editg 02.07.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 pokazesz??? sorry, juz widze ciagle sie motam, ze u Ciebie osobno dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.07.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Editg porażka kolorystyczna, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 :(:( Jest stół i krzesła, ale kolor zabielany to porażka, wygląda nijak blat stołu też nie pasuje do kuchni wtopa totalna:bash: Chyba czeka mnie malowanie krzeseł i nóg stołu na biały-kryjący, ale co z blatem zrobić? nie mam pojęcia:roll: Kurcze Vesi a co Cię podkusiło żeby wziąć ten pobielany kolor? bo on sam w sobie jest oki ale gryzie mi sie z kolorem twoje kuchni to już lepiej wyglądał ten a allegro Ja przemalowałabym nogi a blat zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.07.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Kurcze Vesi a co Cię podkusiło żeby wziąć ten pobielany kolor? bo nie mieli w ofercie białego, tylko taki właśnie zabielany... łoj masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 bo nie mieli w ofercie białego, tylko taki właśnie zabielany... łoj masakra rozumiem wiesz zdjęcia czasem przekłamują może w realu lepiej to wygląda? a jeśli nie to sama przemalujesz ja też na dniach zamierzam przemalować fotel bujany z ciemnego na biały to będziemy się wspierać nie smutaj sie :hug: bo ot nie jest jakiś straszny problem wszystko da sie naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.07.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Vesi, będzie jeszcze jakieś foto krzeseł i stołu? Nie zdążyłam oblookać, a ciekawa jestem strasznie jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.07.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Jutro ma być Rysiek z moimi drzwiami przesuwnymi, to spytam sie go ile by wziął za pomalowanie pistoletem nóg i krzeseł na biało, boje sie że smugi jakieś mi wyjdą jak zacznę sama malować pędzlem...ale jak zaśpiewa sobie więcej niż 150, to spróbuje sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.07.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Vesi, będzie jeszcze jakieś foto krzeseł i stołu? Nie zdążyłam oblookać, a ciekawa jestem strasznie jak wyszło. Póki tego nie poprawie nie dam fot stołu i krzeseł, wyszło fatalnie, tzn w mojej białej kuchni to nijak nie pasuje, jak z innej bajki.... ale wykonanie jest pierwszorzędne, solidnie, masywnie.... tylko kolory do bani:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 02.07.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Editg porażka kolorystyczna, no nie na zdjęciu tak strasznie nie wygląda, nie łam się na bank cos da sie zrobić. tylko co? :???:jak walniesz pistoletem na biało to co z blatem?zostaje? wałeczkiem smugi nie zostana raczej taka mandarynka pomysle i dam znac co wymyslilam. dzis juz lece spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.07.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Dzięki dziewczynki Editg Nie wygląda strasznie, o nie , tylko jeszcze gorzej:yes:, ale nic to... trza malować i tyle..., musiałam sobie nastrój poprawić ulubioną balladą http://www.youtube.com/watch?v=SzsDHtzx6tI miłego słuchania:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.07.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 (edytowane) Vesi, wczoraj udało mi rzucić okiem. Rzeczywiście, kolor lekko nietrafiony Co to za ludzie, że nie oferują białego koloru Też niedługo będę malować krzesła, więc jest nas więcej. Popełniłam błąd i zleciłam jakiś czas temu to tapicerowi przy okazji zmiany obicia. I to nie było mądre, oj nie Farba mi złazi płatami. Nie mam pojęcia, jak ten człowiek to malował? Ale kasę odzyskałam A tą balladę uwielbiam! Do niej tańczyliśmy z mężem pierwszy taniec I jeszcze podrzucę Ci kawałek, który pomaga mi odreagować złość i różne takie drobne przeciwności http://youtu.be/kIBeYoP9Wi0 Słuchać z głośnikami ustawionymi na full. Jeśli Ci nie podpasuje, daj znać - usunę Edytowane 3 Lipca 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.07.2012 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Hej Aniu, oooo Rammstein też lubię :yes: dzięki, pasuje mi bardzooo zapomniałam juz przy tej wykończeniówce o dobrej muzyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 03.07.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 wpadłam zakomunikować, że jeszcze nic nie wymyslilam ale się nie poddaję, myślę dalej póki co czekamy na Ryśka usciski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.07.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dziękuję Editg a może wolisz żeby pisać ci po imieniu? moja sis ma takie imię ja mam pistolet do malowania , malowałam nim listwy przypodłogowe i niestety nie są idealnie gładkie, od pęcherzyków powietrza zostały takie minimalne krosteczki, widoczne tylko z bliska, mogłabym tym pistoletem spróbować ale nie mam jeszcze wprawy, nie wiem jak tych pęcherzyków uniknąć więc najpierw popytam Ryśka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.07.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Nie zdążyłam zobaczyć stołu ale nie smutaj się mocno na pewno da się to przemalować. Nie wiem jaki ten blat ale jak drewniany to nie można go zabejcować na inny kolor? Posłuchałam sobie "Nothing else matters" to dla nas też szczególny utwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.07.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Vesilko ja też na stół się nie załapałam, ale ja już z mojego doświadczenia budowlano - wykończeniowego wiem że wszystko da się przemalować Tylko to niestety zawsze kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.07.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Nie zdążyłam zobaczyć stołu ale nie smutaj się mocno na pewno da się to przemalować. Nie wiem jaki ten blat ale jak drewniany to nie można go zabejcować na inny kolor? nie smutam sie mocno, tylko czarna rozpacz mnie ogarnia http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g035.gif krzesła i nogi stołu na pewno da sie przemalować, ale blat jest w naturalnej okleinie, nie wiem czy tu cos uda sie mi zmienić poza okleiną, ale to chyba nie teraz Vesilko ja też na stół się nie załapałam, ale ja już z mojego doświadczenia budowlano - wykończeniowego wiem że wszystko da się przemalować Tylko to niestety zawsze kosztuje o właśnie i to jest największa moja zmora: koszty dodatkowe, których luby nie toleruje:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Vesi co tam z tym stołem i krzesłami ??? Na zdjęcia się nie załapałam ... faktycznie tak źle to wygląda ??? W razie wu mam sprężarkę, mogę pożyczyć do malowania, umawiamy się w połowie drogi ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.07.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Maju a gdzie ta połowa wypadnie? i chyba kurka nie zmieszczę tych krzeseł do auta na raz:lol2: a wygląda cały zestaw nawet ładnie, ale nie w mojej kuchni po prostu nie pasuje kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Maju a gdzie ta połowa wypadnie? i chyba kurka nie zmieszczę tych krzeseł do auta na raz:lol2: a wygląda cały zestaw nawet ładnie, ale nie w mojej kuchni po prostu nie pasuje kolorystycznie Właściwie to nie wiem gdzie ta połowa wypada, bo nie wiem gdzie Ty mieszkasz Nie przejmuj się, jak nie zmieścisz krzeseł na raz to spotkamy się dwa albo nawet trzy Qurcze szkoda,że tak wyszło z tym kolorem, mam nadzieję,że jakoś szybko rozwiążesz ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts