lw 04.08.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Mnie się tam ten kolor podoba, ale wiadomo, każdy ma swoje preferencje. Tak czy siak, kształt mebli bardzo, bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 07.08.2015 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Witaj, przyszłam się przywitać - choć nie jestem pewna, czy nie było mnie tutaj niecałe 3 lata temu:) Bardzo lubię Twój dom, będę częstym gościem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.08.2015 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 O to jest fajny pomysł, na czarno meble ogrodowe zaimpregnować Kupiłam te meble w JYSK z puszką oleju do impregnacji, po roku je niechętnie tym zaimpregnowałam, bo ten rudo-czerwony kolor gryzie mi sie ze wszystkim, zostało mi więcej niż pól puszki tego oleju, jednak więcej go nie użyję. Byłaś Czaplanko, witaj z powrotem Byliśmy w Chorwacji, trochę odpoczęłam, ale po powrocie za stałam ogród zarośnięty i gorąc taki, że kosze na raty. Ponadto roboty domowej i firmowej jak zwykle multum i nie wiem kiedy uda sie mi nadrobić ulubione wątki forumowe. Z wczasów przywiozłam sobie tylko pojemniczki do łazienki, a młody wyłowił w morzu wielkiego małża, wypatroszył , wygotował i ma pamiątkę: Buziaki dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.08.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 hej Vesila najważniejsze że wypoczeliście ja się poddałam jeśli chodzi o ogród w tym roku... za gorąco żeby cokolwiek w nim robić.. wszystko schnie na potęgę, kret ryje tylko w rabatkach, przewraca wszystko do góry nogami... po prostu super .... ale w sumie... nie wychodzę z basenu i jest mi z tym nie najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.08.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Vesi tarasisko masz boskie :yes: .Co bym dala zeby takie miec. Wiem ze mam i pergole i gazebo ale zadaszony taras to zawsze zadaszony! Tez bym przemalowala te siedzonka. Mialam takie jasne kiedys na balkonie, zabejcowalam na ciemno, teraz je mloda dostala w spadku i pomalowala na czarno (bejca zlazla) i wygladaja super. co do shutters - ja bym sie zapytala sasiada - to nic nie kosztuje! Verticale to teraz masz shutters sa horyzontalne i uwierz tu tez bajonsko drogie, zebym zrobila w calym domu na zamowienie to okolo 15 tys (moich) Ale - wertykalne ktore teraz owiesilas wygladaja BOMBA - bo masz jedno okno-drzwi na jednej scianie po calej dlugosci. I to mi sie bardzo podoba. Ja tego nie moglam zrobic bo tam gdzie mam te drzwi tarasowe mam jeszcze dwa okna, a krotkich verticali nie lubie - no sie gryzlo jak pamietasz. Naprawde te zaluzje wygladaja super i lepiej niz firaki by byly - strzelilas w 10tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.09.2015 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Heh, lato sie skończyło, było upalnie tak jak lubię i imprezowo. Miałam przyjemność gościć ostatnio po raz pierwszy rodzinę i kilku znajomych, usłyszałam wiele miłych komplementów o domu http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 11.09.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 (edytowane) vesi cudna witryna muszę nadrobić zaległości na Twoim wątku i doczytać, skąd masz takie śliczności chwili spokoju życzę, abyś znalazła czas dla siebie, nas buziaki! edit boszszszs! jakie Ty masz nogi! wspanialsze niż witryna Edytowane 11 Września 2015 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.09.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Komplementy mhmmmm zdziwiłabym się gdyby było inaczej piękny dom, pięknej właścicielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 11.09.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Vesila witam się..i zachwycam bardzo eleganckimi wnętrzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.09.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Vesila, przepięknie!! W Twojej czarnej witrynie zakochałam się na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.09.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Dziękuje Wam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/animaatjes-thanks-3111563.gif Miesiąc nie zaglądałam na fm i mam taaaaakieeee zaległosci Nadal czekam na zabudowę do pokoju młodego, a od kilku dni próbuje rozplanować jakos garderobę młodych. Dzis od rana meczy mnie migrena i zwykłe zakupy w lidlu zmęczyły mnie jakbym galerie handolwa obeszła a nie pare regałów, wiec ide nadrobić co nieco Wasze wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.09.2015 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Wiecie co? nie wyrabiam... felangel przez te migrenę zapomniałam o dobrych manierach, jak wygospodaruje wiecej wolnego czasu na nicnierobienie to odwdzięczę sie wizytą Kjuta, moja droga, witrynę zrobił mi lokalny stolarz, nie jest dokładnie taka jak chciałam, przede wszystkim nie trzymał sie wymiarów, i byłam bliska płaczu jak ją zobaczyłam, juz sie oswoiłam, ale żal pozostał.... do Cię koniecznie musze zajrzeć, nadrobić... tylko kiedy Jutro znowu bedzie gość w dom, nawet nie wiem na ile dni Ostanio czuje sie jak w jakimś kołowrocie, zaraz czeka mnie koszenie trawy, potem zebranie w szkole młodych... Może wieczorem uda sie mi wrzucic plan na garderobę, tymczasem życze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.09.2015 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Wrzucam plan na garderobę młodych. Pierwsze co mi do głowy wpadło, to Ikea PAX. Pokój ma wymiary takie, że z jednej strony drzwi jest 60cm, z drugiej 52cm, i dodatkowo gniazdko i włącznik oświetlenia. Dlatego z jednej jest obudowa głęboka na 58cm z drugiej na 35cm. Pax wysokie na 236 zmieszcz sie tylko 2x 100, potem jest skos i wejdzie tylko wysokośc 201cm. Zrobiłam więc plan z wysokimi i niższymi obudowami, i lepiej wygląda jak sa wszystkie równe, czyli niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.09.2015 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Powyżej plan zrobiony w ikea planer, poniżej realne rozmiary pokoju w sketch up Zastanawiam sie jeszcze czy zamiast tych głębokich pax-ów w których sa tylko drążki, lepiej dac samą konstrukcje z drążków które można montowac do scian, np TE z lerła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 20.09.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Wow! witryna jest fantastyczna! Piękna! I chyba nowa lampa stojąca, prawda! Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 21.09.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 hej Vesi witrynka moim zdaniem wygląda bosko Zestaw tarasowy mam identyczny, jest bardzo wygodny. No i mnie aktualnie jego kolor pasuje bo na razie nie mam wykończonego tarasu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 21.09.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Byliśmy w Chorwacji, trochę odpoczęłam, ale po powrocie za stałam ogród zarośnięty i gorąc taki, że kosze na raty. Ponadto roboty domowej i firmowej jak zwykle multum i nie wiem kiedy uda sie mi nadrobić ulubione wątki forumowe. Z wczasów przywiozłam sobie tylko pojemniczki do łazienki, a młody wyłowił w morzu wielkiego małża, wypatroszył , wygotował i ma pamiątkę: Buziaki dla wszystkich. Tak po cichu powiem, że tego małża to lepiej nie pokazywać - to mega chroniona Szołdra, która występuje tylko w Morzu Śródziemnym. Z nici jakimi przytwierdzają się do podłoża powstaje tkanina zwana bisior, jest z niej wykonana np. chusta z Manoppello. P.S My tez byliśmy w tym roku w Chorwacji i znajomy wyłowił takiego samego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.09.2015 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Lui, Tutli dziękuję, ciesze sie bardzo że witryna sie podoba Matkozcórkom nie wiedziałam o tej małży zapamiętam na przyszłość Wpadłam na chwile na fm dla relaksu, próbuje zrozumieć rachunkowość i księgowość, rozgryźć program do księgowości odoo, i już mi sie mózg lansuje od tych pojęc Luby zatrudnił taka jedną "gęś" do prowadzenia księgowości, i bardzo mi ta gęś nie pasuje, jedyna wyjście by paszła won, to samej opanować ten kierunek, który mi do tej pory był obcy tak jak język chiński. Jak przez to przebrnę to będzie cud W związku z tym nie ma szans w najbliższym czasie bym nadrobiła zaległości u was Stolarz męczy dalej zabudowę do pokoju młodego, może do świąt sie wyrobi, hehe Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.10.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Vesi a wez no pstryknij z bliska ta witrynke co??? Widze ze lampa podlogowa stoi - czy to jest nowa czy ta co mialas malowac? a jak tak - pomalowana - to jak wyszla??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.10.2015 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Mania, kiedyś pstryknę taak... lampa przemalowana, tzn chromowana, wyszło idealnie, no bo to było profesjonalne chromowanie, nie farba w spray. Poza tym nic u mnie nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts