admete 26.07.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dzień dobry Zakupy udane Czekam na zdjęcia z niecierpliwością Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.07.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Vesi co żeś tam nakupowała :popcorn: no i dawaj te fotosy z domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.07.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Hejka dziewczynki, obsuwa mała nieco z fotkami,ale wróciliśmy dopiero o szóstej rano od znajomych z Krk Chłopaki sie zasiedzieli i opijali Krzysztofa, aż do dna w przeogromnej butli whiskey Zakupki udane, to najpierw one wam pokaże, oto łupy z tk-maxx domowe butkowe A w galerii na początek fotki łazienkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.07.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Vesi łupy ekstra taką samą szczotkę do Wc w niedzielę przywlekłam czajniczek ekstra u mnie takich nie rzucili :bash: no i butki fajne lubię koturny bo wygodne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 26.07.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 AAAA, mów szybko proszę, czy ten czajnik to TK-maxx'a? za ile, czy były jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.07.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Karola, tyyyyle szczotek wc było, że bite pół godziny kucałam tam przed nimi i oglądałam niezdecydowana pasce w tk-maxx w M1 ten czajnik nabyłam i niestety był tylko ten jeden, ale może w bonarce są jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 26.07.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 łupy ekstra, też dzisiaj ogladałam szczotę i zakupiłam lusterko mamy sie jednak ku sobie a Hemnes zle nie wyglada w koturnach to Ty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.07.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 łupy ekstra, też dzisiaj ogladałam szczotę i zakupiłam lusterko mamy sie jednak ku sobie a Hemnes zle nie wyglada w koturnach to Ty???? He, he... tikej na nas nieźle zarobi tylko ja rzadko w Krk bywam i wiele łupów mnie omija, może to i dobrze? Hemnes w łazience nie wygląda źle, ale jest taaaak biało A w koturnach to ja, robiłam se fotkę komórką i lubemu wysłałam mms-a od razu, co zamierzam kupić, odpowiedzi nie było żadnej więc kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.07.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 I sypialnię można już podglądnąć w galerii... tylko cudności sie nie spodziewajcie, wręcz odwrotnie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.07.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Hej Vesilko, rety wracam z urlopu a tu takie wieści:jawdrop: Kochana ogromne gratulacje z okazji przeprowadzki. Niech Wam się szczęśliwie mieszka Kiedy parapetówka dla forumowych kuleżanek? I jak z tymi lampami? Znalazłaś coś podobnego? Ja mam pewien namiar- jest tam kilka modeli, ale niektóre są droższe... Daj znać, ja będziesz chciała namiar. Aguś dziekuję kochana:hug:, jasne że chcę namiary na podobne lampki, ja nic podobnego jeszcze nie wypatrzyłam, licze na to że powtórzą wnet tą kampanie na westwing;) pisałam do nich i jest nadzieja, ale pewności nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.07.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 A ja to w tikeju chyba fortunę zostawiłam Sylwio łazienka bardzo ale to bardzo mi się podoba właśnie fajnie ze jest taka biała nawet jak będzie brudno ( co pewnie nie będzie miało miejsca ) to i tak będzie sprawiała wrażenie czyściutkiej i eleganckiej mebelki wpasowały się idealnie i bardzo dużo dały dodatki Spiżarka fajowa sprawa co? ja swoją uwielbiam Sypialnia super wyszła fajny kolorek wybrałaś jak dojdzie pościel i jakieś duperele będzie cudnie mnie się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 No, no Vesi, szałowe zakupy:jawdrop: Butki bardzo fajne- lubię koturny:wiggle: Łazieneczka wygląda bardzo ładnie. Mebelki pięknie się wkomponowały- jest czyściutko i świeżo:) Zupełnie nie wiem co chcesz od sypialni- łóżko ma super kolor- przyjdą dodatki i będzie cacy. Jaki kolor dodatków planujesz? Ja tam widzę jakieś turkusy lub fiolety:rolleyes: Ta cześć urządzania jets najfajniejszahttp://www.matrax.net/forum/images/keny/jupi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.07.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Vesilko ja też uważam że łazienka w bieli wyszła super , także nie zamartwiaj się już Kolor i meble w sypialni też mi się podobają Dobrze że nie straciliście szafy i luby cały No to czekam na salooooon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.07.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Kobietki, dziekuje bardzo za komplementy łazienkowo sypialniane , to nie na stałe jest, bo jak wykończymy poddasze to z łazienki pralka pójdzie na górę i sypialnie też na górze będą, przynajmniej dzieciaków, a w miejscu naszej obecnej sypialni będzie gabinet. Karolka, No Ty to na pewno zasłużyłaś na kartę stałego klienta ze zniżką do tkmaxx Białe płytki na podłodze jednak też są bee, albo może nie są bee tylko za duża łazienka do mycia?? w każdym razie wszystkie śmieci i włosy widać codziennie trzeba ścierać lub odkurzać podłogę. Spiżarkę też uwielbiam, nawet z całym tam upchniętym bajzlem A pościel mamy w sypialni, ale w trakcie sesji wietrzyła sie na tarasie Aga, kolor łóżka jest oki, pasuje do Hemnesa, ale ja chciałam łóżko tapicerowaneee http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a060.gif a dodatki?? nie zastanawiałam sie nad nimi, no bo cóż ja tam moge dodać jak to taka klitka mała i ciasna sie zrobiła, jeszcze jakieś biurko musze tam wcisnąć, bo luby straszy że w salonie wstawi biurko z całym majdanem: drukarką, skanerem, dokumentami, itp...http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a040.gif Admete, lubemu nic a nic sie nie stało, kiedy te płyty wiórowe płyty gruchnęły na podłogę jak domek z kart http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a055.gif a salon to jeszcze jakiś czas nie będzie nadawał sie do pokazania, czekam na mebelki od stolarza i doczekać sie nie mogę, po za tym narzedzia lubego sie rozgościły pod schodami i cały ten bajzel komputerowy wala sie na podłodze w salonie. No biurka to na bank potrzebujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.07.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 W takim razie czekam cierpliwie, a Ty pomalutku ogarniaj chałupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.07.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 vesila, to Ty już po przeprowadzce ? Gratuluję :D:D:D:D:D Tej przygody męża z szafą nie zazdroszczę... A łazienkę skompletujesz na pewno...czas jest dobry na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.07.2012 03:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 W takim razie czekam cierpliwie, a Ty pomalutku ogarniaj chałupkę Ja też cierpliwie czekam póki co, ale dziś już chyba stolarzowi nie dam żyć normalnie, termin realizacji minął Luby (duże dziecko) pojechał to myślę, ze uporam sie teraz szybciej z tym ogarnianiem. vesila, to Ty już po przeprowadzce ? Gratuluję :D:D:D:D:D Tej przygody męża z szafą nie zazdroszczę... A łazienkę skompletujesz na pewno...czas jest dobry na wszystko Amtla, Ty chyba pierwszy raz u mnie jeśli pamięć mnie nie myli (a z tym kiepsko ostatnio) wiec http://www.cosgan.de/images/more/schilder/142.gif Dziękuję za gratulacje, a z rozwalonego korpusu szafy to więcej śmiechu niż złości było Do skompletowania to mam więcej niż łazienkę, w salonie echo nadał słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.07.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.07.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Amtla, Ty chyba pierwszy raz u mnie jeśli pamięć mnie nie myli (a z tym kiepsko ostatnio) Wow, a mnie się wydawało, że już się długo znamy...nie za często, ale się znamy Jeśli nie, to bardzo mi miło u Ciebie gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.07.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Vesi, ja jak wiesz bardzo lubię białe pomieszczenia (nawet bardzo białe), także Twoja łazienka naprawdę mi się podoba (i nawet pralka mnie nie razi, nic a nic) Szkoda trochę, że nie wyszło z "kredensem", ale i tak jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts