1976pinacolada 30.03.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dzieki Vesi - ratujesz sytuacje Widzę światełko w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.03.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dzieki Vesi - ratujesz sytuacje Widzę światełko w tunelu Proszę bardzo kochana, ja zabrałam z Ikei katalogi szaf PAX i w końcu musiałam pod te wyposażenia projektować swoją, a mają dobre i niedrogie rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.03.2012 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Trafiłam na stronę z przecudownymi wnętrzami, oczu oderwać nie mogę... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.03.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Cześć Vesi, co słychać? Wymyśliliście już co z łóżkiem? Ja mam tapicerowane z BRW, ale jak wszystkie inne zakupy dopiero czeka na montaż, także nie mogę jeszcze podzielić się żadnymi wrażeniami. Trochę żałuję, że nie będzie można w nim niczego schować, bo w moim mieszkanku każdy schowek cenny, ale może jakoś się mimo wszystko pomieścimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 31.03.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 cześc Vesilko:hug: siedzimy na jednym temacie, co wymodziłaś z szafą??? co z drążkami? chwilowo też o takim pomyslalam, ale pomysl wpadl i wypadl wpadłam na chwilę, a tu takiego linka zarzuciłas, no nic, prasowanie poczeka trzeba oko nacieszyć buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.03.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Cześć Vesi, co słychać? Wymyśliliście już co z łóżkiem? Ja mam tapicerowane z BRW, ale jak wszystkie inne zakupy dopiero czeka na montaż, także nie mogę jeszcze podzielić się żadnymi wrażeniami. Dropi, łóżko narazie odpuszczam, chyba przez jakiś czas pośpimy na samym materacu... cześc Vesilko:hug: siedzimy na jednym temacie, co wymodziłaś z szafą??? co z drążkami? chwilowo też o takim pomyslalam, ale pomysl wpadl i wypadl Editg, moja szafa pozostaje chyba w wersji drugiej z przesuwanymi drzwiami, planuje dogadać sie ze stolarzem tak, ze wyposażenie kupie ja w Ikei, a on zrobi mi zabudowę i wszystko zamontuje, odnośnie drążków, to u mnie normalne będą, po szerokości, bo mogę mieć głębokość spokojnie ponad 70 cm, to u pinacolady szafa wyjdzie trochę płytka i wtedy dobrym rozwiązaniem są wysuwane drążki na wieszaki. Buziole i uściski dla Ciebie i księżniczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 łóżko narazie odpuszczam, chyba przez jakiś czas pośpimy na samym materacu... Hej Vesilko Nie poddawaj się- może coś jeszcze znajdziesz... A co z samodzielnym zrobieniem? Mąż nie chce?:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.03.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Cześć Vesi czyli sprawa z drzwiami jako tako zamknięta?Poszukaj może na allegro znajdziesz jakieś łóżko w rozsądnej cenie. Ja właśnie szukam materaca Ładniutką planujesz szafę. Ja tez muszę sie zabrac za rozrysowanie garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.04.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 vesi, fajnie, że temat drzwi zakończony. Fakt, trochę drogawo wyszło jak ja drzwi z Castoramy. Ale odhaczone I trzeba iść dalej. Ponieważ podział drzwi na trzy kolidowałby z wewnętrznym podziałem, musiałam podzielić drzwi przesuwane na cztery... jestem z tego niezadowolona, ale po dwudniowym wykłócaniu sie z lubym o tą cholerną szafę, nic innego juz nie jestem w stanie wymyślić... Nie bardzo łapię, jak Ci wyszły cztery podziały? Drzwi nie będą równe? Masz 20+50+50+50. Jak planujesz rozłożyć drzwi? I to jeszcze przesuwne. Też bym chciała u siebie dopasować coś z PAXa, bo wychodzi naprawdę korzystnie finansowo. Na początek mogę zrezygnować z drzwi i wtedy to już zupełna taniocha No, ale boję się, że mi 1-2 centymetrów zabraknie. Z moim pechem - pewne na 95% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.04.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Hej Vesilko Nie poddawaj się- może coś jeszcze znajdziesz... A co z samodzielnym zrobieniem? Mąż nie chce?:( Aga, no nie poddaje sie, mąż swoje, ja swoje i w efekcie nie ma nic i cholercia nie chce sie podjąć: "zrób to sam"... Cześć Vesi czyli sprawa z drzwiami jako tako zamknięta? Poszukaj może na allegro znajdziesz jakieś łóżko w rozsądnej cenie. Ja właśnie szukam materaca Ładniutką planujesz szafę. Ja tez muszę sie zabrac za rozrysowanie garderoby Drzwi już prawie skończone, jeszcze tych listewek na opaskach mi brakuje, ale to mały szczegół... Allegro przekopałam wzdłuż i wszerz, żadne łózko mi nie odpowiada, szkoda mi okropnie że wajnert nie chce obić tkaniną łóżka które zamawiałam, najbardziej podobał sie mi ten zagłówek w ramie bez pikowania. vesi, fajnie, że temat drzwi zakończony. Fakt, trochę drogawo wyszło jak na drzwi z Castoramy. Ale odhaczone I trzeba iść dalej. Nie bardzo łapię, jak Ci wyszły cztery podziały? Drzwi nie będą równe? Masz 20+50+50+50. Jak planujesz rozłożyć drzwi? I to jeszcze przesuwne. : Tak, drzwi wewn. drogie, ale baardzo mi sie podobją, więc cena AŻ tak nie boli Odnośnie szafy, to stolarz mi zrobi obudowę z drzwiami, ja tylko musiałam zrobić wewnętrzny podział pod wyposażenie KOMPLEMENT z Ikei (wg. życzenia męża), próbowałam podzielić drzwi przesuwne na trzy równe, ale zawsze byłby problem z dobrym dostępem, albo musiałabym dać trzy szyny, a wtedy już wyglądałoby koszmarnie, więc podzieliłam drzwi szafy na cztery równe, na dwóch szynach, ale wiąże sie to z tym, że prawie zawsze będę musiała przesunąć dwoje drzwi by np wysunąc szuflady, bo drzwi będą węższe niż 50 cm. Innego podziału drzwi nie umiem wymyślić, najlepiej by było gdyby w środku był równy podział na trzy i drzwi też równe trzy, ale wtedy szuflad z Ikei nie dopasuje, a że luby uparł sie na wyposażenie z Ikei to wyszło jak widać http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c065.gif Dziewczynki kochane, znalazłam wreszcie wczoraj klamki, które sie mi podobają i w cenie zadowalającej lubego, tylko napisane że mało ich w magazynie, jutro będe dzwonić i pytać o szczegóły, trzymajcie kciuki by było ich conajmniej pięć sztuk. takie klamki, ceny i nazwy narazie nie ujawniam, bo mi jeszcze ktoś podkupi :P i jeszcze takie nakładki na zawiasy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.04.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Wklejam znowu z innego wątku ku pamięci: "zrób to sam"- dywan we wzór quatrefoil i jeszcze tutaj Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Chyba już zrozumiałam Trzymam kciuki za klamki! A ten dywan i ja sobie swego czasu zapisałam. Będę siedzieć i dłubać, bo takie zdobycie takich wzorów graniczy u nas z cudem Ale najpierw będę zagłówek do łózka tworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 vesi- przypomnij mi jaki kupiłaś odkurzacz centralny i daj na priva namiary sklepu... Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.04.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Chyba już zrozumiałam Trzymam kciuki za klamki! A ten dywan i ja sobie swego czasu zapisałam. Będę siedzieć i dłubać, bo takie zdobycie takich wzorów graniczy u nas z cudem Ale najpierw będę zagłówek do łózka tworzyć. Z Twojego wątku Narendil te instrukcje zwinęłam przyznaje bez bicia, czytam pomału i już ponad połowa za mna A kiedy ten zagłówek będziesz tworzyć, to koniecznie sesje foto dla mnie ... plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.04.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 vesi- przypomnij mi jaki kupiłaś odkurzacz centralny i daj na priva namiary sklepu... Dzieki Pinacolada ja nie kupowałam w sklepie odkurzacza, tylko dogadałam sie z Krzyskiem-hydraulikiem, który robił mi intalacje, że ja wybiore sobie jednostkę jaka mi pasuje i u niego złoże zamówienie na ten odkurzacz z montażem. Obiecał dać rabat większy niż ceny w internecie, ale w sumie wyszło na to samo, za to z gwarancją na jednostkę i montaż nie będe mieć problemu. Ja wybrałam jednostke centralną Vacuflo True Cyclonic® 488Q , z zestawem sprzątającym Magnum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.04.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Vesi klamki piękne wypytaj czy jest ich więcej jakby co to ja też takie chcem ja potrzebuję4 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.04.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Vesi klamki piękne wypytaj czy jest ich więcej jakby co to ja też takie chcem ja potrzebuję4 szt Się robi Karola zapytam na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.04.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Się robi Karola zapytam na pewno Dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.04.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 O, też kiedyś oglądałam z podziwem tą malującą dywan kobietkę. Świetny efekt, ale narobić się trzeba okrutnie Ja też trzymam kciuki za klamki. I daj koniecznie znać czy się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.04.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Piękne klameczki vesi:yes: Proste i eleganckie:D osłonki też niczego sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts