vesila 24.04.2016 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Ano balkon tam jest, tylko nie wiem z twojej reakcji czy to dobrze czy żle ? tak wygląda druga strona jej pokoju Bedac juz przy temacie pokoju młodej, mówicie dwa dywaniki nie, to siem słucham i nie kupiłam, no ale za to jest na west terazznowu cos co juz dawno widziałam oczami wyobrazni w jej pokoju: portal kominkowy a na nim to lustro co teraz stoi na podłodze, brać ? czy nie i zostawic jak jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.04.2016 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Portal fajniutki, zmieści sie tam? cały czas zastanawiam się czemu powiesiłaś wertikale.... gryzie to się bardzo z klasycznym wystrojem pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.04.2016 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Zmieści sie portal Verticale, bo trzeba było czyms zasłonić okno, a ja nieniawidze prasowac i wieszać firan/ zasłon oraz kurzu ktore sie w tym zbiera, choc mi sie podobaja bardzo woale i mięsiste zasłony ... przypomniałas mi ze miałam zamówić u stolarza listwy dekoracyjne dookoła, zapomniałam o tym zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.04.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Vesi a czemu miałoby być źle? serio, serio nie da się z tym biurkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.04.2016 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Dobra Venus, specjalnie dla ciebie i wszytkich pozostałych a ja ponawiam pytanie - czy wstawiac tam portal kominkowy i na to lustro? żadna konsolka, stoliczek, regał, nic co ma głebokosc wiecej nic 20cm tam byc nie moze, zeby mozna otworzyc drzwi balkonowe i nie rozbic szyby o kant jakiegos mebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.04.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 ej no dla mnie super tak się odgraciło i perspektywa do zdjęć super tylko czy Młodej wygodnie? A gdyby tak.... łóżko odwrócić, przytulić do ściany, sofą wyjechać na środek plecami do łózka i na ścianie na której teraz jest sofa dać ten kominek? zmieści się? wykonalne to w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2016 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 wsadz!!! a wklad do kominka?? cos tam wymodzisz czy elektryczny wklad wlozysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.04.2016 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Mania, kiedys myslałam o takim na biopaliwo, bo zima słabo grzeje u niej w pokoju. Ven, pobawie sie znowu w sketchup bo sofa nie dam rady jezdzic w te i z powrotem, ciężka jak niewiemco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.04.2016 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Vesi jak niedrogi ten portal to bierz, proporcje ma ładne bio? a nie lepiej jakieś ksiązki tam ustawić czy kosz z cotonsami? i wiem! zasłonka w okno w dachu? trzeba zamontować 2 karnisze i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.04.2016 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 450 zł Książki w kominku? brakło mi wyobraźni Srednio tez widze ustawienie sofy nasrodku tyłem do łóżka, mi sie nie podoba taki układ fajnie wyglada "kominek" przed sofą ale to łózko za plecami jak za komuny takie skojarzenie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.04.2016 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) A łóżko dasz radę zrobić równolegle do sofy - w skieczapie ofc ? albo całkiem namieszać Łóżko jednak na wprost wejścia (drzwi trochę jednak je zasłonią), sofa w miejsce łóżka, duży dywan i wtedy ten portal tam gdzie pierwotnie chciałaś Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.04.2016 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Dobrze ze to program i można myszka meble przesuwać, dywan ma 2mx3m i ledwo sięga od łóżka do sofy a mi najbardziej podoba sie tak jak poniżej, jest ład skład i przestrzeń, póki co tak zostaje portal kominkowy zakupiony, jeszcze jakis dywan trzeba znaleźć za 500+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.04.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 dywan dałabym w drugą mańkę, żeby był tylko pod kanapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.04.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 ej ale fajnie na tej wizce ale dobra nie drążę tylko w obecnym ustawieniu masz wszystkie meble na jednej ścianie, popatrz sobie jeszcze na tę wizkę - jak się nie przekonasz przestaję drążyć - promise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.04.2016 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Emi, w tym pierwszym układzie ? Ven, mogłoby tak być jak ci sie podoba, lecz wtedy jest problem z gniazdkami, za kanapą znajdzie sie gniazdko do oświetlenia krzyżowego, lipa, młoda z tego korzysta gdy idzie spać; przy grzejniku z prawej strony jest komplet gniazd (potrójna ramka w sumie 5 wejść + internetowe) zrobione specjalnie pod biurko, a przy regale jest jedno gniazdo na kominie, czyli potrzebna byłaby przedłużka z co najmniej 4 wejściami na wszystkie sprzęty i będzie mi sie to tak walać po podłodze pod biurkiem. Biurko zachodzi kawałek na komin, tak jak szafka nocna kawałek na grzejnik, tak biurko zasłania cały grzejnik a szafka mieści sie idealnie miedzy łóżkiem a biurkiem i zasłania gniazdka przy grzejniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.04.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Vesi w jakim kolwiek układzie, tak, żeby dywan po bobożemu leżał pod jednym meblem, teraz dziwnie to wygląda jak nie stoją na nim ani nogi kanapy ani nogi łożka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.04.2016 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Tam jest słup, przeca dziury w dywanie nie wytne.Sprawa wyglada tak, jak zmienie układ mebli to szlak trafi całe rozmieszczenie gniazd i oświetlenie krzyżowe dla lampki nocnej, wszedzie beda musiały isc przedłużki. Jak zostanie jak jest, to problem z dywanem, słup nie pusci dywanu poza sofe ani o cm, dlatego chciałam kupic dwa małe, jeden do sofy drugi do łózka, bo przy łózku jeden malutki (jak jest teraz) wygląda żałośnie. Ide sprzatac dalej, zaraz ma przyjsc pan od alarmu, jak jest gorąco to sie co chwile włącza alarm pożarowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.04.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 to dywan pod łożkiem, faktycznie słupa nie zauważyłam. Dziwnie ten dywan wyglądą na tych wizkach.... chociaż fajnie wyszła ta druga wizka - co Ci nie pasuje, kanapa i łożko na odwyrtkę, biurko przy kominie. i wtedy dywan pod kanapą może być spokojnie po bożemu położny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.04.2016 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Nie pasuje mi przez te gniazdka, bo biurko zasłania regał i tak śmiesznie tylko pól komina, grzejnik na widoku i szafka nocna tez w połowie nachodzi na grzejnik, zero symetrii, biurko trzeba bedzie obchodzić, sorry nie bede młodej utrudniać korzystania z pokoju dla ładniejszego ogólnego widoku, starałam sie ale nie przekonuje mnie ta zmiana, a na myśl ze trzeba sofe rozkręcać i przekładać leżankę na dugą stronę to mi gorzej to juz wole bez dywanu pod sofa, chyba ze młoda bardzo będzie chciała, w końcu to jej pokój. a koleżankami nie ma sie co przejmować, jest typem samotnika, nie przychodzą koleżanki ani koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.04.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Vesi strasznie ciezko ustawic, mimo ze pokuj duzy. Mysle ze problem najwiekszy jest w tym ze to nie normana kanapa a naroznik .A probowalas przestawic regalik z ksiazkami??? w inne miejsce?? Kominek bylby fajny ale najlepiej wygladal by naprzeciwko kanapy. Jak sie nie da to moze go nie brac? Moze to juz za duzo? chociaz szkoda. Bo fajna dekoracja plus wsadzic tam bio kominek jak mowilas mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts