mania1220 29.08.2016 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Vesi i jak tam lampkowe decyzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.08.2016 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Bedą kinkiety prostokątne, tylko kasa sie rozeszła i musze poczekac na nową Na sobote M wyzapraszał gosci tylu ze zastanawiam sie przy czym ich posadze Byłam w ikea dokupic poduch do mebli tarasowych i lipa - nie było za to mam plan na office z biurkami MICKE czarnobraz... Robie tez projekt szafki do gornej łazienki młodych, ni mam czasu wolnego znowu , wszystko w biegu, grrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.09.2016 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Najłatwiej w całym domu poszło mi urządzenie pokoju syna, prawie skończony, brakuje tylko jakiś grafik nad sofą i usiłuje namówic młodego by złożył choc kilka modeli lego do położenia na regale, ma sporą kolekcje ale w kawałkach i prędzej chyba sama zacznę sie bawić tymi klockami niz go namówie Stolik to LACK z ikea, pomalowany ta farbą co regał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.09.2016 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Vesi Ty maly oszuscie, to nie u Ciebie, to z jakiegos KATALOGU zartuje! przepieknie, mozesz byc dumna z siebie mlody o TV jeszcze nie wolal??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.10.2016 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Mania, dziękuje Młody TV w ogóle nie ogląda, nie pamietam kiedy ostatnio siedział przed tv na laptopie sobie włacza sporadycznie cos z youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Wiesz, że jestem zakochana w tej zabudowie? :cool: i za każdym razem jak widzę jej zdjęcia to wołam męża i mu pokazuję jako nowość Z tv to nie dziwne, przeciez nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qmpleka 03.10.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Nie ma opcji, żebym cały wątek przeczytała, ale ciekawość mnie zżera: dokąd prowadza te tajemnicze drzwi ukryte za regałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.10.2016 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Venus mąz nie zazdrosny o to zakochanie? Ciesze sie ogromnie, ze sie podoba Qmpleka, za drzwiami nic szczególnego, tylko składzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeka 04.10.2016 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Co jest położone na podłodze w tym pokoju? Bardzo ładnie wyglada, i faktycznie jak z katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qmpleka 05.10.2016 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Aaa, składzik, a wyglądało jak tajemne przejście do magicznej krainy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.10.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Vesi klasa, strasznie podoba mi si eten kolor- co to za szarość ? znajdę w watku czy masz może numerek pod reką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.10.2016 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Zeka, na podłodze panele egger dąb bourbon, tylko kupione w fachowcu pod nazwa dąb burton i węższe, nie wiem czy sa jeszcze dostepne. Qmpleka, no niestety nie ma tam nic z magii Ivy, kolor był dobierany do próbnika BM Boothbay Gray, niestety nie znam producenta i nr tej farby którą faktycznie jest pomalowane, dalam stolarzowi karteczke ze wzornika BM i on gdzies ta farbe zamawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.10.2016 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Mam kinkiety do łazienki, ale nie ma M w domu, sama nie zamontuje, nie znam sie na elektryce Jutro wybieram sie na Krk po lakier do schodów. Po rozmowie ze stolarzem, staneło na lakierobejcy, bo on jednak mi tych schodów nie ma czasu malowac. Znalazlam twardy lakier do podłóg, który barwią na zamówienie Musze tylko jechać i zobaczyć wzorniki kolorów, podobno jest jakis ciemny brąz. Lakier to Majic Gym Floor Coating, do wyboru: połysk lub satyna. Moze wreszcie uda sie mi dokonczyc te nieszczesne schody http://www.sklep.majic.pl/169-thickbox_default/profesjonalny-lakier-do-drewna-satynowy-majic-gym-floor-coating-356-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2016 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Jest lakier, do tego katalizator(utwardzacz) i wałeczki, potrzebuje tylko siły nacisku, kopa na ropęd, czy co sie da by sie wziąść za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Masz kinkiety i co??? gdzie fotki??? DAWAJ Poly dobry! mam tym wyspe pomalowana , blat na biorku i stolik w goscinnym.Tylko wysprzataj jak najbardziej dom zeby nic nie latalo i kup najcienszy papier scierny zeby cuchac miedzy malowaniem. Lubi przyciagac kazdy maly kurz. I dobrze wymieszaj, dluzej niz sie miesza farbe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2016 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Kinkiety w pudełkach, nie ma M, nie ma kto przykrecic, powiedział ze moze za dwa tyg bedzie. Musze w poniedziałek odwalic pańszczyźnianą robote i chciałabym we wtorek zabrac sie za malowanie balustrady i potem stopni, chyba ze bedzie słonecznie, to czeka mnie dalsze przekopywanie kawałka ziemi przed ogrodzeniem, straszna robota, pod 10cm ziemi jest ze 20-30cm gruzu i potem glina, przed przeprowadzka kazałam facetowi wsadzic tam dwa krzaczki jałowca, to nie mógł lopaty wbic i kilofem musiał, oczywiscie jeden krzak uschnał, to drugiego wyciągnełam i do wiadra wsadziłam. Ale juz mam dosyc chwastów na tym gruzowisku, chciałabym tam cos posadzic, ale najpierw musze gruzu sie pozbyc. Idzie jak po gruzie jest tu dosłowne. Jak bedzie brzydka pogoda to malowanie, jak ładna to kopanie w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 wymowke masz po byku otworz pudelko i zrob fote niech wiemy jakie kupilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2016 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 specially for you: te pazury to młodej, z dalsza kadru nie robie bo burdel w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Piekne sa :yes: kawalek wystarczyl! powiedz mi ze je na dol powiesisz... moje beda proste, bo M lazienka bedzie nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.10.2016 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Tak, sa piekne, tylko jakoś tak zal mi ze to nie te tuby, podobne do twoich... tymczasem 40 min oklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts