Drop_Inn 06.09.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Cześć vesi Bardzo ładna rama - pięknie skomponowała się kolorystycznie z resztą. A i świetny dozownik Skąd, skąd? (przegapiłam chyba) Mój kinkietowy faworyt do Ciebie to Astro ANTON. Nad oświetleniem górnym muszę jeszcze pomyśleć Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 07.09.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 No i przejrzałam:) Czekam na więcej Ponieważ przyglądałam się ze szczególną uwagą drzwiom, to proszę powiedz mi coś o drzwiach spiżarki - jaki był na nie otwór przygotowany, jaką teraz szerokość mają i czy się swobodnie przez nie przechodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Aniu kochana - chromu ... chromu mi tylko brakuje na tych podanych przez ciebie plafonach Myślisz, że pod sufitem tak łatwo zauważyć różnicę między chromem a niklem Ale dobra, rozumiem Jak coś znajdę, to podrzucę Budżet, jak pamiętam, w wersji ekonomicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.09.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Cześć vesi Bardzo ładna rama - pięknie skomponowała się kolorystycznie z resztą. A i świetny dozownik Skąd, skąd? (przegapiłam chyba) Mój kinkietowy faworyt do Ciebie to Astro ANTON. Nad oświetleniem górnym muszę jeszcze pomyśleć Buziaki Dropi Rama dziękuje i dozownik z tkmaxx również A tańszy kinkiet, to kurna, nie będzie pasił uparły sie na tego anton-a, a on drogawy z deka:bash: skąd tu kase wyszperać jak tyle wydatków jeszcze, a moje konto puste No i przejrzałam:) Czekam na więcej Ponieważ przyglądałam się ze szczególną uwagą drzwiom, to proszę powiedz mi coś o drzwiach spiżarki - jaki był na nie otwór przygotowany, jaką teraz szerokość mają i czy się swobodnie przez nie przechodzi? Witaj Domi, drzwi do spiżarki są łamane i za chiny nie pamiętam jaki był otwór, ale zmierzyłam teraz przejście: ma 71 cm, ościeżnica dosyć masywna jest i otwór - na oko przykładając miarkę - był 80cm. Przechodzi sie swobodnie, przynajmniej mi, pomimo że po złożeniu skrzydeł one dodatkowo zawężają przejście, a często nawet nie składam ich do końca, tylko trochę by np mopa sięgnąć( bo spiżarka tak mała że wystarczy kroka zrobić do środka i wszystko w zasięgu ręki;)) Myślisz, że pod sufitem tak łatwo zauważyć różnicę między chromem a niklem Ale dobra, rozumiem Jak coś znajdę, to podrzucę Budżet, jak pamiętam, w wersji ekonomicznej? Myślę Aniu że nie, pod warunkiem że nikiel jest w połysku a nie satynie Budżet: tak bardziej ekonomicznie:yes:, bo pomimo że stać mnie na kinkiecik za pare stówek, to jednak są dla mnie pewne granice rozsądku, a dla mojego lubego, taka cena za kinkiet jest zwyczajnie niedopomyślenia - bo jemu jest absolutnie wszystko jedno, jaki co ma wygląd i on nie widzi sensu wydania więcej na jakąś rzecz, jeśli jest inna 5x taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 07.09.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Super, bardzo mi pomogłaś - w takim razie robię u mnie otwór 80 (wejście do pralni/pomieszczenia gospodarczego) i liczę, że starczy spokojnie:) "bo jemu jest absolutnie wszystko jedno, jaki co ma wygląd" - skąd ja to znam:) Tylko mój później jednak się okazuje, że narzeka: albo na wydaną górę kasy, albo na zły wygląd:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.09.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Vesi w końcu dotarłam na początek chwalę roboty ogrodowe no daliście z synem czadu widzę że ciągle akcja oświetlenie to i ja oddam głos Anton Lemir Alfa Górne sama nie wiem muszę pomyśleć a tak w ogóle co patrzę na tę twoją łazienkę to jestem pełna podziwu jaka ona czyściutka, bielutka i elegancka sprawia wrażenie takiej subtelnej ale tez trochę sterylnej w pozytywnym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 A tańszy kinkiet, to kurna, nie będzie pasił uparły sie na tego anton-a, a on drogawy z deka:bash: O przepraszam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.09.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Super, bardzo mi pomogłaś - w takim razie robię u mnie otwór 80 (wejście do pralni/pomieszczenia gospodarczego) i liczę, że starczy spokojnie:) "bo jemu jest absolutnie wszystko jedno, jaki co ma wygląd" - skąd ja to znam:) Tylko mój później jednak się okazuje, że narzeka: albo na wydaną górę kasy, albo na zły wygląd:P Ciesze sie że pomogłam:) Vesi w końcu dotarłam na początek chwalę roboty ogrodowe no daliście z synem czadu widzę że ciągle akcja oświetlenie to i ja oddam głos Anton Lemir Alfa Górne sama nie wiem muszę pomyśleć a tak w ogóle co patrzę na tę twoją łazienkę to jestem pełna podziwu jaka ona czyściutka, bielutka i elegancka sprawia wrażenie takiej subtelnej ale tez trochę sterylnej w pozytywnym tego słowa znaczeniu Kochana,dziekuje za tyle komplementów:hug: za głosik na lampy i ciesze sie ze mimo wszystkich trosk - wpadłaś i do mnie:hug: A odnośnie łazienki, to myślałaś, że pokażę wam bałagan jaki celowo ominęłam kadrem? :lol2: O przepraszam bardzo O, ja również przepraszam miałam na myśli agawi i Dropi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2012 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 O, ja również przepraszam miałam na myśli agawi i Dropi Phi, tak ja byłam za tamtym:p:lol2: Ale jak drogi, to może jeszcze czegoś poszukamy:rolleyes:Vesilko, ja dopiero zobaczyłam, jaki kawał roboty zrobiliście:jawdrop: Pięknie i brawo:) A będzie tam więcej roślinek? Jeśli tak, to jakich? Miłego weekengu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.09.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Aguś, no a ten Massive Brenna jest trochę podobny do Astro Anton noo... nie tak ładnyy, ale by uszedł nie A kiedyś taki zestaw wklejałam do dziennika Ostatnio trochę kasy zainwestowaliśmy w nową spółkę, sama rejestracja tego peugeot-a kosztowała nas 15K:roll: więc musiałabym powiedzieć lubemu: 'wiesz jakie tanie te kinkiety były?, no dwie stówki za oba dałam " wtedy bym nie musiała słuchać kazań o rozrzutności, sknerus z niego jest, ale i tak go kocham;-) Jeszcze jakies lampki wyszperałam w necie,ale to później wkleje, dziś wieje u nas, więc wezmę sie za pozamiatanie poddasza (musze mase gratów tam wynieść, a jest okropny syf), mam nadzieję że ten wiatr mi pomoże i przy otwartych oknach balkonowych będzie wywiewało ten pył Edytowane 8 Września 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.09.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Zrób przeciąg - samo się posprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 mam nadzieję że ten wiatr mi pomoże i przy otwartych oknach balkonowych będzie wywiewało ten pył I jak poszło? W dobrą stronę wiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.09.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Wiało, że ho ho, aż nam prąd i tym samym wodę i net odcięło od popołudnia do północy Kilka godzin z miotłą i odkurzaczem i beton na poddaszu czyściutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.09.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Vesi, Brenna też bardzo ładny Wiesz, że sama go chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.09.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Kochana,dziekuje za tyle komplementów:hug: za głosik na lampy i ciesze sie ze mimo wszystkich trosk - wpadłaś i do mnie:hug: No wiesz jak ja bym mogła nie wpaść do mojej ulubionej kulezanki?? no jak ?? myślę że Brenna jest całkiem ładniutka jak ci się podoba to bierz do łazienki pasuje idealnie Ja kiedyś tam brałam pod uwagę różne droższe rzeczy ( czyt lampy) ale uważam że w pewne rzeczy nie ma co inwestować ma się podobać i tyle i ma być w zasięgu naszych możliwości finansowych ( moje czarne w hollu kosztowały coś ok 140 zł za sztukę i bardzo mi sie podobają a uważam że i cena bardzo rozsądna) nie ma sie co zabijać o lampe na która mnie nie stac bo wolę kase przeznaczyć na coś innego , kupić coś dzieciakom zacząć myślec o sobie a nie wiecznie o budowie ale przyszło mi to dopiero jak zamieszkałam Sa pewne rzeczy których szybko nie zmienimy więc tu warto odłożyć , sciułac itp ale lampy? lepiej za jakiś czas bezkarnie wymienić ot moje i tylko moje skromne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.09.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Dropi, Brenna jest ładny, ale Anton ładniejszy, taki bardziej proporcjonalny, no bardziej sie mi podoba, tylko czemu drugie tyle droższy od Brenna Karolka dzięki, u mnie prawie wszystko jest co tańsze, M. nie daje mi poszaleć z urządzaniem, mogę urządzać w dowolnym stylu -nie wtrąca sie, interesują go tylko ceny Mam jeszcze takie lampy w zanadrzu: http://www.apdmarket.pl/images/14880-carol.jpgAlfa Carol http://www.apdmarket.pl/images/14883-carol.jpg http://www.lights.com.pl/images/oryginal/34/5934.jpgAlfa Creo http://www.lights.com.pl/images/oryginal/41/2941.jpg http://www.lumenpro.pl/58518-1671-thickbox/markslojd-kinkiet-rosa-237144-496112.jpgMarksjold Rosa http://www.jakorasia.net/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/i/kinkiet-massive-oasis-34_1197.jpgMassive Oasis A teraz zła wiadomość: stolarz Rysiek - ten od szafy w wiatrołapie, zupełnie mnie zlekceważył i nie zrobił mi ławy i szafki tv, nie odbiera telefonów ode mnie, a strasznie obiecywał że zrobi, wkurzył mnie na max - burak jeden muszę szukać innego stolarza:bash: albo na nowo przekopać net z nadzieja że coś mi sie spodoba i nie bedzie kosztowało kilka tys. Uciekam spać, bo padam na klawiaturę, jutro do was wpadnę, dziś już nie mam siłhttp://www.cosgan.de/images/midi/muede/d015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/k045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 11.09.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ależ ten Alfa Carol jest śliczniutki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.09.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Domi , dla mnie wszystkie te wklejone lampy są śliczniutkie, jedne bardziej - inne mniej, dlatego zdecydować sie na konkretny model nie mogę -------------------------------------------------------------------------------------------- Wczoraj pojechałam na żebry do siostry :hug:po maliny ogrodowe, coby zrobić sobie nalewkę, bo z moich malin wielkie nic w tym roku ( część uschła, część luby skosił). Nazbierałyśmy ok 3 kg, stwierdziłyśmy ze wystarczy i potem była wyżerka prosto z krzaczkówhttp://emoty.blox.pl/resource/mniam.gif. Wieczorem maliny wylądowały w słojach i beda sie tak moczyc w alkoholu pare tygodni. Przepis wzięłam STĄD Od drugiej siostry :hug:dostałam worek pełen naci wczoraj opłukana, schnie jeszcze na ściereczce: zadanie na dziś: siekanie natki pietruszki żeby sie mi chciało, tak jak nie chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.09.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ale ześ se gratisów naprzywoziła no no to siekaj kochana ps no cio z lampami nawymyślałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 13.09.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 hej hej!!! melduje że wszytsko skropulatnie nadrobilam masz babo placek z tymi lampami...mnie sie tez podobaja wszystklie, coezko sie zdecydowac na jakis typ...ale jedno jest pewne...najbardziej podoba mi sie nalewka oj kiedy ja przestane karmic pozdrawiam z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts