Joannk 17.05.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Vesiko - patrzę i patrzę i się zastanawiam (dosłownie tak jak u siebie...) Może te potrójne - wówczas nie będzie tak ciasno. A Ty sama co czujesz, że będzie lepsze. A jakie są duże te lampy pięcioramienne (obwód)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 hmmm.... chyba tylko Maja zrozumiała jaki mam dylemat z lampami w salonie.... o przepraszam bardzo Ja zrozumiałam i wyraźnie napisałam, że 2 lampy po 3 żarówki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.05.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Vesiko - patrzę i patrzę i się zastanawiam (dosłownie tak jak u siebie...) Może te potrójne - wówczas nie będzie tak ciasno. A Ty sama co czujesz, że będzie lepsze. A jakie są duże te lampy pięcioramienne (obwód)? Dzieki Joasiu, ja nic nie czuje co będzie lepsze, powiesiłabym chętnie dwie sieny, ewentualnie hermiony i nie przejmowała sie czy nie za tłoczno na suficie o przepraszam bardzo Ja zrozumiałam i wyraźnie napisałam, że 2 lampy po 3 żarówki :P Kinga, sorki, sorki:oops:.... bo napisałaś też ... Jedna piatka może nie ogarnąć ... i sądziłam że źle mnie zrozumiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Vesila - jeśli chcesz powiesić 2 sieny lub hermiony to bierz to co Tobie się podoba. To Ty musisz być zadowolona. Mi się zawsze osobiście podobały sieny będą od razu przyciągały uwagę, ale te hermiony są bardziej delikatne i też ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.05.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jedna piatka może nie ogarnąć Ups, rzeczywiście...... Sama nie wiem dlaczego tak napisałam. sama siebie teraz nie rozumiem Ps. dodzwoniłaś sie do Ryska? Jestem z nim umówiona na jutro więc mogę na niego nakrzyczeć w Twoim imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Faktycznie coś pokręciłam, może dlatego, że czytałam w pracy Mnie się podobają Sieny. Nie sądzę żeby było zbyt tłoczno, widziałam niedawno w jakiejś gazecie jadalnię z dwoma żyrandolami (i to dość blisko siebie) i całkiem fajnie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.05.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ps. dodzwoniłaś sie do Ryska? Jestem z nim umówiona na jutro więc mogę na niego nakrzyczeć w Twoim imieniu Nie, dziś tez nie odbierał telefonu:eek: dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.05.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Joasiu, Dropi, dajecie mi nadzieje :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Vesi, ja też Cię dobrze zrozumiałam:lol2: Moim zdaniem spokojnie możesz dać żyrandole 5-ramienne- a wręcz jest to wskazane, bo 3-ramienne mogę wizualnie zniknąć. Czy na pewno możesz kupić Sienę, bo już od dawna nie ma jej w sprzedaży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.05.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Vesilko jeżeli miałabym zamontować dwa pięcioramienne to zamontowałabym hermiony , one są takie bardzo delikatne i wydaje mi się,że będą lepiej wyglądać niż siena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.05.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Aguś, jeszcze som sieny ... jeszcze... Maju hermiony maja tylko jedna wadę: są na wtyk G9 max 25W, czyli prądożerne... wiem że są ledowe na G9, ale nie wiem czy nie będą za słabo świeciły??? jeszcze nigdy nie stosowałam ledowych żarówek... zagapiłam sie w tv i juz zasypiam:sleep: więc uciekam... jutro cd równania ogrodu i czeka mnie wycieczka po tuje, bo braki są w szeregach:lol2: jak ja to wcisnę do avesisa??? wczoraj dechy, jutro tuje... masakra... pewnie znowu auto trzeba będzie sprzątać do jutra, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.05.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Słoneczko dziś świeci od rana, więc zabejcowałam dechy do warzywnika dwa razy na zielono, mam nadzieję że dzięki temu nie zgniją po dwóch-trzech latach Nasiona trawy juz dotarły, kurier nie zadzwonił wcześniej i wtaszczył mi to na czwarte piętro raaju... musze to teraz sama z powrotem na dół i do auta, uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.05.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Vesila - jaka zdolna z ciebie dziewczyna:) Piękny zielony kolor w sam raz do warzywniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.05.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Bardzo ładny odcień zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.05.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Vesila - jaka zdolna z ciebie dziewczyna:) Piękny zielony kolor w sam raz do warzywniaka. Bardzo ładny odcień zieleni Dzięki dziewczynki, nad kolorem sie nie zastanawiałam, kupiłam pierwszą lepszą zieloną lakierobejce dla ochrony drewna i żeby to było najmniej widoczne w ogrodzie:D obudowa warzywniaka będzie jutro gotowa, tylko ziemi do środka brak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.05.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 vesila napracowałaś się widzę fajny warzywniak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.05.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 mugatko, moja robota to pikuś w porównaniu z Twoją rabatą, nawet sie nie zdążyłam zmęczyć tym malowaniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.05.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Sylwia gdzie kupowałas trawę ? U nas w mieścinie czy na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.05.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Kinguś, na allegro kupiłam, u użytkownika marax_eu - oni mają sklep w Krakowie, u nas nie szukałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.05.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 hermiony maja tylko jedna wadę: są na wtyk G9 max 25W, czyli prądożerne... wiem że są ledowe na G9, ale nie wiem czy nie będą za słabo świeciły??? jeszcze nigdy nie stosowałam ledowych żarówek... Ja na razie w ramach testów kupiłam jedną do lampki biurkowej Zamieniłam energooszczędną odpowiednik 40W na ledową 3,7W. Moje odczucia: świeci trochę słabiej, ale bez przesady. Myślę, że 5 żarówek spokojnie da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts