Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vesila - trochę klasyki na przedmieściu

Recommended Posts

Nieciekawie ze studnią :(

vesi, mimo iż ciężko znoszę deszczową pogodę, dla Ciebie:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

mam tak tańczyć ??http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k010.gif :lol2:

nie jest tragicznie, woda jeszcze jest, nie siorbie przy pompowaniu, a tak było wczoraj, bo zachciało sie mi trawnik podlewać i mase wody poszło nim sie zorientowałam że wody brakuje, ale dziś woda już jest powyżej poziomu końca rury, tylko ile? niewiadomo...

deszczowej pogody też nie cierpię :no:

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

vesi czy te łazienkowe Hemnesy są z czegoś innego niż pokojowe? Ja mam w sumie tylko jedną komódkę (3 szuflady) pokojową to jestem w niej zadowolona nawet :)

pysiaczku,

te białe hemnesy nie są drewniane, tylko z płyty + farba, liche okropnie, na stronie Ikei jest napisane z czego są zrobione; muszę uważać by ich nie pobijać, a lustro jest jakieś takie ... plastykowe :sick:

ale i tak sie mi podobają :lol:

No a jak?

Mogę potowarzyszyć :rotfl:

No to dawaj :lol2:

Vesi w końcu udało mi się nadrobić. Nieciekawie z tą studnią, będziecie musieli latem uważać z podlewaniem albo częściej zaklinać deszcz :lol2:

U mnie też ostatnio jazdy z wodą. My mamy ze studni i miejską z tym, że ostatnio ta ze studni okropnie śmierdzi a miejska jakaś brudna :sick:. Będziemy musieli wyjaśnić tą sprawę przed przeprowadzką.

Massive Brenna będzie fajny do Twojej łazienki :)

Hej Karolka,

ja u Ciebie , Ty u mnie :lol:

no lipa z ta woda

widzisz kochna wodę trza oszczędzać a

nie robić naleweczkii codzienne kąpiele

Buziole zostawiam

Juz się nie mogę doczekać twojego salonu ale zes se pozamawiała i nic nam nie mówisz

no widzisz, a ja myślałam że mamy studnię bez dna :lol2:

swoją drogą to ja codziennie młotej tłukę sie do łazienki, żeby nie lata tyle wody, a ta mi gada że sie musi zagrzać pod prysznicem, bo jej zimno :evil:

a naleweczkę to szykuję jeszcze ze śliweczek, co mi w ogródku wyrosły :p

natomiast mój salon, oj... nawet w jednej setnej nie będzie tak pikny jak twój :no:

Two,

nasza woda ze studni też na początku śmierdziała, nawet po przegotowaniu, bo po prostu była zastana, ale po przeprowadzce szybko sie przefiltrowała, jest czyściutka, tylko cholernie twarda...

dzięki za głosik na kinkiet :hug:

--------------------------------------------

a Rysiek, oczywiście dziś sie nie pojawił:x

pysiaczku,

te białe hemnesy nie są drewniane, tylko z płyty + farba, liche okropnie, na stronie Ikei jest napisane z czego są zrobione; muszę uważać by ich nie pobijać, a lustro jest jakieś takie ... plastykowe :sick:

ale i tak sie mi podobają :lol:

Mi akurat to w tej komodzie pasuje, że ona jest w płyty bo już sobie wyobrażam jej blat jakby to była sosna :o (u nas ta komoda stoi w przedpokoju zaraz koło drzwi i każdy na nią odkłada coś ciągle, rzuca klucze, stawia zakupy itp). No i nawet taka solidna mi się kurcze wydaje :rolleyes:

Z tą wodą to niezła akcja :o

Sylwia

donosze że widziąłm dzisiaj w Tk maksie

rewelacyj a szafke do łazienki

z jasnym blatem kamiennym, przeszklona z jedna szufladką

zapinana na fajna chromowaną zapinkę

bardzo bardzo solidnie wykonana

jakbym ja miał gdzie wcisnąc to bym sie nie zastanawiała minuty

koszt coś ok 300 zł z groszami

JEST CUDNA

Hej Sylwuś:hug:Zaglądam na chwilkę wolnej chwili i co czytam? Studnia prawie wyschła?:jawdrop:

Rany w Wawie pół Wisły wyschło, ale u nas w studni woda jest:) Mam nadzieję, że Wam się polepszy, bo deszcze nadchodzą...

Co jeszcze słychać u Ciebie|? Buziaki:)

Aga,

ty jesteś niemożliwa, roboty po pachy i jeszcze do każdego na forum zaglądasz :hug:

z wodą póki co tragedii nie ma, to przez podlewanie trawnika brakło, ale na drugi dzień już trochę wody napłynęło ze źródełka :)

A ja czekam na stolarza i doczekać sie nie mogę dziada :roll:

Sylwia

donosze że widziąłm dzisiaj w Tk maksie

rewelacyj a szafke do łazienki

z jasnym blatem kamiennym, przeszklona z jedna szufladką

zapinana na fajna chromowaną zapinkę

bardzo bardzo solidnie wykonana

jakbym ja miał gdzie wcisnąc to bym sie nie zastanawiała minuty

koszt coś ok 300 zł z groszami

JEST CUDNA

Karolinka

dzięki za info, ale kurde nie we wszystkich tikejach jest to samo:(

nie wiem czy w Krk też będzie - to raz

chwilowo jestem bez kasy :bash: - to dwa

Karolko a fotki nie cyknęłaś? ;)

vesi dobrze, że popadało :)

No właśnie, masz może fotke Karolka?

Pysiaczku,

dziś u nas pada, leje, pada....

przynajmniej trawnik odżyje trochę

Hej Maju, no dawno cie nie było :hug:

Rysiek nie dotarł, dotarł za to do pinacolady, więc może i do mnie kiedyś dotrze :confused:

A mnie nagle wzięło, poszłam i przekopałam kawałek trawnika przed domem, bo było dużo pustych placków i jakieś nierówności, po wyrównaniu sypnęłam na to nawozem i nasionkami, więc niech pada dalej ...

teraz muszę jechać do sklepu gdzie zamawiałam pufy do salonu (miały być w takim kolorze jak narożnik), dzwonili że jakąś próbkę im przysłali, która różni sie trochę od mojej próbki :sad:

Kamila (śliczne imię:wiggle:)

dzieki za głosik :hug: na kinkiet, ten plafon znam, śliczny, tylko szkoda że nie jest w chromie:(

a wiesz, ze mnie w dzieciństwie moje imię BARDZO się nie podobało - ja chciałam miec na imię jak wszyscy - Ania albo Agnieszka ;) Teraz juz jest ok :)

mówisz, ze ten plafon stal nie będzie pasował do chromowanych kinkietów? kto to tak wysoko będzie głowe zadzierał ;)

przeboje z panem stolarzem... masakra