vesila 27.09.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Właśnie kupiłam sobie na westwing paterę wykorzystując bon rabatowy i darmową przesyłkę http://static.westwing.pl/p/jolipa-Aluminiowa-patera-2798-1955-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.09.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Dzięki za odpowiedź A powiedz jeszcze: mocno to hałasuje jak dla człowieka? słuchac delikatne pykanie. Najtrafniejsze porównanie to chyba do tykania wskazówek zegara..... Wie bardzo ciche. W ciagu dnia nie do wychwycenia, w nocy przy totalnej ciszy słychac ale nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Piękna patera Sylwuśhttp://www.pic4ever.com/images/84.gif i wcześniejsze dodatki też szczególnie karafkahttp://www.pic4ever.com/images/16.gif Z tym winem na muszki też miałaś dobry sposób:lol2: podobno dobrze działa jeszcze cytryna z cukrem... Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.09.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Dziękuję Aguś pomysł z pułapką na owocówki, odgapiłam od pinacolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.09.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Dziękuję Aguś pomysł z pułapką na owocówki, odgapiłam od pinacolady u mnie non stop stoja 2 szklaneczki-pułapki . Z winem albo z octem winnym Pełno w nich topielców. Plątają się jeszcze pojedyncze sztuki po kuchni ale bez porównania z tym co było wcześniej Ps. Rico mnie dzis nawiedził Przyjechał w momencie kiedy wychodziłam z domu Musiałam go odprawic z kwitkiem ale meble kazałam wnieść do środka . Jakby mnie znów zwodził to sami skręcimy Najważniejsze , że teraz ja mu cos wiszę a nie on mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.09.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 boziuuu , walnęłam posta długiego i niechcący kliknęłam wróć skasowało wsjo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.09.2012 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Najważniejsze , że teraz ja mu cos wiszę a nie on mnie Ty cwaniaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.09.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 ponieważ se skasowałam własną twórczość pisarską, to w skrócie: przez miesiąc nie kosiłam trawy bo było sucho i nie chciałam siana na działce zamiast trawnika, przez parę ostatnich dni zaczęłam jednak kosić po kawałku, bo trawa juz pokaźna wyrosła miejscami i chwasciory też dzis prawie cały dzień kosiłam ponad połowę ogrodu, co chwile musiałam zapierniczać z pełnym trawy koszem na drugi koniec działki, by go opróżnić, bo nie mam taczek:bash: pod koniec na dodatek zaczęło padać, nogi mi prawie do d**y wlazły, ale wykoszony mam cały ogród, trochę też chwastów powyrywałam, jednak większość nadal w trawie siedzi i mnie do rozpaczy doprowadza:-x ciesze sie ze udało mi sie wykosić cała trawę i od razu zaczęło padać, nie bede mieć siana w ogrodzie (co niektórzy mają takie suche trawniki) za to pękł mi gumowiec, co zobaczyłam dopiero jak je opłukiwałam mając na nogach i poczułam nagle ze mam wodę w gumiaku szczeliłam se na koniec fotki ogrodu stojąc w deszczu może coś nada sie do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.09.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 oj Karolka, to gdzieś ty sie uchowała do tej pory? ja na wsi wychowana, to wszelkie robactwo polne mi nie obce No jak to gdzie??? w mieście w bloku:yes: muchaaaaaa toż to atrakcja niesłychana Co do tych pułapek w słoiczku to ja mam ich sryliony ale przyuważyłam że one potrafią stamtąd wyleźć zołzy jedne :mad: mimo że dziurki robiłam igłą Vesi ale żes sie obkupiła cudności :o:opaterę mam podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Pracowita kobietka z Ciebie, vesi! szczeliłam se na koniec fotki ogrodu stojąc w deszczu może coś nada sie do pokazania I co? Nada się cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.09.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Vesi ale żes sie obkupiła cudności :o:opaterę mam podobna Karolka - podziękował, a patere to ja wiem że masz podobną, widziałam Pracowita kobietka z Ciebie, vesi! I co? Nada się cuś? Aniu, z ciebie większy pracuś - tak, tak zdjątka sia nadawały, ale padłam na kanapie ze zmęczenia nim je wgrałam na picasa web album, a teraz słonko świeci, to zrobie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.09.2012 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 fotki ogrodowe w galeriiw sumie to jestem z siebie zadowolona, niemało pracy włożyłam w pielęgnacje trawnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.09.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Vesi - jaką Ty masz piękną trawę :jawdrop: Jestem w szoku bo pamiętam jak co dopiero pokazywałaś zdjęcia kapust Szkoda, że ja nigdy takiej miec nie będę No cóż, na samym piachu nic nie urośnie Stawiam zatem na ogród "naturalny" zasiany 5cm warstwa igliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.09.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Vesi piękna trawa ... jaka soczysta zieleń jak na wiosnę ... A wrzosowisko będzie się rozrastać czy planujesz tam inne "kwiotki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.09.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Vesi Nadrobiłam Kochana Twoja trawa jest Chylę czoła za wysiłek włożony w pielęgnację Bosze to mi uświadamia ile nas czeka roboty Nowe nabytki świetne a patera w szczególności - też będę na taką polować, jak już przyjdzie pora na gadżety Ja mam chyba 2 razy tyle cebulek . Zanim posadzę dokładnie policzę Dobrze że doczytałam o ustrojstwie do ich sadzenia Koszyczki też muszę zakupić. Gdzie kupowałaś swoje? i jakie średnice wybierałaś? Musze kupić i nie wiem jakie wziąć. Pozdrawiam i buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.09.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Piękna patera Też wpadła mi w oko na Westwingu, ale mój dom jednak za mało elegancki na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Wow, trawa robi wrażenie Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.10.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 vesilko fajne te nowe nabytki a w szczególności karafka i paterka pinacolado a czy dałabyś jeszcze jakiś namiar internetowy na to konkretne urządzenie, które Ty masz? Bo rodzice mieli już podobne (ale nie tykało jak zegar tylko melodyjki grało ) i tak średnio się sprawdzało. A fajnie byłoby trafić od razu na takie jak Ty masz Z owocówkami to faktycznie potwierdzam, że wino im wybitnie smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.10.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Kobietki kochane, luby przyjechał bez uprzedzenia dwa dni temu i nie miałam czasu na forum, już odpisuję... Ogólnie dziękuję za miłe słowa o trawniku http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/g010.gif, i pomyśleć że jeszcze 4 miesiące temu było tak A wrzosowisko będzie się rozrastać czy planujesz tam inne "kwiotki" ? wrzosowisko jeszcze sie rozrośnie o parę sztuk, a co więcej to nie wiem http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k035.gif coś co uchowa sie w cieniu i mchu... Koszyczki też muszę zakupić. Gdzie kupowałaś swoje? i jakie średnice wybierałaś? Musze kupić i nie wiem jakie wziąć. Pozdrawiam i buziole zostawiam Kochana, koszyczki kupowałam w lokalnym sklepie ogrodniczym, jessuu nie wiem jakie średnice, nie mierzyłam, nie pytałam, ale do małych wejdzie co najwyżej jedna duża cebulka hiacynta, a do tych średnich to tak jak Agawi wkleiła wcześniej - kilka sztuk sie zmieści, chyba ma ok 10 cm średnicy. Piękna patera Też wpadła mi w oko na Westwingu, ale mój dom jednak za mało elegancki na nią eee no co ty gadasz? pierwsze słyszę żeby dom był mało elegancki dla patery a zwłaszcza twoje piekne wnetrza, że niby mało eleganckie? ej http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/p030.gif Wow, trawa robi wrażenie Dzień dobry! Czesc Aniu vesilko fajne te nowe nabytki a w szczególności karafka i paterka Dziekuje http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Witam się w ten słoneczny dzionek. nie ma jak siedzieć w domu z jęczącym dzieckiem vesilko fajne te nowe nabytki a w szczególności karafka i paterka pinacolado a czy dałabyś jeszcze jakiś namiar internetowy na to konkretne urządzenie, które Ty masz? Bo rodzice mieli już podobne (ale nie tykało jak zegar tylko melodyjki grało ) i tak średnio się sprawdzało. A fajnie byłoby trafić od razu na takie jak Ty masz Z owocówkami to faktycznie potwierdzam, że wino im wybitnie smakuje Pysiaczku - ja mam TEN Nie wiem tylko dlaczego teraz jest on w kategorii gryzonie Jak ja go kupowałam jakies 4-5 lat temu to był w kategorii pająki Ale jedno jest pewne - to jest dokładnie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts