Drop_Inn 20.04.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Vesi, mogę zapytać ile kosztował Was alarm (jeśli wolisz, puść priva)? U mnie materac też nie wybrany. Przy następnej wycieczce do Ikei koniecznie chciałabym poradzić się panów konsultantów (ponoć fizjoterapeutów) - tak z ciekawości, bo zupełnie nie wiem w co powinnam celować. Teraz z braku naszej własnej sypialni (mamy salon, sypialnię i garderobę w jednym;)), śpimy na rozkładanej sofie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.04.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Joasiu, Narendil i Karolka dzięki za info o materacach Dropi, koszt montażu alarmu to żadna tajemnica - 2050zł, w tej cenie sprzęt: centralka, czujki, klawiatura, "wyjce", robocizna i pociągnięcie kabli do internetu z poddasza do salonu i kotłowni.... całe okablowanie do alarmu robione było w zeszłym roku przed wylewkami na poddaszu i nie wiem ile kosztowało, bo robił to nasz majstersztyk - Marek z innymi robotami budowlanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 [ Dropi, koszt montażu alarmu to żadna tajemnica - 2050zł, w tej cenie sprzęt: centralka, czujki, klawiatura, "wyjce", robocizna i pociągnięcie kabli do internetu z poddasza do salonu i kotłowni.... całe okablowanie do alarmu robione było w zeszłym roku przed wylewkami na poddaszu i nie wiem ile kosztowało, bo robił to nasz majstersztyk - Marek z innymi robotami budowlanymi mój dla odmiany 7tys ostatnio jak był u nas facet montowac OC (na codzien zajmuje sie alarmami) to tylko zagwizdał mówiąc, że wszystko z najwyższej półki. Tylko ja się pytam po co???!!!! To jedyna rzecz, w którą się nie wtrącałam i w 100% powierzyłam m a on swoim fantastycznym kolegom Vesi - byłam dzis w Jysku i rozgladałam się za Tobą - patrzyłam czy ktoś nie turla się po materacach sprawdzając ich twardość Kupiłaś juz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.04.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Pinacolada, nie kupiłam jeszcze materacy, w tym tygodniu spadł na mnie problem zupełnie niebudowlany, zajmuje całe moje myśli i nie umie sie skupić na wykańczaniu i zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.04.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Pinacolada, nie kupiłam jeszcze materacy, w tym tygodniu spadł na mnie problem zupełnie niebudowlany, zajmuje całe moje myśli i nie umie sie skupić na wykańczaniu i zorganizować :( problem niebudowlany? Oby nie choróbsko .... Trzymam kciukasy za pozytywne rozstrzygnięcie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.04.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 dzięki Kinga niee choróbsko, zdrowiśmy wszyscy jak ryby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 21.04.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 :bye:Macham na powitanie! Ładnie tu, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Przywitam się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.04.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Hej vesi, melduję, ze jestem- mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.04.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 vesilko i ja przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.04.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Co słychać vesi? Mam nadzieję, że wszystko szybko się poukłada i wrócisz do nas niebawem. Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.04.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja dzisiaj pisałam z vesi - żyje ale jeszcze nie uporała się ze swoim problemem i dlatego nie ma ochoty na FM Vesi - CZEKAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 vesi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.04.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Hej Dziewczyny ! Bardzo Wam dziękuje za uściski jesteście przekochane Wpadłam na chwile zapisać parę spraw, bo zapomnę * balustrady wybrane, uff... nareszcie...stanęło na możliwie najprostszych; pod koniec maja montaż * w ogrodzie panowie działają: równają ziemię i usuwają gruz, chyba za tydzień już będzie posiana trawka * wybrałam krzesełka do kuchni, pojechaliśmy do producenta ( bo niedaleko mamy) obejrzałam na żywo, wysiedziałam, jestem zadowolona, tylko problem z małżem taki, że nie chce mieć stołu niepasującego do krzeseł, bo krzesła bukowe,stół dębowy i cieżko bedzie dobrać to odcieniem, a on nie chce białych krzeseł Takie krzesła od Sedia http://www.sedia.pl/img/stol_krzesla/meble_krzesla/grono.jpg Tkanina na siedzisko nr 77 http://www.sedia.pl/img/tkaniny/carabu2.jpg * przysłali mi mój wygrany aparat foto, nic wielkiego ale cieszy uciekam, bo mam mało czasu ale staram sie podczytywać wasze watki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.04.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Vesila - krzesła przepiękne, gdyby nie to że mam już własne do kuchni to bym się na nie pokusiła:) Nasze krzesła kuchenne mają podobny dół do Twoich:) Tylko mam tkaninę, a nie skórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.05.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Cześć Vesi Fajnie że jesteś http://forum.barcis.pl/images/smilies/przytula.gif Krzesełka fajne całkiem podobne do moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.05.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Hej Vesi, ja wpadłam się tylko przywitać Krzesełka śliczne:o tkanina piękna, podoba mi się jeszcze nr 76:wiggle: Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.05.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Vesi - a może Ty nam szykujesz suprajs i za moment zasypiesz nas fotkami z zamieszkałego domku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.05.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Vesi gdzie Ty się teraz podziewasz ??? Krzesełka fajne, tylko ja wolałabym w jasnym obiciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.05.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Vesi przynoszę wieści że w TK są rzucili chromowane stojaki na papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts