Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vesila - trochę klasyki na przedmieściu

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć,

wybaczcie mi moja nieobecność, moge tylko podpowiedzieć , ze życie wywróciło sie mi do góry nogami. Mam mnóstwo pracy i nauki, ale tez mam nadzieję że za kilka miesięcy sie to unormuje.

Czaplanko,

lampa została pochromowana po znajomości, przy okazji, za dobra flaszkę, nie wiem ile by to kosztowało normalnie.

Po przeszło pól roku doczekałam sie zabudowy do pokoju młodego, z ukrytym przejściem.

Jeszcze nie dokończone, ale pokazuje, bo taak sie ciesze:wiggle:

20151129_153156.jpg

20151129_153218.jpg

Raaany jak mi brakuje tego forum...

Skończone, brakuje tylko uchwytów, aaa no i są jeszcze drzwiczki przeszklone, do lewego regału ale póki co podoba sie nam bez, a przykręcić je można w każdej chwili bez problemu.

Projekt

pokoj2b.jpg pokoj2a.jpg

Realizacja

DSCN8270.JPG

DSCN8271.JPG

DSCN8274.JPG

DSCN8275.JPG

DSCN8276.JPG

DSCN8277.JPG

DSCN8287.JPG

DSCN8288.JPG

DSCN8291.JPG

DSCN8284.JPG

DSCN8286.JPG

DSCN8293.JPG

Wrzuciłam fotki i znikam, tego posta pisałam pół dnia z doskoku po kawałku, tyle mam wolnego czasu :rolleyes:

:bye:

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Tuż po nowym roku wybralismy sie do Ikea po szafy pax do garderoby dzieci i sofe do pokoju młodej. Niestety nastąpiło chyba jakies szaleństwo na zakupy w ikei, bo nie było juz w magazynie płytkich, białych szaf pax i wybranego pokrycia sofy :roll::confused: zamiast tego kupiliśmy młodemu narożnik Vilasund

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/vilasund-marieby-sofa-rozk-adana-z-lezanka-szary__0239863_PE379525_S4.JPG

Potem kupiłam na west szary dywan wełniany 120x180

dywan1.jpg

Przykręciłam uchwyty.... chyba z pół godziny mierzyłam otwory pod muszelkę, by była idealnie na środku szuflady :rolleyes:

No i tak wygląda teraz pokój młodego:

DSCN8466.JPG

DSCN8465.JPG

DSCN8467.JPG

DSCN8470.JPG

DSCN8471.JPG

DSCN8472.JPG

DSCN8469.JPG

DSCN8468.JPG