agawi74 03.07.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ja też nic nie widziałam:cry: Ostatnio jakaś zapóźniona jestem ze wszystkim:bash: Vesi, na pewno jakieś wyjście się znajdzie- zobacz ile pomocnych główek jest tutaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.07.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Mieszkam, między Krakowem a Tarnowem - tyle publicznie mogę ujawnić Problem musze rozwiązać szybko, tzn szybko przemalować nim luby z wygnania przyjedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.07.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Aga, usunęłam fote bo sama nie mogłam na to patrzeć- groch z mydłem i powidłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Aga, usunęłam fote bo sama nie mogłam na to patrzeć- groch z mydłem i powidłem Oj vesi, jak Ty coś powiesz:rotfl: Poczekam na następne, może już poprawione:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.07.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 może być po imieniu, choć niespecjalnie je lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.07.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Poczekam na następne, może już poprawione mam nadzieję że poprawione może być po imieniu, choć niespecjalnie je lubie jak to nie lubisz?, a ja lubię, ale nigdy do siostry nie mówię Edi, chyba by mnie pogryzła:lol2: i do Ciebie też tak sie starałam nie pisać bo źle mi sie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.07.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 mnie źle kojarzy się Edzia znajomi tak mnie nazywają, jakoś to łykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.07.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Vesi - przyszłam powiedziec ze moja szafa tez przyjechała nie taka jak trzeba Teraz juz sie z tego śmieję ale jak zobaczyłam to puściłam taka wiązankę pod adresem Ryska że nawet sama nie wiedziałam, że znam takie przekleństwa A Rysiek podobno oprócz stolarni ma plantacje borówki amerykanskiej, która obrodziła mu tydzien wczesniej niz zakładał. I stolarnia leży i kwiczy a borówka rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.07.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Rysiek mi obiecał że wyceni szafki jak dostanie projekt, tydzień minął i dooopa, mało mnie obchodzą jego borówki , jak czasu brak na stolrnie to wakacje są, niech zwoła dzieci na zbiory, ja sie chce przeprowadzić a ten nawet tel nie odbiera Widziałam Twoją szafę i porównałam z projektem, no trochę dał plamy:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.07.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Rysiek mi obiecał że wyceni szafki jak dostanie projekt, tydzień minął i dooopa, mało mnie obchodzą jego borówki , jak czasu brak na stolrnie to wakacje są, niech zwoła dzieci na zbiory, ja sie chce przeprowadzić a ten nawet tel nie odbiera Widziałam Twoją szafę i porównałam z projektem, no trochę dał plamy:evil: Sylwia - dokładnie tak samo uważam. Nie łapie sie kilku srok za ogon bo mozna na tym żle wyjść. Ale póki będzie miał pełne ręce roboty ( a narazie ma) to on bedzie dyktował warunki... Wkurzające ale prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Oj dziewczyny, Wy to się macie z tym Ryśkiem:bash: A nie ma tam w okolicy kogoś rozsądniejszego? Bo on ewidentnie leci sobie w kulki:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.07.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Najrozsądniejszy, teraz widze. to był mój stolarz od kuchni i drzwi, ale matko z córkom, jakie on ma terminyyyy ..... Mam namiar na jeszcze jednego polecanego stolarza i jak Rysiu nadal nic, to ide do kolejnego z projektami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.07.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Vesi - otrzebuję na gwałt minikoparkę (boziu, jak to zabrzmiało ) Nie znasz kogoś u nas kto sie tym trudni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.07.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Sylwia - miałam sie juz kiedys pytać... Bo pisałaś że mąż nie podziela tej Twojej miłości do klasycznych wnętrz. A co z dziećmi ? Czy one lubią nowy dom? Podoba im się? Chca się przeprowadzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 jak Rysiu nadal nic, to ide do kolejnego z projektami... I bardzo dobrze vesi- dawno powinnaś to zrobić. A Ryśkowi wyślij sms-a z taką info- albo mu zależy, albo nie. Zobaczysz, czy zaraz przyleci czy Cię oleje. A terminy, cóż dobrzy stolarze zawsze mają odległe, ale czasami warto poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.07.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Kinga, nie mam i nie znam nikogo kto ma taki sprzęt, ale mogę jutro zadzwonić do mojego majstra-Marka i spytać, on na pewno wie kto, gdzie i za ile Co do wnętrz, no to młody ma generalnie wszystko gdzieś, jest mu wsio-ryba; a młoda jest zachwycona, co raz sie mnie pyta czy uważam że mamy najładniejszy dom? i o dziwo najbardziej sie jej kuchnia podoba i doczekać sie przeprowadzki nie może Aga, ja już nie moge i nie chcę czekać tak długo, już tyle razy odkładaliśmy przeprowadzkę, że gotowa jestem do Ikei jechać i kupić co potrzeba, byle szybko tam zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.07.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Kinga, nie mam i nie znam nikogo kto ma taki sprzęt, ale mogę jutro zadzwonić do mojego majstra-Marka i spytać, on na pewno wie kto, gdzie i za ile Co do wnętrz, no to młody ma generalnie wszystko gdzieś, jest mu wsio-ryba; a młoda jest zachwycona, co raz sie mnie pyta czy uważam że mamy najładniejszy dom? i o dziwo najbardziej sie jej kuchnia podoba i doczekać sie przeprowadzki nie może [. jakbys była taka miła to bardzo Cie prosze . bede wdzięczna to fajnie, że młodej sie podoba. Podziela gust mamsi . U mnie podobnie - Julka twierdzi że mamy zajebisty dom a w swojej łazience to chyba będzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.07.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dodzwoniłam sie w końcu do Ryśka i mam wycenę na moje szafki do łazienki: - w drewnie 4tyś - w mdf lakierowany 3,5 tyś zadzwoniłam do lubego, cena nie do przełknięcia dla niego, ja sie spodziewałam właśnie ceny tak ok 3tys, trudno pójdzie ikea w ruch, czyli hemnes no i będzie pralka na widoku, kosz z praniem na widoku i biało wszędzie - co to będzie? co to będzie??? lipa będzie i tyle:(, ale już mam dosyć wysłuchiwania że wszystko co najdroższe wybieram, obawiam sie tylko jednego - pojedziemy do Ikei, chłop zobaczy jakie to lipne i zacznie marudzić,że jednak może wziąć drożej i lepsze od stolarza .... Ale już na ławę i stolik rtv jakieś tam sklepowe typu IKEA czy brw sie nie zgodziłam i mam pozwolenie na zamówienie u stolarza Ławę chcę podobną do tej jaką ma Darcy:lol: z dwiema szufladami oto jej piekny salon http://www.decoratorium.pl/wp-content/uploads/2011/10/MOJ-DOM-decoratorium.pl-8.jpg 1) podoba sie mi kształt i kolor, ale podstawa blatu to prosta a nie taka rzeźbiona http://www.atmospherestore.it/media/catalog/product/cache/1/image/ffd8ea7a4864c82097449e04465832c7/4/7/47.2318.jpg ale luby twierdzi że za jasna, bo narożnik mamy skórzany w kolorze gorzkiej czekolady więc zastanawiam sie czy ciemny byłby dobry do powyższej ławy 2)tutaj też sie mi podoba wybarwienie 3)http://www.atmospherestore.it/media/catalog/product/cache/1/image/ffd8ea7a4864c82097449e04465832c7/4/7/47.2383.jpg 4)http://www.liv-art.pl/upload/images/product_1743_big.jpg Szafke rtv chcę w takim samym kolorze jak ławę i na podobnych nóżkach coś w tym stylu http://www.arco-meble.pl/1873-thickbox/modern-stolik-rtv.jpg ale z poniższym układem pólek i szuflad http://www.mebleoteka.ru/upload/980.jpg Kiedyś może jeszcze komodę do kompletu zamówimy... kiedyś Wiem czego chce tylko doradźcie mi plisss kolor ławy i szafki rtv... jaki: pobielony, jasny, ciemny... nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.07.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Wiesz co vesi, jak mój mąż próbował ostatnio złożyć tego wysokiego Hemnesa rozwalił jedną deseczkę Wystarczyło, że mocniej popchnął i pach - pękła na pół! Teraz leży u lakiernika i się naprawia, bo przez środek biegnie ciemna linia. Na szczęście to od wewnętrznej strony, więc może nie będzie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.07.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 O matko, co Ty piszesz, aż takie to liche??? A mój to nerwus przy montażu czegokolwiek na budowie, że strach pomyśleć jakie wióry mogą polecieć z tych szafeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts