Venus_m 23.08.2016 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Vesi te pierwsze śliczne sama do nich piszczałam...ale bardzo odstają od ściany A Boston z MG znasz? (skierować np. światło w dół i po sprawie). Te kinkiety mini do abażurków mogłyby dać radę z abażurkiem trapezowym 14/12 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.08.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 V Nadal uwazam ze powinnas podwiesic lustro wyzej jakies 10 cm, wtedy masz wiekszy popis z lampkami i bardziej symetrycznie by to wygladalo. . Kompozycyjnie i owszem, ale to lustro i tak wysoko wisi moim zdaniem, chyba, że szafka jest bardzo niska? (u mnie jest nad pierwszym kafelkiem - ale ja mam większe wklejane). Także będzie ładnie a nie praktycznie... chyba, że Vesi ma z 180 wzrostu Ktoś dał dobry pomysł kinkiety głową w dół - to pewnie takie z ozdobnymi żarówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.08.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Sufitowa pierwsza, jest cudna.Kinkiet drugi albo trzeci ale z kanciatym abażurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.08.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Ale lustro jest do mycia zebow, czesania sie it - nie do przegladania sie, od tego jest lustro w szafie. Vesi nie napisalas jaka wysokosc jest od blatu do krawedzi lustra, nie od plytek . wieszajac 10 cm a nawet 5 cm wyzej chodzilo mi o tak lepiej to wyglada niz zaraz na plytkach - to jest lustro wieszane nie wklejane wiec wyglad jest tez inny. Kable sa za wysoko a kabli sie nie przenieise bez kucia , Vesi ma malo popisu z wysokoscia abazurow. Podwieszajac minimalnie wyzej daje sobie szanse symetrii. kto tak wyierzyl te kable...??? o abazurach w dol pisalam wczesniej, cos w tym stylu i zadne zarowki co wala po oczach, abazurki sa jeszcze to ze wszystkie forki sa z netu - Vesi robiac wizualke myslisz ze sie trzymalas rozmiarow??? mniej wiecej? bo jak kupisz a okaze sie ze za duze badz za male to zabawa w odsyanie. Nie masz zadnego sklepu kolo siebie zeby wejsc, zobaczyc i pomacac??? Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.08.2016 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Nadal uwazam ze powinnas podwiesic lustro wyzej jakies 10 cm, wtedy masz wiekszy popis z lampkami i bardziej symetrycznie by to wygladalo. Jak to dobrze ze mam sciany jakie mam, moge kluc, rozwalac i przenosic. Ale wieszajac lustro wyzej nic rozwalac nie musisz. Kompozycyjnie i owszem, ale to lustro i tak wysoko wisi moim zdaniem, chyba, że szafka jest bardzo niska? (u mnie jest nad pierwszym kafelkiem - ale ja mam większe wklejane). Także będzie ładnie a nie praktycznie... chyba, że Vesi ma z 180 wzrostu Ktoś dał dobry pomysł kinkiety głową w dół - to pewnie takie z ozdobnymi żarówkami. Ototo własnie miałam pisac, że powiesze wyżej i na palcach bede musiała stac przed lustrem Lustro wisi 126cm od podłogi, ma 80 cm, kable sa 56 od krawedzi płytek, by było symetrycznie, lustro musiałabym podnieśc wyżej 15 cm, to dużo Poszłam zobaczyc co to za Boston z MG i znam Zaraz zrobie przymiarke do lustra, nakleiłam tasmy 30 cm przy kablach i zrobiłam zdjecia lustra, po wklejeniu kinkietu do zdjecia dopasowuje rozmiar kinkietu a potem usuwam tasme ze zdecia, wiec proporcje sa mniej wiecej zachowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.08.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 to ile masz wzrostu??? zmierzylam swoje - tez wisi 126 cm od podlogi, jak przed nim stoje widze sie do lini majtek, w koncu myje tylko zeby Nie mowilam 15 cm, mowilam 5 a 10 to max. no kable wygladaja na za wysokie, moje kable sa 165 cm od podlogi. Najpierw lustro kupilam potem kable ciaglam, zrobilas na odwyrtke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.08.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 ja mysle ze cokolwiek powiesisz bedzie dobrze, bo i tak sie robi duze WOW wchodzac do lazienki, granat i biel przyciaga uwage a nie lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.08.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Fakt, kinkiety nie powinny "kraść " tego granatu i bieli:no: takie jak zapodała Mania - te srebrne, byłyby OK., chociaż też poszłabym w prostokącik, ale... bez uporu.Mania... Ty chyba masz strasznie długie nogi:D U mnie lustro jest na wysokości 107cm - widzę umywalkę i praaawie całe majtki;) w mężowej łazience jest 119cm i też jest ok.Ale też wolałabym to lustro tak jak jest teraz niż denerwować się jego zawysokością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.08.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 odleglosc od blatu do krawedzi lustra mam 37 cm, no nogi mam dlugie (za to tulow krotki zadne aski w gre nie wchodza ) Mierzylam tylko tu w wc gdzie mam knkiety, w lazienkach na gorze nie wiem jak wysoko wisza. 107 tobym prawie kolana widziala do polowy ud na bank bo zmierzylam przy duzym w jadalni. Ja tylko przyklad podalam, ze mozna zniwelowac te za wysokie kable zakladajac kinkiety ktore wisza na dol, ale wiem ze je ciezko znalezc zeby sie podobaly, przewaznie wszystkie stoja na bacznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.08.2016 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 A twoje lustra Maniu nie wiszą czasem pod kątem? To znaczy czy góra nie jest odsunięta od ściany. O ładny kinkiet skierowany w dół ciężko. Takiego właśnie szukam i do tego najlepiej podwójny bo mam jeden kabel nad lustrem 'prawie' na środku:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.08.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 lustro stoi pod katem, oparte gora , jak mierzylam postawilam go na sztorc na scianie, a raczej postawilam go plasko na scianie a u mnie znow pelno podwojnych swiecacych na dol a ja pojedynczych bym chciala i ciezko wlasnie o ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.08.2016 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Nie miałam czasu na robienie wyklejanek, za to mam aż 2!! kinkiety skierowane w dól które mi sie podobają http://static4.bajkowelampy.pl/zul_pm_Huguenot-Lake-FE-HUGOLAKE1BATH-Kinkiet-Elstead-Lighting-1000067110_1.jpg no i ten mógłby tez byc w dól... chyba http://static3.bajkowelampy.pl/zul_pm_Concord-FE-CONCORD1-BATH-Kinkiet-Elstead-Lighting-1000066959_1.jpg jestem padnieta, jak nie M, to któres młode mnie wykancza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2016 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Vesi wszystkie ladne, z checia bym je przygarnela , potrzebuja akurat do 3 lazienek Dlaczego pisalam ze musza byc w dol jako typowe w dol - bo w sumie mozna by ten w gore przekrecic w dol ale jest ryzyko - ze nie ma hmmm...zatrzymywacza??? i ze abazurek gruchnie na ziemie. Te na dol juz skierowane sa tak zrobione zeby nie sadly, te co w gore swieca czasami sa tylko nalozone i przekrecajac je abazurek moze sie oprzec na zarowce co juz ladnie nie bedzie wygladac. Vesi sprawdz, jesli nie sa typowe w dol swiecace a masz w gore musisz wiedziec jak sa zaczepione abazurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 24.08.2016 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Vesi a nie myślałaś o o tym kinkiecie? http://lifestylehome.com.pl/kinkiety/9222-lsh-astro-lighting-anton-0507-kinkiet-%C5%9Bcienny-polerowany-chrom.html http://www.inspirowane.pl/kinkiety/12248-insp-astro-lighting-anton-0507-kinkiet-scienny-polerowany-chrom.html albo o tym plafonie http://elektra-lampy.pl/brenna-massive-320261110-lampa-lazienkowa-sufitowaplafon-hermetyczny-p-3424.html ten kinkiet też śliczny- http://quelo.pl/kinkiety/4150-richmond-rm1.html pozdrawiam,jest tego wszystkiego tylko jak do zakuou to nie można nic wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.08.2016 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Mania te kinkiety moga byc gora/dół, sa tez podwójne i potrójne i sa skierowane w dól: http://static5.bajkowelampy.pl/zul_pm_Huguenot-Lake-FE-HUGOLAKE2BATH-Kinkiet-Elstead-Lighting-1000067111_1.jpgklik http://static2.bajkowelampy.pl/zul_pm_Concord-FE-CONCORD2-BATH-Kinkiet-Elstead-Lighting-1000066962_1.jpgklik Aniu dzieki za linki, astro anton oczywiscie znam, piękny, ale jest drozszy od tych elstead lighting które sa równie piekne, wiec po co przepłacac, plafon tez znam, tez mi sie podoba, ale... za mały wizualnie, łazienka ma troche ponad 11m2, jak plafon to minimum 40cm srednicy - a taki znaleźć ładny i w dobrej cenie to - nie ma po prostu;) Zgadzam sie ze lamp jest ogrom, tylko co z tego jak wiekszosc taka nieładna, a jak ładne to ceny kosmos Powstawiałam te " kinkiety w dół" do zdjecia 1. 2. 3. Dwójka mi sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.08.2016 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 bardzo fajnie. mi sie tez drugi nie podoba, pierwszy albo ostatni, teraz juz musisz sama zdecydowac (mnie cos do tego prastokatnego ciagnie) jak juz kupisz i przylozysz do sciany to wtedy zdecydujesz czy na dol czy na gore, wazne ze sa na dwie manki jakby co. A noz widelec sie okaze ze na zywo w gore wyglada dobrze . Ale masz jakies zabezpiecenie w razie czego. moje tez sa na gore i na dol, tylko moje sie na odwyrtke wtedy wklada klosz (jest rowny) i jest nakretka specjalna. Ja tylko napisalam zeby sprawdzac, czasem nawet w opisie nie pisze ze mozna w dwie strony. Ale nie kazdy sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.08.2016 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Przed zakupem jeszcze zadzwonię do sklepu i dopytam czy moge skierowac w dól klosz, niestety nie widziałam tych lamp nawet w Krakowie, to producenct zagraniczny, wiec pewnie beda na zamowienie, ale to nic , moge poczekac te dwa tygodnie. Mi sie tez te prostokątne najbardziej podobaja, najważniejsze ze juz zawężony mam wybór do dwóch, to sukces po tylu latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.08.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 chyba prostokątne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 25.08.2016 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 pierwsze, czyli te prostokątne. Będą jak wisienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 26.08.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Pierwsze sama bym przygarnęła ten podwójny tylko cena dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts