vesila 13.09.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Karolka, ino troszkę obłowiłam sie u siostrzyczek moich w malinki i aż za dość w pietruchę, bo % to se kupiłam a z lampkami to chyba zrobię sobie jeszcze wyklejankę, tylko chwilowo cierpię na brak czasu na fm wpadam z doskoku i wypadam... Edytko lampy to moja zmora, za dużo sie mi podoba za mało mam miejsc dla nich a naleweczka nim sie zrobi (czyli ok 3-4 m-ce) to już pewnie będziesz mogła % wypić, narazie to i ja tylko mogę na słoje popatrzeć i czekać, czekać, czekać.... nie przepracowuj sie kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 vesila, pooglądałam lampy łazienkowe i sama nie wiem...Mnie za chwilę czeka też dylemat wyborów lampowych i z prawdziwą przyjemnością oglądam Twoje propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.09.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Aleś się obłowiła W LM widziałam tą podstawę lampy, którą Ci wycofali. Teraz jest w niklu, a nie chromie. czyli Cię nie interesuje, jak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.09.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 vesila, pooglądałam lampy łazienkowe i sama nie wiem...Mnie za chwilę czeka też dylemat wyborów lampowych i z prawdziwą przyjemnością oglądam Twoje propozycje tiaa... a wspomóc niezdecydowaną w wyborze to nie łaska , tylko pooglądać i papa :lol2: Aleś się obłowiła W LM widziałam tą podstawę lampy, którą Ci wycofali. Teraz jest w niklu, a nie chromie. czyli Cię nie interesuje, jak sądzę ee tam obłowiła, no może w pietruchę, ale jak dają to trza brać Aniu, dzięki za info:hug:, ja to chętnie i te z lerła bym zakupiła, ale chwilowo mam taaakie wydatki szkolne dzieciaków, tyyyle rachunków do opłcenia i prawie puste konto pewnie jak juz będę mieć wolną kasę to nie będzie lamp ------------------------ ide siekać dalej pietruchę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) tiaa... a wspomóc niezdecydowaną w wyborze to nie łaska , tylko pooglądać i papa :lol2: Wspomóc, wspomóc...jak ja sama głupia Ale podobają mi się MONACO, ASTRO obie propozycje...., tyle, że nie znam ich ceny. Edytowane 13 Września 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 14.09.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 No wszystkie ładniutkie, ale ja głosuję właśnie za tym! Kurcze tyle malin to może i ja się bym była w stanie nimi najeść (bo ja malinowy potwór jestem i zjem każdą ilość). A nalewka - mniam:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.09.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Vesi - chciałam Ci tylko napisać że właśnie wysłałam sms-a do Ryska ze rezygnuję z jego dalszych usług (szafa Julki, meble do salonu i gabinetu) i wzywam do dokonczenia tego czego jeszcze nie zdążył skonczyc I tu mu wyliczyłam wszystko !!!!! Mam go serdecznie dość i jest mi niezmiernie głupio, że Ci go poleciłam. Ale naprawde wtedy nie miałam do niego większych zastrzeżen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.09.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Wspomóc, wspomóc...jak ja sama głupia Ale podobają mi się MONACO, ASTRO obie propozycje...., tyle, że nie znam ich ceny. dziękować dziękować No wszystkie ładniutkie, ale ja głosuję właśnie za tym! znaczy sie za alfa carol, ok dziekować Vesi - chciałam Ci tylko napisać że właśnie wysłałam sms-a do Ryska ze rezygnuję z jego dalszych usług (szafa Julki, meble do salonu i gabinetu) i wzywam do dokonczenia tego czego jeszcze nie zdążył skonczyc I tu mu wyliczyłam wszystko !!!!! Mam go serdecznie dość i jest mi niezmiernie głupio, że Ci go poleciłam. Ale naprawde wtedy nie miałam do niego większych zastrzeżen Kinga, no niezły przekręt z gościa:wtf:, normalnie facet ze wstydu powinien zakopać sie pod ziemię ale cholera dręczę go mimo wszystko, bo cenę za ten zestaw do salonu dal taką ze głupia bym była gdybym sie nie zgodziła, inny stolarz wycenił mi to na 3 tys. Rysiek - niecałe 2 tys. oraz te drzwi przesuwne MUSI mi wyregulować bo sie rozjeżdżają. Właśnie z nim rozmawiałam, ma być 18-tego, zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.09.2012 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Vesilko dotarłam A tu takie dylematy kinkietowe http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif za dużo Ci się podoba - mam taki sam problem Mnie podoba się Westinghouse i ten jest ciekawy Elstead Lighting Hampstead HS1 A na sufit też bym jakiegoś plafonu chyba poszukała. Miłego weekendu życzę ps zdjęcia salonu pokazują już co nie co, ale dalej za mało Edytowane 15 Września 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.09.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Witaj, dawno nie zagladałam... Z kinkietów głosuję na brennę - jednak cena robi swoje, a i sama rozważam ja poważnie a ten plafon znasz ? na żywo bardzo ładnie się prezentuje no i ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.09.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Cześć vesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 oj Ale z tego Ryśka agent no nic to chyba trza cierpliwie czekać ? buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.09.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 hej dziewczynki, jestem wykończona, miałam dzis przeboje z wujkiem lubego jutro odpisze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.09.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Vesilko dotarłam A tu takie dylematy kinkietowe http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif za dużo Ci się podoba - mam taki sam problem Mnie podoba się Westinghouse i ten jest ciekawy Elstead Lighting Hampstead HS1 A na sufit też bym jakiegoś plafonu chyba poszukała. Miłego weekendu życzę ps zdjęcia salonu pokazują już co nie co, ale dalej za mało Admete, no mam psiakość problem z wyborem lamp:bash: muszę chyba zacząć od lampy sufitowej w łazience, a potem któreś kinkiety dopasować dzięki za głosik ps. salon nie nadaje sie do pokazania jeszcze nie czekam na dwie pufy, ławę, szafkę tv, zasłony... Witaj, dawno nie zagladałam... Z kinkietów głosuję na brennę - jednak cena robi swoje, a i sama rozważam ja poważnie a ten plafon znasz ? na żywo bardzo ładnie się prezentuje no i ta cena Kamila (śliczne imię) dzieki za głosik na kinkiet, ten plafon znam, śliczny, tylko szkoda że nie jest w chromie:( Cześć vesi Hej Aniu-pędziwiatrze wykończeniowy oj Ale z tego Ryśka agent no nic to chyba trza cierpliwie czekać ? buziaczki Karolka, mam cierpliwość anielską, muszę, albo czeka mnie dożywocie ze starymi meblami w salonie buziaczki odwzajemniam a teraz lecę do was http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/s030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.09.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 vesilko melduję, że i ja nadrobiłam Z kinkietów do łazienki bardzo podoba mi się Massive Brenna Piękny miałaś wschód słońca 10.09 I fajną rabatkę zaczynasz tworzyć A Twoje hemnesy w łazience nieustannie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.09.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Vesi - chciałam Ci tylko napisac..... kontynuując Ryśkowy science fiction P pojechał do niego w sobotę na ostateczną rozmowę - i nie chodziło o szafe Julki tylko o dokonczenie rozgrzebanych spraw. R jak zobaczył P to powiedział tylko "ten to mnie chyba zabije" a P wiele się nie zastanawiając odparł (przy wszytkich pracownikach i jakiś klientach) : nie zabije Cię , bo musisz najpierw naprawić to co spier...łeś No i stanęło na tym, że w środę przyjeżdżają. Dziś potwierdzili. I w środę maja przymierzyć płyty pod szafe Julki (kurna chata dał cene o tysiąc niższą niz ktoś inny ) i poprawić wszystko co jest rozgrzebane. I wiesz, za szafe Julki nie zapłacę ani złotówki póki ostatnia śrubka nie będzie wyregulowana Pisałaś, że ma być u Ciebie jutro chyba.... Daj znać czy dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.09.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) Pysiaczku, rany jakie komplementy http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e050.gif thank you jestem zadowolona z tych hemnesów łazienkowych, ale materiał z jakiego sa wykonane, to.... przemilczę Kinguś, Kinguś no i co my z tym Ryśkiem poczniemy kusi ceną a potem olewa:x... moze by go tak:http://www.cosgan.de/images/midi/boese/n035.gif A tak z innej beczki... dzieciaki były w szkole, ja wchodzę ok południa do ich pokoju i staje jak wryta.... bo za oknem, na parapecie siedział równie zdziwiony kotecek i taaakimi oczami patrzył na mnie, aż sie uśmiałam i mu fote szybko zrobiłam nie wiem czyj on, ale cieszę sie że jest, bo często widzę jak poluje na coś w moim ogrodzie i mam nadzieję że wyłapie te wszystkie szkodniki ryjące i robiące dziury. edit: w studni nam brakuje wody, a do wodociągów nie jesteśmy podłączeni, masakra... Edytowane 17 Września 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.09.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 edit: w studni nam brakuje wody, a do wodociągów nie jesteśmy podłączeni, masakra... ło matko, i co teraz bedzie ?? Jak coś, to wiesz.... zapraszam na kapiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.09.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 hmmm... trza oszczędzać wodę teraz i czekać na deszcze wykąpałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.09.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Nieciekawie ze studnią vesi, mimo iż ciężko znoszę deszczową pogodę, dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=TS-kj8OP_CAhttp://www.youtube.com/watch?v=TS-kj8OP_CA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts