Emila3000 05.08.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Vesi, klasa! Wcześniej łazienka była mdła, teraz nabrała wyrazu. Granat przepiękny. Brakuje tylko kinkietów (te co pokazałaś piękne) oraz obrazków nad wanną (ta ściana aż się prosi!). Brawo! tak zgadzam się, wcześnie była mdła - biało-biała, chociaż bardzo ładna i elegancja. Granat cudnie podkreślił jej piękno i wydobył poszczególne elementy. Sam kolor przeboski, cudny, to ten kolor który ma Kordelia? Mąż się już oswoił? pochwalił metamorfozę? lampki nie za bardzo mi pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.08.2016 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 O, mi lampki bardzo pasują, tylko cena nie bardzo - sztuka 550zł Tak, łazienka była nijaka, zwłaszcza wieczorem przy sztucznym swietle było jak w laboratorium, miałam tego dość, M sie może i oswoiłnie miał wyjscia ale nadal mu sie nie podoba i wypomina. Kolor wziełam ze wzornika tikkurila symphony, dokładny odcień NCS: 7114-R87B, wiec inny niż ma Kordelia. Kordelia, masz racje z tymi obrazkami juz dawno wypatrzyłam sobie grafiki na etsy, czas odszukac i kupic, te na szczęście ceną nie zabijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.08.2016 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Jeszcze mam na oku takie kinkiety, troche kształtem podobne do astro, cena z dostawa 625, nie wiem czy czekać w nieskonczonosc na te astro, czy brac te chyba ze ktos cos podobnego widział w cenie do 300/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.08.2016 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Skojarzyło mi się z kinkietem którego poszukujesz ale jednak ciut inny ale wklejam a nuż ci się spodobahttp://miviena.pl/gfx/1445353770.0073.jpgklikhttp://miviena.pl/gfx/big/1449646687.3152.jpgklik Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.08.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Vesi a gdzie ty widziałaś tą twoją lampę, to nie to samo co niżej? Bo tu cena chyba niższa ale może się zakręciłam i źle myślę. Zerknij sobie.http://miviena.pl/gfx/1407329323.3997.jpgklik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Vesi odradzam kinkiety z odsłoniętą żarówką nie jest to zbyt przyjemne doświadczenie w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.08.2016 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzięki Doriko, cena faktycznie mniejsza za ten kinkiet który mam w w zastepstwie, te dwa pozostale odpadaja, dla mnie nieporozumineim wielkim jest ta czesc która przykreca sie do sciany/sufitu, pokaze na pierwszym lepszym kinkiecie: strzałką zaznaczyłam tą cofnietą część, co jest okropnie brzydkie, psuje cały wygląd i chocby nie wiem jak była ładna lampa, to jesli ma takie mocowanie to odpada. Moze nienormalna jestem, ale mnie wkurza jak widze cos takiego przy lampie, zupełnie jakby to projektowali i zatwierdzali ludzie bez wyobraźni, bezguścia totalne, w życiu nie kupie tak odwalonej maniany, a wystarczyło zrobic tak: i juz mamy fajny industrialny kinkiet. Ven, co masz na mysli piszac odsłonieta żarówka? bo wszytkie te kinkiety powyzej sa w szklanych tubach Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 08.08.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 A widzisz nie zwróciłam uwagi że one tak mają, też uważam to za nieporozumienie. Kupując lampki do sypialni przez to właśnie miałam bardzo trudny wybór bo jak sama lampka mi się podobała to miała właśnie takie mocowanie. Jeśli to jest montowane do sufitu to jeszcze ujdzie szczególnie jak wysoki sufit. Nie kumam dlaczego to rozwiązanie jest tak często stosowane i to nie tylko w tych najtańszych lampkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.08.2016 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Dla odmiany troche ogrodu, zapowiadają ochłodzenie i deszcze, wiec dziś łapałam słonce przy koszeniu, ani M ani młody nie umieją tak ładnie = równo kosić Zła jestem na googla, zlikwidowali picasa album i wsie moje albumy przeniesli do archiwum zdjec, nie mam opcji ustawienia zdjec w albumie od najnowszych tylko musze wszystkie zdjecia przewijac do konca by pobrac linki do nowo załadownanych zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.08.2016 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Vesi pieknie skoszona , profeska u nas bys nie zarobila - kazdy ma wyjarana trawe do scierniska takie upaly od czerwca. Opricz mnie. Bo leje. Vesi czy juz sie przyzwyczailas do komodki?? znaczy do koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.08.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Chyba tak, tzn nie mam czasu myslec teraz o tym bufecie... M zadrecza mnie o testowanie programu, a czeka mnie jeszcze sciana w sypialni do malowania szablonem, generalne sprzatanie w garazu, mycie okien, malowanie szafek nocnych, wybór rolet dachowych, i kurna sama juz nie wiem co jeszcze... a im blizej konca wakcji tym mam zołądek bardziej ścisniety, bo od wrzesnia młoda idzie do liceum w Krk i nie wiem jak ona wyrobi z dojazdami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.08.2016 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 vesi szybko pisz jak te zdjecia z gugla wklejasz, Ja tez z picassy korzystałam. teraz zdjecia z linków nie chcą sie ładować do postów coraz bardziej ten gugiel mnie wnerwia :mad: trawa pięknie skoszona, u mnie niedługo będzie po pas - mąż się tym teoretycznie zajmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.08.2016 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 jak wchodze na swoje zdjecia w google, otwieram zdjęcie które chce wkleic i prawym na zdjęciu klikam"kopiuj adres obrazu" a potem wklejam ten link, kiedys to był krótki link na jedna linijke a teraz?? klika linijek ma link do zdjęcia zdurnieli, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.08.2016 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 ja lubie kosic jak tylko mam czas, bo jak kosza chłopy to trawa wygląda jakby stado krów przeszło i wyskubało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.08.2016 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 dzięki, też tak robiłam i Mania nie widziała fotki spróbuję znowu. Mi koszenie nie wychodzi, nie mam tyle siły w rękach żeby równo kosiarę prowadzić, nie mówiąc o tym, że nie potrafiłabym jej odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 moj M kosil dwa razy tylko, raz zeby kosiarke wyprobwac a dwa jak bylam po operacji i nie moglam. I na tym koniec. I musialam stac i pilnowac zeby plackow nie zostawil. ja na szczescie nie mam tej trawy duzo i mam kosiare na baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 10.08.2016 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Kolejna porcja kinkietów, pewnie to nie to o co ci chodziło ale może coś ci wpadnie w oko.klikklikklikklikklikklik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 10.08.2016 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 dzięki, też tak robiłam i Mania nie widziała fotki spróbuję znowu. Sprawdź ustawienia prywatności albumu. No i gugiel lubi zmieniać te linki, dlatego tyle razy u mnie te fotki się wywalały :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.08.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 wrzuciałam wczoraj 2 fotki u Mani i było widać, ciekawe jak długo, bo u Ciebie pamiętam, ze znikały. prywatność jest ok, to sprawdziłam w pierwszej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.08.2016 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Ja mam kosiarke spalinową z napędem, więc po równym jedna ręka można kosić, tylko spaliny sie wdycha... moze jak ją szlak trafi, a juz ledwo dycha, to poszukam takiej akumulatorowej, jeszcze nie widziałam nigdzie, może są, tylko musi zbierać trawe... Google sie nie popisało tym razem picasa była naprawdę okej. Doriko dziekuje pieknie, najbardziej podoba sie mi ten http://www.elampki.pl/pol_il_Celtic-I-Kinkiet-118.jpg tylko malizna, ma ledwo 21cm, ale jest z tej serii podwójny, i juz zastanawiam sie nad nim poważnie, musze sobie wyklejanke w powerpoint z tymi kinkietami zrobic, czy beda pasować http://www.elampki.pl/pol_pm_Celtic-II-Kinkiet-119_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts