1976pinacolada 19.08.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Hej Vesi - ja juz pożegnałam moich gości i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda nam się spiknąć Będę dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.08.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 o nie ale się spóźniłam a tu nasza Vesi miała urodzinki :yes: kochana SERDECZNOSCI miłości, spełnienia marzeń http://gify.magazynek.org/pictures/Rośliny/Kwiaty/Róże/083.gif no pisz jak parapetówa? co mówili o domku? co dałaś im do żarcia?? ja robię parapetówę w przyszła sobotę no i pokazuj te prezenty :popcorn::popcorn::popcorn: a ja ostatnio byłałm w lerła i widziąłm tę twoją lampę a poszukaj w necie ja mam bardzo podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.08.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Admete, Two, Karoka :hug: dziękuję bardzo Kinga, noooo może uda sie nam w końcu spotkać A teraz pochwalę sie prezentami parapetówkowo-urodzinowymi Zegar zawiśnie chyba u dzieci w pokoju Karolku, moje menu parapetówkowe było skromniutkie: zrobiliśmy grilla (kiełbasa, kurczak, boczek), pieczywo, 1 sałatka, wędlina, ser, babeczki, placek, ciastka, piwko, likier, miałam jeszcze strogonowa, ale już nikt nie chciał jeść , bo wszyscy najedli sie grillowanym i resztą Parapetówa była dla rodzinki, która juz widziała mój dom wcześniej, poza jedna siostrą - która przyjechała z Wiednia i ona jedyna chwaliła mój dom, ale czy szczerze? to nie wiem ----------------------------------------------------------------------- A do galerii wrzuciłam pare fotek wnętrzarskich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.08.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Zajrzałam do galerii ostatnio mi się zdjęcia nie ładowały więc dopiero teraz zobaczyłam jak się zmieniło wokół domku Krzaczki już takie duże i trawka Siena ładnie wpisała się w salon , w ogóle ładna ta lampa a korytarz macie naprawdę duży, nie myślałaś o zrobieniu ażurowej obudowy na grzejnik i jakiejś galeryjce nad nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.08.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Wiesz Two, ja już dawno myślałam o obudowach na grzejniki, bo niestety w salonie to aż trzy są, ale: 1. z mdf-u nie chcę 2. pytałam czy z blachy dałoby rade wyciąć, to owszem ale koszt ogromny a mąż skąpy, więc jestem w kropce Bardo chętnie bym grzejniki zasłoniła, lecz by luby sie zgodził musi być tanio i bez strat ciepła Sieny robią wrażenie na każdym nowym gościu w naszym domu, ale też nikt z gościów nie ma wnętrz w takim jak my stylu:D A tuje wokół działki zaczęły rosnąć jak szalone kiedy wreszcie nie są zarośnięte buszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.08.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 vesi prezenty fajne ale te sztućce to mogłabyś wyjąc z tej folii :lol2:co by można było z czaić kieliszki mamy takie same ja będę robić w te sobote parapetówę na razie dla rodzinki tyle że u mnie najbliżej rodzinki będzie raptem 30 osób tez zamierzam zrobić ogromniastego grilla W końcu wrzuciłaś jakieś foty no no niezły postęp :yes: widać jaki ogrom pracy włożyliście w ten dom super wygląda ta siena dawaj wiecej zdjęciów :popcorn: a o jakich lampach myślisz na holl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.08.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) No do holu to chętnie kupiłabym takie: http://www.westwing.pl/images/D/DALCD-ID158753%20PP%20-%20101%20Large%202012-07-10.jpg ale póki co są poza moim zasięgiem, wiec zrobiłam przymiarki jeszcze z innymi lampkami: http://kandel.pl/public/uploads/pirummalychrompirummch.jpg http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/458/1238458/product/lampa-wiszaca-lirano,original.jpg http://www.searchlightelectric.com/modules/shop/images/5131CC.jpg http://www.spotlight.pl/var/data/img/1920/2462/main.PNG Karola, dopiero jak wgrałam fotki, to zorientowałam sie że sztućce zafoliowane i nico nie widać Na więcej zdjęciów trzeba poczekać, aż stolarz raczy mi w łaskawie ławę i szafke tv zrobić obiecane mam na czwartek/piątek... zobaczymy:evil: Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.08.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 głosuję za 3 lub 4 ale wiesz, że ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.08.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dzięki za głosik Kinga,póki co czekam aż te przegapione na Westwing, znów sie tam pojawią (mam nadzieję), jeśli nie doczekam do zimy to będę musiała pocieszyć sie jakimiś innymi lampami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.08.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 A wiecie, że można nowy katalog IKEI obejrzeć online KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.08.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Sylwiaja też głosuję za lampami 3 i 4 wydaję mi się że tam powinny wisieć czarne lampy:yes:no to czekam na mebelki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.08.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Moim pierwszym typem do holu były Massive Ferma o ile na obrazku wyglądają ładnie i subtelnie to na żywo one są duże, za duże żeby do holu dać dwie:( masz racje Karola, czarne klosze sie mi widzą tam najbardziej, bo w salonie są czarne sieny, ale nie moge nigdzie znaleźć takich zwisów, żeby były chromowane z czarnymi kloszami podobnymi do sieny nie wiem czy ktoś zrozumiał czego szukam:lol2: no wiec w holu chciałabym lampy takie jak massive ferma ale mniejsze klosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 21.08.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Vesi obiecywałam lampy i byłam w Bonarce, ale niestety nie miałam kiedy wstawic zdjęc. Patrząc na Twoje upodobania to chyba tylko te mogłyby podpasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.08.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ta pewnie tym bardziej za duża? KLIK vesi, a nie myślałaś, żeby kupić oddzielnie oprawkę i dobrać abażur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.08.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 pesce dzieki za foto lampek, byłam tydzień temu w bonarce i właśnie oglądałam te lampy chyba we Flo, czy tak? no i niestety trochę duże są, w chromie nie było, ale chyba za dwa dni znowu wybiorę sie do krk, to jeszcze raz przyglądnę sie tej czarnej:) Aniu, dzieki za lampe, no kurka wielka ona jest ja do holu dwie potrzebuję i najlepiej takie co klosz ma ok 15 cm srednicy, max 20 cm, wiem ciężko będzie.... i owszem juz zastanawiałam sie nad kupnem osobno zwisu i klosza, ale jeszcze nie natrafiłam na chromowaną oprawkę, a innej nie biore pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.08.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A ja w swojej żółtej nad schodami mam chromowana oprawkę a ona była kupowana osobno tylko nie wiem gdzie Producent lampy (tej żółtej) kupił od kogoś jak ta jego plastikowa oprawka nie wytrzymała cięzaru lampy Tak więc szukaj, szukaj bo na pewno mozna kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.08.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 vesi - wysłałam zapytanie do tego goscia od moich lamp. Napisałam ze potrzebuje jeszcze 2 szt i ze rosze o namiar na producenta Moze odpisze.... Jak odpisze to bedziesz musiała sobie podjechac do mnie ( w koncu) i popatrzec czy Ci bedzie pasować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.08.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A wiem że można, w Brico w Belgii już nawet w rece taką oprawę miałam, ale droga jak cholera była i stwierdziłam że chyba mi nie bedzie potrzebna, bo na pewno coś znajde w pl, a tu lipa póki co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.08.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Sylwia - MAM Proszę http://lamppart.pl/oprawy-do-oswietlenia-stale/ teraz do nich napisz albo zadzwon i czaruj, żeby sprzedali Ci detalicznie Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.08.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Dzieki wielkie Kinga, dziś byłam cały dzien w krk z siorą i mamą, zaliczyłyśmy bonarke potem ikea, w lerła mieli właśnie chromowane oprawy-zwisy, ale już kloszy czarnych jak u sieny nie było, nie kupiłam tych opraw bo co mi po nich bez kloszy za to w ikea wydałam - łoo matko- pare stówek na pierdoły kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts