vesila 18.09.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Nieciekawie ze studnią vesi, mimo iż ciężko znoszę deszczową pogodę, dla Ciebie: :rotfl::rotfl: mam tak tańczyć ??http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k010.gif nie jest tragicznie, woda jeszcze jest, nie siorbie przy pompowaniu, a tak było wczoraj, bo zachciało sie mi trawnik podlewać i mase wody poszło nim sie zorientowałam że wody brakuje, ale dziś woda już jest powyżej poziomu końca rury, tylko ile? niewiadomo... deszczowej pogody też nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.09.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 vesi czy te łazienkowe Hemnesy są z czegoś innego niż pokojowe? Ja mam w sumie tylko jedną komódkę (3 szuflady) pokojową to jestem w niej zadowolona nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.09.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 mam tak tańczyć ??http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k010.gif No a jak? Mogę potowarzyszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.09.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 vesi czy te łazienkowe Hemnesy są z czegoś innego niż pokojowe? Ja mam w sumie tylko jedną komódkę (3 szuflady) pokojową to jestem w niej zadowolona nawet pysiaczku, te białe hemnesy nie są drewniane, tylko z płyty + farba, liche okropnie, na stronie Ikei jest napisane z czego są zrobione; muszę uważać by ich nie pobijać, a lustro jest jakieś takie ... plastykowe ale i tak sie mi podobają No a jak? Mogę potowarzyszyć No to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.09.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Vesi w końcu udało mi się nadrobić. Nieciekawie z tą studnią, będziecie musieli latem uważać z podlewaniem albo częściej zaklinać deszcz U mnie też ostatnio jazdy z wodą. My mamy ze studni i miejską z tym, że ostatnio ta ze studni okropnie śmierdzi a miejska jakaś brudna . Będziemy musieli wyjaśnić tą sprawę przed przeprowadzką. Massive Brenna będzie fajny do Twojej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.09.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Heyka Vesi no lipa z ta woda widzisz kochna wodę trza oszczędzać a nie robić naleweczki;)i codzienne kąpiele :lol2: Buziole zostawiam Juz się nie mogę doczekać twojego salonu ale zes se pozamawiała i nic nam nie mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.09.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Hej Karolka, ja u Ciebie , Ty u mnie no lipa z ta woda widzisz kochna wodę trza oszczędzać a nie robić naleweczkii codzienne kąpiele Buziole zostawiam Juz się nie mogę doczekać twojego salonu ale zes se pozamawiała i nic nam nie mówisz no widzisz, a ja myślałam że mamy studnię bez dna swoją drogą to ja codziennie młotej tłukę sie do łazienki, żeby nie lata tyle wody, a ta mi gada że sie musi zagrzać pod prysznicem, bo jej zimno a naleweczkę to szykuję jeszcze ze śliweczek, co mi w ogródku wyrosły natomiast mój salon, oj... nawet w jednej setnej nie będzie tak pikny jak twój Two, nasza woda ze studni też na początku śmierdziała, nawet po przegotowaniu, bo po prostu była zastana, ale po przeprowadzce szybko sie przefiltrowała, jest czyściutka, tylko cholernie twarda... dzięki za głosik na kinkiet -------------------------------------------- a Rysiek, oczywiście dziś sie nie pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Heloł - ciekawe czy do mnie dotrze ...... Siedzę w kuchni i pot po dupie mi sie leje..... mam w domu chyba ze 30 stopni przez to włączone centralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 pysiaczku, te białe hemnesy nie są drewniane, tylko z płyty + farba, liche okropnie, na stronie Ikei jest napisane z czego są zrobione; muszę uważać by ich nie pobijać, a lustro jest jakieś takie ... plastykowe ale i tak sie mi podobają Mi akurat to w tej komodzie pasuje, że ona jest w płyty bo już sobie wyobrażam jej blat jakby to była sosna (u nas ta komoda stoi w przedpokoju zaraz koło drzwi i każdy na nią odkłada coś ciągle, rzuca klucze, stawia zakupy itp). No i nawet taka solidna mi się kurcze wydaje Z tą wodą to niezła akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.09.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nadal mam tańczyć Nogi mnie bolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.09.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aniu nie tańcz:lol2:, chmury już wiszą nad nami, kosiłam trawę i zwiałam przed deszczykiem do domu a teraz łeb mi napierdziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.09.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Hej Sylwuś:hug:Zaglądam na chwilkę wolnej chwili i co czytam? Studnia prawie wyschła? Rany w Wawie pół Wisły wyschło, ale u nas w studni woda jest:) Mam nadzieję, że Wam się polepszy, bo deszcze nadchodzą... Co jeszcze słychać u Ciebie|? Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.09.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Sylwiadonosze że widziąłm dzisiaj w Tk maksierewelacyj a szafke do łazienkiz jasnym blatem kamiennym, przeszklona z jedna szufladkązapinana na fajna chromowaną zapinkę bardzo bardzo solidnie wykonanajakbym ja miał gdzie wcisnąc to bym sie nie zastanawiała minuty koszt coś ok 300 zł z groszami JEST CUDNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.09.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Karolko a fotki nie cyknęłaś? vesi dobrze, że popadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.09.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Hej Sylwuś:hug:Zaglądam na chwilkę wolnej chwili i co czytam? Studnia prawie wyschła? Rany w Wawie pół Wisły wyschło, ale u nas w studni woda jest:) Mam nadzieję, że Wam się polepszy, bo deszcze nadchodzą... Co jeszcze słychać u Ciebie|? Buziaki:) Aga, ty jesteś niemożliwa, roboty po pachy i jeszcze do każdego na forum zaglądasz z wodą póki co tragedii nie ma, to przez podlewanie trawnika brakło, ale na drugi dzień już trochę wody napłynęło ze źródełka A ja czekam na stolarza i doczekać sie nie mogę dziada Sylwia donosze że widziąłm dzisiaj w Tk maksie rewelacyj a szafke do łazienki z jasnym blatem kamiennym, przeszklona z jedna szufladką zapinana na fajna chromowaną zapinkę bardzo bardzo solidnie wykonana jakbym ja miał gdzie wcisnąc to bym sie nie zastanawiała minuty koszt coś ok 300 zł z groszami JEST CUDNA Karolinka dzięki za info, ale kurde nie we wszystkich tikejach jest to samo:( nie wiem czy w Krk też będzie - to raz chwilowo jestem bez kasy - to dwa Karolko a fotki nie cyknęłaś? vesi dobrze, że popadało No właśnie, masz może fotke Karolka? Pysiaczku, dziś u nas pada, leje, pada.... przynajmniej trawnik odżyje trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.09.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aga, A ja czekam na stolarza i doczekać sie nie mogę dziada no to czekamy se razem :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.09.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 I jak stolarz dotarł czy dalej go nie ma ??? Mówisz, że studnia prawie wyschła, u nas na razie wody wszędzie pod dostatkiem A tak w ogóle to dawno mnie tu nie było i nie wiem czy pisałam, ale bardzo podoba mi się Twoja łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.09.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Hej Maju, no dawno cie nie było Rysiek nie dotarł, dotarł za to do pinacolady, więc może i do mnie kiedyś dotrze A mnie nagle wzięło, poszłam i przekopałam kawałek trawnika przed domem, bo było dużo pustych placków i jakieś nierówności, po wyrównaniu sypnęłam na to nawozem i nasionkami, więc niech pada dalej ... teraz muszę jechać do sklepu gdzie zamawiałam pufy do salonu (miały być w takim kolorze jak narożnik), dzwonili że jakąś próbkę im przysłali, która różni sie trochę od mojej próbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.09.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Rysiek nie dotarł, dotarł za to do pinacolady, więc może i do mnie kiedyś dotrze chodzi jak w zegarku . Narazie przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 20.09.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Kamila (śliczne imię) dzieki za głosik na kinkiet, ten plafon znam, śliczny, tylko szkoda że nie jest w chromie:( a wiesz, ze mnie w dzieciństwie moje imię BARDZO się nie podobało - ja chciałam miec na imię jak wszyscy - Ania albo Agnieszka Teraz juz jest ok mówisz, ze ten plafon stal nie będzie pasował do chromowanych kinkietów? kto to tak wysoko będzie głowe zadzierał przeboje z panem stolarzem... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts