narendil 08.10.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 :rotfl: mało śniadaniem nie oplułam laptopa http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d015.gif Jasny gwint, ja się chyba przestanę odzywać Kolejna prawie opluła monitor Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.10.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Sylwio ciesze się że sprawa wody załatwiona kurczę ale dziady z tych mebli Wajnert:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.10.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Vesi zostawiam Zawsze zaglądam jak jestem na fm, ale nie zawsze coś piszę, ach ten notoryczny brak czasu :sick: Hurra dla wody w kranie, też kiedyś mieliśmy różne przejścia z pompą więc tym bardziej się cieszę wodą z wodociągu A własna woda ze studni przydaje się do podlewania roślin Dziękuje Maju za uściski, my do podlewania wody mamy deszczówkę w nieużywanym szambie, ale bez pompy czyli póki co lipa Jasny gwint, ja się chyba przestanę odzywać Kolejna prawie opluła monitor Dobry wieczór! Aniu, Aniu... nasza kochana, nie przestawaj, ja uwielbiam takie teksty Sylwio ciesze się że sprawa wody załatwiona kurczę ale dziady z tych mebli Wajnert:mad: Karola, bez bieżącej wody czułam sie jak w średniowieczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.10.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Aniu, Aniu... nasza kochana, nie przestawaj, ja uwielbiam takie teksty Dobra, dobra. Tak się droczę Gdzie mi się by tak dobrze rozmawiało, jak nie z Wami Ale za powstałe szkody nie zwracam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Hej vesilko, co ja czytam o pufie?:mad: Palanty jedne! Mam nadzieję, ze dobierzesz nóżki:hug: Super, ze woda już działa:lol2: Miłego popołudnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.10.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dziś sie w miarę wypogodziło, wzięłam sie za koszenie, i niestety już widać jesień w trawniku, pomimo ostatnich deszczów, po skoszeniu trawa jest taka trochę uschnięta, średnio to wygląda:roll:, no ale za to tam gdzie dosiałam - trawka sie puściła a i chwaściorów jakoś tak mniej widze ... już nie mogę sie doczekać wiosny Kupiłam sobie sadzarkę do cebulek Gardenia, drogawa z deka ale może sie przydać nie tylko mi, bo moja mami co rok przywozi cebulki kwiatowe z wiednia i rozdaje swoim kochanym córeczkom Jak juz sie ściemniło i nie dało kosić, wzięłam sie za porządek w garażu bo ledwo sie tam autem dało wjechać, ale w trakcie porządkowania zadzwoniła wygadana kuleżanka i w efekcie narobiłam w garażu jeszcze większego bajzlu i musiałam to zostawić bo sie późno zrobiło, auto póki co musiało zostać przed garażem Zadanie na jutro: koszenia i sprzątania garażu ciąg dalszy kiedy ja te cebulki posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Vesilko, żółte źdźbła trawy o tej porze roku to normalne, a wręcz wskazane. U nas też gdzieniegdzie się pojawiają. Co do cebulek to bardzo dobrze, ze nie posadziłaś ich wcześniej Wrzesień był za ciepły. Dzisiaj Anetka pisała u mnie, ze cebulowe, które niedawno posadziła puściły zielone :jawdrop:Ja za swoje dopiero mam się zamiar zabrać. Super, że kupiłaś wsadzarkę, nie będziesz żałować. A z garażem zdążysz- nie zając:lol2: Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.10.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Ech Aguś, no co jak co, ale bałagan to mógłby uciekać i ulżyło mi z tymi cebulkami, za to dziś dla odmiany przymroziło u nas rano --------------------------------------------------- Ja męczę lampy już X miesięcy i na nic sie zdecydować nie mogę, do holu niby już wszystko dograłam tylko kupować, no ale ciągle mi siedzą w głowie te chromowane zwisy ktore na weswing kiedyś były http://lampenetto.dk/images/thumbnails/450x360/images/FOCUS-Pendel-Krom-Lille-504050.png no i one sa do kupienia w sklepie intranetowym w Danii, znacie kogoś kto by mi sprowadził te lampy, na stronie jest tylko po duńsku i tłumacz google pokazał, ze wysyłka poza danie tylko na wyspy owcze i grenlandie na miviena maja podobną, ale ta powyżej zdecydowanie bardziej sie mi podoba http://miviena.pl/gfx/big/1337925918.4205.jpg czy dać sobie spokój z tymi chromowanymi i brać te czarne klosze Alfa colore + chromowane zawiesie http://www.lights.com.pl/images/normal/27/6327.jpg sa bardzo tanie i może kiedys na westwing znowu dadzą te zwisy moje upatrzone, to wtedy nie będzie szkoda tych kloszy wymienić... Co myślicie?... ja juz nie wiem sama co zrobić najbardziej chciałabym te pierwsze chromowane, ale sa poza moim zasięgiem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.10.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 vesi skoro chorujesz na te chromowe to może tymczasowo sobie odpuść zakup lamp a może pojawią się one znów w tym sklepie? Pysiaczku - ja mam TEN Nie wiem tylko dlaczego teraz jest on w kategorii gryzonie Jak ja go kupowałam jakies 4-5 lat temu to był w kategorii pająki Ale jedno jest pewne - to jest dokładnie ten sam Bardzo Ci dziękuję pinacolado za tego linka - przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Heyka to ja wrzucę parę groszy na temat lamp pamiętasz chciałam do sypialni masive maslo( dzięki tobie:wiggle:_) szukłam w kilku sklepach wszędzi mnie zlewali kazali czekac w sumie 2 miesiące poczym łaskawie ( po moich przypomnieniach) raczyli poinformowac że produkacja wstrzymana więc z braku laku wziełam zamiennik no i niby wizualnie oki ale mój M jak to zobaczył to się przeraził że to taki badziew narobił sie przy niej strasznie Stwierdził jaki pieniądz taki produkt wiec może Sylwio warto poczekać? jak nie ta z westwing to może jakaś inna ci się trafi? a może kiedyś coś fajnego do tikeja wrzucą podskocz się do Praktikera ostatni widziałam że maja kilka nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.10.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Pysiaczku, Karolka dzięki za sugestie w sprawie lamp, no to jeszcze poczekam trochę Karolka, a ja właśnie znowu trafiłam na tą massive maslo w necie to samo było jak chciałam kupić siene do salonu, wszyscy pisali że już wycofana, a ja nadal widze te lampy w sprzedaży, a ty szybciochem pokazuj nam tą sypialnię z lampą, nieważne jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Vesi - Ty wiesz, że ja w sprawie lamp to Ci raczej nie doradzę ale przyszłam uzyczyć trochę swojej energii Mnie roznosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.10.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dzięki Kinga w ciąży nie jestem na bank , to raczej anemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dzięki Kinga w ciąży nie jestem na bank , to raczej anemia no to tym bardziej trzeba cos z tym zrobic marsz do lekarza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.10.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 no to tym bardziej trzeba cos z tym zrobic marsz do lekarza !!! ee tam, no i co mi lekarz doradzi? wątróbkę i wołowinę? bleee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.10.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 ee tam, no i co mi lekarz doradzi? wątróbkę i wołowinę? bleee.... a może jakis zestaw witamin + żelazo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.10.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 W końcu ze stolarzem coś ruszyło, podobno ława i stolik tv sa gotowe do lakierowania, ale powiedziałam mu że najpierw muszę zobaczyć meble nim je pomalują, no i waham sie troche jaki kolor dobrać. W salonie mam już dwa kolory drewna: panele w jakimś odcieniu dęba i schody bukowe w naturalnym kolorze; narożnik i pufy są ciemnobrązowe. Schody w przypływie wiekszej energii i wolnego czasu planuję przemalować: białe tralki, ciemne stopnie i balustrada- coś jak kolor paneli. Jaki kolor tych mebli? Ja bardzo lubię jasne meble. Przypominam kolor paneli i schodów, stara fotka, ale dobrze oddaje rzeczywiste kolory, słup jest juz obudowany bukiem-jak schody. Taki kształt maja mieć meble: oraz kolory / wybarwienia mebli które bardzo mi sie podobaja, wszystkie jednakowo podobają i nie wiem co począc, więc proszę doradźcie mi coś 1)2)3) Narożnik z pufami pójdą kiedyś na poddasze (taki mam plan) ale póki co są i muszą być w salonie, luby nie dojrzał jeszcze do stylowych kanap i absolutnie sie mu takie nie podobają, zresztą on często śpi na narożniku, więc nie pozbędzie sie go za chiny ludowehttp://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a050.gif nic nie poradzęhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.10.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 nikt mi nic nie doradził no dobra strzele se jakiegoś babola kolorystycznego dobiorę kolorystykę pod panele a może jakis zestaw witamin + żelazo ?? Kinga, jak sobie przypomnę to łykam żelazo, a młody sie mnie już pare razy pytał, przy tym, czy jestem w ciąży cwaniak jeden wyczytał z opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.10.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Sylwiamoje sugestię meble;-białe fajnie będą sie komponowac ze sztukateria ,listwami, drzwiami i oknami-bielone według mnie biały czy bielony pasuje zawsze i wszędzieewentualnie pod kolor paneli( żeby juz nie wprowadzać kolejnego odcienia drewna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.10.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Jeśli meble mają być w kolorze drewnianym, to pod panele. Ale ja bym je na czarno zrobiła. I błyszcząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts