Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łaaaaaał! No teraz łazienka nabrała charakteru. Bosko. Jeszcze tylko dodatki i będzie jak z czasopisma wnętrzarskiego. Serio :) granat super!

Ci do fug to ja wybielałam preparatem do czyszczenia fug z OBI. Najpierw jednak pojechałam je preparatem przeciw grzybowi, tez z OBI (tej samej firmy). Jak efekt będzie niezadowalający, choć to powinno wystarczyć, to jest jeszcze taki biały lakierek do renowacji fug. Z białymi fugami jest łatwo.

Chwila odpoczynku...

Andariel, dzieki.wyszło prawie jak na tej fotce.

Kordelio, fugi najpierw umylam wybielaczem przed malowaniem, potem skoro nie wymienili fug, spryskalam preparatem na pleśń i grzyby, pół soboty malowalam fugi farba ceramiczna Para, nievtylko pod prysznicem,wczoraj czyscilam plytki z tej farby, dzis chcę jeszcze zaimpregnowac fugi pod prysznicem. Łazienka jak nowa

bo Vesi chyba dwuwlosowa szczoteczka do zebow to robi...ja juz licze dni ile to robi :yes:

jeszcze troche a do pustakow sie dostanie, moze jakie cuda ma w scianach ukryte i to tylko sciema :D

VESI................CUDENKO ......:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

lazienka przed mi sie bardzo podobala, ale teraz przeszlo to moje pojecie, normalnie mnie zatkalo z zachwytu az mi slinka poleciala !! :razz:

I jakich cudow zwykla farba moze narobic? szok normalnie!

Bosko!!!!

Bałam się troszeczkę tego granatu bo wersja przed była piękna i jakoś nie mogłam tam sobie wyobrazić tak ciemnych ścian przy tych białych płytkach.

Wyszło przepięknie.

:wiggle: ależ sie ciesze ze sie wam podoba, dziekuje pieknie za komlpementa http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/p045.gif

Na zdjeciach ten granat wyszedł troche ciemniejszy niz w realu, przynajmniej na moim kompie.

Pora w koncu kinkiety kupic jakies, niestety juz dawno temu zachorowałam na lampy Astro Lighting, sa drogie i przez to nie moge ich kupic a nic innego mi sie nie podoba, wiec nadal kable sterczą.

http://www.astrolampy.pl/images/items/337/0655-Verona_big.jpg

Vesi, klasa! Wcześniej łazienka była mdła, teraz nabrała wyrazu. Granat przepiękny. Brakuje tylko kinkietów (te co pokazałaś piękne) oraz obrazków nad wanną (ta ściana aż się prosi!). Brawo! :)