agawi74 01.08.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Gin dobry:lol: Co słychać vesilko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.08.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Wpadłam się przywitać Cześć Aniu Wow, a mnie się wydawało, że już się długo znamy...nie za często, ale się znamy Jeśli nie, to bardzo mi miło u Ciebie gościć Mnie miło jeszcze bardziej, trochę więcej czasu będę mieć to wpadnę do Ciebie poczytać Vesi, ja jak wiesz bardzo lubię białe pomieszczenia (nawet bardzo białe), także Twoja łazienka naprawdę mi się podoba (i nawet pralka mnie nie razi, nic a nic) Szkoda trochę, że nie wyszło z "kredensem", ale i tak jest super Dziękuję bardzo Gin dobry:lol: Co słychać vesilko? Hej Aguś, coś ci kamieniarze chyba pospać rano nie dają A ja wybieram sie niedługo z dzieciakami znów do Brukseli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.08.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 vesilko ale dawno mnie u Ciebie nie było Doczytałam właśnie o przeprowadzce - serdeczne gratulacje Bardzo mi się podoba ta Wasza łazienka w bieli Super jest ta seria Hemnes Ten słupek z lustrem bombowy ale już go nie wcisnę nigdzie a szkoda Bardzo fajnie też wygląda Wasza sypialnia a już ta roletka to w ogóle świetnie się wpasowała I jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.08.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Vesijakie wieści z placu boju?jak się mieszka?ogarnęłaś się juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.08.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Hej Aguś, coś ci kamieniarze chyba pospać rano nie dają Jak to przeczytałam, to zaraz zobaczyłam, którą to godzinkę pokazało FM:mad: Ja pisałam do Ciebie vesi przed 8 rano, więc nie tak najgorzej:no: A ja wybieram sie niedługo z dzieciakami znów do Brukseli Farciara:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.08.2012 02:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 vesilko ale dawno mnie u Ciebie nie było Doczytałam właśnie o przeprowadzce - serdeczne gratulacje Bardzo mi się podoba ta Wasza łazienka w bieli Super jest ta seria Hemnes Ten słupek z lustrem bombowy ale już go nie wcisnę nigdzie a szkoda Bardzo fajnie też wygląda Wasza sypialnia a już ta roletka to w ogóle świetnie się wpasowała I jak się mieszka? Dziękuję pysiaczku za tak miłe słowa Mieszka sie w sumie dobrze, tylko wciąż nadal jest coś do wykończenia, zrobienia, poprawienia, kupienia....itp...itd.... Teraz znów gorąc i dzieciaki ciągną na otwarty basen, więc coś za coś czyli pól nocy prasowania za pół dnia byczenia się przy basenie:lol2: Vesi jakie wieści z placu boju? jak się mieszka? ogarnęłaś się juz? Karolku dziękuje za wizytę, kartonów już sie pozbyłam, ale okna nadal straszą brudem, i jeszcze parędziesiąt innych rzeczy i spraw czeka na swoją kolej:rolleyes: Teraz odhaczyłam sterty prasowania, niektóre szmatki ponad miesiąc czekały na prasowanie:sick: jeszcze nigdy tak sie nie zapuściłam z prasowaniem, ale nie cierpię prasowania http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/household/smileys-household-316123.gif Jak to przeczytałam, to zaraz zobaczyłam, którą to godzinkę pokazało FM:mad: Ja pisałam do Ciebie vesi przed 8 rano, więc nie tak najgorzej:no: No nie wiem właśnie, co oni za czas ustawili na forum, dziwny jakiś http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n010.gif Aguś, a co z tymi lampkami podobnymi do tych z westwing, dasz namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.08.2012 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Aguś, a co z tymi lampkami podobnymi do tych z westwing, dasz namiar? Matko kochana, zupełnie zapomniałam vesilkohttp://www.matrax.net/forum/images/keny/oops.gif Sorki, już piszę Ci privek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.08.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Aguś, dzieki ogromne, sklep znam, wertowałam niejeden raz w te i z powrotem Lampki fajne, ale to nie to, zbyt takie industrialne, swojskie i nie chromowane Moi drodzy, którzy tu czasem czytacie mam pytanie: co mi porobiło w ziemi takie norki, nic wokół tego nie rośnie, i nawet w największe susze ziemia wokół tych norek jest wilgotna... co to za zwierz mi w ogrodzie siedzi??? mam sie tego bać czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.08.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Nikt nic nie wie o tych nornikach - czy co to-to jest Hmmm... nawet nie wiem o co wujka google zapytać Mam jeszcze dylemat - jaki? i czy w ogóle kupować? zegar do kuchni na ścianę. Oto jedyne wolne kawałki ścian w kuchni a typy mam takie: 1) 2) Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.08.2012 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 3) 4) 5) chociaż mam już chyba swojego faworyta, to chciałabym jeszcze wasze zdanie poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 vesi, takie dziurki w ziemi Ci znalazłam http://www.ogrodowisko.pl/watek/1460-dziury-w-trawniku Może tam podpytaj? Z zegarów to w kolejności od najbardziej podobającego się: 2, 3, 1. Ale gdzie dokładnie chcesz go powiesić? Może zdjęcie przekłamuje, ale za dużo miejsca tam nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.08.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Vesi jak tam po basenie? ogarnęłaś prasowanie? na dziurkach w ziemi sie niestety nie znam Co do zegarów to jak dla mnie 1,2, 3 tylko ty tam masz malutko miejsca nie bardzo masz go gdzie wcisnać a może gdzieś na korytarzu go umieścić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.08.2012 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 vesi, takie dziurki w ziemi Ci znalazłam http://www.ogrodowisko.pl/watek/1460-dziury-w-trawniku Może tam podpytaj? Z zegarów to w kolejności od najbardziej podobającego się: 2, 3, 1. Ale gdzie dokładnie chcesz go powiesić? Może zdjęcie przekłamuje, ale za dużo miejsca tam nie widzę. Aniu, stokrotne dzieki za linka, teraz wiem co mi w ziemi siedzi: jakis cholerny szczur fuj... Vesi jak tam po basenie? ogarnęłaś prasowanie? na dziurkach w ziemi sie niestety nie znam Co do zegarów to jak dla mnie 1,2, 3 tylko ty tam masz malutko miejsca nie bardzo masz go gdzie wcisnać a może gdzieś na korytarzu go umieścić ?? Karolka, na basenie supcio, dzieciaki zawsze z kuzynami sie tam spotykają i szaleją wszyscy w wodzie do wieczora; prasowanie ogarniete, a ja sobie siedze teraz u mężusia i odpoczywam:wiggle: niestety pogode tu mamy średnio ciepłą Z tym zegarem w kuchni no to właśnie mam zagwozdkę, bo przydałby mi sie tam, ale miejsca tyle co kot napłakał i na siłę nie chce go tam wciskać. Uciekam spać, bo padam, zasypiam dosłownie przed kompem, może w najbliższych dniach uda sie mi nadrobić wasze wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.08.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 melduje ze jestem na biezaco ale nadal z telefonu i niestety foty mi sie nie otwieraja wiec ani dziur w ziemi ani zegarow nie widze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 06.08.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ja głosuję za zegarem nr 1 i 3 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.08.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ajpi dziękuję bardzo za głos w sprawie zegara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.08.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Wczoraj spacerując przez centrum Brukseli, przechodziliśmy obok sklepu Maisons du Monde na wystawie stała zarąbista sofa czerster, pokazuje lubemu i mówię że taką bym chciała do salonu, a ten że paskudna ... on zdecydowanie woli jednak nowoczesne formy na ich stronie w oko wpadła mi też taka nowoczesna sofa, którą też bym chętnie przygarnęła, tylko jak to do pl przewieźć w combi http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif http://www.maisonsdumonde.be/images/produits/FR/fr/taille_hd/8/23/111256_2.jpg Za każdym razem jak tu jestem, coraz bardziej sie mi podoba.... za nami przepiękna gotycka katedra, robi naprawdę imponujące wrażenie pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.08.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Znalazłam moje przegapione na westwing-u lampki do holu..... ale w Danii klik klik Ktoś mieszka w Danii ?????http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-970585.gif Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.08.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Vesi, laseczko! Super tę fotkę przed katedrą macie - jak zakochane nastolatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Vesi - jedz bo znikniesz !!! Wyglądasz powalająco - tęsknie za taką figurą ..... Kiedy wracasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts