Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vesila - trochę klasyki na przedmieściu

Recommended Posts

Vesi, klasa! Wcześniej łazienka była mdła, teraz nabrała wyrazu. Granat przepiękny. Brakuje tylko kinkietów (te co pokazałaś piękne) oraz obrazków nad wanną (ta ściana aż się prosi!). Brawo! :)

tak zgadzam się, wcześnie była mdła - biało-biała, chociaż bardzo ładna i elegancja. Granat cudnie podkreślił jej piękno i wydobył poszczególne elementy. Sam kolor przeboski, cudny, to ten kolor który ma Kordelia?

Mąż się już oswoił? pochwalił metamorfozę?

lampki nie za bardzo mi pasują.:no:

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O, mi lampki bardzo pasują, tylko cena nie bardzo - sztuka 550zł:cry:

Tak, łazienka była nijaka, zwłaszcza wieczorem przy sztucznym swietle było jak w laboratorium, miałam tego dość, M sie może i oswoiłnie miał wyjscia ale nadal mu sie nie podoba i wypomina. Kolor wziełam ze wzornika tikkurila symphony, dokładny odcień NCS: 7114-R87B, wiec inny niż ma Kordelia.

Kordelia, masz racje z tymi obrazkami :yes: juz dawno wypatrzyłam sobie grafiki na etsy, czas odszukac i kupic, te na szczęście ceną nie zabijają.

Dzięki Doriko,

cena faktycznie mniejsza za ten kinkiet który mam w w zastepstwie, te dwa pozostale odpadaja, dla mnie nieporozumineim wielkim jest ta czesc która przykreca sie do sciany/sufitu, pokaze na pierwszym lepszym kinkiecie:

6382495720.jpg strzałką zaznaczyłam tą cofnietą część, co jest okropnie brzydkie, psuje cały wygląd i chocby nie wiem jak była ładna lampa, to jesli ma takie mocowanie to odpada. Moze nienormalna jestem, ale mnie wkurza jak widze cos takiego przy lampie, zupełnie jakby to projektowali i zatwierdzali ludzie bez wyobraźni, bezguścia totalne, w życiu nie kupie tak odwalonej maniany, a wystarczyło zrobic tak:

6382495720a.jpg i juz mamy fajny industrialny kinkiet.

Ven,

co masz na mysli piszac odsłonieta żarówka? bo wszytkie te kinkiety powyzej sa w szklanych tubach :confused:

Edytowane przez vesila

A widzisz nie zwróciłam uwagi że one tak mają, też uważam to za nieporozumienie. Kupując lampki do sypialni przez to właśnie miałam bardzo trudny wybór bo jak sama lampka mi się podobała to miała właśnie takie mocowanie. Jeśli to jest montowane do sufitu to jeszcze ujdzie szczególnie jak wysoki sufit. Nie kumam dlaczego to rozwiązanie jest tak często stosowane i to nie tylko w tych najtańszych lampkach.

Dla odmiany troche ogrodu, zapowiadają ochłodzenie i deszcze, wiec dziś łapałam słonce przy koszeniu, ani M ani młody nie umieją tak ładnie = równo kosić :lol::lol2:

JGRsWHSpGDDgmidK8yqKtAlWjEM_cSuOWDB04MlW6BNwg_0pkgvcIggtLdb_XMgQMV0Yw8LwZ7tBYyzIDvEE0moPGNKozm1z0lXN3jZvvZ5waRjKjsH3RXGgjVsHOGMuv2WTEOaDINxw9yGkmwiQztIMJG0QoasjQtovYhUeGg7b6RAwbzX5dG3_C4V3rJqbLO0jpYKpRQlzZZAdjTCyaWOhyNXabQbsLd55Jcsmh3QBhBehY26HTnDWJbbTDT8HK8b2twPrnXq5eLV3jkG_JF7O-OS7CREWZQnR5fL2mm3VDU5biO3IZycT8cJldEYBB1Oq__-d1GvNQMzAI7iBZPWryxpDJaWUdxS_SYBfconVZfLY0_FnSO35sd6ivBnc0fnRfNMaSVhFVbVBGDEZEC1R412tH2vBWxKQaORPMdWB-ahyQlPPNMlGVLfNGsuZsCeK0LzaI-BcFPdhWdczAxRFzBoTpCMFQzTZ6DnXsCMJACNsDsEG2TT0Y6K-YSHrxrGKHcrJODN360TuLbqjuVwgmSnELMFbjmlNHlRg5jxRx5glh9OykaHAOE2V3ge668FqlWTM2TLp1Swo1AKLHPasFnsa9BE=w381-h677-no

Zła jestem na googla, zlikwidowali picasa album i wsie moje albumy przeniesli do archiwum zdjec, nie mam opcji ustawienia zdjec w albumie od najnowszych tylko musze wszystkie zdjecia przewijac do konca by pobrac linki do nowo załadownanych zdjec :mad:

Chyba tak, tzn nie mam czasu myslec teraz o tym bufecie...

M zadrecza mnie o testowanie programu, a czeka mnie jeszcze sciana w sypialni do malowania szablonem, generalne sprzatanie w garazu, mycie okien, malowanie szafek nocnych, wybór rolet dachowych, i kurna sama juz nie wiem co jeszcze... a im blizej konca wakcji tym mam zołądek bardziej ścisniety, bo od wrzesnia młoda idzie do liceum w Krk i nie wiem jak ona wyrobi z dojazdami...

Ja mam kosiarke spalinową z napędem, więc po równym jedna ręka można kosić, tylko spaliny sie wdycha... moze jak ją szlak trafi, a juz ledwo dycha, to poszukam takiej akumulatorowej, jeszcze nie widziałam nigdzie, może są, tylko musi zbierać trawe...

Google sie nie popisało tym razem :no: picasa była naprawdę okej.

Doriko

dziekuje pieknie, najbardziej podoba sie mi ten

http://www.elampki.pl/pol_il_Celtic-I-Kinkiet-118.jpg

tylko malizna, ma ledwo 21cm, ale jest z tej serii podwójny, i juz zastanawiam sie nad nim poważnie, musze sobie wyklejanke w powerpoint z tymi kinkietami zrobic, czy beda pasować

http://www.elampki.pl/pol_pm_Celtic-II-Kinkiet-119_1.jpg