Doriko 30.07.2017 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Dziękuję, ale Twojego cuda Doriko nic nie przebije Wiadomo Mogłabym patrzeć godzinami jak śpi albo cyca. U mnie w ogrodzi największe spustoszenie sieja ślimaki, te bez skorupy. Kana co wyjdzie z ziemi to upitolona u samej nasady, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.07.2017 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 ślimaki fuj bele ochida sa obrzydliwe, chyba niczym sie tak nie brzydze jak tymi ślimorami bez skorupek, w dodatku jako dziecko oglądałam horror "śluz" czy jakos tak , potem śniły sie mi. Jak kupiliśmy dom, to trawa i chaszcze na ogrodzie były wieksze od nas, tez tego obrzydlistwa było pełno, teraz sporadycznie pojedyncza sztuke widuje, nie maja sie gdzie chowac przed słońcem. Siedze teaz na tarasie, jest ponad 30 st w cieniu, kocham upały. Rózowa hortensja kwitnie cudnie, w zeszłym roku kupiłam taka mała miernote w lidlu, a teraz cieszy oczy za to niebieska która kupiłam w tym roku, to jej zieleniały kwiaty nowy teraz zakwitł to tez nie wygląda niebiesko może za mało słońca ma? bo ziemie kwasna, nawóz do rododendronów, powinna byc niebieska jak niebo Nie moge wejść na watki z zakładki "Galeria zdjęć..." ani na temat wątku, ani w ostatni post, nie działa klikanie, wam tez?? musze przez subsrycje a nie wszystkie tematy mam subskrybowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.08.2017 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 trzeba zasilić nawozem dla niebieskiej hortensji i będzie dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.08.2017 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Vesi ja też długo nie mogłam wejść, teraz już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 16.11.2017 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Witaj Vesila, przyznaję że regularnie zaglądam do Twojego dziennika i zachwycam się realizacjami. Gratuluję Ci eleganckiego domu ale też pomysłów na drugie życie wielu mebli Czy pomalowałaś już sekretarzyk, jaki jest efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.12.2017 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Witaj Dzusta, niestety sekretarzyk nadal w garazu, chciałam zeby go pomalował stolarz, ale jak zawołał cene to zbladłam - 1800 Pomalowałam jedynie szfaki nocne, ale fotki mam na drugim komputerze to najwyżej póżniej wrzuce. Widze ze temat Galerii pomału zanika na forum, kiedyś człek jeden dzien nie zajrzał i w plecy był czesto kilkadziesią stron na kilku wątkach... oj działo sie tu działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.12.2017 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Metamorfoza szafek nocnych po pieciu latach od zakupu , jedna stała w sypialni a druga na trasie, obie wymagały "renowacji". Tak wyglądała przed malowaniem Po malowaniu z tymczasowymi gałkami na te kołatki okropnie długo czekałam Malowałam wałeczkiem flokowym, farba: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.12.2017 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Takie niepozorne były ale dałaś im kopa i pięknie się prezentują. Z tymczasowymi gałeczkami również a może nawet bardziej mi się podobają niż z kołatkami. Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 05.12.2017 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 wow, szafki nocne w wydaniu z kołatkami...klasa jestem pod wrażeniem i pewnie gdybyś nie napisała, nie dopatrzyłabym się, że to te same szafki. Ja na początku roku wylicytowałam 2 Safavieh Rosaleen White Storage End Table A wracając do sekretarzyka, kilka miesięcy temu chciałam kupić u tego samego sprzedawcy witrynę w stylu ang. i pytałam go o piaskowanie. Odpisał mi, że w związku z tym, że to lakierowany mahoń, nie można go w ten sposób oczyszczać więc zrezygnowałam. Myślę, że z Twoją konsekwencją w wykańczaniu, pomalujesz ten sekretarzyk równie dobrze, jak zrobiłby to stolarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 05.12.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Przepiękne szafki Jestem pod wrażeniem, naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.01.2018 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 cześć Vesi, musiałam napisać jak zobaczyłam stoliki, super wyszły. Napisz mi proszę, czy wydajna jest ta farba, ile warstw kładłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.02.2018 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Bardzo mi miło że szafki Wam też sie podobająhttp://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Niestety sekretarzyk nadal nie ruszony stoi w garażu. W domu nie chce sobie syfu narobic przy oczyszczaniu, ani w garazu. Musze poczekac az bedzie wiosna i ciepło, zeby wystawic na zewnatrz i nie telepotać sie z zimna. W lidl kupiłam sobie pistolet do piaskowania,z niewielkim zapasem piasku, moze go wypróbuję. Joana, moze 2/3 puszki zużyłam, nie pamietam dokładnie.Malowałam 3 warstwy, a na blat nawet 4, przed nowa warstwa przecierałam papierem wodnym, myłam i odtłuszczałam benzyną. Ostatnio zajmuje sie projektowaniem i wizualizacją w SketchUp. Zajmuje mi to teraz najwięcej czasu. Koleżance zrobiłam biuro domowe a koledze kuchnie, no i ciagle swoje biuro przerabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.02.2018 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Dziekuję za info Dobra jesteś w tych projektach, ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.10.2018 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Vesilia, Wpadłam zobaczyć jakieś nowe fotki... Pięknie wyszła sypiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts