agawi74 20.03.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 bo to przysłowie,że pierwszy dom dla wroga, to kurde szczera prawda :lol2: No tak chyba jest, chociaż muszę przyznać, że u nas wiele bubli nie wyszło:no: Mogłabym się też jeszcze raz budować- u nas to wcale nie wykluczone- ale przeraża mnie trochę papirologia. W Wawie na każdy świstek z urzędu czeka się tygodniami:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.03.2012 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 znalazłam w necie takie fotki łamanych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 znalazłam w necie takie fotki łamanych drzwi Na tym ostatnim mała szpara jest:( W Twoich powinno być na gorze takie wyżłobienie, żeby ten mechanizm się chował NA stronach producentów większych szpar nie ma:no: Dla przykładu fotka A tutaj widać, gdzie chowa się cały mechanizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.03.2012 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Wiesz Aguś, u nas najgorsze jest to, że my kupiliśmy ten dom w stanie takim więcej niż surowym i zamkniętym, masakra przy wykańczaniu tego, bo co chwile wychodzą właśnie różne niespodzianki, idzie sie naprawdę załamać...jeszcze sie trzymam, ale naprawdę marzy sie mi dom wybudowany wg własnych upodobań i potrzeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.03.2012 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Na tym ostatnim mała szpara jest:( W Twoich powinno być na gorze takie wyżłobienie, żeby ten mechanizm się chował NA stronach producentów większych szpar nie ma:no: Dla przykładu fotka A tutaj widać, gdzie chowa się cały mechanizm... u mnie prowadnica schowana jest za taką listwą pod opaską, ale ta listwa jest właśnie za krótka wg mnie, coś musze wykombinować, jeszcze nie wiem co, ale coś http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Aaa myślałam, że dom budowaliście od zera. W sumie, masz rację- każdy ma inne potrzeby i wyobrażenia o domu i najbardziej to wychodzi wtedy, jak się wykończa budowę po kimś, kto zaczął. Może kiedyś spróbujecie ze swoim od podstaw? Będziesz mogła się wyżyć vesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 u mnie prowadnica schowana jest za taką listwą pod opaską, ale ta listwa jest właśnie za krótka wg mnie, coś musze wykombinować, jeszcze nie wiem co, ale coś http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Ja bym na własną rękę nic nie robiła, bo jeszcze stracisz gwarancję... Nie możesz poprosić tego stolarza- jemu będzie dużo łatwiej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.03.2012 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nie sama, źle sie wyraziłam, sorki musze coś wymyślić by przedstawić moją wizje stolarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.03.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Vesipoczekaj dzieci dorosną wyjadą na studia to wy sobie postawicie malutki 100 metrowy domek i wtedy się wyżyjesz jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nie sama, źle sie wyraziłam, sorki musze coś wymyślić by przedstawić moją wizje stolarzowi Aaa chyba, ze tak:yes: Vesi poczekaj dzieci dorosną wyjadą na studia to wy sobie postawicie malutki 100 metrowy domek i wtedy się wyżyjesz jak należy Karola 100 m2 za mało- a wnuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2012 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dobrej Nocki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-388138.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.03.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Vesi a co chciałbyś na starość więcej??Ja osobiście nie kto to będzie sprzątał? remontował? utrzymywał?Jak dla mnie 100 metrów na stare lata to aż w świat i wnuki spokojnie się pomieszczą ( teraz mam 60 metrów mieszkanko i wcale nie jet źle jakbym miała jeszcze ze 2 pokoiki podejrzewam że bym się nie budowała) Spadam buziolestosunkowo udanej nocki pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.03.2012 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Spadam buziole stosunkowo udanej nocki pa odczytam to jednoznacznie odnośnie ewentualnej budowy kiedyśtam, (o ile kaska pozwoli) jak duzy będzie dom, zależy właśnie od tego jak duże juz będą nasze czorty ale to narazie pozostaje w strefie marzeń... kolorowych snów http://www.cosgan.de/images/midi/muede/f030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 21.03.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam się u Ciebie. Masz bardzo podobne płytki podłogowe do moich (kuchnia i hol). Świetna jest ta umywalka Simas Arcade, że nie trafiłam wcześniej na nią, możesz zdradzić ile kosztowała? A czemu aż tyle tego "okablowania" przy niej wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 fantastyczne płytki !!!- planuję je do łazienki przysypialnianej Gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.03.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam się u Ciebie. Masz bardzo podobne płytki podłogowe do moich (kuchnia i hol). Świetna jest ta umywalka Simas Arcade, że nie trafiłam wcześniej na nią, możesz zdradzić ile kosztowała? A czemu aż tyle tego "okablowania" przy niej wyszło? http://www.cosgan.de/images/more/schilder/142.gifFraneczko mała simas jest śliczna i cholernie droga (ok 800zł), a okablowanie to dlatego że mam baterie z bidettą - stąd tyle wężyków pod umywalką, planuje zasłonić to wszystko jakąś zgrabną malutka szafeczką na wymiar:D fantastyczne płytki !!!- planuję je do łazienki przysypialnianej Gratuluję zakupu http://www.cosgan.de/images/more/schilder/036.gif pinacolada przekaże lubemu, zakup spontaniczny i ciesze sie że kolejny wybór płytkowy za mną, uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Vesilko fajne te płytki:wiggle: powiem Ci, że będą pasować do kuchni jak ulał. To caro jest przepiękne, ale bardziej łazienkowe jak dla mnie:) Wymyśliłaś coś z drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.03.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Vesi płytki śliczne tylko ciekawi mnie jak będą się sprawować podczas użytkowania czy one maja taką chropowatą powierzchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.03.2012 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dzięki dziewczynki za pochwałę płytek, przekaże lubemu one maja taką strukturę nierównej mini-mozaiki, ale są śliskie i błyszczące, więc łatwe do umycia a nic nie wymyśliłam odnośnie drzwi do spiżarki, dziś senna łaziłam od powrotu z Krakowa i zupełnie nie chciało mi sie nic robić...troche pospałam i teraz tez zmykam do spania, pa pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Miłych snówhttp://www.picgifs.com/graphics/s/sleeping/graphics-sleeping-007615.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts