy dla mnie by zrobił i to każda w innym rozmiarze musiałaby być. Lusterka wypukłe - I http://forum.barcis.pl/images/smilies/serce.gif it! Biblioteczka sie dopiero robi Mania, to co jest to inspiracja Tomkowa, tak, z westa mam te lustra marokańskie, spoko, nie maluje ich, inne lustro pomalowałam, tzn myślałam że juz pomalowałam, ale po wyschnięciu okazało sie ze muszę jeszcze raz prysnąć ale nie mam kiedy.... Evelyna, dziękuję, nie żałuje nic ze go kupiłam zakupy na overstock są bardzo łatwe, ale do ceny produktu należy doliczyc cło i koszt wysyłki, które wynosza prawie tyle samo co cena produktu. Warto więc poczekać az dywan będzie w promocji, i kurs dolara będzie mniejszy. Wyszperałam moja fakture za dywan w PLN: cena dywanu (5' x 8') 793 + wysyłka 311 + cło 366 ... no i tak to wygląda, że wrzucasz do koszyka, przechodzisz dalej, gdzie nalicza automatycznie wysyłkę i cło, jest tez opcja bez cła, ale wtedy mogą zatrzymać paczkę w urzędzie celnym w PL i kazać zapłacić, to taki ryzyk-fizyk... Z nowości mam tylko nowy wazon Na trasie powiesiłam zegar, ale nie miałam czasu zrobić fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 20.07.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Vesi, Twój dom to jeden z najpiękniejszych domów na forum. Wspaniale! A pokój Twojej córki est obłędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.07.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ach, dziękuje Lui http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif W całej Polsce nie ma chyba ładniejszych domów od tych forumowych Taras najmniej pokazywałam, bo tez i nie ma tam nic ciekawego, pare pomysłów mam na upięknienie, ale u mnie od pomysłu do realizacji mijają niemal lata świetlne Na początek powiesiłam zegar Kolor mebli okropnie nie w moim guście będę je impregnować na ciemny brąz... kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.07.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 ja bym te meble na grafitowy machnęła... latarenka śliczna za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts