vesila 04.05.2012 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Jestem... żyję... problem - który zatrzymał mnie z dala od fm rozwiązany, wracam na tory wykończeniowe i nadrabiania zaległości w waszych wątkach Jutro coś więcej naskrobie, teraz juz nie mam sił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.05.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dobrze, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.05.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Jestem... żyję... problem - który zatrzymał mnie z dala od fm rozwiązany. Ufff..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Witamy po przerwie Vesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.05.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Vesi ALE ! łazienka, jaki Ty masz metraż dziewczyno a mugaty kocham więc co mogę napisać, pięknie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Vesila, cieszę się że już wróciłaś na FM. Łazienka ogromna...łałłłłłł U nas właśnie mała łazienka powstała. Tak z ciekawości pod prysznicem nie masz mugatów? Bo my mamy i mieliśmy duży problem jak założyć drzwi do kabiny - na szczęście mąż coś tam wymyślił. Z wanną wyszło idealnie, możesz być naprawdę z siebie dumna - podziwiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.05.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) :bye:Macham na powitanie! Ładnie tu, pozdrawiam! http://www.cosgan.de/images/more/schilder/142.gif ajpi - jakoś umknęło mi twoje powitanie, wybacz:oops: rozgość sie Vesila - krzesła przepiękne, gdyby nie to że mam już własne do kuchni to bym się na nie pokusiła:) Nasze krzesła kuchenne mają podobny dół do Twoich:) Tylko mam tkaninę, a nie skórkę. Joasiu, ja też nie planuje siedzisk ze skóry, ta tkanina - carabu w dotyku jest taka milusia, coś jak aksamit Cześć Vesi Fajnie że jesteś http://forum.barcis.pl/images/smilies/przytula.gif Krzesełka fajne całkiem podobne do moich Tak Karolku, bardzo spodobały sie mi Twoje krzesełka i chętnie kupiłabym te same, ale luby ostro zaprotestował gdy usłyszał cenę, a te sa połowę tańsze Hej Vesi, ja wpadłam się tylko przywitać Krzesełka śliczne:o tkanina piękna, podoba mi się jeszcze nr 76:wiggle: Buziaki:hug: Aguś, mi też podoba sie ten kolor nr 76, niby z tej tkaniny da sie zmyć nawet długopis, ale i tak obawiam sie tak jasnej tapicerki w kuchni Vesi - a może Ty nam szykujesz suprajs i za moment zasypiesz nas fotkami z zamieszkałego domku???? Nie tak prędko kochana Vesi przynoszę wieści że w TK są rzucili chromowane stojaki na papier Dzięki Karola, bardzo mi miło,że o mnie pamietałaś Vesi ALE ! łazienka, jaki Ty masz metraż dziewczyno a mugaty kocham więc co mogę napisać, pięknie się zapowiada Dziękuje Mugatko, robiłam fotki moim nowym aparatem i on tak super robi zdjęcia, więcej mieści sie w obiektywie, nie znam sie na aparatach, ale jestem z niego mega zadowolona,łazienka nie jest w rzeczywistości aż tak wielka, ma ok 11,5m2 Vesila, cieszę się że już wróciłaś na FM. Łazienka ogromna...łałłłłłł U nas właśnie mała łazienka powstała. Tak z ciekawości pod prysznicem nie masz mugatów? Bo my mamy i mieliśmy duży problem jak założyć drzwi do kabiny - na szczęście mąż coś tam wymyślił. Z wanną wyszło idealnie, możesz być naprawdę z siebie dumna - podziwiam!!! Joasiu - dziekuje Pod prysznicem właśnie nie chciałam mugatów, bo przerażała mnie wizja częstego mycia tylu faz i fug , mam vives blanco brillo 20x50 wykończone cygarem vives ulloa blanco 2x20 i jestem zadowolona z tego rozwiązania, dziś zamiast mugatów dałabym właśnie vives 20x50 z jakimś dekorem od góry.... jak to sie mówi: polak mądry po szkodzie Edytowane 6 Maja 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.05.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Vesi, bardzo dobrze, że problem rozwiązany i znów jesteś z nami Właśnie podejrzałam łazienkę. Metraż faktycznie masz spory - jak ze 3 moje Musiałaś się napracować z tymi fugami Czekam niecierpliwie na relację z dalszych postępów, dotychczasowe efekty bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.05.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 vesilko super, że znów jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.05.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Co za beznadziejna pogoda dziś... senność cały dzień i zero chęci do działania... ale zmobilizowałam sie na tyle by naskrobać mail z zamówieniem na nowe krzesła i stół do kuchni... Dostałam też od majstra-Marka do obejrzenia i przymierzenia płytkę na wejście, a ja ze składu kamieniarskiego kawałek szarego łupka przywiozłam. Łupek odpada jednak, bo ma niejednakową grubość i jest w zbyt małych kawałkach, brązowa płytka od majstra pasuje nawet do tynku mozaikowego... nie mam już ochoty szukać i oglądać nowych płytkek, bądź kamieni... a podobno w castoramie są fajne obrzeża z kamienia i pasujące do tego płyty, chętny ktoś na ich oglądanie za mnie ??? ... narazie pokazuję brązową płytkę na wejściu: -------------------------------------------------------------- i moje niedawne zakupy: dwie kryształowe cukiernice i talerzyki deserowe 12szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.05.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Łupek odpada jednak, bo ma niejednakową grubość i jest w zbyt małych kawałkach Vesi, to zależy jaki łupek. Ja właśnie jestem na bieżąco, gdyż planujemy go położyć na wejściu. Małe są gnejsy, natomiast łupki kwarcytowe są zwykle w dwóch wielkościach 40x40cm i 30x60cm:wiggle:A różne grubości niweluje się zaprawą. Ale ta Twoja brązowa płyteczka bardzo pasuje także spokojnie możesz ją kłaść. Za kryształami nie przepadam- może dlatego, ze moja mama i babcia mają tego pół strychu, ale Twoje znaleziska mają super kształt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.05.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Sylwia - płyteczka psuje spoko. A jak się ma sprawa Twojego tynku mozaikowego? Reklamacja uwzględniona? Poprawią Ci to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.05.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Vesi, to zależy jaki łupek. Ja właśnie jestem na bieżąco, gdyż planujemy go położyć na wejściu. Małe są gnejsy, natomiast łupki kwarcytowe są zwykle w dwóch wielkościach 40x40cm i 30x60cm:wiggle:A różne grubości niweluje się zaprawą. Ale ta Twoja brązowa płyteczka bardzo pasuje także spokojnie możesz ją kłaść. Za kryształami nie przepadam- może dlatego, ze moja mama i babcia mają tego pół strychu, ale Twoje znaleziska mają super kształt:) Pól strychu kryształów powiadasz http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif kieliszki przygarnę niedrogo każdego rodzaju lubię kryształy, ale nie wszystkie, np. takie babcine koszyczki z kryształu i jakieś ozdobne talerze za szybą - to nie dla mnie Aga, ja wiem że ty teraz w temacie wykończeniowym wejścia jesteś, bo czytam co tam wymyślisz z nadzieją że może odgapie, ja nie mam chęci rozmyślać nad tym, u mnie tylko 6m2 do obłożenia Sylwia - płyteczka psuje spoko. A jak się ma sprawa Twojego tynku mozaikowego? Reklamacja uwzględniona? Poprawią Ci to ?? znaczy sie pasuje ??? no pasuje mi najbardziej to, że dostałabym je za darmo bo Markowi zostało ich trochę z roboty na hotelu, wziąłby tylko za klej i robocizne... a tynk mozaikowy tam gdzie sie odłupał to na szczęście i tak idzie do odcięcia pod cokół z płytki lub kamienia, więc nie będzie problemu A za pół godziny pierwsza przymiarka kawałka surowej balustrady do otworów w balkonie zachodnim.. uciekam na budowę http://emoty.blox.pl/resource/drivingauto.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.05.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Jestem z powrotem, dwaj panowie namęczyli sie okropnie by wtaszczyć kawał gotowej balustrady na balkon, tylko parę mm trzeba nóżkę przesunąć, bo nie chciała wejść w rurkę na balkonie; możliwe że za niecałe dwa tygodnie będzie montaż, zależy jak szybko pójdzie ocynk i malowanie proszkowe... chciałam zrobić fotkę, ale baterie padły mi w aparacie musiałam starym telefonem obfocić kawałek tej balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.05.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 vesila - oczywiście , że miało być pasuje Ja po północy już ledwo widzę na oczy A barierka powiem szczerze KLASA. Prosta, ładna bez zbęnych udziwnień. BRAWO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.05.2012 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Przybiegłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.05.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 pinacolada Dziękować, dziękować Pani za pochwałę balustrady narendil hejka http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e025.gif, co tam u ciebie???? aaa u ciebie superowy projekt z krzesełkiem kinowym i wycieraczka-nie-dla-bucioruff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.05.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 wycieraczka-nie-dla-bucioruff... Na czasie jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.05.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Zamówienie na krzesła i stół do kuchni - poszło... czas oczekiwania...półtorej miesiąca http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e015.gif, bo mają dużo zamówień do restauracji przed uefa-euro2012:rolleyes:, no nic mi nie pozostało jak poczekać.... http://www.sedia.pl/img/stol_krzesla/meble_krzesla/grono_m.jpgkrzesła http://www.sedia.pl/img/stol_krzesla/stoly/astonm_m.jpg blat od tego stołu, gr 4cm http://www.sedia.pl/img/stol_krzesla/stoly/royal_m.jpg nogi takie krzesła i nogi stołu będą zabielane , tkanina siedziska szara carabu 77 a blat stołu w ciepłym kolorze dąb rustikal co z tego wyjdzie?? zobaczę dopiero w czerwcu http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c065.gif wracając od producenta, wstąpiłam do biedronki i zakupiłam palmę kokosową za jedyne 19 zł zanim obeszłam cały sklep i doszłam do kasy, nie zostało już ani jednej palmy z ok 6-ciu sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.05.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Oj, to trzeba się naczekać. Ale myślę, że będzie warto! Zapowiada się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts