narendil 23.06.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 taka duża umywalką ale wgłębienie malutkie i nawet skarpet w tym nie upierze vesi, to Ty masz męża-ewenement w domu Skarpetki w umywalce pierze? I to jeszcze samodzielnie? A na serio, mój się już nie wtrąca. Ale długą i głośną drogę przebyliśmy, zanim doszliśmy do tego etapu. Nie pomagał w wyborach, to miał się zamknąć i nie komentować po fakcie. Czasem mu daję coś do wybrania, np lampę podwójną albo potrójną z upatrzonej serii Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.06.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Vesila - właśnie napisałam u Admete że w czasopiśmie "Czas na Wnętrze" pojawił się dom Kasiorka - musisz kupić koniecznie i pokazać Mężowi, przecież tam są min takie piękne łuki jak Twoje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 23.06.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Editg :hug: Ty bratnia duszo moja szkoda że tak daleko mieszkasz, normalnie nasze chłopy mogłyby sobie ręce podać, identyczne myślenie:rolleyes: Editg, a o co ja mam walczyć kochana, o tą klasykę która nikomu sie nie podoba?? nawet mężowi [ Sylwio, dobrze, że mieszkamy tak daleko:yes: jakby nasi mezowie sie poznali, to dopiero utwierdzilby sie w przekonaniu, że maja rację, a tak zawsze można wcisnac, ze "tylko Ciebie to nie obchodzi". a my sie i tak potajemnie będziemy wspierać wirtualnie mój na szczeście marudzi przed, "czy my nie mozemy miec jak inni normalnie", " o k*wa, co znowu wmyslilas", marudzi jak płaci, marudzi jak robi, a pozniej mowi "fajny mialas pomysl", "fajnie to wymyslilas", "ale ladnie to wyglada", wtedy ja nawijam dalej "widzisz, a tak wymyslales, jakbym miala wolna reke to dawno bysmy sie urzadzili" . Kocham męża strasznie, ale jesli chodzi o wykonczeniowke, jestesmy jak 2 bieguny. właśnie o tę klasykę kochana. mezowi wszystko jedno, Ty to czujesz, to walcz. bardzo ladna umywalke wybralas. mysle, że skarpetka sie zmiesci:yes: nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.06.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Vesila - właśnie napisałam u Admete że w czasopiśmie "Czas na Wnętrze" pojawił się dom Kasiorka - musisz kupić koniecznie i pokazać Mężowi, przecież tam są min takie piękne łuki jak Twoje:) Albo zajrzeć TUTAJ. Jest więcej zdjęć niż w gazecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.06.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) stringi ubrałam raz w może dwa i już nigdy więcej, wolę bez niż męczyć sie z tym kawałkiem szmaty wrzynającej sie mi w tyłek:rotfl: koszmar... A wiesz że ja za tą szmatka w tyłku tez nie przepadam ja preferuje raczej coś teges http://www.mikoma.pl/figi-fv003.html nic się nigdzie nie wrzyna i nic zbędnego nie wypływa będą obydwa skrzydła dzielone na cztery alez jestem Ciekawa tej szafy dodam tylko, że gdyby chociaż mąż czasami powiedział: fajnie to wymyśliłaś, podoba sie mi lub w jakikolwiek sposób okazał zadowolenie, to byłabym szczęśliwa, zadowolona z tego co mi sie udało, a co nie udało- to jakoś bym przebolała, ale luby z niczego nie jest zadowolony, chyba najbardziej on mnie dołuje, wytyka wszystkie niedociągnięcia, jest bezguściem wnętrzarskim To tu lezy pies pogrzebany tu chodzi o męża że nie pochwali, nie doradzi tylko wybrzydza:( Vesi a tak z ręką na sercu rozmawiałaś z nim kiedyś o tym co Cie boli? sama pisałaś że człowiek nie może wiecznie dusić w sobie złości i tylu emocji czy ty mu powiedziałaś ile Cię pracy kosztuję wykończenie tego domu? w konkretnym niepowtarzalnym stylu? ile godzin spędziąlś na forum szukając inspiracji? żeby jemu się fajnie mieszkało? Coż mogę doradzić ?? Tak sobie myślę że musicie zawrzeć kompromis on Cie wspiera i pomaga wykończyć dół natomiast ty dasz mu wolna rękę nad pustka nad garażem bo jak zrozumiałam tam macie spore pole do popisu więc nie sobie je urządzi według własnego gustu i niech się chłop wykaże:lol2::yes: i tam będzie zapraszał wszystkim wykrzywionych gości którym nie pasi twój styl:lol2::lol2: Edytowane 23 Czerwca 2012 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.06.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Albo zajrzeć TUTAJ. Jest więcej zdjęć niż w gazecie Piękny jest dom kasiorka taki intrygujący jest w nim cos niepokojącego jakaś tajemnica Jak to jest z taka sesja w gazecie ? samemu się ludzie zgłaszają czy biorą z łapanki? pytam bo ostatnio w jakiejś gazecie znalazłam dom koleżanki mojego syna z przedszkola i bardzo mnie to zaczęło zastanawiac jak on się tam znalazł???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.06.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Vesiko - i tak jesteś dzielna KOBITA...tyle rzeczy załatwiasz sama...mój m też się wtrąca, ale też dużo pomaga, a przy moim stanie ciążowym to zwyczajnie nie dałabym rady sama... Może niech Twój M sam coś wybierze, wtedy nie będzie mógł na siebie pomarudzić Joasiu, ja muszę sama zajmować sie budową, bo lubego większość czasu nie ma w kraju, a jak jest to ma mnóstwo spraw do załatwienia, strylion telefonów i maili w związku z pracą. Daje mu czasem coś wybrać, jak jest ku temu okazja, np płytki na ścianie do kuchni, płytki na wejściu... ja tylko zgodziłam sie na nie dla świętego spokoju, ale jak już coś szukam w necie, albo juz mam upatrzonych parę rzeczy i mówie zobacz, co ty na to? - to zawsze pyta ile kosztuje? i stwierdza że za drogo; strzelam focha i każe mu samemu szukac i wybierać, a on burczy że nie ma na to czasu ani ochoty, jego to nie interesuje, ma być tanio, praktycznie i h*j!- to na ogół cała pomoc dotycząca wyborów wykończeniowych.... vesi, to Ty masz męża-ewenement w domu Skarpetki w umywalce pierze? I to jeszcze samodzielnie? A na serio, mój się już nie wtrąca. Ale długą i głośną drogę przebyliśmy, zanim doszliśmy do tego etapu. Nie pomagał w wyborach, to miał się zamknąć i nie komentować po fakcie. Czasem mu daję coś do wybrania, np lampę podwójną albo potrójną z upatrzonej serii Miłego weekendu Aniu, dziękuję i Tobie też życze udanego weekendu i odpoczynku dużo:hug: luby to ewenement jedyny w swoim rodzaju, drugiego takiego nie znam:rolleyes: czasem bardzo bym chciała żeby coś wybrał, to rzadko raczy łaskawie zerknąć co mu w kompie pokazuję Vesila - właśnie napisałam u Admete że w czasopiśmie "Czas na Wnętrze" pojawił się dom Kasiorka - musisz kupić koniecznie i pokazać Mężowi, przecież tam są min takie piękne łuki jak Twoje:) Dzieki Joasiu za namiar:hug: ciesze sie że o mnie pomyślałaś Sylwio, dobrze, że mieszkamy tak daleko:yes: jakby nasi mezowie sie poznali, to dopiero utwierdzilby sie w przekonaniu, że maja rację, a tak zawsze można wcisnac, ze "tylko Ciebie to nie obchodzi". a my sie i tak potajemnie będziemy wspierać wirtualnie mój na szczeście marudzi przed, "czy my nie mozemy miec jak inni normalnie", " o k*wa, co znowu wmyslilas", marudzi jak płaci, marudzi jak robi, a pozniej mowi "fajny mialas pomysl", "fajnie to wymyslilas", "ale ladnie to wyglada", wtedy ja nawijam dalej "widzisz, a tak wymyslales, jakbym miala wolna reke to dawno bysmy sie urzadzili" . Kocham męża strasznie, ale jesli chodzi o wykonczeniowke, jestesmy jak 2 bieguny. właśnie o tę klasykę kochana. mezowi wszystko jedno, Ty to czujesz, to walcz. bardzo ladna umywalke wybralas. mysle, że skarpetka sie zmiesci:yes: nawet dwie Editg, ja uwielbiam czytać Twoje posty, piszesz z takim humorem, że zawsze sie uśmiecham; nawet jak cos jest nie tak, Ty zawsze w tych postach humor pokazujesz ja jeszcze nim dom kupiliśmy wiedziałam, że wykończeniówka będzie u nas długa i trudna, i jeśli nie skończy sie rozwodem to będzie cud miłości:lol2: umywalkę planowałam cifial plaza, ale chłop sie zaparł przeciw wszelkim umywalkom z postumentem, chwała ikei za to że wymyślili coś podobnego i trochę tańszego ja myśle że i majtki sie lubemu zmieszczą w umywalce z tymi skarpetkami ja sie uprze:lol2: Albo zajrzeć TUTAJ. Jest więcej zdjęć niż w gazecie Dzięki wielkieAniu, zastanawiałam sie właśnie gdzie by tu kupić to czasopismo A wiesz że ja za tą szmatka w tyłku tez nie przepadam alez jestem Ciekawa tej szafy zerknę zaras co to za szmatki nosisz na skrzydło jeszcze muszę poczekać, niby miało być do dziś, ale chyba Rysiek nie wyrobił sie Vesi a tak z ręką na sercu rozmawiałaś z nim kiedyś o tym co Cie boli? sama pisałaś że człowiek nie może wiecznie dusić w sobie złości i tylu emocji czy ty mu powiedziałaś ile Cię pracy kosztuję wykończenie tego domu? w konkretnym niepowtarzalnym stylu? ile godzin spędziąlś na forum szukając inspiracji? żeby jemu się fajnie mieszkało? Coż mogę doradzić ?? Tak sobie myślę że musicie zawrzeć kompromis on Cie wspiera i pomaga wykończyć dół natomiast ty dasz mu wolna rękę nad pustka nad garażem bo jak zrozumiałam tam macie spore pole do popisu więc nie sobie je urządzi według własnego gustu i niech się chłop wykaże:lol2::yes: i tam będzie zapraszał wszystkim wykrzywionych gości którym nie pasi twój styl:lol2::lol2: Karola, właśnie dziś rano w końcu powiedziałam co mnie boli, ale to jakby wode na kaczke wylać, spłynie i już a nawet przyjemność sprawi...bo pewnie pomyślał: "a nie mówiłem?" luby nie rozumie po jaka cholerę ja sie bawie w wykańczanie domu w jakimkolwiek stylu, taki czy owaki styl go nie interesuje, byle było gdzie zjeść, obejrzeć tv i przespać sie, on by sie nie bawił w stylowe urządzanie, tylko jeb-jeb-jeb co tam jest tanio i pod ręką dawać szybko, pasuje czy nie - to dla niego nieważne, więc cóż będę sie żalić jemu, że mnie nie wspiera, nie pomaga i nie pochwali.... lubego nie obchodzi nic a nic wygląd, sprawdza tylko czy jest solidnie robota zrobiona, często powtarza mi, "przestan sie bawić w stylowe urzadzanie, i szukać niewiadomoczego, bo nie ma czasu na to ani pieniędzy" O pokoju nad garażem juz dawno mu powiedziałam, że sobie sam urządzi, ale teraz to nie wiadomo czy będziemy brali sie za poddasze, czy za nowa budowe:rolleyes: Piękny jest dom kasiorka taki intrygujący jest w nim cos niepokojącego jakaś tajemnica Jak to jest z taka sesja w gazecie ? samemu się ludzie zgłaszają czy biorą z łapanki? pytam bo ostatnio w jakiejś gazecie znalazłam dom koleżanki mojego syna z przedszkola i bardzo mnie to zaczęło zastanawiac jak on się tam znalazł???? Obejrzałam sobie te foty domu Kasiorka, faktycznie troche jak w krainie baśni, pięknie ale chyba bym tak nie potrafiła, zdecydowanie bliższy mi jest dom Darcy. Karola, a kusi cię sesyjka Twojego domku? piękny dom masz to na pewno nie jedno czasopismo sie zgłosi I żeby mi nie uciekło, nie zginęło, żeby inni wiedzieli czyimi domami m.in. sie inspirowałam, wkleję duze odnośniki: Baśniowy dom forumowej Kasiorek Cudownie harmonijny dom forumowej Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.06.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/texts/mini-graphics-texts-575525.gif ok, zmajstrowałam takie szafki do łazienki, ktoś ma lepszy pomysł na podział to pliss podpowiadać mi, a z czego zrobić te szafki i w jakim kolorze, to pomysłu nie mam, luby oczywiście gada w kółko jedno i to samo: ma być tanio! głębokość dużej szafki zależna od kosza na brudy, do uchylnego wystarczy 40 cm głęboka, do wysuwanego musi być min 48 cm głębokości. a kosze na brudy znalazłm takie: uchylny, uchylny lub wysuwany zarówno stolarz jak i mąż, twierdzą że lepiej kosz na pranie postawić osobno np pod oknem, a miejsce w szafce zagospodarować na coś innego, co o tych koszach myślicie, warto je pakować do szafy? czy lepiej coś takiego postawić? ja nie mam inspiracji szaf łazienkowych poza jedną, która okropnie sie mi podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.06.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Vesi - ja tak na szybciocha bo zaraz jade na budowe mimo niedzieli Przede wszystkim mówię NIE pralce na widoku. Błagam zabuduj ją bo zepsujesz sobie piekna łazienkę !!! Po drugie jak kosze na bielizne to tylko wysuwane tzn niewidoczne. Po trzecie szafka podumywalkowa z nogami bo bedą nawiązaniem do nóg w tamtej zabudowie. Po trzecie - koniecznie drewno?? Mnie jakoś nie pasi do tych mugatów.... Ale mna się nie przejmuj bo wiesz, że ja o klasyce wiem tyle co Ty o betonach Ps. nad podziałem pomyślę wieczorkiem a tera spadam już , buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.06.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Dzieki Kinga za opinie, czekam więc cd... ale jak obudować tą pralkę tutaj?? nie mam pojęcia, pomysłu, weny inspiracji... nico nie mam jeśli ruszymy z poddaszem to pralka pójdzie do górnej łazienki i wnękę po niej sie zabuduje wtedy, albo pół szafy ciachnie a szafki nie koniecznie z drewna, tak tylko walnęłam do wizualek, nie wiem co dac do tej białej łazienki z akcentami granatu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.06.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Vesi - ja bym szafki zrobiła klasyczne, lekko tłoczone nawet i lakierowane niekoniecznie na połysk Uważam , że drewno w kolorze brązowym zdominuje łazienkę a tu wg mnie mugaty powinny grac pierwsze skrzypce. Znalazłam takie inspiracje meblowe: http://img850.imageshack.us/img850/3528/bosco1220ancientwhiteca.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img840.imageshack.us/img840/838/aprezzo00.jpg Uploaded with ImageShack.us szafkę podumywalkowa zgapiłabym z tych zdjęć - nie szuflady a zwykłe drzwiczki Natomiast tę szafę przerobiła bym na tyle, żeby ten pierwszy słupek, w którym stoi pralka pogłębiła na tyle zeby ukryc w niej pralkę. Ale pralka musiałaby stać na korpusie a nie na podłodze. Wtedy obie części stałyby na nóżkach. Można dodać jakieś przeszklenie dla uzyskania lekkości - a równo złożone ręczniki ładnie by się przez szybkę prezentowały A tak w ogóle czy Ty nie możesz tej pralki juz teraz wyeksmitować na górę?? Zrób sobie tam póki co "pralnie" i suszrnię. Tylko pralkę podpiąć, sznurki rozciągnąć i problem z głowy..... Poczekajmy jeszcze na dziewczyny - zobaczymy co one powiedzą.... Mam nadzieję, że mnie nie wyśmieją ..... Próbuje doradzić ale to nie moje klimaty więc mogę nie do końca czuć temat Edit: zapomniałam wkleić ukrytej pralki. W prawdzie fronty nie takie ale chodzi o pomysł http://img849.imageshack.us/img849/6888/301za003007.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 24 Czerwca 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 24.06.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) kurde ciezki orzech do zgryzienia...na pewno pralke zabudować. sama tez tak bede miala, a nad pralka caly majdan. mialam miec tak duzo polek, a jak wrzucilam płyny, proszki, kosmetyki, papiery, scierki, prostownice itp, to nie zostalo nic, a nic wolnej przestrzeni. mnie sie szafa podoba, tylko raczej nie ciemna. moze takie cos??? ale ja sie nie znam, mnie nie musisz brac pod uwagę. ps bardzo ladne ci te projekciki wyszly miszczu Edytowane 24 Czerwca 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.06.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Kinga dzieki wielkie za sugestie , piękne te szafki wkleiłaś, bardzo sie mi podobają, ale czy mnie na takie będzie stać??? a jesli cena na będzie ok to białe szafki robić? tam już tak wali bielą że pierwsze skojarzenie to - kostnica lub szpital... i na obecna chwilę mowy nie ma o przemalowaniu ścian, może za parę lat.... chyba takie fronty i nóżki by mi pasowały http://img840.imageshack.us/img840/838/aprezzo00.jpg Z tą pralką to nie głupi pomysł by dać na poddasze, tylko jest jedno ALE - dach jest nieocieplony i zimą tam będzie pierońsko zimno, bo nie wiem czy w tym roku i czy w ogóle weźmiemy sie za to poddasze, czy za nowa budowę... więc chyba jednak na dole wolę pralkę, do tego nad pralka sa dwa gniazdka, a za pralką woda i odpływ, przez co tył pralki będzie osunięty od ściany kilka cm, masywna ta obudowa by wyszła, a szybki nie wchodzą w grę, bo to robi wyższą cenę, a ma byc tanio ( zalecenie męża), tanio i do przodu... Editg, dziękuje Ci bardzo za fotki łazienek:hug: piękne te szafki wszystkie, ta podobna jest do powyższej i myślę ze pasuje mi najbardziej, pozostałe pewnie zabiłyby mnie ceną [ATTACH=CONFIG]122072[/ATTACH] tylko czy biała to już nie przesada w mojej całej białej łazience? ps bardzo ladne ci te projekciki wyszly miszczu dziękuje --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dzięki wam dziewczyny wiem już jakie fronty zrobić, teraz z czego zrobić te szafki i w jakim kolorze? w tej łazience naprawdę wali bielą po oczach, zwłaszcza przy słonecznej pogodzie... a jasne drewno byłoby okey? czy w ogóle drewno/struktura drewna to nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.06.2012 01:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Poczyniłam kolejne wizki szafek do łazienki zmieniony kolor na jasne drewno, nóżki przycięte, dodany górny cokół ozdobny i gałeczki próbuje jeszcze w sh3d rendering zrobić, ale mi coś nie wychodzi:( napiszcie pliss co jest nie tak, co poprawić, czy robić zabudowę do pralki? wszystkie rady mile widziane:yes: uciekam do spania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.06.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Bawie sie kolorami szafek do łazienki.. kiedy wybierałam granatowe mugaty do łazienki, to planowałam kupić komode z ikei hemnes granatową http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-komoda--szuflad__0132073_PE286825_S4.JPG zrobiłam szafki w podobnym kolorze... i jeszcze taki kolor: albo szare: albo niewiemco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.06.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Vesila,no wymiatasz z tymi wizualizacjami!!!!!Bardzo fajne i bardzo realistyczne!Ale pralkę zabudujesz, tak? Dla mnie Twoja łazienka jest bardzo elegancka i angielska, więc pralka MUSI być ukryta. No a meble białe lub szare! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.06.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Vesi, mnie tam drewno jakoś nie pasuje. Ani ciemniejsze, ani jasne. Ale pomysł z granatem bardzo fajny Robi się fajny, trochę marynistyczny klimat Co do pralki, jeśli to możliwe to zabudowana wygląda oczywiście lepiej. U mnie niestety będzie na wierzchu. Chciałam ją ukryć, ale wiązałoby się to z przeniesieniem grzejnika w inne miejsce. Raz, że dodatkowe koszty, kucie, a dwa - wystarczająco dużego miejsca już tam za bardzo nie ma. No i zostanie na widoku. Pocieszam się, że w jakiejś gazecie widziałam kiedyś wnętrze z niezabudowaną pralką, przykrytą tylko ładną, delikatną serwetką i wcale bardzo nie odbierała uroku całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.06.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Hej Vesi W końcu udało mi się dotrzeć do Ciebie. Nie lubię się wypowiadać jak dokładnie nie ogarnę wątku a że już jestem na bieżąco to rzeknę kilka słówek Masz bardzo ładny domek , gadaniem męża tak mocno się nie przejmuj . Chyba każda z nas na tym etapie musi przejść fazę jęczenia drugiej połowy. Nie wiedzą co chcą ani jak chcą, nie chce im się szukać a potem narzekają. Ja mam teraz to samo z górną łazienką. Co wymyśle to nie takie i się nie podoba a jak pytam co by mu się podobało to on nie wie Takie rzeczy oni docenią potem, jak przyjdą znajomi i będą chwalili jak ładnie i jak pomysłowo i wtedy to się pod tym podpiszą obiema łapkami W kwestii łazienki to mnie się spodobało na szaro ale może ten niebieski będzie fajny pójść w takie klimaty marynistyczne, podkreślić te niebieskie akcenty na płytkach, dać niebieskie ręczniki, może na ścianę kilka obrazków z latarniami morskimi. Mogło by być fajnie i zrobiło by się mniej surowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.06.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Sharlotko dziękuje:hug:, ale coż tam pare zdjęc zmodyfikowac to pikuś, Two i Narendil takie wizualizacje robią że szczena mi zawsze opada ja bym wolała pralkę zabudowaną, ale jak ?? musiałaby szafa byc głęboka na jakieś 60 cm, chyba ze jakoś w formie kredensu?? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif piszesz że meble białe lub szare, ale drewna? mdf-u? z czego jeszcze można zrobić? Dropi, dziękuje za opinie:hug:, każda jest dla mnie cenna niczym złoto bo ja już mam dosyć kombinowania jak zrobić tanio dla męża i tak by pasowało do reszty... nie wiem... chciałam drewnem trochę ocieplić tą sterylną łazienkę, ale skoro wszyscy piszą że nie to pewnie macie rację, tylko co pozostaje? mdf? zwykła płyta?- z tej to niewiele da sie wymodzić Two Witaj mistrzu wizualek i obrazków http://www.cosgan.de/images/more/schilder/142.gif W marynistyczny styl nie chę iść chociaż bardzo sie mi podobają takie wnętrza, to nie wyobrażam sobie miny lubego, juz chyba z siekierka by mnie pogonił z tej chałupy no i chyba wolę nie mieszać stylów, nie mam odwagi A ten szary, to masz na myśli takie drewno poszarzone, czy mdf lakierowany na szaro? ---------------------------------- Dziękuje pięknie za opinie, każda dla mnie bardzo ważna spróbuje pokombinować w googleSketchUp z zabudowa pralki http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/g015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.06.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Vesi - walcz o schowanie pralki bo ona duzo może napsuć w tej Twojej pięknej łazience. Jak patrze na te Twoje ostatnie wizki to jestem za niebieskim ale chyba nie aż tak mocnym..... Drewno jasne przecierane na niebiesko.... Spróbuję cos znaleźć to wkleje. No i biały wg mnie bęzie ok A kolor wprowadzisz wtedy w dodatkach, niekoniecznie niebieskich Edit : takie cus albo jeszcze jaśniejsze http://img577.imageshack.us/img577/2662/herbatnicasalon2.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 25 Czerwca 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts