Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vesila - trochę klasyki na przedmieściu

Recommended Posts

chodzi jak w zegarku . Narazie przynajmniej ;)

Nie zrobił oczywiście wszystkiego bo Ryskiem by sie nie nazywał :cool: Ale załozył okienko w dolnej łazience i dopasował płyty do garderoby Julki zatem zainwestował juz jakąś kase , którą mu wiszę. A o to chodziło, żeby chciał mu sie skończyć. na odchodne dostał front jednej szuflady kuchennej do poprawki i zmusiłam go do wymierzenia zmywarki - bo tez jest do poprawki ;) Druga częśc ma byc we wtorek...

Ps. wczoraj podłączał się na szybciocha do wodociagów miejskich bo .......mu studnia wyschła ;)

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kinga,

ja drania mam ochote olać totalnie, tylko cholera ta cena, chyba sie wybiore do niego, twierdził że już elementy mebli ma gotowe do złożenia, niech mi je pokaże.

Co do studni, no jakoś mi go nie żal :p oby tylko sie nie okazało że i nas to czeka :roll:

Karolka,

nio trudno muszę sobie wyobrazić jak cudna ta szafka, napisz mi w którym tikeju ją widziałaś?

aż mnie skręca żeby wybrać sie do krk, tylko czasu nie mam ostatnio....

Miałam dzisiaj gosciófff: mami i siostra z dzieciakami...:wiggle: były ploty, chichy i naleweczka babuni poszła cała :lol:

ale, ale... od mojej mami dostałam.... uwaga............. ok 300stu cebulek krokusów http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e015.gif

chyba musze sie zaopatrzyć w jakiś sprzęt do wsadzania cebulek :rolleyes:

Sylwia

donosze że widziąłm dzisiaj w Tk maksie

rewelacyj a szafke do łazienki

z jasnym blatem kamiennym, przeszklona z jedna szufladką

zapinana na fajna chromowaną zapinkę

bardzo bardzo solidnie wykonana

jakbym ja miał gdzie wcisnąc to bym sie nie zastanawiała minuty

koszt coś ok 300 zł z groszami

JEST CUDNA

normalnie poszłam do naszego Tikeja i jest Ci ona:) Vesi czeka na Ciebie w Bonarce

2012-09-24%252014.46.51.jpg

szalona !

a krokusy - uwielbiam !

WOW!

Miłego dziubania :hug:

Krokusy są cudne, ale sadzenie 300 cebulek...:lol2: no chyba bym się nie zebrała do tego:P

Oj tam, oj tam :lol:

dokupiłam dziś jeszcze po parę sztuk cebulek białych i ciemnofioletowych tulipanów oraz 10 średnich i 10 małych koszyczków na cebulki :D no i jeszcze doliczyć trzeba 11 cebulek hiacyntów i 18 narcyzów zakupionych w lidlu; w sumie mam ok 370 cebulek :p

Pół dnia dziś wywłóczyłam sie z mami i siostrą po centrach handlowych w krk, ledwom żywa ;)

troszkę tylko sie obkupiłam w: styropianową pufkę dzieciakom do pokoju, chromowany świecznik, karafkę, srebrne osłonki doniczkowe, i kuchenne przydasie z tikeja: nożne do masła i ceramiczny obierak do jarzyn, reszta to artykuły spożywczo - chemiczne

widziałam w tikeju szafeczkę zachwalaną przez Karolkę :yes: faktycznie ładniutka, ale nie kupiłam, też nie bardzo miałabym ja gdzie postawić, obfociłam ją telefonem

20120924(003).jpg

a obok była jeszcze jedna 20120924(002).jpg

za to długo zastanawiałam sie nad kupnej tego do wiatrołapu 20120924(004).jpg 20120924(005).jpg

w końcu odpuściłam, ale nie wiem czy dobrze .... jestem cholernie niezdecydowana :bash:

Ładna, ładna ta szafeczka, stałam nad nią chwile i dumałam czy mam ją gdzie postawić, no ale nie mam gdzie; w łazience - to byłoby za dużo dobrego, w wiatrołapie taka biała mi nie pasi, w holu nie ma placa , w salonie nie pasuje, w sypialnie tyż nie, no i szafeczka została gdzie stała :lol2:

dziś już ciemno, ale moge jutro fotki nabytkom zrobić i pokazać ;) ale to nic specjalnego...

w ogóle to wybrałam sie głównie po większe zakupy do selgrosa w krk, ale jak już byłam w bonarce to nagle mnie olśniło, że karty nie zabrałam :o:bash: bez komentarza

Hej vesilko:D

Fajne obie szafeczki, ale szczególnie ta do wiatrołapu. Ja bym brała:yes:

Masz ponad 300 cebul do wsadzenie?:jawdrop::jawdrop: Dziewczyno, to już zaczynaj wsadzać, bo nie zdążysz przed zimą:lol2:

A na serio, to radzę Ci zapatrzeć się w sadzarkę, bo inaczej będą Cię bolały palce:sick: Mam na myśli coś takiego

sadzarka.jpg