Doriko 29.12.2016 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Super! Efekt końcowy będzie powalający. Muszę się wziąć za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.12.2016 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 (edytowane) swietnie wyszlo ! dawaj dawaj reszte. Edytowane 30 Grudnia 2016 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.01.2017 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Oj, na resztę jeszcze trochę trzeba poczekać. Okropnie mozolnie idzie malowanie wangi, która u mnie jest tzw zębata, wałeczkiem maluje najmniejszym jaki mam, a i tak nie wszędzie wejdzie, wiec dochodzi jeszcze w tych wszystkich zakamarkach taką gąbeczką paćkanie, żeby miało wszystko jednakowa powłokę. Bardzo, bardzo to czasochłonne, a ja niestety dam rade tylko 2-4 godz dziennie malować i raptem kawałek udaje sie w tym czasie pomalować. Stopnie malowało sie wałkiem szybciutko, a tu sie muszę namęczyć na tych malutkich kawałkach. Pędzlem byłoby na pewno szybciej, ale wiadomo juz ze efekt potem strrrraszny. Z braku czasu nie udało sie mi w tym roku wszystkich dekoracji poustawiać, ledwo z młodą choinkę zdążyłam ubrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2017 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 super choinka a gdzie spodniczka?? i jelonek prawie jak u mnie fajny ten stroik z choineczka zrobilas Vesi w miejscach ledwo dostepnych a krorych tak nie widac maluj zwyklym pedzlem. Piersza warstwe na wszystkich wystajacych czesciach tez zapaciaj normalnym a potem przejedz walkiem. Szybciej i latwiej jest. Ja swoje tez malowalam juz cale. A teraz czekam zeby je sciagnac i metalowe wsadzic. niestety kot Mlodego nie zdrapal ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.01.2017 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Spódniczka będzie za rok, nie miałam czasu na szukanie tkaniny ani tym bardziej szycie spódniczki, ale podaj mi nazwę po ang jak sie ta spódniczka nazywa, musze poszukac inspiracji w necie. Stroik , a właściwie wianek z gałązek to ikea, wygląda jak prawdziwy, bardzo go lubię, kupiłam go chyba za dwa lata temu i owinęłam lampkami na baterie. Mania nadrabiam u Ciebie pomału, 10 stron mam jeszcze do nadrobienia niedaleko mnie, na innej ulicy, też ktoś ma wystrojony dom jak u was Pan Dyskoteka, ale nie gra i nie mryga, na szczęście, bo by mu chyba sąsiedzi żyć nie dali. Spróbuje fotke z auta zrobić. Dzis nie malowałam i wczoraj tez nie, ale może jeszcze choc kawałeczek malnę, zobaczę... pędzlem próbowałam, ale mam gęsta farbę i te ślady pędzla były takie grube, że druga warstwa wałkiem by tego nie wyrównała, no nic to , pomału do przodu... prysło mi kilka kropelek białego na stopnie i wyschło, wyczysciłam to czyscikiem kuchennym, paczę na drugi dzień a lakier zrysowany kuźwa... na wiosne będe musiała dokupic tego bezbarwnego lakieru i pomalować stopnie z wierzchu nim sie powycierają, trzeciej warstwy brazowego nie chce kłasc, bo juz zbyt mocno pokryło kolorem drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2017 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 tree skirt ale wpisz sobie z przodu kolor najpierw bedzie szybciej kolorami: white na bialy, Silver na srebrna, grey na szara, red na czrwony, black na czarny, albo polaczenie kolorkow po pomalowaniu pedzlem odrazu walkiem jechac, nie czekac az wyschnie, pedzlem wiecej wejdzie w szparki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.01.2017 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Skończyłam malować schody http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gifwsio, finito, koniec.... tasmy pościagane, słup też białyTroche sie mi pomaziało białą farbą po stopniach, wiec jak to zeskrobie, to obfoce i wrzuce foty przed i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.01.2017 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 czekam na te schody z Twojej "miny" wychodzi ze jestes bardzo zadowolona z tego jak wyszlo. koniecznie napisz co powiedzial maz ja kilka dni temu bedac po cos w sklepie ogladalam slupy i reszte na schody, jeszcze kuchni nie skonczylam ani jaskini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.01.2017 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Hehe to radosc ze skonczone malowanie, niestety z efektu tak średnio na jeża, troche załuje ze nie zaryzykowałam z bejcą, ale juz mowy nie ma o jakimkolwiek zdzieraniu lakieru. Od M niestety zero wsparcia, ciagle słyszałam - po co sie za to brałas... kiedy skonczysz... żle to jest robione, powinno byc zdarte na maszynie do surowego drewna i zabejcowane... no qrwa! ja bym nie miala nic przeciw profesjonalnej robocie ale zapłacić za to nie chciał wiec po co ta gadka, jak skonczyłam tylko spytał czy jestem szczesliwa... jest jak jest, efekt nie do konca jaki chciałam, przez ten lakier z barwnikiem, ale z kanapy tego nie widac Nie ma słonka wiec foty wychodza jak w prosektorium - zimne i niebieskawe, bo biały jest taki czysto biały, nie off white jak np twoja kuchnia i moja, i w te pochmurne dni to wygląd nawet w realu jest taki "zimny jak w labolatoruim'... jakos musze ocieplic te schody, moze jakies obrazki na scianie... jeszcze stolarz musi dorobic listwe przy stopniach na sciane i zastanawiam sie czy dac w tej listwie oswitlenie punktowe na czujnik zmierzchu i ruchu... myśle nad tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.01.2017 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 bic i patrzec czy rowno puchnie nie Ciebie a meza, za brak wsparcia. narazie jestes nieprzyzwyczajona temu bije Cie po oczach, w koncu byly jasne w kolorze drzewa, w koncu nie bedzie Cie to razilo, mozna sie szybko przyzwyczaic - czytalas u mnie ze zlewem? po rozwaleniu kuchni przez pare dni dopylalam do lazienki z czajnikiem i tak sie szybko przyzwyczailam ze M zlew zamontowal a ja dalej chcialam do lazienki leciec, to samo ze smieciami. zrob fotke, ale wklej dwie, przed i po, mialas takie ladne zdjecie z daleka zrobione tych schodow. Napewno bardzo ladnie wyszlo swiatelko na ruch mowisz? dobry pomysl, ale przypomnialo mi sie jak Ci maz zaisntalowal jedno nad wejsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.01.2017 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Bo nad wejsciem to wcisnął takie wielkie goofno od halogena i widac toto przy tej lampie, a sa przeciez te czujniki takie małe, musze poszukac. Nad schodami jest jeden kinkiet a włacznik nad spocznikiem - okropnie niepraktycznie, dlatego bym te czujniki wsadziła w listwy tuz przy pierwszym stopniu na dole. Fotke schodów zrobiłam, no ale wyszła kicha, sciany jakies takie niebieskie a nie szare, musi byc lepsza pogoda. Kolejne co mnie czeka to sypialnia, po przygodach ze schodami nie chce sie mi bawic w tapicerowanie łózka samej, M mi nie dość ze nie pomoze to jeszcze bedzie wkur... ale musze gniazdko przesunac bo mam z metr od szafki... sama musze wziasc i wykuc w scianie pod kabel i puszke, a kablami sie juz zajmie M bo nie bedzie miał wyjscia, a potem dokonczyc malowanie koniczynki od szablonu na scianie, bo utknelam przez to gniazdko. Zima mi juz bokami wychodzi, w domu siedze pod kocem, młodzi tez, choc na termostacie na dole pokazuje 21,5 a tu nadal mrozy pokazują http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r060.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.01.2017 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Vesi nie chromol dawaj foty, toz to nie zawody ftograficzne a pokazanie czegos z zakresu "zrob to sam", dawaj dawaj, mi tez nieraz niebieskie sciany zamiast szare wychodza i sie nie przejmuje, a co mi swiatlo wyprawia z okapem to juz szok, napisze i pokaze u siebie potem. tak wiec dawaj bo zimy jeszcze nie koniec i dlugo bedzie brzydko, do wiosny mamy czekac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.01.2017 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Dobra spróbuje jutro zrobić, bo teraz to juz noc a to co mam to nie nadaje sie, ale przypomniało sie mi ze mam fotki dekoracji światecznej jednego domu na sasiedniej ulicy, niestety telefonem robione z auta to jakość słaba, nie widac ale tam nawet kształt szopki bozonarodzeniowej z lampek jest, tylko słupek zasłonił wiekszość a u mnie tylko tyle w tym roku przed domem obiecuje jutro schody Edytowane 19 Stycznia 2017 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.01.2017 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Schody przed, w trakcie i po : Edytowane 19 Stycznia 2017 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.01.2017 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Dom kupilismy juz ze schodami, kierownik budowy kazał postawic przy schodach belke wzmacniajaca strop, było tak: potem zdzieranie lakieru malowanie PRZED PO Edytowane 19 Stycznia 2017 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 19.01.2017 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Vesi ja widzę tylko częśc zdjęć,te co byłó przed,a tych co po już nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.01.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Vesi no, nie ma PO tylko przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.01.2017 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 kurde, ja widze wszystkie, żebym wiedziała kogo to opierdzieliłabym tego co zlikwidował picase w google i wymyslił w to miejsce inna aplikacje zaraz sprubuje wkleic nowe linki, ale to potrwa nim ja te zdjecia znowu w tych albumach odszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.01.2017 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Zdjecia poprawione, dobrze zrobiłam ze pomalowałam czy lepiej było przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.01.2017 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 po pierwsze to powiedz swojemu mezowi ze sie nie zna a po drugie - VESI BRAWO!!! przepieknie wyszlo! o niebo lepiej niz bylo! warto bylo sie pomeczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts