mmajeczkaa 19.10.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Vesi mi osobiście akurat te drugie nóżki lepiej się podobają I dzięki Tobie ( zdjęciom które wkleiłaś ) wymyśliłam coś do siebie I już mi się ten pomysł podoba Dzięki ... Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.10.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Vesi czepiasz sie przeca te 2 nózki sa ładniejsze no i fajnie że zdecydowałaś sie na taki kolor będzie piknie A co do okien to ja myję ściągaczką do szyb samochodowych dwa pociągnięcia , spryskiwacz i okna błyszcza i żadnej smugi nie uświadczysz buziaki ps wysłałam ci maila zakupy zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.10.2012 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Vesi wreszcie do Ciebie dotarłam Nóżki prawie się nie różnią - musiałam się dopatrywać różnicy - więc nie ma czym się przejmować Z lampą na hol (jak nie pomyliłam) wstrzymaj się dopóki nie upolujesz tej chromowanej - bo widzę że naprawdę Ci w oko wpadła Te moje cebulki leżą w tych workach - wiesz że nie pomyślałam żeby nasypać ziemi do koszyków żeby w nich czekały (aż kałuże wody wyschną z rabat ) - tak zrobię , albo posadzę gdzie indziej. Udanego weekendu i miłej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.10.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 mamma mia, ależ sie zapuściłam z własnym wątkiem Vesi mi osobiście akurat te drugie nóżki lepiej się podobają I dzięki Tobie ( zdjęciom które wkleiłaś ) wymyśliłam coś do siebie I już mi się ten pomysł podoba Dzięki ... Miłego weekendu Maju no to podziel sie z nami coś tam wymyśliła Vesi czepiasz sie przeca te 2 nózki sa ładniejsze no i fajnie że zdecydowałaś sie na taki kolor będzie piknie A co do okien to ja myję ściągaczką do szyb samochodowych dwa pociągnięcia , spryskiwacz i okna błyszcza i żadnej smugi nie uświadczysz buziaki Karolka, już sie dowiedziałam czemu te smugi nie do uniknięcia miałam, bo myłam w pełnym słońcu :rolleyes:i nic nie pomagało, ściągaczki też używałam Vesi wreszcie do Ciebie dotarłam Nóżki prawie się nie różnią - musiałam się dopatrywać różnicy - więc nie ma czym się przejmować Z lampą na hol (jak nie pomyliłam) wstrzymaj się dopóki nie upolujesz tej chromowanej - bo widzę że naprawdę Ci w oko wpadła Te moje cebulki leżą w tych workach - wiesz że nie pomyślałam żeby nasypać ziemi do koszyków żeby w nich czekały (aż kałuże wody wyschną z rabat ) - tak zrobię , albo posadzę gdzie indziej. Udanego weekendu i miłej imprezki Aga, no mamy z tymi cebulkami roboty po pachy:sick: ale efekt na wiosnę będzie wynagrodzeniem ja mam narazie tak cebulki powsadzane, kupiłam ziemię- podłoże kwiatowe do tych cebulek - dlatego łatwiej mi w garażu je było pwsadzać w koszyczki Wszystkie zgodne jesteście odnośnie nóżek, ale ja i tak wolałabym te moje wybrane:P, jednak już daruje sobie wymianę. Dziś zawiozłam stolarzowi paste wybielającą, zrobił na szybko próbki z dwoma bejcami, niestety nijak nie udało sie osiągnąc efektu takiego jak na inspiracjach, to chyba przez rodzaj drewna moje sa bukowe więc takie mocno gładkie. Coś tam w końcu wybrałam, wszystko tak na szybko i mokro wybierane, bo Rysiek nie miał czasu, nie wiem jak to ostatecznie będzie wyglądało, mam lekkiego cykora co końcowego wybarwieniahttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d075.gif Wczoraj powłóczyłam sie trochę po sklepach, kupiłam tanio kryształowe zawieszki na choinkę w selgrosie, w pepko świeczki w chromowanej, ceramicznej osłonce, w tikeju dozownik na płyn do naczyń z miejscem na czyścik - długo takiego szukałam i w końcu sie mi udało zdobyć, mają tam też mnóstwo pięknych ozdób świątecznych:klik klik klik klik klik i swieczniko-lampki i moje nabytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Vesi no to się obkupiłaś A za te koszyczki i cebulki to ja Ciebie i age podziwiam Ja nie planuję , wiem, wiem, leń ze mnie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.10.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Vesi no to ładnie zaszalałaś jaki fajny ten domowniczek ojoj muszę się wybrać do tikeja pełen szacun za te sadzonki a ławą sie nie przejmuj na pewno będzie gites buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.10.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Vesi no to się obkupiłaś A za te koszyczki i cebulki to ja Ciebie i age podziwiam Ja nie planuję , wiem, wiem, leń ze mnie i tyle Jaki leń ??? ty widzisz co piszesz? takiego pracusia ja ty to ze świeczka szukać na szczęście te cebulki wieloletnie, bo jakbym tak co rok musiała sie z nimi babrać to nie dla mnie;) Vesi no to ładnie zaszalałaś jaki fajny ten domowniczek ojoj muszę się wybrać do tikeja pełen szacun za te sadzonki a ławą sie nie przejmuj na pewno będzie gites buziaki zostawiam właśnie zobaczyłam jakie cudo ty planujesz do salonu, z klasyki i glamour idziesz w NY style tylko se nie myślcie kochaniutkie że ja te ozdoby świąteczne z tikeja nakupiłam, :no: ja tylko pokazałam jakie śliczności tam maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.10.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Jaki leń ??? ty widzisz co piszesz? takiego pracusia ja ty to ze świeczka szukać na szczęście te cebulki wieloletnie, bo jakbym tak co rok musiała sie z nimi babrać to nie dla mnie;) właśnie zobaczyłam jakie cudo ty planujesz do salonu, z klasyki i glamour idziesz w NY style tylko se nie myślcie kochaniutkie że ja te ozdoby świąteczne z tikeja nakupiłam, :no: ja tylko pokazałam jakie śliczności tam maja ja see robię misz masz na maksa ;)Ciekawe co z tego wyjdzie ej no ja wiem że ty tylko fotencje nastrzelałas ale ładniutkie tam mają cacka a ty tez poszalałaś nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.10.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Karolka, poszalałam z zakupami to u ciebie jak sie zaczniemy chwalic naszymi choinkami to bedzie radochy po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ale poszalałaś vesi z tymi zakupami:jawdrop: Wszystkie nabytki piękne:yes:Ja nie mam czasu na łażenie po sklepach:mad: Nogi stoliczka bardzo mi się podobają- nie żałuj tamtych:hug: A kiedy będzie kompletne zamówienie?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.10.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Aguś, ja jednak mam plan kiedyś podciąć te nóżki i wtedy będzie git i tak jak chciałam:razz:, ale poczekam z tym az wykończymy górę i zwolni sie na dole pokój na biurka, bo puki co często z laptopami przy ławie siedzimy i ława musi byc nieco wyższa. Meble juz na dniach mają być, moze nawet jutro... zmykam spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.10.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Sylwia - P wczoraj był u Ryska (dopiero teraz zapłacilismy mu za szafe Julki ) i widział Twoje mebelki. Rysiek mu pokazał i mówi że to ława naszej przyjacółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.10.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Tiaa.... i co Twój szanowny na to?? bo pewnie na widok ławy w takim stylu to sie skrzywił a swoją drogą to miały być te meble dzis gotowe i cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.10.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Tiaa.... i co Twój szanowny na to?? bo pewnie na widok ławy w takim stylu to sie skrzywił a swoją drogą to miały być te meble dzis gotowe i cisza... Mówi mi: ale wiesz, ten stół to jakis powyginany był Uświadomiłam go wówczas, że masz dom w ciut innym stylu niz my Byłam wczoraj z Lena na kontroli u pani doktor GAR..... (pewnie kojarzysz, dosc znany pediatra) i mówiła nam ze przez przypadek odkryła fantastycznego stolarza. Tata jednej z małych pacjentek. Zrobił jej teraz ostatnio 2 szafy i jest zchwycona a ona raczej z tych upierdliwych jak my No i umówiłysmy się, że jak w koncu uciułamy na meble do salonu to skorzystamy z kontaktu bo na Ryska w tym zyciu ja juz się nie decyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.10.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Byłam dziś u stolarza, zobaczyć co tam zmajstrował z ta pastą - zarobił na próbę jedną wewn półkę. jak zobaczyłam na miejscu moje zabejcowane meblehttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k020.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a025.gif - myślałam że sie rozpłaczęhttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif albo Ryśkowi nie wiem co zrobie :cry: zabejcował wszystko na kolor taki bordowo-wiśniowy, no masakra:sick: powiedziałam że to nie ten kolor wybrałam i to nie przejdzie, nie podoba sie mi i niech teraz kombinuje jak to naprawić.... latał, biegał, kombinował; poszły w ruch: szczotka, papier ścierny, pasta wybielająca, wosk, lakier.... a ja stałam i sie krzywiłam na kolejne próbki, w końcu coś mu sie udało, nie jest to to co chciałam, ale już do przyjęcia - czyli poszła kolejna warstwa bejcy ale ciemnobrązowej , na to pasta wybielająca starwax, potem przetarte lekko papierem ściernym i na to jeszcze lakier wodny... nie wiem co to wyjdzie na całym meblu:confused:, bo próbka miała ledwo parę cm2 potem kupiłam dwie jabłonie i z lubym wsadziliśmy je w ogrodzie, i jeszcze zgrabiłam kupe lisci z pod tych dwóch duzych czereśni, zmarzłam jak diabli, co za paskudne zimno, ja chce wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.10.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Byłam dziś u stolarza, zobaczyć co tam zmajstrował z ta pastą - zarobił na próbę jedną wewn półkę. jak zobaczyłam na miejscu moje zabejcowane meble - myślałam że sie rozpłaczę zabejcował wszystko na kolor taki bordowo-wiśniowy, No to 1 wew półkę czy całe meble bo nie kumam Pilnuj i niech poprawia do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.10.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Cześć vesi, dawno mnie nie było (szkoda, że Cię nie ma w galeriach, bo tam zawsze trochę bardziej mi po drodze;)). Ależ Ty masz przejścia z tym stolarzem, mam nadzieję, że mimo wszystko efekt będzie taki jak oczekiwałaś. Nóżki też w pierwszej chwili wydały mi się takie same, dopiero po wpatrzeniu się dostrzegłam delikatną różnicę. Moim zdaniem są bardzo ładne Nabytki jak zwykle super (zazdroszczę Ci tego rajdu po sklepach, kiedy ja ostatnio byłam w tikeju...) Dobrej nocy i weekendu, bo najwcześniej pewnie w poniedziałek uda mi się zajrzeć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.10.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 No to 1 wew półkę czy całe meble bo nie kumam Pilnuj i niech poprawia do skutku No wszystko zabejcował, a na próbę tą pastą wybielającą pomaział jedną zabejcowaną półkę, ja nie wiedziałam ze on wszystko pomalował jak z nim przez tel gadałam, dopiero na miejscu zobaczyłam i... ech...szkoda gadać.... Cześć vesi, dawno mnie nie było (szkoda, że Cię nie ma w galeriach, bo tam zawsze trochę bardziej mi po drodze;)). Ależ Ty masz przejścia z tym stolarzem, mam nadzieję, że mimo wszystko efekt będzie taki jak oczekiwałaś. Nóżki też w pierwszej chwili wydały mi się takie same, dopiero po wpatrzeniu się dostrzegłam delikatną różnicę. Moim zdaniem są bardzo ładne Nabytki jak zwykle super (zazdroszczę Ci tego rajdu po sklepach, kiedy ja ostatnio byłam w tikeju...) Dobrej nocy i weekendu, bo najwcześniej pewnie w poniedziałek uda mi się zajrzeć na forum Dropi miło że wpadłaś, taki rajd po sklepach w krk to rzadko mi sie zdarza, raz na miesiąc a czasem i przez dwa miesiące tam nie bywam no i juz myślałam jakby tu mój watek do galerii przenieść i nie wiem jak, bo tu gadamy, a zdjęcia w dziennikuhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.10.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 no i juz myślałam jakby tu mój watek do galerii przenieść i nie wiem jak, bo tu gadamy, a zdjęcia w dziennikuhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a050.gif Też nie wiem, może by joliska pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.10.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Vesi dropek dobrze gada przenieś sie do galerii bedzie znacznie łatwiej do Ciebie zagladać ło matko ty to masz przeboję z tym Ryskiem szkoda słów mam nadzieję ze jakoś uda sie uzyskać upragniony przez Ciebie kolor tak to jest z tymi meblami robionymi na zamówinie albo przez neta właściwie bierzemy kota w worku w sumie ja wszystko tak kupuję więc co jakiś zakup to mam prawie sraczkę ze stresu cóż to będzie za kwiotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts